Veevalaja, sinu jaoks on äärmiselt oluline aasta iseenda elu korda seadmiseks ja enamus sinu energiast kulub sellele. Lisaks on sind ees ootamas ootamatute armastuseõnne-energiate ellu saabumine ja enda hinge tugevamaks kujundamine on sellel aastal põhiteemaks. Seega üleüldiselt on see äärmiselt suurejooneline aasta ning aasta lõpuks saad öelda iseendale: "On olnud päris kiire, suurejooneline, aktiivne ning muutusterohke aasta". Eriti siis, kui vaatad sellele kõigele, mis elu sulle sellel aastal ette toob, otsa positiivsel noodil ehk ei näe kõike probleemina, vaid võimalusena edasi liikumiseks.

Sellel aastal võtad sa endale suureks eesmärgiks seada materiaalsel tasandil korda kõik oluline. See tähendab, et soovid lahendada või teha korrektuure kohtades, mis on sinu elus korrast ära ning kus on segadus ja ülekoormus. Soovid sa või mitte, aga kõik sinu mõtted liiguvad sellel aastal suunas: "Mis on valesti ja kuidas teha korda kõik, mis on korrast ära", mis omakorda tähendab seda, et sinu alateadvus on kogu tõsidusega keskendunud kõige parandamisele. See tuleneb sellest, millises positsioonis on sellel aastal Saturn sinu Astroloogiakaardil päikesemärgi järgi loetuna. Seda mõttejõudu ei ole sul võimalik "lihtsalt" endas vaikima seada. Ütlen sulle selle ette ära seetõttu, et sa ei tunneks nii suurt stressi selles osas, kui tunned aasta vältel, et sooviksid olla mitte nii perfektsionistlik ja vigu otsiv. Lase see energia endas vabaks, kuna see aasta ongi sinu jaoks kõige, mis vajab korrastamist ja tähelepanu, korda seadmise aasta. Sellega seoses ei pruugi sa nii palju end välja puhata - ka puhkuse ajal või vabadel päevadel, kus tegelikult oleks sul võimalik hinge tõmmata ning anda endale meelelahutuseks või rahu saamiseks aega. See energia on äärmiselt intensiivne ning kasvab kuude lõikes vaid suuremaks. Kuna tegemist on Saturni poolse muudatusega sinu Astroloogilises kaardis, siis selle energia vastu ei ole võimalik astuda. Sul on selle energiavooluga võimalik kaasa minna vaid nii, et usaldad protsessi ja võtad seda heaga vastu. Sellisel juhul saavad kõik probleemsed teemad või seisma jäänud asjad aetud. Kui vaatad selle energia suurt pilti nii nagu mina vaatan seda sinu kasuks, siis sa oled ilmselgelt võitja selles energias.

Juhul, kui tunned aasta vältel, et see ülimalt organiseeriv energia, mis sinus kasvab, põhjustab ülemäära palju stressi või sa väsid ühel hetkel sellest kõigest ära, siis tuleks mediteerida. Kuna sa ei suuda seda energiat endas "lihtsalt välja lülitada", siis alternatiiviks selle energiaga tegelemisel on võtta aega mediteerimiseks ehk enda hingele väikese restardi tegemiseks.

Unistused on elluviimiseks ja armastuseõnn on ootamatult Veevalaja ellu saabumas

Veevalaja - soovitan sul enda tiheda päevaplaani kõrvalt võtta aega meditatsiooniks ja eriti siis, kui sa tunned, et oled ülekoormuse käes. Selleks soovitan sul sellel aastal mediteerida Oopiumi, Tsitronella, Sidrunheina või Kadamakarjaga - nendest valmistatud viirukite või eeterlike õlidega. Kui soovid meditatsioonis kasutada kristalle, siis sellel aastal on sinu tasakaalu hoidmiseks parimad Rutiilnõeltega Kvarts ja Kuukivi - mõlemad on 2024. aastal ka suurepärased väeehte kristallid. Rutiilnõeltega Kvarts aitab sinu unistustel täituda ja annab lisajõudu soovmõtete elluviimiseks. Kuukivi vähendab Auraväljas olevat pingeenergiat ning aktiveerib armastuseõnne-energia, mida on alati juurde vaja. Armastus on kõige suurem jõud siin maailmas ja mida rohkem sa seda iseendas kasvatad või seda energiat endale ligi kutsud, seda ilusam on sinu elutee. Arvestades asjaolu, et hetkel on Eesti Astroloogilise kaardi kohal kirjas armastuse-defitsiit. See tähendab, et paljud inimesed ei oska armastust väljendada ning tunnevad selle puudust - seetõttu on selle energia toetamine iseendas ja ka kollektiivse armastuseenergia kasvatamine ka oluline.

