Detsembris liigume planeetide seisude järgi mineviku esiletoomise suunas. Hetkes elamise kunsti on keeruline saavutada ka neil, kes lähtuvad budistlikust mõttemaailmast. Selgitan sulle, miks sul on seda keeruline teha isegi siis, kui oled eelnevalt osanud selle järgi suurepäraselt elada. Meditatsioon on sellel perioodil ülimalt oluline, et spirituaalne detox sinu hinges saaks toimuda - seega ära jäta meditatsiooni tahaplaanile. Hingamisharjutused, viirukite põletamine ning kõik spirituaalsed võtted tulevad sulle sellel ajal suurepäraselt kasuks. Jagan neid Astroloogilisi teadmisi sulle seetõttu, kuna sa hindad minu energiatõlgendust ja suudad sellega endas rahu teha. Minu eesmärk on alati olnud tuua siia maailma tervendust ja seda koostöös sinuga. Mina selgitan, sina tegutse ja külva seda teadmist kõigile, kellest sa hoolid - kasuta minu armastust Astroloogia suhtes alati enda ja teiste kasuks. Astroloogiast on alati võimalik kätte saada selgitused, kui soovime teada, mis meid kõiki selles hetkes, milles elame, mõjutab. Planeetide liikumisel kujunevad energialained, mis kanduvad otse Maale ja seetõttu on võimalik ülemaailmset energiamuutust ette kuulutada. Astroloogiliselt lihtne ja loogiline. Detsembri alguses soovitan kindlasti mediteerida Roosi- ja Vaniljeviirukiga (koos, mitte eraldi), et meditatsiooni oleks lihtsam saavutada.


5. detsember - Kuu viimane veerand Neitsis

Kuu viimane veerand toob endaga kaasa minevikule keskendumise ning sellele tagasivaatamise - seda kõike selgustunde saavutamiseks. Hakkad alateadlikult tagantjärele vaatama 2017.-2023. aasta perioodi ja just nendes aspektides, kus sul on vaja teha enda elukogemustes inventuuri. Selle eesmärk on, et sa õpiksid nendest vigadest, mida kogemata või teadlikult oled sellel perioodil teinud. Planeetide seisud aktiveerivad sind tagasi vaatama sellele perioodile, kas teadlikult või alateadlikult, kuna planeetide seisud mõjutavad meid ühiselt nii ehk naa. Tehes seda teadlikult ja lugedes seda artiklit siin, annan sulle selguse, miks sa seda tegema hakkad ning seeläbi näed seda kindlasti ka positiivsemas valguses. See energia, mille Kuu viimane veerand Neitsis Maale vallandab kestab 29. jaanuarini. See tähendab, et kõik inimesed ülemaailmselt (välja arvatud imikud) liiguvad enda mälestustes nendesse aastatesse - ka väikesed lapsed hakkavad sellele perioodile tagasi vaatama. See, miks ma seda kõike sulle siia kirjutan on selleks, et sa mõistaksid, et nendele mälestustele tuleb anda valgust, mitte pimedust. Ehk, kui sind on midagi häirinud, mis on olnud sellest perioodist sinu elus, siis jaga sellele enda sees armastust ja tervendust - ka pereliikmetele, eriti lastele, kui sinu peres elab laps, kes vaatab sellele perioodile raskelt otsa. Sellel ajal on oluline nendel teemadel palju suhelda ning leida õpetusi, lahendusi ning üles valgus. Kuna selline periood on meid kõiki ees ootamas, siis see tähendab, et see mõjutab ka majandust, poliitikat ning ülemaailmseid aktuaalseid teemasid. See võib tuua kaasa asjade paranemise ühel või teisel tasandil, kui sellesse kõigesse vaadatakse armastuse ja valgusega. See annab omakorda lootust ja võimalust ülemaailmsete olukordade paranemiseks tuleviku mõistes - nii isiklikul kui ka kollektiivsel tasandil.

Et see periood oleks sinu kasuks, mitte kahjuks - vaata sellele perioodile tagasi valgusega ja tervendusega. Lõpeta etteheited iseendale või teistele ning liigu targemalt edasi. Ei ole vaja süüdistada ennast, teisi ega ka ülemaailmseid organisatsioone selles osas, mis on valesti tehtud. Edasiviivaks jõuks on tulevikku vaatamine, mitte minevikust kinnihoidmine.

