2022. aastal kirjutasin sulle artiklites, AJARÄNNAKU raamatus ja rääkisin kui kohtusime, et 2023. aastal liikusime uude spirituaalsesse ajastusse. Aasta esimene pool oli seotud Pluuto lagundamisprotsessidega, et tuua valgust tingimusteta armastusse ja nüüd, mil oli 15. august, algas uuel spirituaalsel ajastul liikumine tingimusteta armastuse poole. Enne seda läbisid inimesed suure Pluuto protsessi, mis äratas üles hingelised spirituaalsed transformatsioonid. Nagu ma olen eelnevalt sulle kirjutanud - alates 15. augustist, mil Saturn blokeeris mineviku ja avas uued teekonnad kõikide eludes, tuleb keskenduda hetkele ja tulevikule. Minevik tuleb jätta selja taha, sellega tuleb teha vaherahu ning edasi liikuda. Vastasel juhul jääd sa minevikku lõksu, mida sul on Pluuto ajastul hingeliselt keeruline ületada. Kui tegid spirituaalse transformatsiooni eelnevalt ära, siis oled järje peal sellega, kuhu poole maailm liigub - tingimusteta armastusse.

Mis on tingimusteta armastus? Oskus lubada iseendal ja lasta teistel elada. Hingeline vabadus seisneb ehtsas armastuses. Absoluutselt kõik inimesed on hingelistes muutustes üle kogu maailma, kaasaarvatud sina. Selleks, et armastada, luba enda ja teiste hingedel areneda, õppida ja ümber kujuneda. Ning pea meeles - sa ei ole sinu mineviku sina. Sa oled see, kes sa hetkel oled. Seega tee minevikuga vaherahu ning keskendu sellele, mida head sa saad täna teha iseendale ja teistele. See on see, mida Veenus koostöös Pluuto ja Saturniga äratab meis alates 15. augustist üles. Liikudes selles suunas, liigud sa täiesti kindlasti õiges suunas.

Tingimusteta armastust aitab sul praktiseerida, selgeks õppida ning omada enda hingetasandil Roosa Kvarts, Roosa Opaal, Larimar, Vikerkaare Kuukivi, Thuliit, Rodoniit, Rodokrosiit, Mango Kaltsiit, Petaliit, Serafiniit, Akvamariin, Amasoniit ja paljud teised armastusekristallid. Hoia neid kristalle enda kodu Edela-ilmakaares, kus Feng Shui järgi asub tingimusteta armastuse portaal. Kui hoiad neid kristalle seal, avad sa enda perekonnas ja eelkõige enda hinges tingimusteta armastuse. Enne nende kristallide sinna asetamist puhasta Edela-ilmakaar Taevaliku viiruki ja Rosmariini viirukiga. Peale seda aseta kristallid sinna ning auruta kristallides juures õlilambis Rosmariini eeterlikku õli. Kui seda teed, siis keskendu, et sinu kodus oleks armastus ja vaid armastus - armastus on siin elus kõige alustala.

Tingimusteta armastuses on sul oskus vabaks lasta hinnangutest, süüdistamistest, hukkamõistmisest ja selle asemel olla hinnangutevaba, mõistev ning lasta igal inimesel enda eluteel õppida ja areneda. See on tingimusteta armastus ja kui sa seda maailmale pakud, siis saad ka sellest ise kõige enam õnne vastu.

Kui sa põletad regulaarselt enda kodus tingimusteta armastuse viirukeid, siis seda enam sa eksisteerid ise tingimusteta armastuses ning õpid selle järgi elama. Tingimusteta armastuse viirukid on: Roos, Jasmiin, Rosmariin, Kaneel, Orhidee, Tsitronella ja Sidrunhein, Lootos, Namaste, Elulill ja paljud teised. Viirukite põletamine toob endaga alati kaasa heaolu ning igal taimel on oma vägi, mis vallandub seda põletades. Seega on viirukeid alati kasulik põletada.

Kirjutasin sulle Kaksikleekide olulistest kuupäevadest, mis Kaksikleeke ees ootavad. Leiad selle artikli SIIT. Pea meeles, et Kaksikleekide teekonnale saad sa jõuda vaid tingimusteta armastuses ning september on selleks ideaalne kuu, kui praktiseerid seda igal tasandil. Kaksikleegid saavad vaid siis totaalselt kokku kui mõlemad osapooled oskavad tingimusteta armastada. Seega, kui soovid Kaksikleegini jõuda, temaga kohtuda, ühineda ja minna koos missioonile, siis see  sõltub tegelikult sellest, kuidas sa armastust enda hinges tunned. Tingimusteta armastust aitab sinus üles äratada Papaia, Kookose ja Vanilje rituaaliõlide aurutamine. Need mõjuvad sinu Auraväljale suurepäraselt ja annavad võimaluse sul hingeliselt armastuse poole kasvada. Soovitan sul läbi lugeda minu kirjutatud Kaksikleekide artiklite seeria, et mõista, kes on Kaksikleek ning kuidas saad sinna poole liikuda, et ka tegelikult temani jõuda.

