Kaalud on Õhu-elemendi esindaja, kes on enda loomuselt rahutegija ja kelle seltskonnas on hea aega veeta, kuna just tema on sinu parim kuulaja ning kaasamõtleja. Kui sa oled sündinud Kaaludena ning oled enda tähtkuju tasakaalus versioon, siis oma loomuselt oled sa tasakaalus, lahke, helde, sõbralik ning suure fantaasiarikka sisemaailmaga, mis aitab sul pühenduda läbi visualiseerimise sinna, kuhu sinu elueesmärk on saatuse järgi paika pandud. Selleks, et jõuda selleni, soovitan sul kanda enda tähtkuju õnne ja saatuse mõistmise kristalli Krüsopraasi. Selle kristalli pikaajaline kandmine aitab selle kõigeni sul iseseisvalt jõuda. Kaalude elueesmärgi kohta saad lähemalt lugeda SIIT.

Kaalud - sinu jaoks on suhetes oluline kergus ja helgus ehk sa ei soovi pinget, draamat ega stressi üldse endaga kanda. Kuna sa oled tundlik enda südames, siis sa eelistad, et sinuga suhtlemine oleks alati üksteisest hooliva suhtumisega. Kui sinuga suheldakse nii, siis sa tunned end turvaliselt ja avad end teisele poolele kordades rohkem. Sa ei soovi haiget saada ega ka haiget teistele teha, kuna Veenus, mis on sinu juhtivaks planeediks, loob sulle sellise Südametšakra tundlikkuse.

Juhul, kui sa tunned, et sind ei mõisteta, kritiseeritakse ning oled stressis sotsiaalsetel põhjustel, siis tervenda enda hinge Roosa Kvartsi kandmisega, mis on ülemaailmne tingimusteta armastuse kristall. See aitab vabaks lasta pingeid ning suurendab sinu taastumist ja tervenemist hingelisel tasandil. Lisaks vabasta endast stress, lõpeta negatiivsetele teemadele keskendumine - andes andeks. See aitab sul halbadele mõtetele mitte jõudu anda.

Tasakaalus Kaalud on see, kellele meeldib teistele abiks ja toeks olla. Kaalud, sa ei ole kindlasti see, kes soovib midagi vastu saada ehk sa tunned end hästi, kui saad toeks olla. See on imeilus tingimusteta armastuse energia, mille Veenus on sinu hinge kandnud ajal, mil sa siia planeedile sündisid. Loomulikult on igale inimesele abi andmine oluline, kes sinu eluteele tuleb ja Kaalud sa oled üks nendest, kes suudab iseenda murede ja probleemide kõrvalt alati teistele toeks olla.

Sa suudad suurejoonelise Südametšakra energia kaudu, mille Veenus on sinusse loonud, tunda ja mõista teise inimese valu ja emotsioone. See võib olla sinu jaoks tihtipeale raske, kuna sinu ideaalmaailmas oleksid kõik inimesed õnnelikud ning murevabad. Tänu sellele, et sa hoolid nii palju teistest inimestest, annab see sulle oskuse olla emotsionaalselt ka toeks. Kasvõi sinu kohalolek on see, mis mõjub teisele osapoolele suurepäraselt.

Sa suudad maailmast suurt pilti näha, sest sinu mõttemaailm on avatud maailma mõistma ehk mida rohkem sa selle peale mõtled, seda kiirema loogika sa kõiges leiad. Kusjuures sind see ka huvitab, kuidas maailm funktsioneerib ja miks miski on siia maailma loodud. Kui sa sellesse süvened, siis see annab sulle positiivset jõudu, kuna see eemaldab igavustunde sinu seest. Seega on sul vaja õppida ning arendada end selles osas. See tõstab loomulikult sinu energiataset.

Kui oleks sinu teha, siis sa muudaksid maailma ideaalseks kohaks eksisteerimiseks ehk nopiksid välja "selle ning selle", et kõigil, kaasa arvatud sul endal, oleks hea olla. Sa armastad ilu, võlu ja oled enda hingelt romantiline ning armastav.

