Soovin sulle rahulikku, tasakaalukat, armastusest täidetud ning tervislikku Oktoobri lõppu. Meid on ees ootamas suurejooneline Kuuvarjutus, mis eeldab vägagi õiget ellusuhtumist. Kui hoiad suhtumise optimistlikuna igal tasandil, siis peale nelja kuu möödumist saabub sinu ellu periood, kus oled elus keeranud täiesti "uue lehekülje". Külva igale poole, kuhu sa lähed armastust ning tee seda kogu südamest. Kus näed teise inimese paanikat - maanda seda rahuga, kus näed teise inimese muret - aita seda lahendada, kus näed viha õhutamist -  vaigista seda. Ole meie maapealne headuselooja, et rahuenergia saaks kasvada - Kuuvarjutus eeldab seda tegelikult meilt kõigilt. Tulemas on vastandenergiate üle pea kasvamine. Vali sina armastuse pool, et maailma tuleks juurde headust, kuna probleemide külvamine toob endaga kaasa veelgi suuremat kaost. Olen selle siinsamas artiklis, Kuuvarjutuse lõigus, sinu jaoks lahti tõlgendanud - miks on nüüd üha rohkem oluline tuua meie Maa peale rahu.

Esmaspäev 23.10 toob Maale Veenuse ja Jupiteri poolt laengu, mille kaudu muutuvad lähisuhted rahulikumaks ning oktoobri lõpus on sul võimalik tunda rohkem kergust ning leida aega lõbutsemiseks. Pinged on maha vaikinud ning tunned seda ka temaga, kellega sul on suur südameside romantilisel tasandil. Tänu planeetide seisudele on Sul nüüd kordades kergem oma tundeid teistele välja näidata ning sulle tekib ka enesehoolitsemise osas mõtteid juurde.

Veenus ja Jupiter loovad laengu, mille kaudu avaneb portaal eelmiste elude vahel ning see toob nii mõnelegi kaasa võimaluse kohtuda nüüd uuesti enda eelmise elu partneriga. Oktoobri lõpus kohtuvad omavahel väga pikalt üksteise eludes eksisteerinud hinged, kes on elust-ellu olnud partnerid. Seega, kui sa oled vallaline ning kohtad kedagi, kellega tekib sul koheselt seletamatu side, siis usalda seda tunnet ning anna endale ja temale võimalus tutvumiseks ning lähedasemaks saamiseks.

Ükskõik, kus sa liigud - kanna endaga kaasas Rüoliidi kristalli koos Tsitriiniga, et üksteist ühendada ja anda võimalus selleks kohtumiseks. Rüoliit on eelmiste elude kristall, mis viib sind temaga kokku ja Tsitriin toob kohtumiseks õnne. Lisaks sinu toetamisele, on nendel kristallidel veel erinevaid toimeid, mida need sulle annavad nagu näiteks iseendast arusaamine, küllus ning positiivsus.

Lisaks sellele, et Veenus ja Jupiter avavad võimaluse kohtamaks eelmise elu kaaslast, kellega on pooleli suur side ning teekond, tekib väga paljudes vajadus ja soov soetada endale midagi uut. Veenus avab mõtted, mida võiks olla elus lisaks, millest tunned puudust ning sinu mõtted liiguvad selles suunas, et enda elukvaliteeti ühel või teisel määral parandada.


Alates 23. oktoobrist toovad Mars ja Saturn meile kordades kergema detailidesse laskumise ning keskendumise, kui see on olnud eelnevatel nädalatel sinu elus, arvestades eelnevatel kuupäevadel olnud planeetide seisusid, millest kirjutasin sulle oktoobri esimese poole ja keskpaiga horoskoopides. Mis tähendab seda, et õppimine, uute teadmiste omandamine, töö tegemine ja otsuste langetamine on kergem. Kui sul on vaja midagi otsustada, siis nüüd on selleks õige aeg kuni 27. oktoobrini, kuna Marsist ja Saturnist saadetud energia aitab sul vastu võtta ka väga keerulisi otsuseid nii, et sa lõpptulemusega rahule jääksid.

Juhul, kui sul on otsuste langetamisel vaja abi, saame erasessioonil nendel teemadel vestelda või saad seda teha ka mediteerides Dumortjeriidi ja Sodaliidi kristallidega. Kui sul on olemas Hariliku puju viiruk, siis põleta seda kindlasti enda läheduses, et sa jõuaksid ise lahendusteni, milleni sul on vaja jõuda. Saame ka need otsuseid koos üle vaadata, et sul oleks kordades kergem teha enda elus suuri samme.

