2024. aasta on suurejooneline õppimise ja kasvamise aasta, mis toob kaasa uusi teadmisi, enesearengut ning elu paremaks kujundamist. Ära imesta, kui terve aasta vältel käivad sinu peast läbi mõtted - mida edasi teha, kuhu poole liikuda, mida õppida, mida enda elus luua ja millises suunas end arendada - enamus energiast lähebki nendele vaatenurkadele. Kuna Jupiter koostöös Merkuuriga avab sind uuenduslikult mõtlema, siis sa võid tunda suurt segadustunnet ja keskenduda mitmetele plaanidele. Sinus tärkab soov rutiinist väljuda ja teha midagi, mida sa varasemalt teinud ei ole. Tunned vajadust enda iseloomu suurelt ümber kujundada ja koged terve aasta vältel, et sinu iseloomujoontes on neid kohti, mida varem tähele ei ole pannud ja need suunavad sind sellele uuele teekonnale. See on suur spirituaalse transformatsiooni aasta, mis tähendab, et sa annad väga palju energiat sellele, et hingeliselt kasvada ja edasi areneda. Võid kogeda, kuidas mõtteid on peas nii palju, et raske on mõista, millele enda energiat panustada ja kuhu poole edasi liikuda iseenda ümber kujunemisel. Kui võtad seda teadmist vastu stressivabalt, siis suudad seda aastat rohkem nautida ning näha ilu ning võlu spirituaalses kasvamises. Ole nii hea ning lase ennast vabaks nendest sundmõtetest, et sa ei oska leida vastuseid endas - kui teed nii, siis vastused tulevad iseeneselt sinu ellu, kas siis läbi intuitsiooni või teiste inimeste.

Kaalud - Sinu jaoks on 2024. aasta suurte võimaluste aasta, mis toob kaasa suurejoonelisi muudatusi justnimelt tööalaselt. Juhul kui oled väsinud sellest tööst, mida teed juba 2023. aasta algusest, siis on ilmselgelt see märk selle kohta, et sul on aeg vahetada enda töökohta. Juhul kui 2023. aasta algus on olnud sinu jaoks optimismi ning energiat täis, siis sellisel juhul võta seda märgina, et sul on kindlasti vaja jätkata sellel erialal, kus juba töötad. Arvestades seda, kuidas sinu Astroloogilises kaardis Jupiter mõju avaldab, siis sealt saad vastuse kätte, mida edasi teha ning kuidas liikuda 2024. aastasse. Juhul kui vajad tööalaseid nõuandeid vastavalt saatuseraamatule, siis saan sulle selles osas appi tulla, aidates selgeltnägemisega avada sinu teekonda ning tõlkida seda detailselt. Arvestades seda, mida Kaalude Astroloogiline kaart 2024. aasta kohta näitab, on sul võimalik teejuht kätte saada, mida oma eluga edasi teha.

Kaalud - Sinu jaoks on 2024. aasta ideaalne selleks, et tegeleda uute projektidega ja enda koolitamisega. Märkad juba veebruaris, et soovid midagi uut selgeks õppida ja ennast arendada. See energiavoog kestab kuni 5. juunini. Kõikide Kaalude energia kasvab sellel aastal erinevalt, sõltuvalt sellest, kuidas paikneb sinu Astroloogilisel kaardil Jupiteri positsioon ehk millises Tähtkujus see on. Seega õppimishimu ning enda teadmiste uuendamise vajadus kasvab selle perioodi jooksul igaühes erinevalt. Kui soovid suurendada enda edukust uute teadmiste vastu võtmisel, siis soovitan kindlasti endaga kanda Stromatoliiti või Dumortjeriiti. Nende kristallide kombinatsioon või eraldi kandmine toetab Kaalusid sellel aastal õppimise juures. Parandab keskendumist ning suurendades energiat, mida sul väga vaja läheb.

2024. aasta lahendab ära väga palju probleeme ja seda läbi teiste inimeste - seega ole avatud jagama enda muresid inimestega, kes on sinu jaoks olulised. Ole avameelne ning räägi südamelt ära, mis mureks on. Eriti olulised on 19. jaanuar, 14. aprill ning 29. november - nendel päevadel on oodata suuremat abi, mis aitab vähendada sinu isiklikke segadustundeid. Soovitan tähele panna, mis nendel päevadel sinu elus toimub, kes sulle appi tuleb ning kuidas keegi sind toetab. Hoia nende inimestega tugevat sidet ning usalda protsessi. Positiivsust ja optimismi aitavad kasvatada sinus Päikesekivi ja Karneool. Päikesekivi muudab selle aasta sinu jaoks õnnelikuks - tegemist on õnnekristalliga, mis suurendab sinu rahalist õnne, küllust ning tervislikku ellusuhtumist. Karneool motiveerib tegutsema, annab sulle elujõudu ning suurendab kirglikku ellusuhtumist. Need kristallid aitavad sul parandada enda enesetunnet kui ka teha tööalaselt õigeid valikuid.

