18. - 20. jaanuaril saadab Merkuur koos Saturniga Maale, spetsiaalselt Eesti kohale energiat, mis annab igaühele võimaluse selgemalt mõelda, suurendades sinu intuitsiooni ning mõistuse hääle selgemaks ja klaarimaks muutumist. Mis tähendab omakorda seda, et kui sul on vaja sellel ajal otsuseid langetada või õppida juurde uusi teadmisi, siis see on sinu jaoks lihtsamaks muudetud läbi Merkuuri ja Saturni ühise koostöö. Sa tunned, kuidas seoste leidmine on lihtsam ja samuti on kergem uue informatsiooni meeldejäämine. Need päevad mõjuvad positiivselt sinu ajutegevusele ja intellektuaalsuse kasvatamisele. Juhul, kui sul on vaja midagi teha enda jaoks selgeks, siis vali just need kuupäevad selle "miski" ettevõtmiseks, et saavutada maksimaalne tulemus.

Kui sul on raske keskenduda ning oled stressis (mis tähendab, et igasugune mõttetegevus on juba loomulikult aeglustunud), siis aita end Dumortjeriidi või Sodaliidi kristalliga. Nende kahe kristalliga avaneb sul võimalus kiiremini õppida ning selgemalt mõelda. Need on ka kristallid, mida soovitan lastele, kellele on koolitarkuse omandamine raskendatud või kes soovivad oma õppeedukust suurendada. Kui lisada nendele kahele kristallile juurde ka Fluoriidi või Fluoriit-Opaali, siis need toetavad õpinguid veelgi enam. Fluoriit-Opaal aitab vabaks saada energiapuudusest ja suurendada motivatsioonienergiat, et õppimine saaks olla lõbus, huvitav ja positiivne protsess.

Nendel kuupäevadel soovitan enda õhtuid sisustada sudokuga või ka malet mängida, mis aitab samuti loogilist mõtlemist suurendada ning keskendumisvõimet parandada. Soovitan malelaua kõrval hoida Fluoriidi kristalli, et parandada enda tulemusi.

18. - 20. jaanuaril on kasulik teha erinevaid äritehinguid ja pidada nendel teemadel läbirääkimisi. Eriti, kui tegemist on pikaajaliste projektidega - sellisel juhul on need kuupäevad parimate tulemuste saavutamiseks kõige soodsamad. Ärilist õnne aitab sinu ellu tuua Mariami Jaspis koos Piltjaspisega - neid kristalle tasub endaga kaasas kanda, hoida töölaual või tuua äripinnale, et suurendada energeetiliselt ärilist õnne.

Igasugune tööalane edukus ootab sind, kui sa oled avatud suhtumisega ja oled valmis teiste osapooltega, kellega teed koostööd, suhtlema koostöö parandamise nimel, kuna Merkuur ja Saturn suurendavad praktilist ning loogilist mõtlemist. Seetõttu toon selle sulle välja Astroloogiakaardis, kui seda vajad ning ootad tulevikult.


Kõige olulisem on avameelne suhtlemine ehk rääkida asjadest nii nagu need on, ilma kriitikat kartmata. Kuna kõik inimesed on nendel päevadel avatud kollektiivsel tasandil tegema tööalaselt korrektuure, siis head tulemused on garanteeritud. Eriti siis, kui kollektiivi liikmete seas ei ole kasuahneid ja nartsissistlikke liikmeid. Isegi, kui on, siis tunned selle ära ning soovitan sul suhtuda sellesse nii, et sa ei võtaks seda isiklikult. Nartsisissmi on keeruline tervendada, kuid see ei ole võimatu. Selleks aga peab inimene ise, kellel on selline iseloom, seda soovima tervendada. Tulevikus saan valgustada nartsissismi tervendamise koha pealt, kui sa selle vastu huvi tunned - jagan hea meelega sulle teadmisi, kuidas seda tervendada. Eriti, kui elad koos nartsissistiga, siis sul on oluline mõista seda, miks ta selline on ja kuidas sellisest iseloomust järk-järgult vabaks saada ning seda tervendada. See on küll pikk teekond aga kindlasti väärt tervendamist nii tema enda, sinu ning teiste rahu jaoks. Eesmärk on siiski elus kasvada ja muutuda hingeliselt veelgi paremaks versiooniks endast.