Kaalud, sinu jaoks on tähtis, et kõik eluks oleks organiseeritud ning samuti on punktuaalsus sinu jaoks oluline. Inimesed, kes ei ole organiseeritud iseloomudega, ajavad sind kergelt endast välja, kuid sa annad neile ruumi olla sellises energias, kuna sa suudad mõista seda, et kõik inimesed võivad olla erinevad. Mitte organiseeritud inimesed on tavaliselt loomeinimesed, kelle maailm funktsioneerib nende endi peades teistest erinevalt. Kui sa oled ise loominguline Kaalud, siis sa oled kordades rohkem organiseeritud kui võibolla mõni teine tähtkuju esindaja, välja arvatud Kaljukitsed, kuna nemad on samuti enda loomuselt organiseeritud.

Kuna sa oled enda loomuselt selline, kes hoolib teistest inimestest ning kaastundlikkus on sinus Veenuse tõttu väga suur, siis ilmselgelt sobib sulle tegeleda heategevusega ning töö poolest sobib sulle valdkond, mis on seotud hingeabi pakkumisega. Näiteks õpetaja roll või ükskõik milline amet, kus sa saad olla teistele toeks emotsionaalselt, vaimselt, tervisealaselt ja sotsiaalselt. Olgu selleks lasteaiaõpetaja, tuletõrjuja, juriidilise abi andja, mänedžer, meditsiinitöötaja, politsei jne.

Kuna sa oled hingelt väga hell kriitikale, siis sa eelistad, kui sulle öeldakse sind abistavaid tähelepanekuid edasi rahumeelselt ning pehme hääletooniga. Igasugune kõrgem hääletoon või rahutum suhtlemismaneeride kasutamine on sinu jaoks liiast. Täpselt samamoodi sa väljendad ka end - kergelt. Selleks, et suhtluses ei oleks pinget ja oleks võimalik sellest õppida ning edasi areneda.

Oled loomuselt lojaalne enda sõpradele ja perekonnale, mis teeb sinust pereliikme, kellele saab toetuda ning enda südant avada teadmisega, et need südameasjad jäävad teie vahele. Sind on lihtne usaldada, kuna sinu soe suhtlusmaneer avab teise poole lihtsalt ja kergelt. Sind usaldatakse, kui see on loomulik ehk oled tasakaalus versioon Kaaludest. Tasakaalust väljas Kaalud on aga täpselt vastupidine versioon sellele, kellega on keeruline vestelda. Kui oled tasakaalust väljas Kaalude esindaja, siis soovitan sul end tasakaalustada, kandes Preniiti. See kristall toob sinus esile Kaalude parimad iseloomujooned. Tasakaalust minnakse välja stressi, traumade ning probleemide tõttu. Kui sa oled tasakaalutu, siis tasub end kindlasti toetada, olles hell ning hea iseendaga ning tervendada end kristallidega, et sisemine tasakaal taastuks. See on alati oluline, nii sinu enda kui ka teiste pärast.

Kuna sul on väga hea kuulamisoskus olemas, siis on sinuga hea jutustada ja maailmast rääkida, filosofeerida ning jagada elu paljudel erinevatel tasanditel. Teised tunnevad end sinu seltskonnas hästi, kuna nendel on keegi, kellega nad saavad elu jagada nii, et on tunda, et teine osapool kuulab ning mõistab. Mis on äärmiselt oluline sotsiaalne oskus, kuna see muudab inimesi omavahel lähedasemaks.

Selle kõige eelneva tõttu on sul oskus paljude erinevate inimestega leida ühine keel ning ka seetõttu, kuna sul on endal palju teadmisi ning tarkusi, mida sulle tegelikult meeldib jagada. Sinuga on põnev vestelda ning sa tunned inimesi väga hästi tänu sotsiaalsele tugevusele.

Kõik Kaalude artiklid leiad SIIT.

Imeilusad Kaalud - hoidke alati end tasakaalus. Te olete kõige kaunimad just siis, kui teis avanevad Kaalude Päikesemärgi tugevamad omadused, mille olen teie jaoks siia kirja pannud.

Tene Laul