Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett LÕVI "ÕNN ja RIKKUS 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett LÕVI "ÕNN ja RIKKUS 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett LÕVI "ÕNN ja RIKKUS 2024. AASTAKS"
44.40€
Maksudeta: 36.39€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: LÕVI "ÕNN ja RIKKUS 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett LÕVI "ÕNN ja RIKKUS 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis toob õnne, tööedu ja rikkust. Aitab märgata võimalusi, millest kinni haarata ja enda kasuks kasutada.

Selles on kombineeritud Tsitriini ja Tiigrisilma kristallid, mida kaunistavad metallist ja ülekullatud hõbedast detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik LA TENE brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

TSITRIIN toob Lõvile küllust, materiaalset õnne, tööedu ja rikkust. Kristall, mis annab Lõvile ja tema tegevustesse head õnne. Mida rohkem Tsitriini Lõvi elus on, seda suuremaks muutub tema jõukus.

TIIGRISILM on Lõvi üks peamisi õnnekristalle, mis muudab tema iseloomujooned veelgi positiivsemaks ja tugevamaks ning aitab Lõvil probleemidele lahendusi leida. Tiigrisilm, mis on Lõvile ka väga tugev kaitsekristall, toob temas esile tugevad küljed. Kaitsekristallina tugevdab Tiigrisilm Lõvi Aura kaitsekilpi, eemaldades sealt kogu negatiivse energia. Seeläbi kaitseb Tiigrisilm seda tähtkuju ebaõnne, probleemide ja halbade inimeste eest. Tiigrisilm võiks Lõvi elus eksisteerida terve tema elu vältel. See on kristall toob Lõvile enesekindlust, julgust, pealehakkamist ja positiivset suhtumist. Tiigrisilm toob tööedu ja üleüldist õnne igas valdkonnas, ka armastuses.

Väeehet võid puhastada Salvei- või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda 
SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pärl ca 8 mm.
TSITRIIN on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas. Tsitriin on üks Kvartsi ehk Mäekristalli liikidest ja omab väga sarnaseid koo..
35.00€
Maksudeta:28.69€
TIIGRISILM on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mida kantakse ja kasutatakse selle kaitsvate ning külluslike omad..
4.97€ 7.10€
Maksudeta:4.07€
Tegemist on piiratud koguses ehetega.LA TENE erikollektsioon kõrvarõngad "TIIGRISILM" on kokku pandud Tiigrisilmast, mis on kaunistatud metalliga..
50.50€
Maksudeta:41.39€
Tooted on piiratud koguses. Müügil ainult e-poes.Pilt on illustreeriv. Kaelavõru ei kuulu ripatsi juurde.LA TENE erikollektsioon ripats "TII..
19.90€
Maksudeta:16.31€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt LÕVI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Lõvi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
13.30€
Maksudeta:10.90€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt LÕVI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Lõvi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
13.30€
Maksudeta:10.90€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.