Marss pakub sulle toetavat energiat, mis aitab lahendada probleeme ning tuua sinu ellu uuendusi - see tähendab, et sinus kasvab isiklik jõud ja energia, et muuta oma elu paremaks. Usalda seda, mida Marss sinus kasvatab. Aprillist oktoobrini tunned kuidas sinu energia kasvab - seetõttu tasub seda perioodi enda unistuste täide viimisel eriti aktiivselt ära rakendada. Unistuste täitumise kristalliks on Mäekristall. Soovitan seda kristalli kanda, et väestada enda energiavälja positiivse laenguga. Mäekristall suurendab sinu jõudu, kinnitab endasse sinu unistused ning aitab avada võimalusi, et hea õnn saaks sinu ellu saabuda - see omakorda viib sind lähemale sinu unistuste realiseerumisele. 2024. aasta on üks parimaid aastaid unistuste realiseerumiseks, seega julge unistada suurelt ja hoia positiivset ellusuhtumist, et Universum oleks sinu poolt. Olgu unistus suur või väike, iga unistus on täitumist väärt.

Arvestades seda, et 2024. aasta on enamus inimeste jaoks suureks spirituaalseks kasvamise aastaks, siis soovitan kindlasti enda energia eest hoolt kanda, et sul oleks kindlapeale jõudu kõigega silmitsi seista, mis sind ümbritseb. Külva positiivsust, hoia enda ja teiste tervist ning hea õnn on sinu poolt. 2024. aasta on ka oluline emotsionaalne kasvamise aasta - tunded hakkavad sinus kordades suuremalt kasvama kui need varasemalt on sinus välja arenenud. Mis tähendab seda, et tunded nende inimeste vastu, keda sa armastad, suurenevad veelgi rohkem ning sa näed nende väärtust selgemalt. Ära imesta, kui oled tavapärasemast emotsionaalsem ning tundlikum. See, kuidas Veenus sinu Tähtkujus liigub, selgitab seda, miks sa end nii tunned. Ma näen seda positiivselt, kuna sügavamaks kujunenud tunded loovad võimekust veelgi rohkem armastada ja elust rõõmu tunda. Seega ära karda enda tunnete suurejoonelisemaks muutumist. Kirjutan sulle selle ette ära, et sa mõistaksid miks muutud tundlikumaks ja soovid veelgi rohkem lähedust tunda. Kõik sinu lähedased saavad sellest kasu, kuna sa ise õpid neid veelgi rohkem hindama ja hoidma. Ka sina ise võidad sellest, sest mida rohkem sa panustad enda lähedastesse, seda rohkem sa õnnetunnet tunned. Armastus on selles maailmas kõige olulisem, arvestades ka seda, et 2022. aastast liikusime tingimusteta armastuse ajastusse - see osa sinus kasvab, tuues esmalt kaasa tundlikkuse kasvamise ning seejärel tunnete võimendumise. Kaalud - Sinu armastuseõnne kristall 2024. aastal on Thuliit, mis suurendab sinu armastuseõnne, tuues suhetesse head õnne ja head läbisaamist.

Kui sa oled teinud eelnevatel aastatel investeeringuid, siis sellel aastal võid oodata nende järske ja kiireid muutusi ning näha ka kasvamist. Julge unistada ja loota, et need pööraksid sinu kasuks. Soovitan sellele kõigele aega anda, sest kui oled eelnevatel aastatel teinud külluse kasvatamiseks õigeid otsuseid, siis muutub sinu majanduslik seis juulist ka paremaks. 2024. aasta soosib samuti investeeringuid - hoolimata perioodist, mis võib majanduslikult ettearvamatu olla - oled sina Kaalud selles osas kaitstud ja seda just Saturni poolt. Kui julged ennast usaldada ja ei karda rahalisi väljaminekuid investeeringutesse tegemisel, siis sa üllatud positiivselt aasta lõpuks. Kuula selles osas rohkem enda intuitsiooni kui enda loogilist ja ratsionaalset poolt ning anna heale õnnele võimalus. Rahaõnne kristalliks on lisaks Päikesekivile ka Krüsopraas. Hoia neid kristalle enda kodus ja lähedal, et suurendada rahavooluenergiat enda isiklikus elus.