6. septembri KUU VIIMANE VEERAND - aeg vabaks lasta minevikust ja mineviku minast

Elame uuel spirituaalsel ajastul, kus inimeste hingedes toimub suur spirituaalne transformatsioon. Selleks, et kujuneda iseenda parimaks ja ehtsamaks versiooniks, vabasta minevik tingimusteta armastuse Kuul - 6. septembril. Keskendu sellele, kuhu poole ja milliseks ilusaks versiooniks soovid endas kasvada ning milline on tulevikuversioon, kes soovid olla. Aktsepteeri vigu, mida oled teinud ja õpi nendest. Võta hetk, et analüüsida enda hinge. Eemaldu sellest, mis sind ja ka teisi siin maailmas hästi ei toida ning kujunda end ümber. Võta kasvõi paber ja pliiats ning kirjuta enda miinused üles, et kujundada neid ümber enda tugevusteks ja tervenda need omadused, mis ei toeta tingimusteta armastust. Andesta teistele, tegudele ja kogemustele, mida oled kogenud. Pööra elus õigel ajal uus lehekülg ja sa jääd igavesti endale tänulikuks.

Kui sul on keeruline andestada ja edasi liikuda, siis seda aitab sul teha Must Obsidiaan koos Valge Hauliidiga. Neid kristalle tuleb koos kanda selleks, et teha vaherahu minevikus juhtunuga. Elu on kõigi jaoks üks suur õppimise protsess ja hingelise arengu ning kasvamise etapp. Kui sa õpid, mitte ei jää kinni, siis oled selles elus võitja.

14. septembri NOORKUU aktiveerib hingelisel tasandil tingimusteta armastuse kasvamise

Septembri Noorkuu on võimsa väega, aktiveerides tervel planeedil tingimusteta armastuse kasvamise.
Selle poole suundub maailm iga päevaga ja selleks, et osata seda teha, tuleb inimesel endal läbi teha spirituaalne transformatsioon ja õppida seda praktiseerima. Noorkuu vallandab meie hingedesse armastuseenergiat, mis paneb kõige üle sügavamalt mõtlema. Mida rohkem sa pead tingimusteta armastust veel õppima, seda keerulisemalt sa tunned end Noorkuu ajal ning peale seda 29,5 päeva. Mida rohkem sa suudad tingimusteta armastada, seda kergemini sa end tunned. Seega pane tähele, mis sinu hinges toimub alates Noorkuust kuni Oktoobri Noorkuuni. Kergenda seda õppimise protsessi, tehes Noorkuu ajal enda hinge kasvamise jaoks tingimusteta armastuse ülesäratamiserituaali.

Noorkuu tingimusteta armastuse rituaal spirituaalseks transformatsiooniks, olemaks igapäevaselt parem inimene iseenda ja kogu maailma jaoks:

1. Must Yerba Santa rituaalitõrvik

2. Magus Vanilje ja Nag Champa viiruk

3. Lumiobsidiaan poleeritud

1. Puhasta enda energiaväli ehk Aura Musta Yerba Santa rituaalitõrvikuga. Tegemist on taimse tõrvikuga, mis vabastab sinu Aurast absoluutselt kõik vanad kihid, tõekspidamised, valu, trauma, stressi ja madala energia, mis takistab sul tingimusteta armastada. Tegemist on hingelise suurpuhastajaga, mis aitab sinu hingel elust õppida, vabaks lasta ning edasi liikuda. Seda kasutatakse spirituaalseks transformatsiooniks ja parema mina-isiku välja toomiseks. Ei ole vahet, mida sa oled enda elus läbi elanud, peamine on see, kuidas sa sellest õpid ja edasi liigud. Must Yerba Santa on sinu hinge kasvataja ja edasiviija. See ei lase sul kinni olla, see laseb sul kasvada ja Auraväljal armastusse kujuneda. Sea Must Yerba Santa suitsema küünlast (parim on selleks kasutada Kaneeli küünalt) ja seejärel puhasta selle suitsuga kogu enda keha. Auraväli on sinu keha ümber ja seetõttu tuleb seda puhastada, et tervenemine ja kasvamine saaks sinus toimuda.