Toetades teisi, ära unusta ka iseennast!

Juhul, kui sa töötad sellises valdkonnas, kus oled abiandja, olgu selleks EMO-töötaja, meditsiinitöötaja, sotsiaaltöötaja, õpetaja, juhendaja, tervendaja, massöör jne - siis vajad seda enam lisatuge, et suudaksid teha pühendumusega ning täieliku kohalolekuga enda tööd. Arvestades seda, et Veevalaja Päikesemärgi Astroloogilisel kaardil on kirjas teiste energiate intensiivsus, mitte armastuseenergia intensiivsus, siis võid tunda tööd tehes, et väsid ära. Aasta jooksul võid päris tihti kogeda seda, et sa ei jaksa või ei suuda abi enam armastusega ning täieliku kirega endast teistele inimestele välja anda. Kui sinu töö on inimeste toetamine, aitamine või ravimine, siis ei ole selles osas tegelikult võimalik kompromissi teha, kuna vastasel juhul kannatavad need, kes sinult abi või teadmisi vajavad. Nähes seda ette, annan sulle sellest teada, et sa juba võimalikult kiirelt asuksid endas tingimusteta armastust kasvatama - seda kõigi heaolu nimel, et kurnatuse käes ei kannataks sina ega ka see inimene, kelle jaoks sa tööd teed. Selleks palun võta esiteks see suhtumine, et iga inimene väärib abi ja toetamist ning siinkohal ka sina ise, kui sa oled kurnatud. Kui oled sotsiaalsest energiast kurnatud, siis kasvata tugevamaks enda Päikesepõimiku energiat, et sellest kasvaks positiivne energia, millega enda tööd teha ehtsalt ja pühendununa, mitte pealiskaudselt ega ka nii-öelda vägisi, mis ei ole kindlasti kellelegi hea.

Päikesepõimikule jõudu juurde andes, annad sa jõudu iseendale ja teistele

Päikesepõimiku väestamise ja tervendamise kohta olen eelnevatel aastatel kirjutanud sinu jaoks artikleid, mille leiad SIIT. Ka kodulehel märksõnade otsingus leiad üles Päikesepõimiku tervendajad ning häid juhendavaid mõtted, mis sind saavad aidata. Olgu nendeks eeterlike õlide, kristallide, erinevate taimede söömine või meditatsiooni tegemine. Sellel aastal väestab sinu Päikesepõimikut kõige enam Piltjaspise kristalli kandmine. Lisaks sellele, et Piltjaspis on Päikesepõimikut toetav, aitab see sul saavutada ka tööalast edu. Kui asud Piltjaspist kandma Päikesepõimiku toetamiseks ja materiaalse edu saavutamiseks, siis soovitan sul seda kristalli eelnevalt hoida peopesas, sulgeda silmad ning keskenduda sellele, et see tooks sulle just seda õnneenergiat. Seejärel asu seda kandma. Kuna Piltjaspis on ka loomingulisust aktiveeriva toimega kristall, siis saab seda ka seadistada konkreetselt artistlike annete välja toomiseks ja oskuste kujundamiseks.

