Lõvi, sellel aastal oled sa eriliselt ambitsioonikas, soovides end kehtestada tööalaselt ning sinus on motivatsiooni raha teenimiseks ja enda unistuste täitmiseks. Sul on palju plaane, mis vajavad unistuste saavutamiseks rahalisi vahendeid. See energia kasvab sinus jaanuarist märtsini, mis tähendab seda, et võid kogeda, kuidas kõik sinu mõtted liiguvad selles suunas. Selle juures ei tasuks ära unustada, et on ka teisi olulisi teemasid, millele võiksid ja peaksid pühenduma. See energiavoog sinu sees suureneb Jupiteri, Päikese ja sinu tähtkuju tähtede vahelisest energiavoost, mis kandub sinu hinge 2024. aasta esimestel kuudel.

Paljud Lõvid võivad kogeda ääretult suurt stressi, mis on seotud rahaga ja muredega, mis tekivad sellega seoses. Selleks, et muretsemist pidurdada, soovitan sul endaga kaasas kanda Krüsopraasi või Serpentiin Jaadi, et suurendada positiivset suhtumist rahasse ning saata ilma stressienergiata teele enda maiseid soove. Mida vähem on sinus stressi, seda kergemini töötab sinu intuitsioon selles osas, kuidas leida lahendusi enda unistuste elluviimiseks. Krüsopraas on maise õnne kristall ja Serpentiin Jaad blokeerib liigse muretsemise ning pinge, mis võib sind saata siis, kui sa ei suuda intuitiivselt leida lahendusi olukorra parandamiseks. Kõik oleneb sellest, milline on sinu saatusetee ja Astroloogiline kaart selles osas, kui hästi sul 2024. aasta esimestel kuudel materiaalselt läheb. Mida parem on sinus energia, seda lihtsam sul on ning võimalused avanevad iseenesest. Mida keerulisem, seda rohkem vajad sa tuge kristallidelt ja teistelt väeesemetelt, et enda energiat materiaalse õnne poole väestada. Kui see on sinu jaoks oluline, siis tee seda kindlasti. Jupiter loob head õnne, andes sulle võimalusi ja kui sinu intuitsioon töötab, siis leiad need vahendid ja lahendused ise üles. Seetõttu soovitan sul enda intuitsiooni võimendada eriti tugevaks. Intuitsiooni aitab suurendada ka Sodaliidi kristalli kandmine, mis avab sinu Kolmanda Silma Tšakra ehk intuitsioonikanali, mis asub sinu laubal.

2024. aasta on küllaltki suurejooneline, arvestades seda, kui palju muutusi sinu ellu sellel aastal tuleb. Sa võid küll soovida ja oodata, et see aasta on täis stabiilsust ja rahutunnet, kuid kaugel sellest. Sinu ümber muutub palju ja sa ei saa sinna midagi teha, kuna see aasta on suurejooneline ümberkujunduste aasta. Sa ei ela siin maailmas üksinda ehk sinu elutee sõltub ka kõikidest teistest, kellega sa kokku puutud ja enda elu jagad. Seega, kui sinu ümber pidevalt midagi "muutub", siis võta seda lihtsalt ja kergelt vastu, mitte ära mine endast välja. See mõjutab sind negatiivselt ja muudab sind eriti närviliseks, arvestades seda, kuidas Mars mõjutab Lõvi tähtkuju, võid sa väga kergelt endast välja minna, kui "jälle" midagi juhtub või "jälle" saad midagi teada, millega sa rahul ei ole. Kirjutan sulle selle ette ära, et sa ei üllatuks, milline Ameerika mägede aasta see sinu jaoks on. Kui soovid vähendada enda stressienergiat ning võtta muutusi vastu kergemalt, siis leia aega mediteerimiseks ning enda energeetika eest hoolitsemiseks. Selleks soovitan kindlasti mediteerida paar korda nädalas Kaneeli- ja Jasmiiniviirukiga või hoida enda magamistoas, enda lähedal, Seleniidi ja Ametüsti kristalle - need kristallid vähendavad kiirelt sinu stressitaset, toetades samal ajal ka sinu und. Mediteerimisel saad paika enda hingamisrütmi ning sinu stressitase taandub. Kui soovid enda eest hoolitseda, siis siin on selleks vahendid. Kui sa ei ole varem sellist taktikat kasutanud, siis seda kõike tegema asudes imestad isegi, kui lihtsalt kristallid ja viirukid tegelikult töötavad ning miks mina, kui ka teised neid nii palju kasutavad.