Selline periood kestab kuni 29. jaanuarini, mis tähendab seda, et see periood saab küll ühe külje pealt olema väga keeruline, kuid seda keerulisust saad sa enda kasuks pöörata, kui sa vähegi soovid seda teha. Näiteks sellel perioodil erasessioonile tulles saaksin aidata sul kiirelt ära õppida need teemad, mis sulle esile kerkivad, et edasiliikumine saaks toimuda - saad seda ise teha või koostöös minuga. Peaasi, et sa teed seda ning tunned end veebruaris kergemalt, teades seda, kuidas minna edasi ja milliseks peab kujunema sinu iseloom, et hingeliselt kasvada. Kui soovid seda protsessi kiiremini ja iseseisvalt teha, siis soovitan sul sellel perioodi endaga kanda Rutiilnõeltega Kvartsi ja Smaragdkvartsi. Soovitan neid kahte kristalli igapäevaselt kaasas kanda või kasutada neid meditatsioonis, et need aitaksid spirituaalsel transformatsioonil sinu sees loomulikult toimuda. Juhul, kui koged sellel perioodil enda sees ängistavaid energiaid, tuleb igal juhul teha energiatervendust - selleks, et sa peale 29. jaanuari tunneksid end hingeliselt vabamana. See periood ei ole ilmselgelt mitte kellegi jaoks lihtne - selle keskel tõuseb stressitase ja ei ole midagi imestada, kui inimesed sinu ümber on närvilisemad või pessimistlikumad. Kirjutan sulle, et sa oleksid see, kes sellel perioodil päikese välja tooks. Ole positiivne, leia lahendusi, liigu edasi ning kanna enda valgust ka teistesse edasi. Mida rohkem head sa teistele teed, seda suurem on ka kollektiivne tervenemine. Seega lahenda enda teemad ja aita tõsta ka teiste energiat!

8. detsember - Mineviku vabastamise rituaal - uue positiivse energiatee avamine

Merkuuri, Jupiteri ja Veenuse koostöös aktiveeruv energia, mis kandub Maale, avab võimaluse minevikku vabastada, lasta energiatel enda hingeväljast lahkuda ning asendada see uue teekonnaga. See kuupäev on energeetiliselt oluline - kui saavutad õige lainestuse enda hinges, on sul võimalik saada lihtsam ligipääs kiiretele positiivsetele muudatustele. Tee seda rituaali, et alanud periood transformeeruks sinu jaoks suunas, mis sulle edu toob.

Rituaali jaoks läheb sul vaja:

- ühte poleeritud Rohelist Kuldkivi 

- ühte poleeritud Valget Opaali

- Sandlipuuviirukit (võib olla ka koonusviiruk)

- Lavendliviirukit (võib olla ka koonusviiruk)

- 8 viirukihoidjat (võib olla ka mitme auguga viirukihoidja või kasutada mõnda muud alust, kuhu saab asetada suitsema pandud viirukid)

- fotot (mis on sinust hiljuti tehtud)

- tikke

Alusta rituaali tegemist:

1. Aseta Roheline Kuldkivi koos Valge Opaaliga enda fotole, mille oled hiljuti endast teinud.

2. Sea foto ümber Sandlipuu- ja Lavendliviirukid (mõlemast 4 tk) suitsema nii, et iga foto nurga peal oleks Sandlipuu- ja Lavendliviirukid.

3. Kui oled viirukid suitsema seadnud, siis vaata enda fotot ning lausu 4 korda rituaalilause: "Minevik vabanegu, uus teekond avanegu!".

4. Lase viirukitel lõpuni põleda ning peale seda võta kristallid ja aseta need koos enda pildiga magamistuppa voodi alla kuni 2. veebruarini. Selleks ajaks on Merkuuri, Jupiteri ja Veenuse poolt aktiveeritud energiad salvestunud sinu energiasse. Läbi une on sul võimalik saada vastuseid, kuidas ja millises suunas eluga edasi liikuda ja milliseid samme teha enda parema tuleviku kujundamiseks. 

