Vesi on imeline, see aitab meil olla terve nii füüsiliselt kui ka spirituaalselt. Vesi on imeline kingitus Maalt, ilma selleta me ei saa elada. See peab meie maailmas olemas olema ning selle kasutamine enda tervendamiseks on vajalik. Vee väärtus on hindamatu!

Ujuda järves, jões, meres, ookeanis või basseinis on imeline tervendus kogu sinu hingele. See on väga ilusal moel toimub Aurapuhastus. Seega, kui sa armastad ujumist, siis kasuta seda tervendusviisi. Minul on sinu üle väga hea meel, sest kui sa armastad ujumist, siis sa armastad loodust ja enda keha.

Mida rohkem sa naudid ujumist, seda spirituaalsem sa oled. Võid enda käest küsida: "Kui väga ma armastan ujumist?", "Kui mugavalt ma end vees tunnen?" Kui sa tunned end nagu kala vees, siis sa oled väga spirituaalne. Kui ujumine on sinu jaoks ebamugav, sind takistab ilm või sa ei suuda taluda temperatuuride kõikumist kehas, mis tekib jahedasse vette minnes, siis soovitan sul enda spirituaalset väge suurendada. 5D-energia on aktiivne ja maailmas toimuvad kiired muutused, seetõttu tuleb sul selle kõigega sammu pidada. Soovitan sul end väestada, et sa jaksaksid rohkem. Ei tasu jääda sinna, kus sa täna oled, vaid hoopis suurendada enda taluvust, et saada tugevamaks inimeseks.

Mine ujuma Täiskuu ajal või Noorkuu ajal, et aktiveerida enda spirituaalset väge veelgi rohkem. Saad SIIT Kuufaaside kalendrist vaadata, millal on Täiskuu ja Noorkuu. Kui puhastud looduses, otse taeva all vee sees, siis selle tervendus on kordades võimsam. Piisab ka enda jalgade vee sees hoidmisest, et terveneda.


5D-energia ja maailmas toimuvate muutustega sammu pidamiseks on sul kasulik end treenida tugevaks nii spirituaalselt kui ka füüsiliselt. See võiks käia käsikäes, et tunda kõigest rõõmu. Elu muutub sisukamakas ja sa võiksid olla selleks  ka rohkem vormis. Seetõttu ma väestangi sind, saadan sind parimale missioonile, milleks on enda tugevaks muutmine igal tasandil. Elu on elamiseks kõige ilusamas võtmes!

Olles alati sinuga telepaatilises ühenduses 

Tene Laul