Menüü
Ostukorv

LA TENE kristallikomplekt KAKSIKUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE kristallikomplekt KAKSIKUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kristallikomplekt KAKSIKUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"
12.20€
Maksudeta: 10.00€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: KAKSIKUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kristallikomplekt KAKSIKUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaksikute tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Komplektist leiad Valge Hauliidi, Sardoonüksi ja Rodokrosiidi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

VALGE HAULIIT on kristall, mis aitab 2024. aastal maandada stressienergiat ja tuua tasakaalu, mida sellel aastal enim vajad.

SARDOONÜKS on kaitsvate omadustega kristall, mis ei lase teistel inimestel ega ka Sul endal omale liiga teha. Sardoonüks on heaolu- ja enesekindluse tõstmise kristall. Lisaks sellele annab Sardoonüks lisajõudu ja -energiat.

RODOKROSIIT toetab suhteõnne ja tugevdab sidet sinu ning kaaslase vahel, aidates teil kokku kasvada. Kristall kaitseb ebaõnne ning probleemide eest, mis teie vahele võivad arusaamatuste või stressi tõttu tulla. 

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Kaksikute 2024. aasta kristalle: Dendriitahhaati, Sammalahhaati ja Rubiini.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplektis olevad kristallid on keskmistes mõõtudes. Kristallid on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt KAKSIKUD "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Kaksikute tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, akti..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "KAKSIKUD" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Kaksikute päikesemä..
10.00€
Maksudeta:8.20€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett meestele KAKSIKUD "POSITIIVSUS JA OPTIMISM 2024. AASTAKS" toob head õnne 2024. aas..
39.90€
Maksudeta:32.70€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "KAKSIKUD 2024. AASTAKS" on loodud Kaksikute tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ..
32.90€
Maksudeta:26.97€
MUSTAL TURMALIINIL on väga pikk minevik ja seda on aastatuhandeid kasutatud kaitsekristallina. Musta Turmaliini on kasutatud väga pikka aega juba..
22.40€
Maksudeta:18.36€
OOPIUM on taimne ravim, mida saadakse moonist. Oopium on väga tugeva toimega ja seda on kasutatud inimese keha uinutamiseks, rahustamiseks ja hin..
3.20€
Maksudeta:2.62€
LA TENE erikollektsiooni käekett KAKSIKUD "ISEENDA VÄE TAASTAMINE" on väeehe, mis suurendab isiklikku jõudu, väge ja&nbs..
21.20€
Maksudeta:17.38€
LA TENE erikollektsiooni käekett KAKSIKUD "ARMASTUS" on väeehe, mis toob armastuseõnne ja muudab suhtes olles tunded veelgi tugevamaks...
25.50€
Maksudeta:20.90€
LA TENE erikollektsioon käekett KAKSIKUD "KAITSE" on väeehe, mis muudab halva energia õnneenergiaks. Loob tugeva kaitsva blokaadi Sinu ja ha..
57.70€
Maksudeta:47.29€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.