Kui eelpool mainitud Rutiinlõetega Kvarts ja Smaragdkvarts aitavad minevikust kiiresti õppida, siis "Mineviku vabastamise rituaal" aitab kaasa uue teekonna loomisele - seega nii need kristallid kui ka rituaal teevad sinu energiasüsteemis koostööd. Kui sa aga ei lähe seda teed ehk ei kasuta Rutiinlõetega Kvartsi ja Smaragdkvartsi või ei tee seda rituaali, siis teed selle protsessi nii või teisiti läbi eneseanalüüsi. Need, kes Astroloogiat ei loe - teevad seda alateadlikult. Nii on see protsess küll keerulisem aga mingisuguste tulemusteni jõuad sa kindlasti - tulemuse, milleni jõutakse vastab sellele, milline on kellegi suutlikus ning milline on olnud kellegi elutee eelnevatel aastatel. Nagu eelpool mainisin, saan olla sulle toeks, kui sa soovid rännakut oma hingeteekonda, saatuseraamatusse ja energiasse. See etapp tuleb meil kõigil läbi teha.


Kui sul ei ole minevikust väga palju õppida ehk oled need protsessid eelnevalt teadlikult või alateadlikult ära teinud, siis paratamatult liiguvad mõtted ülemaailmsete probleemide peale, mis on sellel perioodil olnud. Ära imesta seda, kui sa ise soovid rääkida või keegi sulle rääkima tuleb maailmas juhtunust - meid on ees ootamas minevikku rändamise periood. Et positiivsus sinu hingest ei lahkuks ning sa suudaksid keskenduda sellele ilusale perioodile, rahuajale ja naudi imekaunist ilma! Protsessi see, mis sinuni jõuab, enda sees läbi, kuid ära unusta ka välja minna ning nautida Eesti kaunist loodust nautida või kui elad väljaspool Eestit, siis end ümbritsevat imelist loodust. Looduses on vägi, mis on tasakaalustav ja meditatsiooni energiaid esiletoov. Kui sellel perioodil reisid, siis naudi ookeani, päikest ja imekauneid looduspaiku. Kui mõtted liiguvad minevikule, siis võta aega, et neid lahti harutada ning anna endale reisi nautimiseks jõudu juurde.

Kui soovid end reisil kaitsta ja hoida positiivset energiat, siis võta kindlasti kaasa Malahhiit (lennureisi ärevuse maandamiseks), Must Turmaliin (kaitseks), Ahhaat (õnnetustesse mitte sattumise jaoks) ning Päikesekivi (suurepäraste mälestuste loomiseks ja nende nautimiseks).

12. detsembril Noorkuu Amburis toob kaasa muutused suhetes - ettearvamatud uued suunad ja suhtumine üksteisesse

Detsembris toimuv Noorkuu toob nii mõneski suhtes endaga kaasa kardinaalseid pöördeid ja ettearvamatusi. Sellel päeval avanevad muutused - suhted, mis saavad uue tähenduse detsembris, kujunevad ümber kaheksa kuu jooksul. Seega pane tähele, kuidas keegi sinusse suhtub, mida sulle räägitakse ja kuidas sind koheldakse. On tulemas muutusi, mis on suurepärased ja mõjuvad sulle hästi ning on ka neid, mille puhul sul jääb õhku suur küsimärk ning sa ei mõista, miks sinu elust keegi eemaldub või ära kaob.