Mul on suur soov, et see aasta tuleks sinu jaoks suurepärane ja seetõttu annan need juhised sulle kätte. Suure tõenäosusega on tegemist sinu materiaalse edu loomise aastaga, seega miks mitte selles suunas tegutseda ja anda endast maksimum kõige saavutamiseks, et saaksid olla enda üle aasta lõpus uhke. Teades seda, et said kõik vajalikud vahendid selleks, et enda unistusi ellu viia.

Lõvi, sa saad ideaalselt aru, kas rahaenergia Karma on sinu poolt või mitte 2024. aasta aprillist kuni juunini. Pane tähele seda perioodi enda elus, mida rohkem materiaalseid probleeme sellel perioodil on, seda raskem on sinu rahaenergia Karma. Kuna Saturn ja Pluuto, mis on sinu taevakaardis sellel ajal eriti aktiivsed, valitsevad koostöös Jupiteri ehk õnneplaneediga sinu viimase viie aasta energia vallandamise eest, mis on seotud rahalise energiaga (mateeriaga), siis vastused tulevad iseenesest. Kui sellel perioodil on keeruline, siis kindlasti võta ette Karma-puhastus rituaal enda Auravälja tervendamiseks ja materiaalse Karmaenergia väestamiseks positiivsuse ja külluse poole. Selleks soovitan sul kasutada rahaenergia viirukeid, mis on spetsiaalselt küllusetaimedest loodud. Põleta neid enda koduseinte vahel ning kindlasti ka enda rahaõnne kristallide keskel, kui sul on need juba olemas. Näiteks Tsitriini, Malahhiidi, Epidooti, Rohelise Aventuriini, Tiigrisilma ning teiste kristallide keskel.

Juhul, kui sellel perioodil läheb sul suurepäraselt, siis võid olla viimase viie aasta panuse üle uhke ja õnnelik, teades, et see õnneenergia, mis sellel perioodil sinu ellu saabub on sinu enda kujundatud juba aastaid varasemalt. Sellisel juhul saad vaadata viimasesse viite aastasse ning analüüsida neid tegevusi, mida oled teinud ning selle mustri järgi edasi tegutseda. Kui õnn sellel perioodil sinu poole ei pöördu, siis tuleks sul teha suur inventuur enda suhtumises ja tegutsemistes ning leida sealt üles vead, et sind edaspidi tulevikus selline tegevus negatiivselt ei mõjutaks.

Alates maist kuni juulini saabub sinu ellu "keegi" sinu eelmisest elust, kes on tulnud siia ellu sind tervendama. Keegi, kellel on absoluutselt kõik teadmised selles osas, mida sa oled eelnevalt läbi elanud ja mis on sinu hinge tervendamata kujul jälje jätnud. Keegi, kellel on olemas, kas kogemused või teadmised, mis suurendavad sinu usku paremasse tulevikku. Seega pane tähele, kellega sul tekib magnetiline tõmme. Ta saabub sinu ellu täpselt õigel ajal, kui oled valmis end tervendama. Usalda saatust, usalda elu ning lase sellel inimesel enda ellu tulla ja end õpetada, juhendada ning hingeliselt järgmisele tasandile edasi viia. Kui sul tekib näiteks minuga sellel ajal eriti tugev side ning sinu intuitsioon ütleb - sul on vaja temaga kohtuda, siis see võin olla ka mina, arvestades seda, et minu missioon on teisi inimesi valgustada nende eluteedel. Eriti, kui ollakse elutee ristmikul. Igal ühel on siin elus enda missioon, minu missioon on olla valgustaja. Hoolimata sellest, et elu keerdkäigud proovisid mind sellelt missioonilt eemaldada, siis Universum teab ise, mis on õige ja andis selle raja mulle tagasi. Arvestades seda, kui raskes emotsionaalses ja psüühilises seisus on maailma rahvas, siis ma ei imesta, miks mind rajale tagasi suunati. Kohtumiseni, kui on õige hetk! Seniks soovin sulle parimat teekonda. Mõtetes alati sinuga!


