Menüü
Ostukorv

LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"
14.30€
Maksudeta: 11.72€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Komplektist leiad Rutiilnõeltega Kvartsi, Kuukivi ja Kullisilma kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

RUTIILNÕELTEGA KVARTS aitab täide viia unistusi ja saata teele soovmõtteid, et need täituksid.

KUUKIVI vähendab Auraväljas olevat pingeenergiat ning aktiveerib armastuseõnne-energia, mida on alati juurde vaja. Armastus on kõige suurem jõud siin maailmas ja mida rohkem sa seda iseendas kasvatad või seda energiat endale ligi kutsud, seda ilusam on sinu elutee.

KULLISILM toetab sind tugevamaks kujunemisel, ning suurendab sinu isiklikku jõudu. Kullisilm on ka suurepärane kaitsev talisman.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Veevalaja 2024. aasta kristalle: PiltjaspisBarüütDolomiitJaadSuitskvartsSmaragdPietersiit.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplektis olevad kristallid on keskmistes mõõtudes. Kristallid on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava jutuga.
KULLISILMA kõige tugevamaks väeks on kaitsta otsese kurjuse, füüsiliste probleemide ja energiavampiiride eest. Suurendab enesekindlust,..
9.30€
Maksudeta:7.62€
KULLISILMA kõige tugevamaks väeks on kaitsta otsese kurjuse, füüsiliste probleemide ja energiavampiiride eest. Suurendab..
187.50€
Maksudeta:153.69€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt VEEVALAJA "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Veevalaja tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, ..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "VEEVALAJA" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Komplektis on kolm kristalli Rubiin-Tsoisiit,..
16.90€
Maksudeta:13.85€
MATERIAALNE ÕNN viiruk on salajase retsepti järgi kokku pandud 100% taimne ja looduslik viiruk. Rahaviirukisse on ajurveeda retsepti järgi lisatud vii..
2.90€
Maksudeta:2.38€
INGLITE TERVENDAV VÄGI viiruk on seguviiruk, mis koosneb taimedest, mis aktiveerivad kõrgema väega nagu näiteks inglite maailmaga kontakteerumise. Ait..
2.80€
Maksudeta:2.30€
PILTJASPIS on kirju kristall, mille põhilisteks toonideks on beež ja pruun. Piltjaspis meenutab oma välimuselt sageli maastikku ja liivaluiteid. ..
5.80€
Maksudeta:4.75€
AMASONIIT on ülim rahutooja, tasakaalulooja, energiate harmoniseerija, närvilise energia tervendaja ja tõeline hing..
113.90€
Maksudeta:93.36€
PICASSO JASPIS on loomingulise edu ja õnne kristall. Toob inspiratsiooni ja motiveerib midagi looma. Külluse&n..
6.60€
Maksudeta:5.41€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.