2024. aasta on maailma ajaloos äärmiselt oluline periood, kus võitlus elu ja surma vahel saab olema väga suur. Hinged, kes on siit maailmast enda füüsilisest kehast lahkunud 2020. - 2023. aastatel, naasevad 2024. aastal tagasi Maa peale. Sellega seoses on nende hingede energia ning loomus ehk autentne energia niivõrd tugev ja vastupidav ning ülimalt kohanev selle kõigega, mis on teda uues elus ees ootamas. Taassünd on olnud niivõrd lühikest aega, et sellest saab sündida vaid üliaktiivne inimene. Laste eesmärk, kes sünnivad 2024. draakoniaastal ehk alates 10. veebruarist on tuua siia maailma tervendust ja ühtehoidmist. Nemad tulevad siia selleks, et olla teiste seas tugevad pereliikmed ja sõbrad.

Nad on täiesti järeleandmatud, kui nad on endale 
midagi eesmärgiks võtnud. Kui 2024. aastal sündinud draakonike ütleb: "Ma soovin seda nii ja täpselt nii, mitte kuidagi teisiti!", siis see ei ole selle hinge poolt midagi, mida peaks ilmtingimata võtma rünnakuna või ebaviisakusena. See hing teab täpselt, mida ta soovib ja tahab. Ta on selles kindel, kuna ta sünnib ülitugeva Kolmanda Silma Tšakraga - see on avatud teekonnal, kus ta saatusetee on ette kujundatud. See tähendab, et nendel teemadel, milles on tal avatud saatuseraja parim teekond, nendes on ta 100% kindel. Seda tunnet temas ei ole mitte kuidagi võimalik vähendada. Võid tuua mängu loogikat, ratsionaalsust või "halli massi sulandumist" - ta ei anna alla. Tema teab, kuna tema valitseb seda olukorda nii nagu seda teeb Päikesemärgi järgi Lõvi neiu või mees. Kui ta teab, mis on õige, siis nii on ja sellele teadmisele vastu ei saa. Tema intuitsioon on ülimalt avatud nendel teemadel. Kui elu jooksul peaks tal see siht kuidagi silmist kaduma, siis soovitan tal kindlasti asuda kandma Lasuriidi ja Püriidi kristalli. Need kaks kristalli aitavad tal alati olla enda elu parimal ning ilusaimal teekonnal. Lasuriit aktiveerib Kolmanda Silma Tšakra ning väestab seda. Kui 2024. aasta draakonihingel on väga suurejooneline positiivne energia, siis on tema see, keda saab muuta veelgi positiivsemaks. Temaga koos elades tuleb arvestada sellega, et tema väga väljendusrikas ebamugavustunde väljanäitamine on märk sellest, et midagi on ka tegelikult problemaatiline. Tema hinge heaolutunne viitab ka tema pereliikmete heaolu energiale. Seega on ülimalt oluline, et 2024. aasta draakonilapse elu saaks olla esimesed 4 aastat ülimas idüllis ja harmoonias. Selleks, et ta jõuaks juba väga noorelt sellisele eluteele, mis on tema jaoks kõige soosivam, tervislikum ning missioonirikkam ning milles on palju tingimusteta armastust, positiivsust ja muud head.


Draakoniaasta õnneenergia kristallideks on Päikesekivi, Oranž Kaltsiit, Lemuuria Jaad ja Ookeani Jaspis - need kristallid aitavad hoida tema elu parimal kursil, avades tema jaoks kõik uksed, mida vaja ning tulevikus tema elumissiooni ehk hingetöö (armastatud töö). Kui sinu perekonda on sündimas just tema - 2024. draakoniaasta hing ning sa soovid talle juba praegu õnneenergiat kinkida, siis hoia neid kristalle sinise koti sees tema läheduses, kuniks laps saab täisealiseks.


Kalkopüriiti läheb tal vaja vaid siis, kui saatuseteele on tulemas õppetunnid, mis on rasked. Kõik õppetunnid on rasked, kuniks neist õpitakse, lastakse seejärel vabaks ning liigutakse eluga edasi. Seega, kui tema elus on keeruline periood, siis on tal kindlasti vaja Kalkopüriiti. See on kristall, mis aitab tal kiiremini vabaks lasta ja edasi liikuda, õppida ning sirguda tugevamaks ning targemaks. Elu tuleb edasi elada ka kõige keerulisemal perioodil. Arvestades seda, mida planeetide seisud näitavad, siis selliseid hetki on tulemas. Ma ei soovi siinkohal kellegi tuju rikkuda, veelvähem sinu, kes sa seda siin loed - saatuseteed on ümber kujunemas ning peale isiklikku muutust muutub ka sinu saatusetee. Saatuseteid tuleb vaadata individuaalsel tasandil, kuna me kõik oleme unikaalsed.