Rahaõnn pöördub sinu poole siis, kui hoiad positiivset suhtumist ning ei kasuta ebaseaduslikke, -ausaid või manipuleerivaid võtteid. Selleks, et rahaenergia sinu poolt oleks, ole heatahtlik, optimistlik ning hea suhtumisega. Sind võib ees oodata keeruline 2025. aasta, kui lähed oma tööandjaga vaenujalale enda eest seismisel. See tähendab seda, et kui sinu ellu tulevad probleemid (vastavalt isiklikule Astroloogilisele kaardile), siis keskendu pigem nende vältimisele, mitte enda õiguse taga ajamisele. Kui sind peaks ees ootama problemaatilisem tööalane seis, siis on sul oma eluteel vaja õppida tingimusteta armastust ning see on ka põhjus miks probleemid esile kerkivad. Kui soovid ennast kaitsta selliste probleemide eest, siis kanna Rohelist Aventuriini, mis on tööalaselt rahu, tasakaalu ning küllust toov kristall. Roheline Aventuriin suurendab head suhtumist, läbirääkimisoskusi ning aitab vältida isiklikke draamasid. Hoolimata sellest, et enamus Kaalude jaoks on 2024 hea majanduslik aasta, võib tasakaalutuse tõttu kogeda ka vastupidist reaktsiooni. Seega on oluline juba aasta algusest saati suurendada enda Auraväljas olevat positiivset suhtumist ning tingimusteta armastust, et küllus sinu elus oleks - aasta lõpuks saad rahul olla sellega, milliseks terve aasta sinu jaoks kujunes.

2024. aasta on suhtealaselt õnnetoov neile, kellel on kaaslane, kellega enda elu jagada. Sul on võimalik saada suhtest täpselt seda, millest unistanud oled. Paljud Kaalud, kes on pikaajaliselt enda kaaslasega koos olnud, abielluvad ning tunnevad üksteisega rohkem sidet ning kirge. Aprillis ja septembris tunned suuremat õnnetunnet suhtealaselt - nendel kuudel sinu kaaslane panustab sinu hingelisse kasvamisse veelgi rohkem. Need on perioodid, kus tunned ise suurenenud armastusetunnet enda kaaslase suunas ning soovid ka ise rohkem panustada. Kaalud - kui sinu suhe on saatuse järgi mõeldud eksisteerima, siis armastuseõnn kasvab aasta jooksul ning lähedus sinu ja kaaslase vahel on samuti suurenemas. Kui soovid armastuseõnne veelgi rohkem enda ellu tuua, siis hoia Akvamariini kristalli enda elus. Akvamariin on sellel aastal üks parimaid armastuseõnnekristalle, mille saad enda ellu tuua, kuna selles kristallis on olemas vägi muuta suhet tugevamaks ning tähendusrikkamaks. Kaalud - kui oled vallaline, siis sinu jaoks on 2024. aastal õnnetoovad päevad 22. jaanuar, 12. märts, 29. aprill, 12. mai, 11. juuni ning 19. oktoober. Nendel kuupäevadel võid kokku saada kaaslasega, kes on sinu eluteele mõeldud Hingesugulasena või Kaksikleegina. Juhul kui oled Kaksikleegi suhtes, siis need kuupäevad on samuti olulise väärtuse ja tähendusega. Nendel päevadel ühenduvad sinu ja tema hing telepaatiliselt kõrgemale tasandile - see teeb teid lähedasemaks. Soovitan need kuupäevad endale kirja panna ning jälgida seda, millised tunded sinus endas nendel päevadel tekivad, kuidas läbi saate, millest vestlete ning millised tulevikuplaanid teil nendel hetkedel suhtlemise käigus tulevad.

Kui oled vallaline, siis kasuta neid kuupäevi armastuseõnne suurendamiseks. Tee erinevaid armastuseõnne rituaale, et suurendada telepaatiat sinu ja kaaslase vahel, kes on selles elus mõeldud sinuga kokku saama ning ühist rada jagama. Soovitan põletada armastuseküünlaid nagu näiteks Kaneeli-, Kalla- ja Sidrunmelissi küünalt - need loovad armastuseõnne sinu ümber. Kanna nendel päevadel kindlasti endaga ka Akvamariini kristalli.

