Jupiteri retrograad algas küllusliku ja rahavoolu energiat täis Noorkuuga, mis toimus 28. juulil ja millest ma kirjutasin teile eelmise kuu teise poole horoskoobis, leiad selle SIIT. Nüüd on mul teile edastada veel üks suurepärane uudis. Juulikuus algas külluslik periood, mille aktiivseim periood kestab kuni 1. augustini, aga hea uudis on see, et lõpuks hakkab kõik ülesmäge minema. Ma tean, et te kõik olete seda oodanud! Ma tean seda, mis teiega toimub. Segadustunne, mis sai alguse 2021. aasta juuli lõpust, hakkab nüüd iga päevaga järk-järgult kaduma! Ja mul on kõigi üle nii hea meel.

Sa oled võib-olla tundnud seda, et oled justkui enda peas elanud ja segadustunne on olnud tohutu, eriti mingis sinu elu aspektis. Suuremal enamusel on see segadus olnud suhetes, eelkõige intiimsuhetes. Või on olnud suur mure mõne pereliikme pärast. Õhus on olnud suhetega seotud küsimused: kellega? kuidas edasi? kellega mitte? Keda sa saad usaldada ja keda mitte? Kurbust ja rõõmu on olnud nii suurte intervallidega, et sul on olnud raske selle kõigega toime tulla. Ja nüüd lõpuks hakkavad asjad lagunema ilusateks osakesteks ja sa hakkad lõpuks nägema selgemalt kõike, mis toimub ja on sinu elus toimunud.

Miks? Selle energia toob meile esile Jupiteri retrograad ja see kestab novembri lõpuni. Eriti just neile, kes tegid juulikuus enda jaoks rahavoolu aktiivseks, ja neile, kes tegid Veenuse retrograadi ajal õigeid otsuseid, mis kanaldusid otse südamest. Olen nendel teemadel põhjalikult kirjutanud ja soovitan sul ka edaspidi kõiki minu artikleid lugeda, et sa jõuaksid järge pidada, millest räägin. Annan kogu informatsiooni sulle ja kõikidele teistele enda jälgijatele edasi selleks, et te elaksite enda saatuseteel enda parimas versioonis.

Kui sa millegipärast ei jõudnud enne augustit rahavoolu aktiveerida, siis sul on võimalus seda endiselt teha! Alati on mõistlik rahavool aktiveerida, ja eriti praegusel perioodil, kus õnneenergiad aktiveeruvad ka teistel tasanditel. Nüüd aga liigume energeetiliselt sujuvalt edasi portaalini, mis aitab sul vabaneda minevikuenergiast, mis sind veel enda küljes hoiab ja lõpuks alustada uuesti elu nautimist, nii nagu see oli aastaid tagasi, täpsemalt 3-4 aastat tagasi.

12. AUGUST ON KÕIGE TÄHTSAM KUUPÄEV, KIRJUTA JA SALVESTA SEE ENDA JAOKS ÜLES!

Kui kõik spirituaalsed inimesed tegeleksid enda õnneenergia aktiveerimise ja positiivsuse suurendamisega, siis lõppeks lõpuks ära see vaimne vangistatus, mille on massihüpnoos meile aastaid tekitanud. Positiivne selle juures on see, et spirituaalsed inimesed õpivad kõige selle tõttu elu rohkem hindama, väärtustama ja nende Südametšakra energia on kordades aktiivsem.

Kui sa tunned seda, et need aastad on sind karastanud ja positiivsel tasandil tundlikumaks muutnud, siis sa väljud olukorrast võitjana. Kui sa aga tunned, et sulle aitab, sul on kõrini ja sa soovid enda jõudu tagasi saada, siis sul on selleks võimalus. Nüüd, kus Jupiteri retrograad aktiveerib suure positiivsuse laine, mida ei ole väga ammu olnud. Eriti kui vaadata, mis meie ümber kosmiliselt toimub.