Veevalaja, kui töötad ükskõik millises valdkonnas klienditeenindajana, siis võid samuti tunda seda kurnatuse tunnet, kuna see aasta ei ole sinu jaoks sotsiaalselt väga tugev aasta - pigem on see aasta iseenda privaatse ja koduse elu korrastamiseks. Et sina ega ka keegi teine ei kannataks energiapuudusest tingitud sotsiaalsete pingete tõttu, siis ongi väga kasulik enda energiat suurendada, et sa suudaksid endast välja anda energiat ning hoida enda tööelu korras.

Intensiivsed ja aktiivsed ajad on sind ees ootamas!

Kõige olulisem on sellel aastal korda seada kõik, mis vajab materiaalsel tasandil korrastamist, olgu see siis garaaži koristamine, auto puhastamine, kappides korrektuuride tegemine, mõne vana projekti lõpetamine või hoopis kolimiseks ettevalmistuste tegemine ning eelmisest kodus enda asjade korda seadmine või vanade asjade müümine. Toon näiteid, et mõistaksid seda, mis plaanid Saturnil sinuga sellel aastal on. Kõige intensiivsemaks korrigeerimisperioodiks on 3. märtsist 24. aprillini, 12. maist 19. juunini ja 4. oktoobrist 9. detsembrini. Nendel perioodidel on sul vaja saada energeetiliselt võimalikult palju lisaenergiat, kuna siis lihtsalt ei piisa kohvi joomisest ja heast unest - kuna tegemist on Astroloogiaga, siis see mõjutab eelkõige sinu keha ümbritsevat energiakihti.

Positiivne, mida loen Veevalaja sinu Astroloogiakaardilt välja on see, et armastus saabub sellel aastal ootamatult sinu ellu. Eriti kui oled vallaline või oled armastuse-defitsiidis (näiteks, kui oled kogenud Karmakaaslast, olnud suhtes Saatusekaaslasega või oled kurnatud Kaksikleegist eemal olemisest või oled hoopis kohtunud enda peegeldaja-hingega (kellest ma ei ole veel jõudnud sulle kirjutada). Juhul, kui oled 2022.-2023. aasta vältel kogenud keerulist või keerulisi suhteid, siis 2024. aasta asendab sinu elus selle energia, mis on lõhutud või tasakaalust välja viidud. Kuna Veenuse liikumine sinu taevakaardil on väga intensiivne ning ebakorrapärane, siis armastuse saabumine ja toetav väline energia, mis sinu Südametšakra aktiveerib ning õnnelikumaks teeb, on ka ettearvamatult esile tulev. Kõige suurema tõenäosusega võid oodata suuremat armastuseõnne-energiat ning selle saabumist oma teele 12. jaanuaril, 22. jaanuaril, 25. veebruaril, 12. märtsil, 8. mail, 3. juunist 9. juunini, 19. juulil, 14. septembrist 30. septembrini ja kõige suurejoonelisemaks Veenuse üllatusterohkeks kuupäevaks on 4. detsember.

Kui soovid 2024. aastal armastuseõnne suurendada ning leida enda teekonnal ühendus Hingesugulasega, Kaksikleegiga või mõne teise kõrgtasandil armastuseenergia kandjaga, siis soovitan kanda armastuseõnnekristalle. Sellel aastal toetab sind kõige enam Barüüdi kandmine Dolomiidiga või Jaadi kandmine Suitskvartsiga. Need kristallid ei ole otseselt armastuseõnne kristallid, mis tähendab, et need ei kategoriseeru klassikaliste armastuseõnne kristallide sekka, kuid nende kombinatsioon puhastab Südametšakra blokaadi, mis aitab armastusel tulla välja ootamatust heast ning sinu jaoks õigest allikast välja. Mis omakorda tähendab seda, et need kristallid avavad saatuse järgi täpselt õigete hingeliitude kokkusaamise. Eriti, kui oled kogenud eelnevalt erinevaid hingedevahelisi liite nagu näiteks Hingepurustajat, siis seda enam oled sa väärt suurimat armastuseenergiat nagu näiteks Kaksikleegiga kohtumist, kui oled Hingepurustajast õppinud seda, mida ta sulle tegelikult õpetama tuli. Kuna tegemist on kõige karmima hingelise sidemega, siis selle toetavaks energiaks on alati suurim armastuseenergia, et kompenseerida see valu või hingeline transformatsioon, mis temalt said. Selleks, et armastuseõnn saaks sulle naeratada, selleks on vaja esmalt ka ära õppida see, mida ta sulle õpetama tuli ning võtta terve suhtumine, et sellest sidemest edasi liikuda.