Juhul, kui 2024. aastal sündinud hing on saanud kasvada neli aastat ülimas harmoonias, siis tema elutee on täis helgust, kergust, head ja õnnetunnet. Seetõttu on äärmiselt oluline järgmised neli aastat hoida teda veelgi suurema teadlikkusega ehk armastusele liita suurem tähelepanu. Mida õnnelikum on sellel aastal sündinu, seda suurem on tema panus maailma tervendamisesse ja heaolu loomisesse. Kui soovid selles elus teadlikult midagi tõeliselt imelist korda saata, siis hoia selle lapse elu rõõmutundes ning ka sinu enda heaolu kasvab seeläbi. Andmisrõõm on alati kõige suurem rõõm ning kellegi õnnetunnet kõrvalt näha on ka sinule endale rõõmu loov. Seega võidavad mõlemad osapooled täiesti veendunult, kuna tegemist on hingega (2024. draakoniaasta), kes on valmis suuremaks tervendustööks, arvestades tema hinge energeetikat, eelmiste elude teadmisi jne. Absoluutselt kõik inimesed on unikaalsed, seega iga sellel aastal süninud hinge elueesmärk on samuti unikaalne, kuid sellegipoolest taandub see ühel või teisel moel tervendustööle. Palun toetame neid kõiki! Kuidas? Tunneta, intuitsiivselt, otse südamest - see aitab. Või kingi talle kristalle, mis teda alati toetavad - näiteks suurendab Roosa Opaal temas tingimusteta armastust, mis aitab tal veelgi rohkem enda eesmärki siin maailmas täita. Või ole tema emale toeks, anna tema isale head nõu, ole südamest olemas, kui vaja läheb abi või tuge.


See, kui rahulolevamana selle aasta hing end lapsepõlves tunneb, määrab ära selle, kui suurelt suudab ta teha teisi inimesi õnnelikuks. Tema on see, kes loob tasakaalus olles rõõmu igale poole. Nendest on kujunemas ülimalt head psühholoogid, arstid, tervendajad, politseinikud, sotsiaaltöötajad, riigikaitse organisatsiooni töötajad, valitsuse esindajad või riigipead. Nendel hingedel on äärmiselt tugevad iseloomujooned, milleks on vastupidavus, enesekindlus ning avatud Kolmas Silm. Need hinged läbivad raskusi vaid iseloomujoonte või elueesmärgi kasvukohtades. Ülejäänud elutee loovad nad äärmiselt suure tööga maailma tervislikumaks kohaks, selliseks nagu see võiks ja peaks olema. Mis tähendab seda, et nad on tasakaalu loojad - tuleviku visioonidega ja harmooniat hoidva pilguga. Sellel aastal sündinu tööedu kristalliks on Girasol või Mäekristall kombineeritult Rutiilnõeltega Kvartsiga, mida tuleks kindlasti eelnevalt puhastada Sandlipuuga, et kristallid Auraväljas aktiveeruksid. Mis tähendab seda, et sellel hetkel, kui sa lapsele need kristallid kingid (kui sinu perre on ta sündinud/sündimas - oleneb, millal sa seda loed), siis ole nii hea ja õpeta talle, kuidas neid kristalle ka puhastada. Kristallide kõrval tuleb hoida viirukialuse peal viirukit, mille süütad tikust suitsema, samal ajal soovides sellesse häid soove ning unistusi. Seejärel aseta kristallid viirukialuse ümber ning mediteeri nende ees. Nii töötavad kristallid kõige puhtama energiavooga otse tema Südametšakrasse. Ka sinu, kui sa kristallide energiasse nii vaatad ja nendega sel viisil kontaktis oled. 2024. draakoniaasta hinge kodus võiks suitseda Sandlipuu selleks, et tema eluenergia aktiveeruks. Tema missiooni on vaja - väga.