Oluline hetk sinu karjääris saabub augustis, kus sul tuleb eriti palju pingutada ja anda endast maksimum selleks, et saaksid astuda enda karjääriredelil kõrgemale. Kui oled tegemas vastavalt saatuseraamatule (missioonile) õiget tööd, siis on sind augustis ees ootamas võimalus, saavutamaks selles veelgi suuremat edu. Pane tähele, millised võimalused sellel ajal iseenesest sinu eluteele tulevad. Kui tulevad võimalused ja pakkumised, siis võta need vastu, hoolimata sellest, kas sul on selleks kõigeks aega või energiat. Seda perioodi ei tohiks kindlasti maha magada, arvestades seda, et see on parema tuleviku nimel tööalaselt sinu elu ümberkujundav ja muutev periood. Juhul kui võimalusi ei tule, siis ei ole sa ilmselgelt enda missiooni peal ja ei tee seda tööd, milleks sa siia maailma sündisid. Kui september on käes ning "võimalust" kõrgemalt poolt ei tule, siis oleks aeg istuda iseendaga maha ning küsida endalt: "Mida ma siia maailma üldse tegema tulin?". Septembriks saad sa suurepäraselt aru, kas oled õigel teel või mitte. Kui mitte, siis sinu eesmärgiks on see teekond üles leida. Arvestades seda, et 2024. aasta on sinu jaoks äärmiselt oluline tööaasta ja ka selline aasta, kus sa saad teada, kas oled materiaalsel tasandil õigel teel või mitte. See on oluline Päikesepõimiku aasta sinu jaoks. Selleks, et suurendada enda intuitsiooni ja seeläbi aru saada, milline on sinu missioon siin maailmas, soovitan kanda Oranži Kaltsiiti, Tsitriini või Kullisilma, mis sobib sulle sellel aastal veelgi paremini.

Juhul, kui sul on selle aasta raskustega keeruline toime tulla, kui tööalane ja materiaalne Karma ei ole sinu poolt või sa ei ole veel tööalaselt enda missioonil (saad sellest aru selle aasta jooksul), siis siinkohal tuleb sulle appi sinu Lõvilik positiivne suhtumine. Eriti, kui sa oled tasakaalus Lõvi, kellest olen kirjutanud
"Tähtkujude salapära" raamatus. Kui sa veel ei tea, kas oled enda Päikesemärgis energeetiliselt tasakaalus, siis soovitan sul see raamat kätte võtta ning mõelda selle peale. Kui mitte, siis olen sulle seal andnud piisavalt palju vihjeid selle kohta, kuidas end tasakaalu viia. Kui sa oled enda Päikesemärgi tasakaalukas esindaja, siis suudad olla enda energiatega stressist üle, et see sind ei murraks, vaid karastaks ja viiks õigele teele. Olen sulle aastate jooksul ka kirjutanud erinevatest spirituaalsetest praktikatest, mis on sulle abiks stressi maandamisel.

Armastuseenergiast rääkides ja vaadates, kuidas Veenus toimetab sinu Päikesemärgi väestamisel, on sind ees ootamas, kas suurepärane armastuseaasta või aasta, kus tegeled iseendaga ja enda teekonna ülesehitamisega. See sõltub, millises positsioonis on sünni hetkel olnud sinu Astroloogilises kaardis Veenus ning ka Vesta. Sellest saab imelihtsalt välja lugeda, milline aasta sind on ees ootamas. Kuna see on kõikidel individuaalne, sest arvestada tuleb ka kraade, mis on Veenuses ja Vestas, siis tuleks süvaanalüüs teha personaalselt - seda saan ma öelda erasessiooni raames, kui annad mulle täpsed andmed. Minu jaoks on selline arvutus ülikiire. Kui sa ise ei oska seda välja arvutada, siis näed aasta jooksul, kas koged suurepärast armastuseaastat (kas sinu ja kaaslase vahel või ka vallalisena, kui sind on ees ootamas ettemääratud kohtumine hingesugulasega või kaksikleegiga) või keskendud sel aastal pigem iseendale ning suhetesse ei ole niivõrd palju vaja energiat pühendada. Kui soovid armastuseõnne enda kasuks pöörata, siis too kindlasti enda ellu uus Roosa Kvarts, mida saad kasutada meditatsioonis või kanda endaga. Uus seetõttu, kuna 2024. aasta on ka uus aasta sinu jaoks.