Tingimusteta armastus on kõige ilusam armastuse versioon, mille poole sellel aastal oled eriti palju suunatud kasvama. Tingimusteta armastus tähendab seda, et hoolimata elu raskustest ei anna sa teiste inimese pärast alla. Juhul kui sa ei ole seda armastuse osa endas väga palju eelnevalt kasvatanud, siis nüüd on see aasta, kus elu kujuneb sinu ümber selliseks, et sa oled suunatud kasvama selle poole. Inimesed sinu ümber vajavad sind ning sina neid, mis tähendab seda, et panusta maksimaalselt teistesse inimestesse neid mõistes, mitte hukka mõistes. Kui soovid, et sinu kaaslane sind hoiaks, kaitseks, väestaks ning armastaks, siis ole sina esimesena see, kes armastuseenergiat välja annab, hoides ning toetades teist poolt. Mida rohkem sa tingimusteta armastust igas suunas enda ümber välja saadad, seda suurjeoonelisemaks sinu materiaalne hea õnn sellel aastal kasvab. Seega võta palun arvesse, et igasugune suhtumine teistesse inimestesse määrab ära, kui hästi sul sellel aastal majanduslikult läheb. Jupiteri ja Veenuse energia teevad koostööd sinu taevakaardis. Olen välja toonud potentsiaalse võimaluse majanduslikult kasvada ning saada oma investeeringutele õnnetoovaid tulemusi, kuid seal on üks aga milleks on tingimusteta armastuse praktiseerimine. Seega mõtle hästi järgi, mida sa teistele annad ja kuidas teistesse inimestesse suhtud. Iga inimene, kellele sa jagad enda seest tulevat negatiivset arvamust, vähendab sinu majanduslikku õnne, mis tuleb Karmana 2025. aastal sinu teele, kui sa õigeid valikuid ja suhtumist 2024. aastal ei tee. Tingimusteta armastust kasvatab sinu sees sellel aastal Larimari kristall. Soovitan sul kindlasti seda endaga kanda, et sa meelestaksid end alateadlikult armastavamaks ning ei laseks enda stressil negatiivset suhtumist üleval hoida iseenda või teiste suunas. Larimar suurendab armastuseõnne Kaksikleekide ja Hingesugulaste vahel, aidates sul enda armastatuga ühenduses olla, kokku saada või suhet kõrgemale tasandile viia. Juhul, kui oled vallaline, aitab Larimar armastust sellel aastal leida ning ühendada sind inimesega, kes on saatuse poolt sinu eluteele ette määratud. Armastus peab olema puhas, ehtne ning loomulik, see on miski, mida ei saa peale suruda - vastasel juhul ei ole see tingimusteta armastus ning saatuseraamatus ka see side, mis on sinu jaoks ette määratud. Seega lase vabaks ning usalda tundeid, mitte loogilisi mõtteid kellegi osas, kes sinu ellu tuleb - eriti, kui oled vallaline.

Arvestades seda, et ülemaailmselt on keeruline periood ja kes seda ümber üritab lükata, see valetab iseendale ja teistele inimestele seoses inimsuhetega. Selle koha pealt ütlen ma selgelt välja, et andke inimestele rahu, looge ise seda ning olge toeks kõigile, kes teie ümber on. Individualism ei ole lahendus, eriti Kaalud sinu puhul, kes sa oled siia maailma loodud rahu ja tasakaalu tooma. Kui soovid, et sinu isiklikus elus oleksid suurepärased väljatulekud 2024. aasta lõpuks, siis külva armastust, mõistmist ning tervendust igalepoole kuhu sa lähed. Vaata maailma positiivse pilguga, mõista teiste inimeste raskusi ja stressi ning ole enda südamega neile toeks ning sinu majanduslikud ning erialalised unistused täituvad, kuna 2024. aasta on sinu jaoks siiski unistuste elluviimise aasta. Mis tähendab seda, et need samad väikesed või suured unistused sinu hinges - neid võtab Universum kuulda ning annab toetavat energiat nende täitumisele, kui sa oled ise olemas teiste inimeste jaoks tingimusteta. Kui tunned, et sinu stressitase ei lase sul ennast teistesse pühenduda, siis kindlasti tegele enda stressi maandamisega. Hoia näiteks Valget Kaltsiiti või Valget Hauliiti endaga ning lase nendel kristallidel enda energiat tervendada. Need kristallid ühendavad sind sinu Kroontšakraga, väestades seda energiakanalit, mis toetab omakorda enesetunde tervenemist ning unistuste täitumist. Soove ja unistusi aitab täide viia ka Mäekristall, mis on kõikide kristallide sees kõige võimsam unistuste elluviija. Kristallid aitavad sind toetada, et energiad sinu sees liiguksid  suurejoonelisemalt, kiiremini ning tulemusi oleks võimalik kergemini kätte saada. Seetõttu on ka kristallide kasutamine oluline, kuna need mõjutavad sinu energiavälja. Kui tegutsed õiges suunas ja lased kristallidel end väestada, siis ma näen seda kui suurepärast lisaenergia laengu saamist, mis aitab sul tulemusteni kiiremini jõuda.