Veevalaja, kui oled juba suhtes, siis armastuseõnn on aasta esimesel poolel teie poolt - sellel ajal muutute lähedasemaks, teie side ja suhtlemine muutub tugevamaks ning avameelsemaks. Teine aastapool on kaugenemist täis, kuna sinu Astroloogiakaardil on teine pool aastast seotud aktiivselt personaalsete tegevuste ja toimetustega. Seda ette teades keskendu iseendale, aga ära lase ka suhtel laguneda, mis on äärmiselt oluline, kui oled õiges suhtes. Suhteõnne suurendab sellel aastal Smaragdi kristall, mida on kasulik sul tuua enda ja kaaslase ühisesse koju.

2024. aasta on Veevalajal minevikuhaavade parandamise aasta
, mis tähendab seda, et soovid sa või mitte, sulle tulevad meelde minevikuprobleemid, millele vajad kindlasti hingelist tervendust. Selleks tuleb läheneda tingimusteta armastusega iseenda ja teiste suunas, hukka mõistmata iseennast ja teisi, vaadates kõike pilguga "Mida elu mulle õpetama tuli?". Kui sa vaatad selle kauni pilguga kõikidele hingehaavadele, mis 2024. aastal sinu pähe kerkivad, siis suudad need vabastada ning nendest õppida. Juhul, kui sul on vaja abi, et nendele tervendust või selgitust saada, siis aitan sind hea meelega. Arvestades seda, et minu missioonienergia on spirituaalsusest kasvanud, aidates mul veelgi suuremalt lahti mõtestada Südametšakrat ja hingedevahelisi teekondasid. Selleks, et sul läheks hingeliselt edukalt, tuleb neile teemadele julgusega otsa vaadata, et nendest kasvada. Sul on võimalik seda ka ise teha, kui sul on piisavalt kogemusi või energialugemisoskust. Kui sul on see oskus olemas, siis loomulikult kasuta seda ning tervenda enda hingehaavad, mis esile tulevad nii ehk naa. Sellega ma ei soovi sinu tuju mitte kuidagi maha tõmmata, vaid anda valgust sellele, mis tegelikult 2024. aastal sinuga toimuma hakkab. On energiad, mis tulevad otse planeetidelt ning kanduvad põhjusega meie Auraväljadesse, et saaksime nendega teha midagi suurejoonelist. Iga valu on edasiviiv jõud, mitte tagasilangusi põhjustav - kui suudad sellest lõpuks väljuda. Seega, kui haavad minevikust hakkavad esile kerkima, siis anna nendele tervendust ning armastust, et sa saaksid sellel aastal tugevamana edasi liikuda. Pea meeles, et see kõik kasvatab sinus tingimusteta armastust. Mitte ühelgi inimesel ei ole võimekust kasvatada tingimusteta armastust ilma valust vabanemiseta.