23. oktoobrist kuni 14. novembrini on kõige soodsam periood selleks, kui sul on vaja kellegagi midagi läbi rääkida ja diskuteerida teemadel, mis on seotud tööga või finantsiga. Mars koostöös Jupiteriga annab läbirääkimistel häid tulemusi ning nende mõjul on Universum sellele koostööle rohkem avatud.


Alates 27. oktoobrist kuni 19. novembrini on õige aeg alustada pikaajaliste plaanide elluviimist ja eelkõige nende peale mõtlemist. Soovitan sul maha istuda ning küsida enda käest küsimus: "Kuhu poole ma soovin elus liikuda?" või "Milliseid suuremaid elumuutusi ma soovin ellu viima hakata?". Uut algust sinu ellu aitab kiiremini tuua Päikesekivi kandmine ja enda koduseinte vahel hoidmine. Päikesekivi jaoks on kõige parem koht kodu keskpaik, kus Feng Shui järgi asub uuenduste energia. Kui sul on Tsitriini või selle geoodi, siis aseta need selleks perioodiks enda kodu keskpaika, puhastades need kindlasti eelnevalt Palo Santo viiruki või puuga.

See on ka soodne aeg kinnisvara tehinguteks - müümiseks/ostmiseks. Kui sa otsid endale uut kodu, siis vaata pakkumised üle ning võid leida just täpselt sellel perioodil selle kõige õigema.

Alates 30. oktoobrist suureneb sinu sees enesekindlus ja seda kuuel järjestikusel päeval. Enesekindlus ego-vabas olekus on ilus ning hea ning selle ajendil saad enesearmastusse suurt jõudu juurde, tegeledes iseendaga, tervisega ja üleüldise heaoluga. Negatiivse ego puhul kahjustub see sellel perioodil veelgi rohkem ehk tunned tavapärasemast rohkem ärevust, enda teistega võrdlemist ning koged vihastamist ning närvilisust. Kui sa seda koged, siis soovitan kindlasti seda kõike tähele panna, et ennast parandada ja muutuda paremaks versiooniks. Seega pane enda enesetunnet sellel ajal tähele, et mõista, millisel ego-tasandil sa oled. Positiivne ego - iseendale hea tegemine, teistest hoolimine, tolereerimine, aktsepteerimine ja armastuseenergia südames hoidmine. Negatiivne ego - iseenda esikohale seadmine, teistest taga rääkimine, teiste ebaõnne üle naudingu tundmine, hukkamõistmine, näpuga näitamine, pilkamine ja pidev kritiseerimine.

Oktoobri lõpus on oluline pidada läbirääkimisi enda pereliikmetega seoses sinu tuleviku plaanidega, sa saad neilt head nõu ning vihjeid, mis sind tulevikus aitavad. Seega ole pere keskel avatud suhtleja ning lase teistel endale nõu anda. Perekonna heaolu, paremat läbisaamist ning läheduse kasvamist aitavad luua Mango Kaltsiit, Petaliit ja Rodoniit. Hoia neid kristalle Feng Shui järgi enda kodus Edela-ilmakaares. Kui sul on need kristallid olemas, siis puhasta Edelat Roosi viirukiga, et neid kristalle aktiveerida perekonna heaolu suurendama.

28. oktoobri KUUVARJUTUS toob endaga kaasa millegi lõpu!

Oktoobri lõpus toimuv Kuuvarjutus toob endaga kaasa iga inimese elus "millegi lõpu" ning seda kõikide puhul erineval tasandil. Millelegi öeldakse "head aega!". Olgu see siis minevik, mis on sind kinni hoidnud, suhe, mis sind hästi enam ei teeni, töö või sõprussuhe, mis on oma aja ära teeninud. Pane tähele seda, mis hakkab alates 28. oktoobrist sinu elus uksi sulgema ning lase sellel "millelgi" minna. Lisaks on Oktoobri Kuuvarjutus seotud ka surma-energiaga, mis tähendab seda, et need hinged, kelle elutöö on sellel ajastul lõppenud hakkavad lahkuma ning selle Kuuvarjutuse energia kestab neli kuud. Ehk nelja kuu jooksul alates 28. oktoobrist võid kogeda, kuidas miski sinu elust jäädavalt lahkub. See, mis lahkub - sellele anna kaasa enda head soovid ja mõtted. Ole tänulik selle sideme eest, mis sul oli ning vaata sellele tagantjärgi positiivselt ning armastusega. Need, kes lahkuvad sellel perioodil järgmistesse eludesse sünnivad tagasi alates 2027. aastast. Kui sinu elust lahkub lähedane teisele poole dimensiooni ehk hingede maailma, siis ta võib sinu ellu uuesti tagasi saabuda sugulasena ning nende tagasisündimine kestab kuni 2034. aastani. Jäta need aastad endale meelde ning sellel ajal toimunud taassünniga tunned sa loomulikult vägagi suurt sidet. Näiteks vanaema, kes läheb teise dimensiooni sünnib tagasi sinu lapse või lapselapsena. Hingede rändamist on Astroloogiliselt võimalik ette näha vastavalt surmakuupäevade järgi. Kui sul on lähedane, kes on liikunud teise dimensiooni ja sa soovid teada saada, millal ta võib tagasi sündida, siis saame erasessioonil selle välja arvutada. Kuuvarjutuse kohta saad lähemalt lugeda SIIT.