2. Kui see on tehtud, aseta enda ette suitsema Magusa Vanilje ja Nag Champa viiruk. See viiruk äratab sinus üles tingimusteta armastuse energia kasvamise ja kui sa oled selle viiruki suitsu sees, siis sinu hing areneb selles osas. Võta hetk, et mediteerida selle viiruki saatel. Kui seda teed, siis automaatselt kasvab sinus tingimusteta armastus, kuna selle viiruki toime on tervendada, kasvatada, võimendada ja hoida aktiivsena Südametšakrat, kus asub tingimusteta armastuse kanal.

3. Kui mediteerid selle viiruki saatel, siis hoia samal ajal enda käes Lumiobsidiaani. Lumiobsidiaaniga mediteerides vabaneb sinu hingest minevikustress - see kristall neelab selle endasse. Kui mediteerid Lumiobsidiaaniga, siis keskendu sellele, et annad endast vabaks kõik, mis sind muserdab ja kurvaks teeb. Selleks, et sinu hing saaks üles äratada tingimusteta armastuse.

Mediteeri Lumiobsidiaaniga kuniks Magus Vanilje ja Nag Champa viiruk on lõpuni suitsenud. Kui see on juhtunud, siis oled lõpetanud Noorkuu energiapuhastuse rituaali ja saad Noorkuu kaudu enda Südametšakrasse juurde tingimusteta armastust, mis kinnitub sinna ja jääb sinus kasvama. Saad tunda enda isiklikus elus järgmised 29,5 päeva armastuseenergia kasvamist.


22. september - Kuu esimene veerand toob kaasa UUSI VÕIMALUSI praktiseerides tingimusteta armastust!

Kui läbid 6. septembril mineviku vabastamise ja aktiveerid endas 14. septembril tingimusteta armastuse kasvamise, siis sind ootab Kuu esimesel veerandil ees ilus ja hea uus võimalus elu aspektis, kus sul on seda kõige enam saatuseteel vaja. Seega läbi eelnevate protsesside avab Kuu esimene veerand koostöös Veenuse ja Jupiteriga sulle uue ukse parema tuleviku poole. Selleks, et seda ust Universumis ise kiiremini avada, kanna Mookaitet ehk uue alguse kristalli. Too Mookaite enda koju ning aseta kodu välisukse juurde kodukaitsekristallide keskele.

Sellel päeval tee midagi ilusat ja head teistele (loomulikult tee seda igapäevaselt aga sellel päeval just eriti, et suurendada enda isiklikku õnne-energiat). Jaga ilusaid komplimente, mis tulevad otse sinu südamest, küsi teiste käest, kuidas neil tegelikult läheb, kuula ära ja anna neile abi, mida nad vajavad. Tuleta endale alati meelde, et hukkamõistmine ei ole tingimusteta armastus. Kui soovid armastuses eksisteerida, siis tee esimene samm selle poole, et muuta maailm paremaks kohaks. Kõik algab sinust, ära alahinda enda häid tegusid mitte kunagi. Tee neid alati rohkem ja rohkem. Kui võtad 22. septembri enda jaoks tingimusteta armastuse praktiseerimise päevaks väljaspool iseennast, siis see saab sulle Universumis samuti armastusega tasutud. Seega kui sinus on unistusi, siis toidad sellega enda head õnne.

Sellel päeval kingi enda pereliikmetele armastuseõnne näiteks Kuukivi näol. Kinkides neile Kuukivi 22. septembril, ühendad sa iseennast veelgi enam nendega Südametšakra tasandil ning teie vahel tekib tugev telepaatiline side. Kuukivi annab sulle juurde intuitsiooni, mõistmist ja telepaatiat, et olla üksteisega veelgi paremas ühenduses.

Aktiveeri Taevaliku viiruki ja Palo Santoga enda kodus tingimusteta armastuse energia kasvamine ja uue teekonna avamise portaal. Põleta neid viirukeid enda kodu keskpaigas. Mida rohkem head õnne sa enda kodus vallandad, seda paremini sa ka end kodus tunned. Kui sul on raske enda kodus olla, selles on pidevad tülid, riiud, ülemõtlemised, stress ja ärevus, siis on midagi koduenergiaga valesti. Sellisel juhul tuleb aktiivselt tegeleda koduenergia puhastamisega. Pea meeles, et mida sa enda kodus räägid, selline energia ka kodus eksisteerib. Seega hoia alati enda kodu pühapaigana ning keskendu heale iseenda, kui ka teiste inimeste suhtes. Kui sa keskendud enda kodus halvale, siis ei ole ime, et sa ennast halvasti tunned. Saad selle energia puhastada Salvei, Elulille ja Laxmi Pooja viirukitega. Too enda koduseinte vahele Quantum Quattrot ja Stromatoliiti, et vabastada mineviku negatiivsed mõtted ja asendada need ilusate ja headega.

