Olen terve elu aidanud inimestel enda vaimset ja emotsionaalset keha tervendada ning saavutada enda hinges heaolu ning teen seda ka edasipidi. Minu kogemused meie rahvaga on väga suured ja tean täpselt, kuidas saada sind positiivsemaks, õnnelikumaks, rõõmsameelsemaks ja optimistlikumaks inimeseks. Selleks, et sa seda ka saaksid, on kõige olulisem suhtumine, mis algab sinust endast. Seega minu küsimus sinule on: "Kui õnnelik sa soovid olla?". Tean, et see vastus on - kõige õnnelikum enda elus ja see vastus on ainuõige. Seega teeme esimese sammu ning kujundame sind siit alates iga päevaga aina õnnelikumaks inimeseks.

Esmalt pead sa mõistma seda, et sa oled ainus, kes suudab ja saab muuta enda suhtumist iseenda ja maailma osas. Kuna me elame Pluuto ajastul (kuni 25.07.25), siis selle aja jooksul pead sa kahjuks enda Auraväljas kogema ka ülemaailmset stressi. See on täiesti normaalne kui ühel hommikul ärkad üles ja oled segaduses ning madalas energias. See ei tähendab automaatselt seda, et oled 3D-s ehk madalas dimensioonis, vaid seda, et sa tajud kõike sellel ajastul kõrgtasandil, kuna sind mõjutavad maailma ja teiste inimeste energiad. Kui sa oled see, kes tegeleb enda spirituaalse poolega, teed rituaale, kannad kristalle, külvad headust ja ei tee kellelegi liiga, siis oled sa ilmselgelt 5D-energias. Mida rohkem sa võitled Pluuto ajastul kurjuse ja madala energiaga, seda õnnelikumaks inimeseks saad - garanteerin seda. Tean seda Astroloogina ülimalt hästi. Saturn on kogumas 15.08.23 - 25.07.25 sinu uut Karmat, mille saad välja võtta Veenuse ajastul, mis järgneb Pluuto ajastule, kaheksal järjestikusel aastal - tee kõik selleks, et sinu Karma oleks sinu poolt. Selleks peame esmalt muutma sinu tuju suurepäraseks - positiivsus ja optimism aitavad alati, need on võtmesõnad, mille võiksid endale igapäevaselt ette võtta. Loe kasvõi igal hommikul seda artiklit, et ennast üles äratada heaoluga, kuna see on see, mida sa vajad ja väärid.

Sinu mõistus saab olla sinu kõige suurem vaenlane, kuid see peaks ja võiks olla tegelikult sinu parim kaaslane. Sina oled iseenda juht ja pead aru saama, et ennast tuleb alati aidata ning väestada. Elu peab olema nautimist ja elamist väärt ning mitte ühelgi inimesel ei ole õigust seda tunnet sinust röövida. Veel vähem ei tohiks sa alluda iseenda Auraväljas olevatele madalatele energiatele.

Kui sul on raske säilitada positiivset ja optimistlikku suhtumist, siis aita end selle juures. Soovitan sul kindlasti kanda Tsitriini, Oranži Kaltsiiti, Päikesekivi, Kollast Jaadi või Kollast Kvartsi, et kujundada enda tuju suurepäraseks. Saad alati kristallidelt abi, kui vajad positiivsust juurde enda ellu. Selleks kristallid ongi, et sind siin maailmas aidata. Sind aitab ka kollaste õunte, melonite, apelsinide, papaiade, bataatide ja porganite söömine. Nendes on piisavalt palju elujõuenergiat, mis siseneb sinu Tšakrasüsteemi kui neid tarbid. Viirukitest aitavad head meeleolu luua Kaneel koos Nag Champaga - saad neid kasutada regulaarselt koduseinte vahel, et hoida enda meeleolu kodus ja hinges positiivne.

Oluline on keskenduda heale, mitte halvale. Seda veelgi enam Pluuto ajastul, kus inimesed lõhuvad omavahel sidemeid, et saada kontakti uute hingedega. Uuel spirituaalsel ajastul on missioonid vahetumas ehk suhted on muutuses. Sul tuleb aru saada, et õige on hoida neid inimesi enda elus, kes pakuvad sulle väärtusi ja õnnetunnet juurde ning mitte olla toksilistes suhetes. Mis on oluline? Kas suhete kvantiteet või kvaliteet? Selle peale ütlen ma, et oluline on kvaliteet, kuna väärtust pakkuvad inimesed hoiavad sind tugevana, tervena ja ei lõhu sind. Ära kingi enda ilusat ja väärtuslikku energiat nendele, kes ei oska sind väärtustada. Jaga palju armastust enda lähedastele ja neile, kes tõeliselt hoolivad sinust. Sa elad siiski ühe korra ja see elu peab olema elamist väärt. Mida rohkem sa keskendud sellele, mida teised inimesed sinust arvavad, seda rohkem sa enda kaunist energiat ära kingid. Mina ütlen ikka ja jälle seda, et oled kõige ilusam selles energias, milles sa eksisteerid. Ole sina ise ja ära allu kellegi teise manipulatsioonile või negatiivsele arvamusele.