Juhul, kui oled Lõvi esindaja, kellel on armastuseõnn suurepärases positsioonis, siis sinu jaoks on äärmiselt olulised kuupäevad 14. jaanuar, 12. märts, 19. november ja 22. detsember. Nendel kuupäevadel suureneb sinu armastuseõnn Veenuse ja Vesta energias, mis tähendab seda, et nendel kuupäevadel saad sa juurde kosmilist väge, et armastus sinu ja kaaslase vahel veelgi enam suureneks. Kui oled vallaline, siis need kuupäevad toovad head õnne Hingesugulase ja Kaksikleegi vahele. Kui sa ei ole veel temaga kohtunud, siis nendel kuupäevadel ootab sind ees telepaatia suurenemine Universumis, et te kaks kokku saaksite. Nendel kuupäevadel on mõistlik teele saata enda armastusesoove. Kui oled suhtes, siis need päevad võta enda ja kaaslase armastuseõnne suurendamiseks - olles koos, tehke midagi romantilist ja andke veelgi rohkem aega üksteisele. Juhul, kui need kuupäevad on sinu jaoks suhetealaselt keerulised, siis sellisel juhul võib olla Veenuse ja Vesta positsioon negatiivses seisus ehk sa oled mõeldud keskenduma rohkem iseendale, mitte suhetele. Pane tähele, mis nendel kuupäevadel sinuga ja sinu ümber toimub ning saad aru, kuhu poole sa peaksid enda energia suunama.


Tervisealaselt on äärmiselt keeruline aasta, eriti vaimsel ehk psüühilisel tasandil. Kuna terve aasta vältel on Pluuto ja Uraani positsioonid Lõvis äärmiselt keerulised, siis võib see raskendada sinu spirituaalset transformatsiooni. Kui sa ei ole varasemalt spirituaalset transformatsiooni kogenud, siis sellel aastal koged seda ning sa ilmselgelt ei kujuta ettegi, millisele teekonnale sa hingeliselt liigud. Arvestades seda, et iga inimese spirituaalse transformatsioon on erineva pikkusega (sõltuvalt sellest, milliseks on sinu hing kõrgema eesmärgi nimel kujunemas), siis ei saa ma seda sulle ette öelda, milline teekond on konkreetselt sind ees ootamas, kui ma ei ole sinuga kohtunud. Kui me ei kohtu, siis pane lihtsalt tähele, mis sinu hinges toimub ja tea seda, et see kõik toimub kõrgema eesmärgi nimel. Olen eelnevalt kirjutanud sellest, mis on spirituaalne transformatsioon ja ka sellest, milline etapp sind ees ootab, kui taas valguse poole liikuma hakkad. See on suurejooneline protsess, mis tuleb ühel või teisel hetkel selles elus läbi teha, et sa leiaksid üles enda tõelise mina-isiksuse - selle, kes sa oled tegelikult ja kelleks sa selle elu jooksul kujunemas oled. Kui see on sinu jaoks keeruline, olen sulle igal juhul meeleldi toeks - see on minu üks lemmiktegevusi, aidata sul kasvada.


Kindlasti ära eemaldu sellel aastal sõpradest ja inimestest, isegi kui läbid spirituaalset transformatsiooni, mis võib olla sinu jaoks keeruline. Sa ei tee seda kindlasti üksinda - nemad toetavad või on osa sellest protsessist. Kui sa tunned, et keegi peaks kindlasti lahkuma sinu eluteelt, siis lase tal minna. Olen ka eelnevalt öelnud, et spirituaalse transformatsiooni keskel lahkuvadki teatud inimesed, kes on sul aidanud spirituaaltselt nii kaugele jõuda ja see on osa sellest teekonnast. Olen seda meelt, et kui Universum sinult midagi ära võtab, siis võtab ta selle põhjusega, et teha tuleviku jaoks ruumi uuele. Enda elu vaatan ma alati nii, et kui miski või keegi lahkub, siis miski või keegi asendub sellesse energiasse, mis vabaks jääb ehk see on kõrgema eesmärgi nimel toimunud puhastustöö.

Kõik 2024. aasta ehted ja komplektid, mis toovad uude aastasse õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.

Positiivne selle aasta juures on see, et mida rohkem sa endaga tööd teed, seda suuremalt sa jääd selle aastaga rahule!

Soovin sulle parimat 2024. aastat. Hoia ennast ning kohtumiseni tulevikus!

Tene Laul