29. septembri TÄISKUU avab uute armastajate kokkusaamise, Kaksikleekide ühendumise ja Hingesugulaste ning teiste hingeliste sidemete järgmisele tasandile avanemise

Kui oled edukalt läbinud septembri eelnevate Kuufaaside etapid - vabaks lasknud, enda hinge paremuse poole ümber kujundanud ning praktiseerinud enne 29. septembrit edukalt tingimusteta armastust, siis sind on Täiskuu ajal ees ootamas armastuse tasandil uude etappi liikumine. See toob kaasa ühendumise "kellegagi", kes on sinu eluteele loodud armastajarollis olemiseks. Hingelisi sidemeid, mis kategoriseeruvad romantilisele tasandile, on mitmeid kümneid ning igaüks nendest kannab erinevat rolli. Kellega sa saad kokku oleneb, millise hingelise protsessi sa selles elus ära tegema pead. Kui sa oled liikunud tingimusteta armastuse poole, siis avaneb sul Täiskuul võimalus kohtuda "temaga", kes on mõeldud sinu armastajahingeks ühel või teisel tasandil. Kui ta juba on sinu elus, siis liigute enda teekonnal järgmisele tasandile.

Täiskuu ühendab armastajaid üksteisega, seega paljude ellu võib tagasi tulla ka keegi minevikust, kellega on armastuseenergia pooleli jäänud. Seega pane tähele, kes sinu ellu sellel päeval ning järgneva kuu jooksul saabub. See, kes tuleb, võib tulla oma armastuseteekonda sinuga jätkama. Miks? Kellel on antud teekond sinuga pooleli, sellel on sinuga telepaatiline armastav side, mis toob teid tagasi kokku.

Pane tähele seda, kelle peale sa ise mõtled, kes sinu elus füüsiliselt hetkel ei eksisteeri. Kui on keegi, kelle peale sa mõtled armastusega ning sul on oskamatus tema ellu tagasi liikuda, siis tee seda alles siis, kui sinu intuitsioon sulle ütleb, et võiksid temaga uuesti ühendust võtta. Kui keegi kerkib sinu hinges esile sellel ajal (29. september kuni oktoobri Täiskuu), siis on see märk teie armastuse teekonna jätkamise vajadusest. Telepaatia hoiab teid koos kuniks olete ära teinud selle missiooni, milleks te selles elus üldse kokku saite. Nii tema, kui ka sina võite telepaatiliselt olla sellel ajal ühenduses ning leida end peagi üksteise teelt. See kehtib eriti Kaksikleekide puhul, kelle vahel on distants ühel või teisel põhjusel.

Septembri Täiskuud kasuta armastuseenergia kasvatamiseks enda hinges ja enda kodus. Selleks põleta koduseintevahel Kaneeli-, Magnoolia, Sidrunmelissi või Vaniljeküünalt. Kui küünla põlema sead, keskendu sellele, et soovid armastuseenergiat enda elus kasvatada. Eriti hea on lisada küünla/küünalde kõrvale suitsema ka Vanilje- ja Kaneeliviiruk. Küünlamaagia toob sinu ellu alati head õnne ning avab energiate kasvamise. Sellel Täiskuul on soodne kasvatada armastuseenergiaid sinu parema tuleviku jaoks.

Kui sa soovid Kaksikleegiga ühenduda, siis pea meeles - sinus peab esmalt olema läbi tehtud spirituaalne transformatsioon, mis on kasvatanud sind tingimusteta armastuseni. Ilma selleta ei kohtu sa temaga totaalselt ja see aeg, mil Universum teid lõpuks kokku liidab võib pikaks venida. Kui soovid aga reaalselt temaga kohtuda, siis tee läbi enda spirituaalne transformatsioon ning toeta end alati armastavate energiatega, et eluteel sinna poole jõuda.

28.08-03.09 kooli alguse puhul kõik LOOMATALISMANID -15% soodsamad.

SEPTEMBRIKUU ERIPAKKUMINE! Kõik Roosa Kvartsi kristallid ning sellest valmistatud tooted on tavahinnast 10% soodsama hinnaga 01.09-30.09 LA TENE Kuressaare ja Tallinna poodides ja e-poes.

UUS LOOS! Võida endale vabalt valitud LA TENE erikollektsiooni käeeheLoosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodides Tallinnas, Kuressaares või e-poes ajavahemikul 27.08-27.09. Kokku on KUUS võitjat, kaks võitjat igast poest! Head loosiõnne! 

Tingimusteta armastus on ilusaim energia siin maailmas. Ole see energia! Kiirga seda energiat alati välja!

Kogu armastusest alati Sulle kirjutades!

Tene Laul