Peale Kuuvarjutust tuleks järgnevad neli kuud võtta kindlasti väga rahulikus tempos, mitte end üle koormata tegevuste ja plaanidega. Miks? Esiteks on sellel perioodil veel Uraani retrograad ning igasugune uuenduskuur sinu elus vajab rahu ja tasakaalu. Mida tormakam sa oled ja mida rohkem sa endale tegevusi planeerid, seda suurem on oht end ära kaotada ja seetõttu kasvab stressitase, kuna Uraani retrograad ning Kuuvarjutusest Maale tekkinud energialaeng eeldab suuremat puhkamist, mediteerimist ja rahu loomist.

Kui käitutakse vastupidiselt, siis on konfliktid ning õnnetused kerged tekkima. Sellega seoses on sellel perioodil ka sõjalised tegevused eriti ohtlikud ning need võivad areneda veelgi kaootilisemateks. Kuna Euroopas on hetkel väga ärev sõjaline periood, siis suure tõenäosusega muutub see veelgi ärevamaks just nüüd peale Kuuvarjutust. Kui soovid, et sõda lõppeks, siis ära loo ise enda eraelus sotsiaalset pinget - tegele iseenda tasakaalustamisega, et tuua siia Maa peale rahuenergiat. Mida lähemal sa sõjategevusele oled, seda suuremalt mõjutab see ka sind. Maa koosneb energiatest ja sina oled üks nendest, kes saadab neid laiali. Seega saada teele armastavaid palveid, et sõda lõppeks, hoia head suhtumist inimestesse ning ära saada endast välja hirmu ja paanika vibratsioone. See ainult süvendab sõjalisi tegevusi. Kui sa kardad sõda, siis hoia enda lähedal Kiastoliiti, kanna seda ehtena või hoia padja all, et see pinge enda seest välja lülitada.

Vaadates Astroloogilist kaarti Euroopa kohta, siis pinge on kasvavas järgus veel umbes kaks aastat. Põgenemisest ei ole kasu, kuna see ei too lahendusi ega tervendust siia maailma. Aitab õige suhtumine, armastuse külvamine, positiivsete sõnumite enda seest välja saatmine ja väärtushinnangute paika panemine. Seega, kui sa küsid enda käest: "Kas on mõistlik kohvrid kokku panna ning ära minna?", siis selle peale ütlen - vastavalt sinu saatuseteele tuleks seda olukorda hinnata/ vaadata, kas kusagil mujal on sinu jaoks avatud soodne saatusetee või mitte ehk seda tuleks analüüsida individuaalsel tasandil.

Kui soovid sellele küsimusele iseseisvalt vastuse leida, siis aseta alates Kuuvarjutuse päevast (28. oktoobrist) enda padja alla Skolessiidi ja Astrofülliidi kristallid ning esita see küsimus endale igal õhtul enne magamaminekut, kuniks sa leiad vastuse iseendas üles.