Arvestades seda, millises positsioonis on Veenus koostöös Kuu ning teiste tähtedega nagu näiteks Cassiopeiaga, siis läbi nende Maale kanduv energia aktiveerib suuri pöördeid suhetes. Mis tähendab seda, et võid kogeda, kuidas keegi lihtsalt jalutab sinu elust minema ilma selge põhjuseta, mida sa ei suuda hetkel mõista. Hiljem, kui teie teekonnad peaksid uuesti kokku saama, tuleb selle osas selgus. Miks sa seda koheselt ei mõista? Kuna Cassiopeia vägi, mis kandub Maale, loob selgitamatuid lahkuminekuid ühel või teisel tasandil. Inimesed, kes nii tegutsevad, ei mõista, miks nad seda teevad ehk nendel ei ole anda sulle vastuseid, kui sa neid vastuseid nendelt otsid. Cassiopeia suunab intuitiivselt edasi liikuma või isegi põgenema teatud energialiitudest ehk suhetest. Põhjus on kõigil ilmselgelt individuaalne ning peale lahkumist tekib selgustunne ehk spirituaalne transformatsioon selle koha peal ehk vastuste leidmine aja jooksul. Seega, kui keegi jätab sinu jaoks õhku suure küsimärgi, siis vastust sa temalt endalt ei saa. Isegi kui sa proovid sellel teemal vestelda, siis seda vastust ei ole teisel poolel sulle kerge anda. Kui sinuga nii juhtub, siis enda hinge tervena hoidmiseks, soovitan sul endaga kanda Rodoniidi või Kalkopüriidi kristalli, et vaigistada emotsionaalselt keerulist olukorda seniks, kuni vastused sinuni jõuavad. Keeruline on olla kelletagi, kelle vastu on sul tunded tekkinud või kellest sa hoolid ning kes on enda teekonda äkiliselt muutnud. Kui soovid saada vastuseid, kas see konkreetne inimene naaseb sinu saatuserajale ja kas on mõistlik teda oodata, siis saad minuga sellel teemal konsulteerida, aga selleks on mul vaja teada nii sinu kui ka tema sünnikuupäevi. Astroloogia kaudu on võimalik vaadata, kas kohtumine selles elus on veel toimumas. Eriti võib sind see teema huvitada siis, kui arvad, et tegemist on Kaksikleegiga, kellest on äärmiselt keeruline eemal olla. Saan vaadata, kas tegemist on põgenemise perioodiga või kas üldse on tegemist sinu Kaksikleegiga. See on üks näide mille saan tuua Cassiopeia energeetikast. Kuna see konstellatsioon teeb koostööd Veenusega, siis ilmselgelt mõjutab see väga suurelt just romantilisi suhteid.

Samas on olemas ka teine variant, mis tähendab, et keegi ilmub ootamatult sinu eluteele tagasi - keegi, kelle oled minevikus, kas ise vabaks lasknud ehk sinu Kaksikleegi teine pool. Mis tähendab seda, et taaskohtumine on samuti võimalik. Selleks, et suurendada seda võimalust, soovitan kanda Granaadi kristalli. See kristall aitab sinu energiaväljale armastuseõnne juurde anda ja suurendada kokkusaamise võimalust.

Cassiopeia muudab inimsuhted ettearvamatuks, mis omakorda tähendab seda, et sellel perioodil võib tulla ette igasuguseid ootamatusi - keegi tuleb, keegi läheb, järsku tekib suur side kellegagi või tekivad uued sõprussidemed. Kuna see energia avaneb alles detsembris Noorkuu ajal, siis mõistad täielikult selle ettekuulutuse tähendust peale kaheksa kuu möödumist. Soovitan kaheksa kuu pärast tagasi vaadata sellele perioodile ja siis näed täpselt, kui palju suhetealaseid muutusi on järsku toimunud. Miks see kõik vajalik on? Juhul, kui sellised perioodid tulevad, siis need tulevad eluteed ümber kujundama ja iga inimese suhteid tuleks eraldi analüüsida, et mõista, miks need on selliseks kujunenud. Kuna iga inimene loob sinu elus "midagi", siis ükski inimene ei ole sinu elurajal olnud põhjuseta ega ka tule põhjuseta. Igalühel on midagi anda või õpetada.

Juhul, kui tunned, et sinu sotsiaalne ring on selle perioodi jooksul väiksemaks muutunud, siis ära tunne seetõttu stressi. Ühel hetkel asenduvad vanemad suhted uute suhetega, avestades seda, millised kosmilised seisud on meid 2024. aastal ees ootamas.

Sõprust aitavad luua Roheline Aventuriin ja Roosa Kvarts. Tegemist on kahe kristalliga, mis aitavad ühendada sind nende inimestega, kellega sa kokku sobid ning kellel on sulle midagi anda, mitte ainult sinult võtta. Sõprus on andmine ja selliseid inimesi on meie eludesse kõigil vaja. Sõprus on see, mis suurendab sinu hinges heaolu ja positiivsust. Olen väga palju kokku puutunud teemadega: "Minu sotsiaalne elu on nii vaikseks jäänud". Selgitades neile inimestele, et see kõik on põhjusega - kujundamaks ümber elutee. Kui sinu elus on läbi käinud suur puhastustöö, siis liigud enda elus uuele teekonnale, kus ongi vaja uusi inimesi uute mõtete ja ellusuhtumisega. Vaata seda palun kõike positiivselt, mitte negatiivselt.

Armastusesoovide teelesaatmine Noorkuu ajal!