Juhul kui tunned, et oled enda elus kuidagi kinni jäänud või nõiaringi sattunud, siis tulen hea meelega sulle appi, selgitamaks seda mida just sinul on vaja teha, et enda saatuseenergiat parandada või selgitada seda, millises etapis sa parasjagu eksisteerid. Elu koosneb etappidest - kui oluline etapp sinu elus ei ole läbitud ehk sa ei ole enda õpitut kätte saanud või ülesannet täitnud, siis ei ole ime miks tunned paigalseisu. Kohe kui hakkad õiges suunas liikuma, kujuneb elu sinu ümber kardinaalselt järgmise eluetapi suunas ehk avanevad uksed, mis toovad sinu ellu uusi võimalusi. Kui 2024. aasta jooksul kujuneb kõik sinu kasuks, mitte kahjuks, siis usalda protsessi, kanna kristalle, tee südame järgi otsuseid ning naudi seda aastat. Juhul kui see on siiski keeruline ning tunned et oled ummikus, siis abi on alati Universumis olemas - abi poole tuleb osata liikuda ja julgeda seda küsida.

Sellel aastal ühenduvad väga paljud Kaksikleegid loomulikult, mis tähendab, et paljud suhted on ümber kujunemas - märkad ka enda sõprusringkonnas suhtealaseid muutusi. Proovi neid sellepärast mitte hukka mõista, vaid pigem mõista nende käitumist. Arvestades seda kuhu poole maailm on liikumas, siis kõige suuremat potentsiaali maailma parandamise juures omavad siiski vaid Kaksikleegid. Meil on siia maailma vaja kordades rohkem armastust, mis on suurejooneline, kirglik ning tugev hingelisel tasandil - selline armastus motiveerib elu parandama ja tervemaks kujundama. Seega kui kuuled siit-sealt, kes on omavahel lahku läinud või kokku saanud, siis imestamiseks ei ole põhjust. Elu on nende elusid ümber kujundamas, kellel on võimekust anda kollektiivsele energiale rohkem tervendust ja seda kõigi heaolu parandamiseks tervikuna. Ka sina võid olla üks nendest, kelle teekonnal on Kaksikleek ettemääratud. Kui soovid Kaksikleegiga kohtumiseks energiat juurde anda, siis kindlasti väesta enda Südametšakrat Rosmariini eeterlikku õliga, kasuta Rosmariiniviirukit või kanna Phosposideriidi ja Thuliidi kristalle. Nende kristallide kombinatsioon loob kiirema ühenduse armastuseenergia jaoks. 

Kaalud - 4. aprillil ja 13. detsembril on Sind ees ootamas järsk energia ümber kujunemine nendes aspektides, mis saatuse järgi peavad ümber kujunema. Seega pane tähele, mis nendel päevadel sinu ellu saabub, mis ümber soovib kujuneda ning millise uudise või teadmisega kokku puutud. Võta neid kuupäevi eriti suure märgi kinni püüdmiseks, et mõista seda kuhu poole sinu saatus on liikumas. Kuna iga Kaalude esindaja omab ainulaadset saatuseteed, siis muutused on iga inimese puhul erinevad, kuid need kuupäevad loovad teekonna muutumist. Et mõista seda, millises suunas sinu elus isiklikult suund on muutumas, siis tasub just nendel päevadel toimuvat tähele panna. Mookaite on see kristall, mis suurendab heaolu kasvamist ning saatuse järgi parimale teekonnale liikumist. Seda kristalli tasub alati enda kõrval hoida, et sa hoiaksid end õigel kursil läbi kristalli energeetika.

Tulemas on äärmiselt põnev ning muutusterohke aasta nii sinu elus kui ka teiste inimeste eludes - seega soovitan sul hoida vaid positiivset suhtumist, et muutused saaksid olla spirituaalselt võimsad ja soosivad. Hoia enda energia headuses, armastuses ja külluses ning tunne elust rõõmu. Keskendu kõigele heale ja positiivsele!

Ilusat 2024. aastat sulle soovides ja kohtumiseni juba peagi!

Tene Laul