Jaanuari keskel ühendavad Neptuun ja Päike enda energiad, mis toob kaasa kosmilise selgustunde avanemise igas inimeses. Nendel kuupäevadel tunned oluliselt suuremat selgust kõige suhtes, mille peale oled viimasel 19 päeval mõelnud - ehk alates eelmise aasta detsembri viimastest päevadest. Selleks, et mõista paremini neid teemasid, millele oled keskendunud, siis ole nii hea ja tuleta meelde, mis on sinu aja olulisel määral hõivanud. Kas suhteküsimused? Kuhu poole enda eluga edasi liikuda? Mõni minevikuküsimus? Ebaselgus mõnes teemas, mis on sinu jaoks oluline ära lahendada? Iga inimese peas on see "miski", millele on nüüd 16. - 17. jaanuaril võimalik saada vastust või selgustunnet.

Juhul, kui sa oled piisavalt intuitiivne ning sinu Kolmanda Silma Tšakra töötab korrapäraselt, siis Neptuuni ja Päikese poolt saadetud energialaeng aitab edukalt sulle Heureka momendi tuua (Heureka tähendab vanakreeka keeles "olen leidnud").

Nendel päevadel on sul võimalik saada vastus ka eelnevalt teele saadetud Wu Weile ehk "miski", mille oled vabaks lasknud, saabub sinu teele ning sinu soov täidetakse Universumi poolt - seda sellisel juhul, kui Wu Wei on teele saadetud aastatel 2020 - 2021.


Juhul, kui sinu ellu saabub midagi ilusat ja head või sinu unistus või soov täitub, siis tasub meenutada, millal sellest unistasid. Mõistad, et nendel aastatel keskendusid selle unistuse täitumisele, võib-olla tegid soovide täitumise rituaale ja kandsid sellel ajal spetsiaalselt unistuste täideviimise kristalle, mis aitasid sul nüüd selle unistuseni jõuda.

16. - 17. jaanuaril on hea aeg unistuste teele saatmiseks. Soovitan kandma hakata Rutiilnõeltega Kvartsi, Goldriverit või Mäekristalli, et saata esmakordselt Wu Weina välja enda suurim unistus, mis on sinu südames. Selleks, et sinu unistus saaks täituda alates selle aasta 12. augustist kuni 2025. aasta jaanuarini, on sul võimalik läbi uue Wu Wei ja kristallide teele saata enda unistus, et Universum sellele positiivselt vastaks. Eelpool nimetatud kristallid aitavad südamesoove teele saata ja reaalsusena neid sinu ellu tuua.


Nendel kahel päeval oled loomingulisem, intuitiivsem ning sügavamõttelisem. Seetõttu on ka õige aeg tegeleda kunstiga, millegi loomisega ja ka vastuste leidmisega. Juhul, kui sul on olemas ruunid või pendlid, siis soovitan neid vastuste saamiseks kasutada.

Alates 16. jaanuarist kohtuvad paljud Peegeldajahinged või saavad taas kokku need Peegeldajahinged, kes kohtusid juba 2023. aasta teisel poolaastal. Peegeldajahinge puhul on tegemist hingedevahelise sidemega, mille suurimaks eesmärgiks on tuua välja sinus see, mida sa pead iseenda kohta teadma ja nägema ning mis vastab tõele. Selgeltnägija saab olla sinu peegeldaja, kuid sinu eluteele võib tulla ka see inimene, kes on spetsiaalselt ainult sinu peegeldaja. Peegeldajahinged kohtuvad eriti aktiivselt alates 2024. aastast ja ka järgnevatel aastatel. Igal inimesel on üks Peegeldajahing, kellega ta oma eluaja jooksul kohtub. Olen juba erasessioonidel saanud selles osas valgust tuua neile, kelle ellu on ta saabunud. Kui oled üks nendest, kellega olen sellel teemal juba vestelnud, siis tea palun seda, et see, et te nii varakult juba kohtusite, näitab teie suurejoonelist spirituaalset kasvamist, millele tasub eriti palju tähelepanu pöörata. Telepaatia sinu ja Peegdeldajahinge vahel on äärmiselt intensiivne, see on sarnane Kaksikleekide telepaatiale.

Et kiirendada Peegeldajahinge ellu tulemist ning sinu isiklikku spirituaalset kasvamise protsessi, soovitan kandma asuda Kuldobsidiaani kristalli. Kuldobsidiaan toetab sind perioodil, mil Peegeldajahing on sinu ellu tulnud, et sa õpiksid sellest hingedevahelisest liidust kõike seda, mida ta sulle näitama tuli. Kuldobsidiaan kiirendab mõistmist ja selgustunnet ning annab vastuseid läbi teise inimese, kelle eesmärgiks on aidata sul teha muudatusi enda hinges.

Juhul, kui sul on kodus intuitsiooni ja selgustunnet avavad kristallid nagu näiteks Ioliit, Opaliit, Küaniit, Lasuriit, Sodaliit või teised intuitsioonikristallid, mille oled enda ellu eelnevalt vastuste saamiseks toonud, siis on kasulik need 16. - 17. jaanuari ajal ära puhastada. Lavendliviiruki põletamine või Lavendli eeterlikk õli aurutamine õlilambis aitab aktiveerida need kristallid sinu kasuks tööle. Neptuun ja Päike saadavad selgustunnet ning intuitsioonikristallid on need, mis toetavad sind vastuste leidmisel.

Kõike ilusat ja head sulle alati soovides

Tene Laul