Safran on suurepärane lill, mida saame kasutada enda tervise edendamiseks. Loodus on parim ja sealt on võimalik saada lahendust kõikidele tervisemuredele. Seetõttu me peamegi alati looduse poole vaatama, kui küsimuseks tuleb tervis. Sina ja sinu tervis on olulised, seega hoiame seda - alternatiivselt ja alati!

Safran on suurepärane Juurtšakra ja Sakraaltšakra tervendaja, mis tähendab seda, et sellega on sul võimalus saavutada endas, nendes kahes esimeses Tšakras, tasakaal. Kui sa tarbid Safranit, siis kasuta seda koos riisipiimaga. Kalla tervenduseks terve pakk Safrani klaasitäie riisipiima sisse ja tee endale Safrani laadimist - näiteks nädal aega järjest. See toetab sinu spirituaalset arengut ja annab sulle suurepärase tervise. Selleks, et sa tunneksid end suurepäraselt, tuleb sul enda eest hoolitseda. Aitan sellele enda teadmistega suurima hea meelega alati kaasa!

Tarbides Safranit koos trühvliga, on sul võimalik vabaks saada mineviku probleemidest. Tee seda ühel ja samal päeval korraga, et nende kahe taime vägi suurendaks sinu elujõudu, andes sulle juurde tugevust ja tervist. Mida suurem on sinu elujõud, seda suurem on ka sinu potentsiaal ja missioonitunnetus. Selleks, et sa saaksid missioonile minna, on sul vaja end viia elujõu tipptasemele, et sa suudaksid seda kanda, sest see on suur roll. Sinu hinges ei avane ennem missioonitunnetus, kui need kaks Tšakrat ei ole sul terved. Seega tervendame need, et saaksid enda eluülesannet täita. Valgustan sind siin, instagrami storydes kui ka erasessioonidel hea meelega. Eraseansi kohta leiad infot SIIT.


Safran on suurepärane antioksüdant, millel on oskus absoluutselt kõigi vähitüüpidega võidelda. Mis tähendab seda, et sellega saad teha nii profülaktikat, kui ka aidata kehal vähiga võidelda. Kui sinu perekonnas on keegi, kellel on vähk, siis kindlasti ole nii hea ja saada see artikkel temale edasi. Esiteks tuleb siis asuda tervendama Juurtšakrat ja asuda kiiremas korras kandma Punast Jaspist. Safran on suurepärane naistehaiguste tervendaja - sellega tasub endale teha iga-aastaselt paarinädalane kuur, et hoida end tervena. See aitab võidelda absoluutselt kõikide erinevate naistehaigustega. Kui soovid kiirenenud tervenemist, siis eemalda selleks perioodiks, kui Safranit tarbid, enda menüüst kõik piimatooted. Safran on väga hinnaline tervendaja, seetõttu võiksid saada sellest ka maksimumi.

Safran on üks parimaid südameveresoonkonna tervendajaid - sellel on oskus verd puhastada ja veresooni tugevamaks muuta. Kui sa seda kasutad, siis annad südamele uue võimaluse, et enda elujõudu taastada. Kasvab ka sinu füüsiline eluiga - nii saad siin maailmas teha iseendaga palju tööd ja täita oma eluülesannet. Kuna Safran saadab sind ka sinu missioonile, siis aitab see kaasa sinu eksisteerimise põhjusele. Mida kiiremini sa enda missioonil oled, seda õnnelikumaks sa saad. Selleks aga tuleb esmalt endaga tööd teha ja ennast kujundada ülimalt tugevaks.

Lisaks Safranile soovitan spetsiaalseid Cytoplani tooteid, mis on head südameveresoonkonnale, leiad need SIIT. Looduses on kõik olemas, et hoida enda südant tugevana ja tervena. Kasutades neid tooteid koos Safraniga saad veelgi kiirema tulemuse. Lisaks aitavad need tooted ka südamerütmihäirete puhul. Sellisel juhul soovitan tarbida ka K2-vitamiini.