Juhul, kui sa jagad töökeskkonda või kodust elu nartsissistiga, siis sellisel juhul on sul kasulik kanda Hematiidi või Musta Obsidiaani kristalli. Mõlemad kristallid, eriti Must Obsidiaan aitab nartsissistiga jagada enda elu nii, et sa ise ennast halvasti ei tunneks. Oluline on see, et sinu enesetunne oleks hea. Nende kristallide jõud aitab blokeerida nartisisstliku käitumise hinge võtmist. Miks ma sellest siin horoskoobis kirjutan? Kuna sellel perioodil avaldub inimestele ka negatiivne mõju, mitte ainult positiivne. Kui Merkuuri ja Saturni koostöö aktiveerib positiivses võtmes inimesi omavahel parema tuleviku nimel koostööd tegema, siis ka nartsissistid saavad sellest energiast jõudu juurde ning nende iseloomuomadused tulevad sellel perioodil kergemini esile. Kuna see nii on, siis võid tunda, kuidas teatud inimene võib sind rohkem häirida või energeetiliselt maha tuua. Annan sulle seda ette teada, et saaksid enda ilusat energiat teadlikult kaitsta ja rohkem hoida. Oluline on see, et sa ei tülitseks temaga ega laseks end isiklikult sellest energiast mõjutada. Pea palun meeles - nartsissisti energiat ei tohiks kindlasti isiklikult võtta, kuna ta ei tea seda, et ta sulle enda sõnade või domineerimisega liiga teeb.

Juhul, kui sa oled juba enne 18. - 20. jaanuari emotsionaalselt kurnatud ning stressis, siis tasub kindlasti enne Merkuuri ja Saturni poolt Maale kantavat energiat enda Südametšakrat tervendada. Sellele aitab kaasa Aurapuhastus näiteks Roosiviirukiga või kui kannad Roosipuu eeterlikku õli baasõliga (soovituslikult Avokaado õliga, kuna tegemist on Südametšakra taimega) enda nahale. Selleks soovitan 1 spl baasiõli sisse lisada umbes 5 tilka eeterlikku õli ning kanda õli esmalt enda südame kohale, kaela piirkonnale ja ülaseljale ning kätele. Roosipuu ja Avokaado parandavad Südametšakra tööd, vähendavad emotsionaalset kurnatust ja leevendavad stressi, lisaks on need niisutava toimega.

Lisaks sellele, oled sa rohkem avatud jagama enda teadmisi ning aitama teisi seal, kus nad veel tarkust ei oma. See on täiesti loomulik, kui sa tunned, et soovid sellel perioodil rohkem jagada ja suhelda ning oled ka ise rohkem avatud uut informatsiooni vastu võtma. Vestlused nende inimestega, kellega sa sellel perioodil kokku puutud - sa kas aitad neil targemaks saada või sulle antakse tarkust juurde. Pane tähele, mida sa tunned või kellega kindlasti soovid sellel ajal vestelda - see kõik on kasulik. Usalda enda intuitsiooni ja võta nende inimestega ühendust, kes sulle juba 16. - 17. jaanuaril ehk kaks päeva enne Merkuuri ja Saturni informatsioonivoogu mõtetesse tulevad. Nad tulevad sinu mõtetesse põhjusega ehk teie vahelise telepaatia loob just see energiavoog.


