Alates 10. veebruarist juhib 2024. aastat Puudraakon, mis on oma loomuselt tohutult ettearvamatu ning isiklikku tasakaalu otsiv. Tunned sellel aastal enda hinges vajadust muutuste järgi, kuna Draakoniaasta toob igas inimeses välja selle külje, mis vajab kõige enam harmoniseerimist. Absoluutselt kõik inimesed tunnevad enda elus mingis aspektis kaost, olgu selleks siis lahendamata suhteprobleemid, tööalane raskustunne, tervis või mõni muu mure. Igaühes kerkib esile see "miski", mis vajab palju tähelepanu. Hoolimata sellest, kas võtad enda elu tasakaalustamise ette teadlikult või alateadlikult, on see teekond Sinu elus kindlasti selline, kuhu lähevad kogu Sinu energiavarud ning võid tunda ennast läbi aasta energiapuuduses. Selleks, et seda ära hoida, soovitan kanda Karneooli, Piltjaspist ja Tuliahhaati, mis sobivad suurepäraselt ära hoidma Draakoniaasta energiapuudust ning kingivad Sulle lisajõudu, et suudaksid luua Draakoniaasta poolt ette määratud tasakaalu enda isiklikus elus.


Draakoniaasta toob endaga kaasa väga palju võimalusi spirituaalsel tasandil kasvamiseks ja edasiarenemiseks, mis tähendab, et iga probleem, mis sellel aastal Sinu eluteele tuleb, tuleb Sind õpetama ja tugevamaks kasvatama, mitte nõrgestama. Seda on oluline endale meelde jätta, et see hoiaks Sind õigel kursil. Eriti siis, kui tunned end stressi alla mattunult või ei suuda positiivsust üleval hoida. Võta kõike, mida see aasta Sulle toob, kui kooliprojektina ühest klassist teise minekuks. Vaatan Draakoniaastat suure põnevusega - teades, et see toob hingelise kulla välja kohas, kus on kõige suurem tasakaalu puudus.


Draakoniaastal on oluline mõista seda, kas Sinu Tähtkuju on hingelisel tasandil tasakaalus või tasakaalutu versioon. Liites kokku Draakoniaasta energia ja 2024. aasta numeroloogiaga võrdub see ekstreemse ehk äärmusliku aastaga. See tähendab omakorda seda, kui Sa oled enda Tähtkujust ehk Päikesemärgist tasakaalutu versioon, siis võib äärmuslikkus olla Sulle raskuseks, tasakaalus versioonina võid tunda kergust ning külluslikkust. Selleks, et Sul oleks hea ja suudaksid Draakoniaastast võitjana välja tulla, soovitan enne 10. veebruari viia enda hingeenergeetika sellisesse tasakaalu, kuhu sa oma Päikesemärgi järgi jõudma pead. Kirjutasin "Tähtkujude salapära" enne "Ajarännakut", et Sul oleks valgustus siis, kui pimeduse aeg peale tuleb. Selleks, et maailma kõige keerulisemal ajal hingeliselt tugevaks jääda, tunda õnnetunnet ning olla rõõmsameelne, on sul vaja saada enda Päikesemärk tasakaalu.


Draakoniaasta muudab inimese väga julgeks ja suurendab teotahet. Kui ollakse tasakaalust ülimalt väljas ehk Juurtšakra on tasakaalu puuduses, siis sellisel juhul muutub julgus agressiivsuseks. Kuulutan ette, et peale 28. jaanuari, kogu Draakoniaasta vältel (mille alguseks on 10. veebruar), hakkab kasvama hingeline võitlus valguse ja pimeduse vahel. Soovitan absoluutselt kõikidel hoida valguse poole ehk blokeerida kurbuse ja vihaenergeetika, mis kiirgab suurejooneliselt planeedil Maa. Soovitan kindlasti 28. jaanuaril saata endast igas suunas välja tingimusteta armastuse energiat, et Draakoniaastal oleksid Sina see, kes loob hingelist hoolimist kõigi ja kõige suhtes enda ümber. Kanna sellel päeval Roosat Kvartsi, et tulevikuteekond Sinu isiklikus saatuseraamatus saaks olla armastusega täidetud.


Kui soovid enda Juurtšakrat tasakaalus hoida ja mitte lasta stressil enda hinges eksisteerida, soovitan lugeda Juurtšakra kohta artiklit, mille Sinu jaoks aastaid tagasi kirjutasin. Toeta enda Juurtšakrat kartuli või musta riisi söömisega ning musta tee joomisega. Samuti aitab Šungiidi ja Oonüksi kristallide kandmine. Soovitan nende kristallide kohta pikemalt ja põhjalikumalt lugeda, et mõista nende olulisust meie planeedil, mis on meie ühiseks koduks. Kristallid on põhjusega siin nagu Sinagi.


Draakoniaasta toob endaga kaasa ka lojaaluse suurenemise, armastuse tugevnemise, suhete paranemise, koostöö tegemise ning uusi sõprusi, mille eesmärgiks on saatuse järgi tööalaselt kokku saada. Ehk sõprus, millest on võimalik edasi kujundada äripartnerlust.

Soovitan Draakoniaastal kanda Sammalahhaati, et anda endale võimalus saada sellest aastast parim. Sammalahhaat ei lase negatiivset ja tasakaalutut energiat sinu Auravälja ning aitab suurendada Sinu isiklikku jõudu, energiat, eelkõige tahtejõudu ja vastupidavust. Sammalahhaat hoiab Sinu tervist ja annab võimaluse külluslikult suurendada enda Auravälja energiat, mis omakorda kutsub ligi head õnne.


Puudraakoni aasta on suurejooneline visionääride aasta, mis tähendab, et sellel aastal on tulemas paljud suured ettekuulutused, uuendused ning muutused. Nende inimeste ülemised Tšakrad, kellele on antud oskus näha kaugemale ja luua maailmale midagi, mis meid kõiki aitab ning toetab, on sellel aastal eriti aktiivsed. Selleks, et maailma tervendada ning luua heaolu, mitte vastupidi. Tasakaalutud Päikesemärgi esindajad loovad vastandenergiat visionääridele, mis on samuti osa valguse ja pimeduse omavahelisest konfliktist.

Visionääridel on vaja end avada, et innovatiivsed, olulised, vajalikud ning heaolu loovad muutused ning ideed saaksid sellel aastal meie maailmas realiseeruda. Selleks, et saaksime vaadata põnevusega selle poole, mida uut siia maailma luuakse pimedusega võitlemiseks - raskustest tuleb alati midagi head.

Soovin sulle alati parimat, hoia Südametšakra avatud armastusele ning teiste inimeste aitamises ja toetamiseks ole palun alati valmis

Tene Laul