Merkuur toob Veevalaja sinu Astroloogilisse kaarti 2024. aastal intensiivset energiat suhtlusesse, mis tähendab seda, et sa koged seda, kuidas kritiseerivad pilgud või kommentaarid võivad jõuda sinuni. Need on kõik sinu kasvatamiseks, mitte alandamiseks ega maha tõmbamiseks. Mitte kellelgi ei ole teist inimest õigust alandada - palun jäta see endale igaveseks meelde. Kui sa seda tunned või koged, siis probleem on seotud tingimusteta armastuse puudusega teises inimeses või oskamatusega teist inimest mõista. Iga inimese elutee on erinev ja meie elude eesmärk siin maailmas on samuti missiooniti erinev. Mis tähendab seda, et kui sa "temaga" kokku ei sobi, siis lase sellel inimesel minna, tema pilgul endast mööda vaadata ehk ära võta midagi isiklikult. Kui soovid konstruktiivset kriitikat kuulda, et ühel või teisel tasandil edasi areneda, siis kuula neid, kes sind tõeliselt armastavad, hindavad või kelle juurde lähed ise nõu ning abi küsima. Kuna Merkuur on sellel aastal sinu Horoskoobis äärmiselt intensiivne, siis tasakaalutu Veevalajana võid tunda, et see surve lämmatab sind või mõjub sulle ahistavalt. Juhul, kui oled tasakaalust väljas ja soovid enda Päikesemärki tasakaalu viia, siis soovitan lugeda "Tähtkujude salapära" raamatut, et leida sealt enda tasakaalustamiseks inspiratsiooni ja motivatsiooni. Olen sinu jaoks kirjutanud raamatusse, milline on tasakaalus või tasakaalutu versioon Veevalajast. Perfektseid inimesi ei eksisteeri, elu on pidevas progressis, õppimiseks, kogemiseks ning enda kogemustest energeetilise kulla valmistamiseks. Juhul, kui oled tasakaalust väljas, siis oled parasjagu saatuseteel ilmselgelt sellises etapis, kus koged midagi suurema ja kõrgema eesmärgi nimel. Kõige olulisem on alati pea püsti hoida ning tegeleda elu poolt seatud raskustega - raskused on ületamiseks, mitte alla andmiseks. Elu raskus karastab, väestab ning õpetab sind. Seega, mida suurem on raskus, seda suurem on ka missioon, mis sellest välja kasvada võib - kas siis selles elus välja toomiseks või järgmisesse ellu kandmiseks. Aasta vältel mõistad ise, milline Veevalaja versioon oled. Kui soovid toetada enda tugevamaks kujunemist, siis soovitan kanda Pietersiiti või Kullisilma, et suurendada enda isiklikku jõudu. Juhul, kui oled tasakaalus Veevalaja, siis sellisel juhul see energia, mida Merkuur esile toob, ei mõjuta sind niivõrd palju.

Tervisealaselt on kõige olulisem hoida enda vaimne keha tugevana, kuna vaimset energiat läheb sul 2024. aasta tegevuste ja ootamatustega toimetulekuks väga vaja. Kogu 2024. aasta tundub sulle lõppude lõpuks selline - sina võtad plaani, aga jumalal on sinuga justkui teised plaanid ehk Universumi vägi toob sulle ootamatusi erinevatel tasanditel. Seega täielikult plaani järgi enda elu sellel aastal elada on põhimõtteliselt võimatu. See kõik on seotud Pluuto ja Jupiteri omavahelise nii-öelda kahekõnega - sina plaanid üht, elu toob teist. Aga mõlemad pooled on olulised ning mõlemale teemale tuleb osutada energiat ning tähelepanu. Seega võta vastu see, mis sinu ellu tuleb ning küsi iseenda käest mitte ärevusega, vaid positiivse valgusega: "Miks see nüüd tuli? Mida ma sellega peaksin tegema?".

Kuna sind on 2024. aastal seatud Astroloogiliselt vägagi intensiivsesse ja suuremahulisse aastasse, siis on sul selleks kõigeks kindlasti energiat vaja, et sul ei jookseks pea kokku. Selleks saad kasutada erinevaid spirituaalseid väeesemeid, taimi, õiget suhtumist ja abi väljapoolt.

Kui soovid veelgi täpsemalt teada saada, mida Astroloogia esile toob, siis valgustan sind hea meelega tulevikus, kirjutades sulle horoskoope ning valgustavaid artikleid.

Kõik 2024. aasta ehted ja komplektid, mis toovad uude aastasse õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.

Hoia iseennast, toeta alati teisi inimesi, mõista nende raskusi ning ole valgusena teiste inimeste teekonnal. Kogu armastusest sulle kirjutades, Astroloogiat alati suurima rõõmuga sulle tõlgendades.

Kohtumiseni! Soovin sulle kõike ilusat ning head!

Tene Laul