Läbi unenägude on sul võimalik saada vastuseid enda elus toimuva kohta või selle osas, mis peagi on sinu ellu tulemas. Arvestades seda, et unenäod on sinu isiklikud ettekuulutajad ning teejuhid, siis soovitan kindlasti hommikul enda unenäod ära tõlkida - selleks, et sul avaneks võimalus kuulda võtta seda, mida sulle ütlema on tuldud, kas siis hingede maailmast või on rääkimas sinu Kaitseingel sulle midagi, mida sa kindlasti peaksid teadma. Mida rohkem sa võtad aega enda unenägude tõlkimiseks ja nende mõistmiseks, seda rohkem abi ning tuge sul nendest on.

Kui sa oled viirukit unes näinud, siis see on tulnud sulle väga kasulikku sõnumit edastama. Kuna viiruk sümboliseerib puhastust, kaitset, armastust, positiivsust, optimismi, vabaks laskmist, selgust ning palju erinevaid tundeid ning ilusaid tegevusi, siis viiruki unes nägemine on alati midagi väga head.

Kui viiruk või viirukid, mida unes nägid olid konkreetsest taimest, mida sa ka mäletad (veelgi võimsam on unenägu ja selle tähendus, kui tundsid läbi une ka aroomi), siis sellisel juhul soovitan lugeda siit artiklist enda jaoks välja selle, mis konkreetselt sinu unenäo kohta rääkis ning seejärel lugeda selle taime energeetilist tähendust, mille olen sulle kirja pannud viirukite juurde. Selleks, et saada täiuslikku vastust enda unenäole, on mõistlik alati võimalikult põhjalik olla. Spirituaalne põhjalikkus on miski, mis aitab sul iseennast paremini mõista. 

Viiruki põlema süütamine unenäos viitab sellele, et sul on vaja kindlasti enda Aurale teha suurem puhastus või siis lasta enda elust vabaks "midagi", mis ei lase sul eluga edasi liikuda ning hoiab sind paigal. Kui näed unes viiruki süütamist, siis on mõistlik enda Auraväljale või koduenergiale puhastus teha, et mõistaksid seda, kuhu suunas peaksid liikuma hakkama. Unenäos viiruki süütamine viitab sellele, et sul on vaja eluga edasi liikuda.

Viirukiaroomi ja kauni atmosfääri nautimine viitab sellele, et sind on ees ootamas positiivne eluperiood, kus saad rohkem elu vabamalt võtta, nautida selle ilu ja võlu, puhata ning lõõgastuda. Kui nägid unes, et nautisid viiruki- või viirukite aroomi, siis mul on sinu üle äärmiselt hea meel. See tähendab seda, et sind ootab ees eluperiood, mis on tõeliselt hea.

Viiruki või viirukite nägemine sümboliseerib unenägudes sinu soovi või unistuste täitumist. Mis tähendab seda, et peagi on sinu ellu tulemas õnnelik hetk, kus saad õnnelik olla enda südamesoovi täitumise üle. Kui viirukite unes nägemisel võis olla mõni negatiivne sümbol, siis võib olla see seotud sellega, et unistuste täitumine on kuidagi takistatud. Sellisel juhul soovitan kindlasti esimesel võimalusel Püriidi kristalli endaga kandma hakata - kui soovid, et see takistus sinu elus laheneks ning suudaksid selle ületada.

Templis viiruki põletamine või nägemine toob endaga kaasa suurepärase sõnumi, milleks on "vastuse üles leidmine" millegi osas, mida oled juba pikemat aega otsinud ning teada soovinud saada. Sa kas leidsid selle vastuse juba üles või oled peagi leidmas. See on suurepärane sõnum läbi unenäo, mida saada. Arvestades seda, kui oluline on vastuseid enda elus leida.

Viirukisuitsu vaatamine või jälgimine toob endaga kaasa täiesti uue etapi sinu elus - midagi saab lõppenuks ning sellest peatükist algab uus peatükk. Tuleta meelde, milliseid emotsioone sa tundsid kui viirukisuitsu vaatasid? Mida põnevam, positiivsem ning parem enesetunne sul unes oli, seda suurejoonelisem on etapp, mille poole liigud. Mis tähendab seda, et sind on ees ootama midagi eriliselt head. Hoolimata sellest, kui keeruline on sellel teekonnal olla või sinna jõuda, on see miski, mis on parim, mis sinuga juhtuda saab. Juhul, kui sa tundsid end ebamugavalt või olid viirukisuitsu nähes stressis, siis sa kardad enda eluga edasi liikuda. Mõeldes selle peale, et võibolla sa ei suuda seda kanda, mis sind on ees ootamas. Sellisel juhul soovitan kanda Hüpersteeni kristalli, see aitab sul vabaks saada hirmust ning julgustab uut sammu enda elus ette võtma.

Viiruki pakist võtmine toob sulle ettekuulutuse, et peagi on sinu eluteele tulemas keegi, kes aitab sul lahendada probleemi või mõne muu õnnetu juhtumi, millele soovid tervendust ja lahendust. Järelikult on viimasel perioodil olnud sinu elus midagi keerulist või sind häirivat. Kui nii on olnud, siis ära muretse, kõik hakkab vaid paremaks minema. On keegi, kes toetab ning abistab sind kogu südamest.

Kui nägid viirukit ühel või teisel kujul unes, siis see on äärmiselt kasulik sõnum sinu alateadvusest või näiteks Kaitseinglilt, kes annab sulle teada, et oled edasi liikumas heaolu, positiivsuse, paremate aegade ja uute võimaluste poole. Soovitan kindlasti viirukeid põletada, kui oled neid unes näinud.

Kõik unenägude seletajad, mille kaudu on sul võimalik enda unenägusid defineerida leiad SIIT.

Soovin sulle kõike kaunist ja head

Tene Laul