Seekordne Noorkuu annab võimaluse armastusesoove teele saata ja luua telepaatiat tuleviku armastuseõnne suurenemiseks. Sellel Noorkuu ajal keskendu enda südamesoovidele ning saada need teele, et need saaksid peegelduda tagasi sinu saatusesse. Kuna seekordne Noorkuu on seotud 8 kuulise perioodiga, siis soovitan keskenduda kõigele sellele, mida sooviksid kogeda selle perioodi jooksul. Kui oled suhtes, siis soovi näiteks enda ja oma kaaslasele veelgi paremat suhteõnne. Kui oled vallaline, siis soovi, et elu viiks sind kokku kaaslasega, kellest unistad jne. Soovi täpselt seda, millest sinu hing unistab. Noorkuu ajal põletatakse ka küünlaid, mis on juba armastuseenergias nagu nt Kaneeli, Kallat, Ylang Ylangi, Vaniljet ja teisi armastuseküünlaid.

16. detsember - suurenda enda isiklikku küllust!

Sellel päeval on sul võimalik suurendada enda külluseenergiat, aktiveerides enda Päikesepõimikut. Soovitan sellel päeval kanda Sidruni eeterlikku õli koos baasõliga (soovitustlikult Avokaadoõli või Makadaamiaõliga) enda Päikesepõimikule, juua Päikesepõimiku kristallidest vee-eliksiiri või süüa Päikesepõimiku toite. Keskendu külluseenergiate suurendamisele ning puhasta sellel päeval kindlasti kodus kõik küllusekristallid või täienda neid soovi korral.

Suured muutused toovadki kaasa mõistmatust, kuhu poole tulevik meid kannab ja see on hetkel vägagi loogiline, arvestades Astroloogiat.

Kui sa ei suuda näha seda, kuhu poole elutee on liikumas, siis oled ilmselgelt paljude erinevate protsesside keskel, mida planeetide ja tähtede seisud loovad. Sinu elus on mingisugune aspekt ümber kujunemas ning sellele ise tulevikku prognoosida ehk ette näha on keeruline, kui oled selles transformatsioonis. Usalda protsessi või kasuta energialugejaid teekonna mõistmiseks. Saad näiteks kasutada ka pendlit või mõnda teist ettekuulutuste saamise vahendeid, et ise enda teekonda lahti mõtestada. Kui sul on pendel, siis puhasta see kindlasti enne kasutamist Palo Santoga. Juhul, kui sul ei ole pendlit, siis on kasulik see ühel hetkel enda ellu tuua, et leiaksid vastuseid enda sees just siis, kui sul on vaja vastuseid leida. Soovitan kindlasti pendli kasutamine enda jaoks selgeks teha. Mida rohkem selle kasutamist praktiseerid ja seda tundma õpid, siis seda enam see sinu kasuks töötab. Sinu energia kandub pendlisse ning sellega on aja möödudes aina täpsemaid vastuseid saada. Pendli kasutamise kohta saad rohkem lugeda SIIT.

Soovitan suurte kosmiliste muudatuste ajal hoida enda lähedal Aura Kvartsi kristalle, et need toetaksid sind ajal, mil toimuvad nii suured sisemised kui ka välised muutused. Kõik inimesed käivad hetkel enda eludes läbi suurejoonelisi muutusi, igaüks sellisel tasandil nagu täpselt vaja on. Aura Kvartsid annavad läbi unenägude vastuseid ja seetõttu on neid kasulik uneajal enda lähedal hoida.

Positiivsust ja päikest Sinu poole saates! Hoia end!

Tene Laul

Toetamaks vastuste saamist läbi kristallide on 1.- 17.12 
Seleniit ja Aura Kvartsid ning kõik nendest valmistatud tooted tavahinnast -15% soodsamad LA TENE Kuressaare, Tallinna ja e-poes. Tooted leiad SIIT.

VÕIDA ENDALE ISIKLIK, JUST SINU TÄHTKUJULE LOODUD HEA ÕNNE VÄEEHE 2024. AASTAKS! Võitja saab valida, kas soovib endale käe- või kaelaehet. Ehe on ainulaadne ja just võitjale mõeldes loodud! Võitja selgub kõikide vähemalt 50 euroste ostude hulgast, mis on tehtud LA TENE poodides Tallinnas, Kuressaares või e-poes ajavahemikul 1.12-31.12. Kokku on KOLM võitjat, üks võitja igast poest. Head loosiõnne!