Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele SÕNN "IDEED ja SELGUS 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele SÕNN "IDEED ja SELGUS 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele SÕNN "IDEED ja SELGUS 2024. AASTAKS"
34.40€
Maksudeta: 28.20€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele SÕNN "IDEED ja SELGUS 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Tooteid on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele SÕNN "IDEED ja SELGUS 2024. AASTAKS" toob selgust 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis avab uued uksed, tuues sulle ideid ja häid mõtteid, mis on viljakad ja head. Annab julgust, energiat ja enesekindlust.

Selles on kombineeritud Sammalahhaadi, Tiigrisilma ja Laava kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

SAMMALAHHAAT toob häid ideid ja mõtteid. Aitab otsustada ja otsuseid vastu võtta. Suurepärane küllusekristall!

TIIGRISILM muudab sind tugevaks, vastupidavaks, julgeks, enesekindlaks, toob sulle energiat ja elujõudu.

LAAVA annab füüsilist jõudu ja energiat ning oskab samas maha rahustada ka selliseid närvilisi energiaid, mis liiga teevad. Muudab elu stabiilsemaks.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Lavendli- või Jasmiiniviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pärl ca 8 mm.
TIIGRISILM on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mida kantakse ja kasutatakse selle kaitsvate ning külluslike omad..
14.40€
Maksudeta:11.80€
LAAVA on üks vanimaid ja enimlevinumaid kristalle, mida kasutada enda tervendamiseks ja spirituaalseks kaitseks. Annab füüsilist jõudu ja energia..
6.90€
Maksudeta:5.66€
La Tene kristallikomplekt SÕNN "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Sõnni tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib r..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "SÕNN" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Sõnni päikesemärgi all..
16.90€
Maksudeta:13.85€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt SÕNN "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Sõnni tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
12.50€
Maksudeta:10.25€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.