Järgi enda vaimse tervise edendamise juures seda, et sa ei alluks mitte ühelegi klatšijutule, kadeduseenergiale ja pahatahtlikkusele. Hoolimata sellest, mis minu ümber toimus - seisan sirgelt ja õnnelikult püsti. Miks? Hoolin vaid headusest ja sellest, mis on oluline - õnnetunne. See elu on sul siin ja praegu ning see peab olema elamist väärt. Seega ole hea too endas esile kõik, mis sind õnnelikuks teeb. Tegele nende asjadega, mis pakuvad ja loovad sinu hingele heaolu. Kui sinu elus on palju stressi, siis tuleb sellest kiiremas korras lahti saada, et sinu mõistus Pluuto ajastul terveks jääks. Hooli vaid sellest, mis sulle rõõmu pakub ja keeldu kõigest, mis vaimselt liiga teeb. Sa tunned selle suurepäraselt ära - on inimesi ja tegevusi, mis sind väestavad. Tee enda heaolu nimel konkreetseid valikuid ja pühendu headusse ning armastusse. Toida kaks aastat järjest enda head Karmat, et tuua head õnne armastuseajastule ehk Veenuse ajastule. Lase maailmal muutuda, muutu ka ise, kuid seda vaid positiivses suunas.

Kui sinu pähe tulevad madalad energiad, mis viivad sind segadusse või lõhuvad sinu ilusat energiat, siis ütle sellele kõigele ei. Ära allu sellele, jaga enda energiat vaid nendele mõtetele, mis sind väestavad, mitte nendele, mis sinult väe ära võtavad. Oluline on see, et sa igat päeva enda elus naudiksid, kuna elu - see on nüüd ja praegu. See hetk, mis sul on, on kõige väärtuslikum ja kui jääd masendavasse energiasse kinni, siis kallikene sina oled see, kes sellest kaotab.

Kui sa soovid enda ajukeemiat tervendada ja aidata endal olla positiivne, siis saad seda teha aminohapete L-Teaniini ja L-Tauriiniga, kaasa aitavad ka Meelerahu kompleks, Ashwagandha ja Rodioola. Soovitan sul nendega teha enda ajule suurpuhastus ja taastumisprotsess, mis nende tarvitamisest tekib. Need aitavad sul olla positiivsed ja õnnelikud. Väga oluline on see, et sa aitad end alati nii füüsiliselt kui ka spirituaalselt. Füüsiliselt sa saad end aidata läbi õigete toitainete tarbimise ja spirituaalselt läbi kristallide ja väeesemete kasutamise. Pluuto ajastul jäävad vaimselt püsti seisma need inimesed, kes suudavad end spirituaalselt toetada ja siinkohal olen ma sulle igati hea meelega toeks.

Vaata igal hommikul peeglisse, ole rahul sellega, kes sa oled ning lase minevikust vabaks. Uuel spirituaalsel ajastul tuleb minevikuga lõpparve teha, et uued tuuled saaksid sinu elus puhuda. See on Pluuto, mis vabastab minevikku ja toob seda esile, et sellest vabaks saada. Inimesed, kes jäävad kinni minevikku langevad depressiooni. Ma kuulutangi ette suurt depressioonilainet aga kallikene, kuna sa oled siin lugemas minu artiklit, siis ma ei lase sul langeda. Olen sinu maapealne kaitseingel, kes hoiab sinu selja sirgena ja soovin sinuga koos sinu naeratust näha. Keskendu kõigele ilusale ja heale, mis sinu elus eksisteerib. Olgu selleks sinu armas pereliige, koer, kass või igapäevased väikesed õnnestumised. Lisaks sellele pead mõistma seda, et sa ei võistle selles maailmas mitte kellegagi peale iseenda. Meie maailm on suunanud inimesi üksteisega võistlema ja see toob kaasa suurt stressi. Tegelik reaalsus on aga see, et sina pead enda eluga rahul olema ja mina enda eluga. Kui keegi sulle liiga teeb, siis ei tohi sellele alluda, sellele tuleb vastu seista ja liikuda edasi. Pluuto ei soovi, et sa alla annaksid, Pluuto kasvatab sind kordades tugevamaks inimeseks ja tugevad inimesed ongi need, kes hoiavad meie maailma püsti.

Leia enda ellu häid uusi tegevusi, vii end kokku millegagi, mida sa ei ole varem kogenud ja rikasta enda rutiini positiivse põnevusega. Kui sa tunned, et tuju hakkab langema, siis selle asemel, et istuda selles halvas tujus, tee midagi iseenda jaoks - hellita enda ilusat hinge ilu, võlu ja headusega. Seda kõike ja ka häid inimesi on maailmas palju, kes suudavad enda olemusega sinu energiat rikastada. Anna sellele kõigele võimalus!

Soovin kogu südamest sulle head, ole rõõmsameelne ja leia igast päevast midagi ilusat ning head - keskendu vaid sellele, mitte millelegi muule!

Tene Laul