Maailmas toimuva kohta on selge üks eesmärk - väärtushinnangute paika panemine, arvestades seda, mida meie inimkonnale õpetatakse läbi raskuste. Väga suur osa inimkonnast tähtsustab üle materialismi ja seda eneseteadmata ehk alateadlikult. Eelnevad aastakümned on meid kujundanud leidma materiaalsusest naudingut, rahulolu ning heaolu. Pikemas perspektiivis on see kaasa toonud suhtumise, et kui "sa ei oma seda ega seda...", siis sa ei olekski justkui midagi väärt. Tegelikult on väärtuslik aga hing sinu sees, mitte välispidised maised elemendid, mida sina või teised omavad. Riietus ei määra, kes sa oled, kingad sinu jalas ei tee sind paremaks inimeseks jne. Oluline on, millise energiavibratsiooniga on sinu hing ehk mida sa oled selles elus ära õppinud ja kuidas sa ellu suhtud. Tänapäeva maailm süvendab mitte hinge süvenema, vaid rõhutakse sellele, mis haridus või milline töökoht sul on, jne. See omakorda kasvatab veelgi rohkem materialismi ning ühtepidi toovad sõjad ja poliitiliselt keerulised seisud seda pinget tegelikult veelgi rohkem juurde ja teistpidi õpetavad inimkonda elu ümber hindama. Mul on hea meel, kui päris väärtushinnangud loksuvad paika ehk hakatakse elama looduslähedasemalt ning lõpetatakse pidev üksteisega võistlemine ja võrdlemine - see on absoluutselt kõikidele kasulik. Meie planeet on ülematerialiseerunud, me hävitame seda planeeti ületarbimisega. Loodus ja armastus on see, mida meil kõigil tegelikult vaja on. Mida kaugemale sa sellest vaatad, seda rohkem ärevust Pluuto sinusse tekitab. Seega, kui sa soovid enda isiklikku ärevustunnet maandada, keskendu rohkem pärisväärtustele, sellele, mis tegelikult hinge õnnelikuks teeb. Ärevust aitab maandada Kullisilma kristall, mis on meie planeedil kasvanud selleks, et taandada pingelisi olukordi. Samuti Tiigriraud ja Hematiit. Nende kristallide kandmine aitab sinust eemal hoida õhus olevat globaalset pinget, mida tunnetad.

Kui sa soovid, et meie maailmas oleks vähem kuritegevust, üksteise ärakasutamist, sõdu ja raskusi, siis alusta iseendast - saada välja ilusaid palveid, külva armastust ning lõpeta läbi armastava suhtumise inimkonda enda frustratsioonienergia suurendamine. Põleta küünlaid palvetega Maa peale rahu loomiseks. Oleme siin maailmas koos, seega iga inimese energia loob üldenergiat.

Alates 31. oktoobrist too enda ellu midagi täiesti uut, millega sa varasemalt kokku ei ole puutunud.

Uraan on sellel kuupäeval taevas eriti soodsas positsioonis, andes sulle jõudu juurde hingeliseks uuenduskuuriks. Loe kindlasti läbi ka Uraani retrograadi artikkel, kus olen sinu jaoks kirja pannud, millisel perioodil me elame (hingeline transformatsioon). Too enda ellu midagi, mis on tervislik, hea sinu hingele ning anna sellega võimalus uuenduste kiiremaks kasvamiseks sinu hinges. See on suurepärane päev enda soovmõtete teele saatmiseks. Selleks kasuta näiteks Nag Champat või Sidrunheinakas siis viirukina, küünlana või eeterliku õlina. Kui neid kasutad, siis keskendu enda soovidele, et neid Universumisse saata.

HALLOWEEN

Halloween 
on aeg, mil dimensioonis tekivad elavate ja teispoolsuses olevate hingede vahel meeletult suured energiasidemed. Sellel ajal võid kogeda, kuidas "keegi" tuleb sinu juurde sõnumeid tooma, võid enda kodus tunda liikumisi ja unenägudesse võivad teispoolsusest ilmuda hinged. Seega pane tähele, millised sõnumid sinuni tulevad. Selleks, et saada hingedelt veelgi rohkem vastuseid, teateid, sõnumeid ja teeviitasid, sea põlema Halloweeni ajal ehk 31. oktoobril enda kodus Kaneeli, Õuna ja Must küünal. Küünlaid põlema seades, keskendu sellele, et sõnumid, mis on sulle vajalikud jõuaksid sinuni. Senimaani kui neid küünlaid järjestikustel päevadel põletad, on sul võimalik sõnumeid kinni püüda.

Kutsun sind 31. oktoobril LA TENE'sse tegema heade soovide ja palvete rituaale. Tule saada läbi ühise rituaali teele enda armastusepalved, suurenda külluseenergiaid, loo läbi rituaali parem kontakt Kaitseingliga ning tugevam kaitse endale ja teistele või loo Eestile üleüldist heaolu.

Kui sul ei ole võimalik meie poode külastada, olen loonud komplektid, millega saad mugavalt rituaale ka kodus läbi viia. Komplektid leiad SIIT.

Selleks, et kodus oma häid soove ja palveid teele saata on küünlad sulle sellel perioodil (23.10 - 31.10) -15% soodustusega. 

Hoia armastus südames, tervenda iseennast ja teisi ning loo headust aina rohkem juurde!

Tene Laul