Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele KAALUD "TEADMISED ja ARENG 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele KAALUD "TEADMISED ja ARENG 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele KAALUD "TEADMISED ja ARENG 2024. AASTAKS"
39.90€
Maksudeta: 32.70€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele KAALUD "TEADMISED ja ARENG 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele KAALUD "TEADMISED ja ARENG 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis parandab keskendumist, et saaksid pühenduda uutele projektidele ja annab energiat, et uusi teadmisi vastu võtta.

Selles on kombineeritud Dumortjeriidi, Gabbro ja Hematiidi kristallid, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik LA TENE brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

DUMORTJERIIT toetab Kaalusid sellel aastal õppimise juures - aitab keskenduda ja annab energiat.

GABBRO aitab sinu mõttetööd kiirendada sinu kasuks, mitte sinu kahjuks. Mis tähendab seda, et kui sul on palju segavaid mõtteid peas, mis ei lase sul olla õnnelik, siis see eemaldab need mõtted ning annab sulle hoopis inspiratsiooni ja jõudu.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja

Väeehet võid puhastada Salveiviiruki või rituaaltaimega.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda 
SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pärl 8,5 mm.
HEMATIIT kaitseb sind nii väliste kui ka sisemiste ohtude eest. Hematiit aitab energiaid maandada ja sobib hästi, kui sa tunn..
7.50€
Maksudeta:6.15€
SALVEI on väga vajalik rituaalitaim, millega puhastatakse Aurat, hinge, keskkonda, kristalle ja põhimõtteliselt&nbs..
8.90€
Maksudeta:7.29€
Kuna kõik kristallid on unikaalsed ja ainulaadsed, ei leidu ühtegi ühesuguse välimusega kristalle. Sellest tulenevalt võib kristalli välimus tellitud ..
9.00€
Maksudeta:7.38€
La Tene kristallikomplekt KAALUD "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Kaalude tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveer..
13.50€
Maksudeta:11.06€
GABBRO aitab mõista sinu eluülesannet, annab jõudu elamiseks ja kiirendab mõttetööd. Lisaks vabastab see kristall sind sõltuvustest.Gabbro on pär..
7.50€
Maksudeta:6.15€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "KAALUD 2024. AASTAKS" on loodud Kaalude tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja&..
36.50€
Maksudeta:29.92€
STROMATOLIIT on kristall, mis aitab pingeid maandada, leevendada närvilisust ja tuua iidseid teadmisi läbi selles kristallis kantud mineviku. Str..
9.90€
Maksudeta:8.11€
Pilt on illustreeriv.La Tene kristallikomplekt "LAPSE HEA ÕNN" on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles kristallikomplektis ..
10.90€
Maksudeta:8.93€
PÄIKESEKIVI aitab sinu elu rõõmsameelsemaks, positiivsemaks, õnnelikumaks ja rahulolu pakkuvamaks muuta. Aitab ..
10.20€
Maksudeta:8.36€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.