Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett KAKSIKUD "ARMASTUS ja ARMUMINE 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett KAKSIKUD "ARMASTUS ja ARMUMINE 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett KAKSIKUD "ARMASTUS ja ARMUMINE 2024. AASTAKS"
26.60€
Maksudeta: 21.80€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: KAKSIKUD "ARMASTUS ja ARMUMINE 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett KAKSIKUD "ARMASTUS ja ARMUMINE 2024. AASTAKS" toob Kaksikutele head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis toetab Sinu ja kaaslase vahelist läbisaamist ja toob teid üksteisele lähemale ning võimalik on taasarmumine.

Selles on kombineeritud Rodokrosiidi, Rubiini, Akvamariini ja Hematiidi kristallid, mis on kaunistatud metallist detailidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

RODOKROSIIT avab hinge rõõmule ja laseb tunda häid emotsioone, mis elu annab. On seotud armastusega, armastuse andmisega ja vastu võtmisega.

RUBIIN toob õnne kõikides eluvaldkondades, ka armastuses. Rubiin on eluenergia allikas.

AKVAMARIIN on Kaksikute üks armastusekristallidest. See õpetab Kaksikutele, millise väärtusega on armastus ja suunab teda veelgi paremini oma tundeid väljendama. Akvamariin aitab Kaksikute esindajal ka mõista, kellele ta süda kuulub. Akvamariin toob Kakskikute ellu armastuseõnne, aidates leida uut armastust või muuta oma tundeid olemasoleva kaaslase suhtes veel tugevamaks.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja. Tugev kaitsekristall.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Roosi- või Jasmiiniviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Rodokrosiidi pärl ca 7x8,5 mm, Akvamariini pärl ca 4,6-6,8 mm, Rubiin pärl ca 6 mm ja Hematiidi pärl ca 3,5-6 mm.
Kuna kõik kristallid on unikaalsed ja ainulaadsed, ei leidu ühtegi ühesuguse välimusega kristalle. Sellest tulenevalt võib kristalli välimus tellitud ..
25.00€
Maksudeta:20.49€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt KAKSIKUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaksikute tähtkujus sündinutele, et tuua ne..
12.20€
Maksudeta:10.00€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "KAKSIKUD 2024. AASTAKS" on loodud Kaksikute tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ..
32.90€
Maksudeta:26.97€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
UNAKIIT on rohekas-oranžikas kristall, mis on kombinatsiooni kristall Jaspisest, Kvartsist ja Epidoodist. Unakiidi peamiseks leiuk..
2.20€
Maksudeta:1.80€
ROOSA OPAAL on üks Opaali liikidest, mis kannab endaga enamjaolt kaasas sellist energiat, mis on kasulik armastuse teemadel. Roosa Opaal koosneb&..
5.80€
Maksudeta:4.75€
La Tene kristallikomplekt "KAITSE" aitab tagada tugeva kaitsekihi negatiivse, ohtude ning õnnetustesse sattumise eest. Selles kristallikomplektid on n..
6.90€
Maksudeta:5.66€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt KAKSIKUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaksikute tähtkujus sündinutele, et tuua ne..
12.20€
Maksudeta:10.00€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.