NEITSIL (23. august - 22. september) 2023. aasta on seotud eelkõige armastuse ja suhetega. Kuna 2022. aastal aktiveerusid tema elus uued hingedevahelised liidud, millest kirjutasin 16. mai energeetilises teadaandes, on Neitsit ees ootamas ülim suhete aasta.

Nii nagu Vähil, on ka Sinul, Neitsi, valida suhete osas kaks teed. Kui Sa olid see Neitsi, kes tegi 2022. aastal enda suhetes korrektuure, parandas enda suhtumist teistesse nii romantilisel, perekonna, sõpruse, tööalasel kui ka üleüldisel tasandil, siis toob 2023. aasta sulle armastuses õnne. Eriti siis, kui Sa suutsid vabaneda enda ebatervetest egokihtidest, jalutab õnn iseenesest Sinu uksest sisse. Kui Sa olid aga see Neitsi, kes jättis kõik õigel ajal tegemata, kuigi märgid viitasid selle vajalikkusele, siis on Sinu esimeseks eesmärgiks enda suhete energiat tasakaalustada. Alustama pead Sa eelkõige enda suhtumisest.

Kui sa oled Neitsi tähtkuju esindaja, siis küsi iseendalt: „Kui palju Sa nõuad teistelt seda, mida Sa ise ei suuda pakkuda?” See küsimus võiks Sind saata seni, kuni Sa oled kõik ebaterved küljed endas üles leidnud ja ära tervendanud. Siis saavad Sinu 2022. aasta õppetunnid õpituks ning kinnituvad Südametšakrasse armastuseõnneks. Nii lihtne see ongi. Aga tegutseda tuleb nüüd ja kohe, midagi ei tohi jätta homseks, ülehomseks ega ka tulevikuks.

Tegutse kohe, muutu iga päevaga enda järjest paremaks versiooniks ja, usu mind, Sinu hinge saabub rahulolutunne, tasakaal, harmoonia ja õnn. Seda eelkõige armastuseenergia kaudu.

Kosmilised seisud ja minu visioonid annavad Sinu kohta, Neitsi, selliseid vihjeid, et Sa jõuad 2023. aastal terve egoni.
Sa kas saavutad selle iseenesest juba eelnevalt tehtud õigete lükete ja sammude ning omandatud teadmiste tulemusena või jõuab see Sinuni õppetundidena, mida 2023. aasta võib väga dramaatiliselt Sinu ellu tuua. Seega võiksid Sa juba praegu teha kõik selleks, et Sinu egopuhastus oleks tehtud. Egopuhastus tähendab seda, et Sa lased lahti nendest käitumistest ja tõekspidamistest, mis ei lisa Sinu elule kvaliteeti. Kuidas seda teha? Neitsi, ole hea ja vaata enda sisse ülimalt ausalt ja selgete silmadega ning küsi endalt, millised on Sinu topeltstandardid? Mida Sina teed, aga mida Sa ei luba teistel teha? Seal ongi Sinu vastused. Pane need kirja, et saaksid aasta jooksul maha tõmmata kõik need topeltstandardid, mille oled enda elus ümber kujundanud ja millest vabaks lasknud. Kui Sa suudad nendest kõikidest vabaneda, siis aktiveerub armastusekanal Sinu jaoks täielikult. Kui oled vallaline, siis võib Sind oodata kohtumine enda kaksikleegi või hingesugulasega. Kui oled suhtes, siis leiab see suhe uue tasandi ja see on imelisem, kui Sa ealeski oskad ette kujutada. Usu mind, ma tean täpselt, millest Sulle räägin. 2022. aasta oli esimene ülima ehk tingimusteta armastuse aktiveerimise aasta ja 2023 toob just Sulle, Neitsi, võimaluse saavutada armastuses veelgi tugevam side. Just Sinul on vaja korralikult panustada armastuseenergia suurendamisesse ja toitmisesse. Selleks paku teistele seda, mida soovid ise vastu saada – nii lihtne see ongi. Tõde on alati lihtne ja selge.

Punane Tiigrisilm on Neitsi jaoks olulise energiaväärtusega kristall, mida tasub terve aasta enda läheduses hoida. Neitsis aktiveeruvad kirglikud energiad, mis on suunatud eelkõige suhtesse, siin aitabki just Punane Tiigrisilm, et Neitsi hoiaks kirge üleval ja armastuseleeki kõrgel. See kristall kaitseb igasuguste valede valikute eest armastuse tasandil, aidates parandada Südametšakra energiat ning tervendada Neitsi suhtumist. Punane Tiigrisilm on Sinu armastuseõnne aktiveerija terve 2023. aasta jooksul!