2024. aasta on endaga kaasa toomas ülemaailmselt suurejoonelisi muutusi, mida on võimalik selgelt välja lugeda Astroloogilisest kaardist. Sellest lähtuvalt võib öelda, et iga inimese saatuseteele on tulemas suurejoonelised muutused. Kindlasti oled seda juba enda isiklikus elus tunda saanud, kui loed seda 2024. aastal, eriti selle aasta alguses. Iga inimene käib läbi suurejoonelise spirituaalse protsessi, mis tähendab seda, et kõigil meil on vaja kasvada ühes või teises suunas. Toimub elupööre ja see protsess on käimas veel mitmeid aastaid kuni 2026. aasta aprillini. Mis tähendab seda, et kui sa juba ei ole enda elus ristteel, siis võid sinna peagi sattuda, kuid seda ei tasu absoluutselt karta. Saatusepööre on oluline iga inimese eluteel, peaasi, et selleni jõutakse ning läbitakse kõik erinevad emotsionaalsed, vaimsed ja spirituaalsed etapid. Kuna tegemist on siiski hingelise ajastuga, siis kõige suurem kasvamine saab toimuma hingeliselt. Meil kõigil on vaja avada endas veelgi rohkem sügavat spiritualismi, et mõista seda, kuhu poole edasi liikuda. Olen sulle toeks, kui vajad sellel teekonnal tuge. Peaasi, et sa jõuad enda elus õnnelikku kohta. Kõige olulisem on see, et sinu saatuseteel oleks rõõmu, head tervist ning palju rahulolu.

Juhul, kui sa oled Draakoniaasta lapse perekonnaliige, siis mida rohkem spiritualismi sa enda ellu lased, puhastad enda Auravälja ja kodu, seda kergem on sellel hingel lapsena olla siin planeedil Maa, kui toimumas on suurejoonelised muutused ning tema elueesmärk avaneb iga aastaga aina rohkem. Selle tulemust me näeme küll aastakümnete pärast, kuid seda tulemust meil kõigil vaja on. Oluline on üksteisele toeks olla, nii on!

Kõige olulisem, mida Draakoniaasta hinge kohta mõista on see, et tal tuleb lasta ajada oma asja. Hoolimata sellest, kas see kõrvalvaatajana tundub olevat tervislik, hea või õige. Loomulikult ei soosi ma siinkohal seda, et ta võib teha teistele liiga või midagi sellist. Absoluutselt mitte, see ei ole see, mida ma selle kõigega soovin sulle öelda. Tal on sees piisavalt suur süda, et maailma päästa ja tervendada, seetõttu ta ei vaatagi maailma poole halva pilguga. Vahet ei ole, kui keerulises olukorras ta üles kasvanud on, ta ei ole kindlasti see, kes kellelegi liiga teeks. Ta on näinud seda, kuhu maailm on liikumas, kuna ta suri covid perioodi ajal. Nüüd, kus ta on tagasi Maa peale tulnud, vaatab ta sellele maailmale otsa nii, et seda on vaja tervendada ja igal tasandil tervislikumaks muuta. Igal 2024. aastal sündinud Draakonihingel on enda isiklik saatusetee, mis tähendab seda, et tema missioon võib olla erinev teistest samal aastal sündinutest - kindel on see, et ta on tervendaja, kellelegi või millelegi.

Ükskõik, mida numeroloogia, Hiina astroloogia ja kõik erinevad ettekuulutuse koodiga allikad ka ei räägiks - tulemas on suurejooneline pööre, millel on väga ilusaid aga ka valusaid külgi. Selleks, et need valusad küljed saaksid võimalikult kiirelt ilusaks muutuda, ongi meil vaja teistsugust suhtumist erinevatesse eluvaldkondadesse, et saaks toimuda tagasipööre tervenemisse. Selleks sünnivad siia maailma tagasi need, kellel on armastus, tahe, oskus ja õigus seda teha ehk kelle hinge häälestatus on kõiki toetv ning abistav.

Kui ka sina tunned, et sooviksid maailma rohkem tervist ja armastust tuua ning ka seda teistega jagada, siis sa oled üks nendest, kellel on siin maailmas kõrgem missioon. See maailm vajab rohkem armastust, mõistmist ja hoolimist. Kui sa soovid mõista, mis on sinu missioon, siis saame selles osas rännakule minna ning leida visioonidega üles sinu saatuseraamatust selle koha, kus on kirjas sinu teekond maailma toetamises ning sellesse rahu toomises.

Hoiame 2024. aasta draakonihingesid nagu nad oleksid meie enda lapsed ning samal ajal armastame enda lapsi veelgi rohkem, et nad oleksid alati hoitud. Kui sinu perekonnas on see hing, siis kaitse teda stressi eest.

Kõike ilusat ja head soovides, alati sulle toeks olles ning rõõmuga Draakonihingesid siia maailma tagasi ootamas.

Tene Laul