Selle imelise lillega on sul võimalik suurendada enda armastuseõnne ja ühenduda Kaksikleegiga. See aitab kaasa armastuseõnne suurendamisele, mis omakorda ühendab sind telepaatiliselt enda armastatuga. Kui sa ei ole veel enda Kaksikleeki kohanud, siis Safran aitab sellele energeetiliselt väga palju kaasa. Safran tervendab kõigepealt sinu Südametšakrat, mis omakorda annab sulle võimaluse tunda armastust selles elus. Enne kui te kohtute, pead sa ka ise selleks armastuseks valmis olema ja kohtumine saab toimuda vaid siis, kui Südametšakra selleks valmis on.


Safrani õielehed on lillat tooni kui need on värsked ja lilla on üks haruldasemaid toone terves maailmas. Selle lille sisu on punane ja seda tarbitakse ravi eesmärgil. Safranit ei ole võimalik kasvatada "mitte looduslikult" ehk see ei kasva "lambisüsteemi" all ja seetõttu on selle hind ka kallis. See kasvab eelkõige Lähis-Ida piirkondades ja seda korjatakse mägedest. Lähis-Idast tuleb väga palju head tervendust ja olen sealsetele inimestele heade taimede kasvatamise eest ülimalt tänulik. Nad aitavad maailma tervemana hoida.

Safran aitab kaasa magamisele, aidates uinuda ning rahustades närvisüsteemi. See on looduslik antidepressant, millega on võimalik ärevushäiret  alternatiivselt tervendada. Lisaks Safranile soovitan kindlasti kasutada ka Boswelliat. Esiteks on mõlemad nii Safran, kui ka Boswellia vähivastased, seega nendest kahest saab suurepäraselt abi nii ärevuse kui ka DNA-tervendamise jaoks.

Kui sa soovid enda DNA-d parandada, siis selleks on Safran ideaalne. Selleks tarbi Safranit aasta aega järjest ja seda vähemalt kord nädalas. Kui seda rohkem tarbid, siis on veelgi parem. Soovitan sul end alternatiivselt tervendada - seda alati ning igavesti!

Kui tood Safrani enda ellu ja seda aeg-ajalt kasutad, siis tänavad sind selle eest terve sinu keha ja hing. See parandab sinu füüsilist keha ja aitab vaimselt tugevamaks saada. Mida vähem ärevust ning mida rohkem tervist ja heaolu sinu elus on, seda õnnelikum sa oled. Selleks, et sa sellisesse tasakaalu suudaksid liikuda, tuleb sul pakkuda endale igapäevaselt tervendust ja seda järjepidevalt.

Safran suurendab kirge. Safran aktiveerib sinu isikliku kirekanali, milleks on Sakraaltšakra. Kui see Tšakra sinul töötab, siis sa suudad enda elu rohkem nautida ja teha seda, milleks sa siia maailma sündinud oled. Mida kirglikum sa oled, seda tervem on ka sinu seksuaalsüsteem. Safran on seksuaaltervise jaoks väga oluline, aidates näiteks tervendada madalat libiidot, mis on oluline. Kui see madal ei ole, aitab see hoida ehk säilitada tervislikku seksuaalsust ja seda väga edukalt.

Soovitan Safranit ka neile, kellel on määratud ATH. Minu isiklik arvamus selle koha pealt on, et me saame seda ideaalselt loodusega tervendada, tarbides Safranit koos Ashwagandhaga. Kui neid koos tarbida, siis terveneb ajukeemia kiiremini ning taanduvad reaktsioonid, mida peetakse "närvilisuseks" ja inimene saab ennast tagasi.

Absoluutselt kõik tervendavad nõuanded minu poolt on minu isiklik arvamus, mitte meditsiinile informatsioon.

Soovin imelist tervenemist ja armastuseõnne suurenemist. Hoian teid igavesti suure armastusega!

Tene Laul