Neitsi, armastuseenergiate aktiveerimisega suureneb Sinus ka kirgtöö ja eneseteostuse vastu. Mis tähendab, et Sul on võimalik teha tööalaseid edusamme, kuna seisud on Sinu jaoks soodsad. Aga siin on ka üks suur aga – Marsi ja Veenuse liikumisi arvestades on ilmselge see, et need kaks planeeti ei aktiveeri Sinu jaoks tööedu, kui Sinu armastuses ei ole kirge. Töö ja armastus käivad Sinu elus 2023. aastal täielikult käsikäes, mis tähendab, et Sinu jaoks tekkinud võimalusi ja pähe kuhjunud ideid ei ole võimalik teostada, kui Sa ei paranda enda olemasolevaid suhteid. Küllus ja rahavool saab alguse Sinu suhtumisest armastusse, seetõttu pead Sa andma maksimumist veel rohkem, et Sinu suhte teine osapool oleks kütkestava energiaga. Aga mida teha siis, kui Sa oled vallaline? Siis muuda enda suhtumist armastusse, küsides endalt, mida Sina saaksid ja suudaksid pakkuda teisele poolele rohkem, kui Sa oled suutnud eelnevates suhetes pakkuda? Või Sinu eluteel olnud teistele inimestele? Kui sealt on puudu kirg, siis lisa sinna vürtsi. Kui on puudu ehedus ehk autentsus, siis ava enda hing. Usu mind, see kõik on seda väärt.

See on ainuke viis armastuseni jõuda - Sa avad end sellisena, nagu Sa oled end eelnevalt tervendanud, riskides sellega, et on neid, kes Sind ei aktsepteeri, ja unistades sellest, et jackpot saabub.

Kallis Neitsi, ma tean, et see toimib ja seetõttu ma julgustan Sind riskima ja jääma iseendaks ning seda kõige ilusamas võtmes. Tervenda enda ego, loobu vanadest kulunud ja madalates kihtidest ning jäta alles vaid terve ego, nii saabub armastus ja aktiveerub rahavool iseenesest. See on Sinu karma ja Sa pead ausalt peeglisse vaatama ning enda käest küsima – milles ma saaksin olla enda veel parem versioon? Leia need üles, pane kirja ja loe minu soovitusi 2023. aasta jooksul ning vaata, kas Sa oled muutunud. Kui jah, siis küllus aktiveerub, ma tean seda. Sina oled see, kes sellest kõige enam võidab, sest Sa suudad seda vääriliselt hinnata, kuna Sul on tähtkuju poolt antud nii palju jõudu väärtustamaks Sinu elus olevat heaolu. Eriti just siis, kui Sa tead, et Sa oled selle ise välja teeninud. Mina tean, et see on Sinu jaoks väga tähtis – et Sa saaksid õnnele enda allkirja panna ja tunda enda sees ülimalt suurt uhkust, et oled nii palju korda saatnud!

Sinu kireenergia aktiveerijaks Punase Tiigrisilma kõrval on Granaat. Tegemist on Sinu 2023. aasta tööedu, külluse, rahavoolu, ärilise õnne, isiklike ambitsioonide ja kire kristalliga. See loob kõikidest nendest energiatest ülimalt hea koosluse. Kandes seda kristalli endaga kaasas või ehtena, kutsud Sa seda kõike enda auravälja. Kui Punane Tiigrisilm ütleb ebatervele egole head aega, siis Granaat aktiveerib koheselt kõik selle, mida Sa oled väärt.

Planeetide seisu järgi on Sul, Neitsi, vaja sellel aastal osutada suuremat rõhku just füüsilisele aktiivsusele.

Neitsid vajavad füüsilist koormust ka mõnevõrra rohkem kui teised tähemärgid. Miks? Kuna Sinu mõttetegevus, lennukad ideed ja ka üleanalüüsimine toob endaga kaasa suurema vaimse koormuse, mida on võimalik lahendada just liikumisega! Kui sinu töö on pigem vaimne, siis tee kindlasti füüsilist tööd juurde. Loomulikult aitavad kaasa ka erinevate ajurveeda taimede kasutamine, näiteks Rodioola, mis aitab stressi maandada ning suurendada nii mentaalset kui ka füüsilist võimekust.

Kallis Neitsi, Sind ootab ees suurte muudatustega aasta! Usu mind, aasta lõpuks saadki enda saavutustele allkirja anda!

Neitsi, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul