Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele AMBUR "UUENDUSED ja HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele AMBUR "UUENDUSED ja HEA ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele AMBUR "UUENDUSED ja HEA ÕNN 2024. AASTAKS"
32.90€
Maksudeta: 26.97€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele AMBUR "UUENDUSED ja HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Tooteid on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele AMBUR "ARMASTUS ja UNISTUSED 2024. AASTAKS" toob armastust 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab tuua sinu ellu uuendusi, et tühimikule ilusat uut algust tuua. Hoiab sind õnnekursil, aidates ületada enda hirme ning leida uut rada.

Selles on kombineeritud Mookaite, Päikesekivi, Bronsiidi ja Hematiidi kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

MOOKAITE aitab 2024. aastal tuua Amburi ellu uuendusi ja head õnne. Mookaite on uute alguste kristall, kanna seda kristalli alati, kui sa otsid elus uuendusi ja soovid eluga edasi liikuda. See on hea õnnekristall, mis juhib sind õigele teekonnale. 

PÄIKESEKIVI koos Mookaitega aitab Amburil 2024. aastal luua tühimikule ilusat uut algust. Päikesekivi toob päikest selle inimese ellu, kes seda kristalli kasutab, see aitab sul olla see, kes sa soovid olla, saada selleks, kelleks sa soovid saada ja jõuda sinna, kuhu sinu saatus soovib, et sa jõuaksid.

BRONSIIT annab võimaluse elus hakkama saada, toetades sind oma teekonnal, eemaldades ebaõnne ning andes jõudu, et taas tunda rõõmu ja õnne. Lisaks on Bronsiit tööedukristall.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei või Palo Santo rituaalitaimega.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Mookaite pärl ca 11x8x7 mm. Bronsiidi ja Hematiidi pärlid ca 8 mm. Päikesekivi pärl ca 5x1 mm.
La Tene kristallikomplekt AMBUR "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Amburi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "AMBUR" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Amburi päikesemärgi all sündinu ühed p..
10.90€
Maksudeta:8.93€
La Tene kristallikomplekt AMBUR „ARMASTUS” on loodud just neile, kes on sündinud Amburi tähtkujus. Kristallikomplekt koosneb armas..
9.90€
Maksudeta:8.11€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt AMBUR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Amburi tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nb..
13.70€
Maksudeta:11.23€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "AMBUR 2024. AASTAKS" on loodud Amburi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ..
37.40€
Maksudeta:30.66€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.