Kaksikleegid on kokku loodud enda missiooni jagama. Mis tähendab seda, et mõlemal Kaksikleegil on üks ja sama missioon, mida nad selles maailmas peavad tegema - parandada maailma ühel või teisel viisil.

Iga Kaksikleekide paar on ainulaadne, mis tähendab seda, et Kaksikleekide missioonid on paaridena erinevad, kuid samasugused enda armastajaga. Näiteks, kui sinu Kaksikleek on õiguse mõistja, siis sinu teine pool on samuti sellel alal, aidates õiglust maailma juurde tuua. Või kui näiteks mõlemal Kaksikleegil on oskus toidukunsti viljeleda, siis paarina muutub nende töö topelt tugevaks kokakunstiks, millest saab välja areneda näiteks ühine tervisliku toidu restorani pidamine. Need on lihtsalt näited, sest Kaksikleegid on kõik erinevad, seega tuleb neid ka erinevalt vaadata.


Minu missioon on näidata selgelt kõigile, mis siin maailmas toimub ehk avada selgeltnägemine suurejooneliselt nii, et tõlgin elu sulle lahti. Sama on minu Kaksikleegi missiooniga, soovin tuua selgust majja. Ühendame oma väed Universumi valgustamiseks ja inimestele teadmiste ette toomiseks. Sinu ja Kaksikleegi missioon on samamoodi väga väärtuslik, kuna Kaksikleekide ühendumine on Universumile kasulik. Seetõttu ma soovingi Kaksikleeke kokku viia, et neid ühendada, kinkides sellega meie Universumile varandust juurde. Mida rohkem on Kaksikleeke meie seas, seda parem ja edukam on meie ühiskond. Miks? Liites kaks identset aju kokku, moodustub Kaksikleekidest suurepärane tiim. Nende vahe on nais- ja meesenergia, mis teeb nendest erinevad inimesed, kellel on ühtemoodi mõtlemine. See ühtemoodi mõtlemine on supervõime, kaks aju on parem kui üks. Kui Kaksikleegid liita omavahel kokku, siis on võimalik neil enda elumissiooni täita kiiremini ja tõhusamalt.

Kuidas teada, kes on sinu Kaksikleek? See on inimene, kellega sul on olemas seletamatu side ja sarnasus hingelisel tasandil. Selleks, et aga täielikult kokku saada, tuleb vanadest kihtidest lahti lasta - ehk vabastada end sellest, mis ei ole "sinulikud" ehk puhastada end "vanadest tõdedest" ja "vanadest mustritest". Lisaks tuleb lahti saada ka egoisimist, mis on tingimusteta armastuse vastand energia. Kui soovid kohtuda enda Kaksikleegiga, siis selleks loobu egost, mis muudab sind negatiivseks ja ei allu armastuse-energiale ehk tingimusteta armastusele. Olen Kaksikleekidele palju artikleid kirjutanud, need leiad SIIT.

Viimane Kaksikleegi artikkel, mille kirjutasin enne seda artiklit, on samuti oluline. Selle leiad SIIT. Tee läbi Aurapuhastus ja Kaksikleekide ühendumise rituaal. Selleks, et te mõlemad saaksite üksteist üles leida ning koos ühisele missioonile minna.

Minu jaoks on Kaksikleekide hingeteekond äärmiselt põnev ja oluline, kuna minu missioon on inimesi spirituaalsel tasandil omavahel kokku liita.

Absoluutselt kõik Kaksikleegid saavad kokku vaid tingimusteta armastuses, sest tingimusteta armastus on see, mille kaudu missioone ka täidetakse. Nagu olen "Ajarännaku" raamatus kirjutanud - uus spirituaalne ajastu 2023 on alanud. Ehk missioonile saavad minna vaid need Kaksikleegid, kes oskavad tingimusteta armastust praktiseerida. Mitte need, kes elavad egoismis, nemad kindlasti ei saa seda teha, kuna Kaksikleekide missiooni ühendamine on seotud tingimusteta armastuse praktiseerimisega ehk maailmale millegi hea loomisega.

Igas Kaksikleegis on olemas hingehääl, mis soovib maailmale head või vaherahu millegagi luua. See on see, mis on teie missioon. Kui soovite ilma minuta teada saada, mis on teie missioon, siis istu selleks enda Kaksikleegiga maha ja hakake arutama seda, mida te mõlemad soovite maailmale endast väljapoole jagada. Vaadake kattuvaid soove ja need ongi missioonid. Teil on vaja praktiseerida seda, mida te mõlemad soovite maailma anda. Olgu selleks ökomajanduse arendamine kuni tervisetoodete valmistamiseni välja. Midagi head on teis mõlemas olemas, mida te soovite maailmaga jagada, seega alustage selle kõige tegemist.

Selleks, et enda Kaksikleegiga ühenduda, soovitan kanda Serafiniiti, Larimari, Rodokrosiiti, Roosat Kvartsi, Rubiin-Tsoisiiti, Rubiin-Fuktsiiti või näiteks ka Petaliidi kristalli. Kõik need kristallid on armastusekristallid ning ühendavad Kaksikleekide Südametšakrad telepaatiasse. Mida suurem on telepaatiline ühendus, seda kiiremini leiad sina enda tee Kaksikleegi teekonnale ja vastupidi. Oluline on sul teada, kes on sinu Kaksikleek ning oluline on temaga tingimusteta armastuses eksisteerida. Kui see armastus teie vahel on, on teie kokkusaamine garanteeritud. See ei ole enne garanteeritud, jäta see endale palun meelde. Kui tingimusteta armastust ei eksisteeri, toimub põgenemisfaas. Seega alluge armastusele, jätke egod ja minge ühisele missioonile!

Soovin kõigile armastust ja tingimusteta enda Kaksikleeki igavesti aidata, toetada, armastada!

Armastusega Tene Laul