Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett KALAD "SÜDAMERAHU ja STABIILSUS 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett KALAD "SÜDAMERAHU ja STABIILSUS 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett KALAD "SÜDAMERAHU ja STABIILSUS 2024. AASTAKS"
52.90€
Maksudeta: 43.36€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: KALAD "SÜDAMERAHU ja STABIILSUS 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett KALAD"SÜDAMERAHU ja STABIILSUS 2024. AASTAKS" toob hingerahu 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab sul iseseisvuda ja saada tugevamaks inimeseks.

Selles on kombineeritud Akvamariini, Sinise Kaltsedoni ja Hematiidi kristallid, mida kaunistavad ülekullatud hõbedast ja metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

AKVAMARIIN pakub energeetilist tuge, et suudaksid kasvada tugevamaks inimeseks ja seada iseend prioriteediksAitavad tingimusteta armastada, andes südamerahu, stabiilsust ning vastupidavust.

SININE KALTSEDON sümboliseerib rahu, vaikust, stressileevendust, eneses selgusele jõudmist ja kontakti kõrgemate jõududega

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salveiviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pärl ca 6 mm.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
JASMIIN on armastuse ja intuitsiooni lill. Jasmiin kannab endaga kaasas väga õrna, rahustavat ja puhast e..
5.20€
Maksudeta:4.26€
AKVAMARIIN tervendab hinge ja on suurepärane valik, kui otsid kristalli, mis viiks Sinu hinge tasakaalu ja harmooni..
37.50€
Maksudeta:30.74€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE erikollektsioon kõrvarõngad "SININE KALTSEDON" on väeehe, mis toob rahu ja eneses selgusele jõudmist. Taa..
27.70€
Maksudeta:22.70€
LA TENE erikollektsiooni käekett KALAD "ISEENDA VÄE TAASTAMINE" on väeehe, mis suurendab isiklikku jõudu, väge ja energiat. Pakub tuge ..
21.20€
Maksudeta:17.38€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett KALAD "HINGE TUGEVUS 2024. AASTAKS" toob hingerahu 2024. aastal ja ka draakon..
49.90€
Maksudeta:40.90€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.