Need on suurepärased päevad ka kõikidele õppejõududele, kuna energiat teadmiste edastamiseks on kordades rohkem kui eelneval perioodil. Mis tähendab seda, et kui töötad haridussüsteemis, siis sinu tööpäevad on kergemad, sa tunned enda tööst rohkem rõõmu ja Merkuur koostöös Saturniga annab sulle lisajõudu enda töö armastamiseks. Kõikidele neile, kes soovivad omandada uusi tarkusi ja teadmisi - nende jaoks on soodne periood leidmaks endale mentor, teejuht või õpetaja, kelle käest seda tarkust omandada, mis sind huvitab. Võid leida just õige kontakti, kes sinu tulevikuteekonda saab toetada puhtast tingimusteta armastusest ehk õpetada sind kire ja suure tahtega. Seega, kui sa oled eelnevalt mõelnud selle peale, et sul on vaja kedagi enda juhendajaks erialal või tegevusvaldkonnas, milles soovid end harida, siis kindlasti ole nii hea ja võta nendel päevadel ühendust inimesega või õppeasutusega, mis intuitiivselt sinu mõtetesse on tulnud. Usalda intuitsiooni, sa võid leida just õige kontakti!

Sul on oluline mõista seda, et Merkuuri ja Saturni vägi toob informatsiooni ülekülluse, mis tähendab ka seda, et erinevatel sotsiaalmeedia ja meedia platvormidel on tohutult uue informatsiooni väljastamist. Kuna kõik informatsiooni edastajad ei ole kahjuks inimese tervist edendavad, siis tasuks olla skeptiline, kui tunned informatsiooniga vastuolu või tõrgest energiat. Ehk säilita enda intuitsioon sulle ette kantud informatsiooni osas. Seda tee loomulikult alati aga sellel perioodil veel eriti - selleks, et sa ei omastaks midagi, mida sul tegelikult vaja ei lähe. Kui sa kannad Hematiiti või Musta Obsidiaani, siis on sul võimalik teha kergemini vahet, millised teadmised on sinu jaoks tervislikud ning millised mitte. Ma ei soovi siinkohal kedagi solvata, vaid tuua teadlikkust selles osas, et kõik informatsioon ei ole omastamiseks.

Kuna see energialaine, mis saabub Merkuurilt ja Saturnilt, on vahetult enne Täiskuud, siis energiate igal tasandil intensiivsemaks muutumine on loomulik. Soovitan kindlasti olla liikluses ettevaatlikum ning kõike, mida sa teed, tee palun rahulikult ja läbimõeldes - selleks, et mitte õnnetustesse sattuda. Juhul, kui sa liikled palju ja soovid end liikluses kaitsta, siis on sul võimalik hoida autos autokaitsekristalle ja riputada näiteks tahavaatepeegli külge autotalisman. Autokaitse kristallideks on Must Turmaliin, Ahhaat, Tiigrisilm - mis võiksid kindlasti autos olemas olla, kui soovid end energeetiliselt kaitsta ja hoida liikluses tasakaalukana. Kõikide inimeste elu ja tervis on oluline.

Astroloogia on meid juhtiva väega ning erinevate planeetide, tähtede ning Kuu seisude kaudu on võimalik kokku panna kogu energiapilt, et mõista, millised energiad meid kõiki mõjutavad. Seda kõike teades, on sul kordades lihtsam mõista, miks sa teatud energiaid endas tunned ja, miks inimesed sinu ümber teatud moodi käituvad või mõtlevad. Astroloogia juhib meid kõiki, mis tähendab seda, et keegi ei peaks seda isiklikult võtma, kui Astroloogilised näitajad on intensiivsed ühel või teisel tasandil või loovad segadust. Positiivsed energiad, mis meie Maale saadetakse - nende üle tasub vaid rõõmu tunda. Et mõista täielikult, mis sinu ümber ja sees toimub, selleks soovitan lugeda kõiki Astroloogilisi teadaandeid.

Soovin sulle huvitavaid uusi teadmisi, nende omastamist ning ka enda teadmiste jagamist. Hoia ennast ja teisi!

Kõike head sulle soovides ja Astroloogiaga sind valgustades

Tene Laul

UUS LOOS! Kõik, kes teevad ostu LA TENE Tallinna ja Kuressaare poodidest või e-poest ajavahemikul 01. - 31.01, loosime välja 6 võitjat, kes saavad endale valida vabalt valitud 2024. aasta õnnekristallidest loodud käeehte! Head loosiõnne!