Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett VEEVALAJA "UNISTUSTE TÄITUMINE 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett VEEVALAJA "UNISTUSTE TÄITUMINE 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett VEEVALAJA "UNISTUSTE TÄITUMINE 2024. AASTAKS"
34.40€
Maksudeta: 28.20€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: VEEVALAJA "UNISTUSTE TÄITUMINE 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett VEEVALAJA "UNISTUSTE TÄITUMINE 2024. AASTAKS" toob head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab sinu unistustel täituda ja annab lisajõudu soovmõtete elluviimiseks. 

Käekett on kokku pandud Rutiilnõeltega Kvartsi, Kuukivi ja värvitud Hematiidi kristallidest, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

RUTIILNÕELTEGA KVARTS aitab täide viia unistusi ja saata teele soovmõtteid, et need täituksid.

KUUKIVI vähendab Auraväljas olevat pingeenergiat ning aktiveerib armastuseõnne-energia, mida on alati juurde vaja. Armastus on kõige suurem jõud siin maailmas ja mida rohkem sa seda iseendas kasvatad või seda energiat endale ligi kutsud, seda ilusam on sinu elutee.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja. Tugevatoimeline kaitsekristall.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Kuukivi pärl ca 6,5 mm. Rutiilnõeltega Kvartsi pärl ca 6,5 mm. Värvitud Hematiidi pärl ca 6 mm.
La Tene kristallikomplekt VEEVALAJA "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Veevalaja tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, ..
13.50€
Maksudeta:11.06€
LA TENE erikollektsioon kõrvarõngad "KUUKIVI" on kokku pandud Kuukivi pärlist ja kullatud 925 hõbedast. Kuukivi toob armastuse sin..
19.90€
Maksudeta:16.31€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua n..
14.30€
Maksudeta:11.72€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nb..
38.80€
Maksudeta:31.80€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
TSITRONELLA on Hiina ja Indoneesia rahvameditsiinis olulisel kohal olev taim ja sellega on võimalik väga paljusid erinevaid haiguseid ravida. Tsitro..
9.90€
Maksudeta:8.11€
KADAKAS kuulub mändide perekonda ning on paljude jaoks väga tuttav. Tegemist on igihalja okaspuuga, millel on omapärane välimus ja mis on peamise..
15.30€
Maksudeta:12.54€
SMARAGD on väga väärtuslik kristall, mis on oma omaduste tõttu olnud kõrgel positsioonil läbi inimkonna ajaloo. Smaragd näeb väga kaunis välja ja..
4.50€
Maksudeta:3.69€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua n..
14.30€
Maksudeta:11.72€
La Tene kristallikomplekt "ARMASTUSEÕNN" koosneb vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles kristallikomplektis on ime..
4.90€
Maksudeta:4.02€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.