Selleks kasuta ära 1.-12. augustit! Kuna Jupiteri positiivsust süstiv energialaeng on Maa peale suunatud ekstra eredalt. Täiskuu, mis toimub 12. augustil, kinnitab sinu ellu midagi imelist, mis on sinu hinges, ja sa saad selle imelise ise välja valida. Jupiteri retrograadist tekkiv energialaeng koos Täiskuuga salvestavad sinu saatusejoonele midagi igaveseks. Ja nüüd kuulake hoolega! Kuna igaühe ellu kinnitub miski just 12. augustil, siis sul on selle energiaportaali rakendamiseks kaks varianti.

1. variant - sa ei keskendu 1. - 12. augustil millelegi konkreetsele, vaid lased eluvoolul ise otsustada, mille soovid enda saatuseteele kinnitada.
See juhtub tegelikult kõigiga, kes ei ole kosmilistest energiatest ja nende mõjudest teadlikud. Näiteks nendega, kes praegu ei loe siit seda sõnumit. Kui sa aga soovid kellelegi enda lähedasele head, siis kindlasti anna ka temale sellest perioodist teada, et ta leiaks enda elus millegi osas rahu. Kui on keegi, kelle osas sa tunned muret, siis on tema kindlasti see, kellel läheb seda teadmist vaja. Jaga seda temaga ja sa teed imeilusa heateo ning kasvatad sellega endale head Karmat. Lisaks saab keegi õnnelikuks ja see on alati kõige olulisem!

2. variant - sa koondad teadlikult enda mõtted ja unistused ühte teemasse. Nii tõmbad sa universumist enda Kroontšakra kaudu positiivset energiat just sellele teemale. Ma soovitan seda kindlasti teha. Vali enda jaoks kõige keerulisem teema, millele sul ei ole veel lahendust, head õnne või selgust. Eriti just sellisele teemale, mis on sinuga käinud kaasas viimased 1-2 aastat.

KUIDAS 1.- 12. AUGUSTIL MANIFESTEERIDA ENDA ELLU SUURIMAT ÕNNE ENDA ELU KÕIGE OLULISEMAL TEEMAL?

Selleks annan sulle imelihtsad, kõige paremini toimivad ja sind aitavad viisid. Mida suurem on sinu unistus kanaldada head energiat sellesse teemasse, mille sa välja valid, seda rohkem panusta spirituaalsesse praktikasse, rituaalidesse ja maagiatesse. Sa saad nii alati oma panuseid tõsta. Tead, miks seda teha? Et kindla peale välja minna.

Kõik, kes on viimased aastad probleemide küüsis kannatanud, ja eelkõige hingevalu käes, siis soovitan teil kõigil minna maksimumi peale. Jupiter ja kaunis Täiskuu aitavad saatusesse tuua positiivset muutust, mida kõigil on vaja. Kui oleme kollektiivselt positiivsed, siis hakkab maailmas kõik hea taastuma. Kas see ei ole mitte suurepärane? Sellepärast kutsun üles sind ja kõiki teisi enda jälgijaid taastama positiivsust ning head õnne!

Mida sa saad teha?
Näiteks kanna ehtena endaga kaasas PäikesekiviMerevaikuTsitriiniPunast JaspistOranži KaltsiitiKarneooli või Mookaitet. Selleks, et need saaksid aktiveerida sinu Sakraaltšakra ja Päikesepõimiku.


Miks seda teha? Selleks, et Jupiteri ja Täiskuu vägi saaksid sinu positiivse soovi sinu hinge kinnitada. Selleks, et see kodeeriks end sinu saatusesse. Neid kristallehteid tuleks kanda igal võimalikul kujul. Vali nendest välja üks oranžikas ning üks kollakas kristall. Võid alati kanda ka kõiki koos, siis panused suurenevad ja sa saavutad suurema tõenäosusega selle, millest oled unistanud.

Oranž Kaltsiit on sulle, kui sa ei suuda enam naerda või huumorist aru saada. Võib-olla oled kaotanud oskuse meelelahutust nautida? Võib-olla oled viimaste aastate tõttu hingelt nii katki kistud, et kuidagi raske on eluga edasi liikuda. Sellisel juhul on see kristall täpselt sulle. Lisaks aitab see taas leida üles elurõõmu, mille oled aja jooksul ära kaotanud.

Merevaik on sulle, kui sa tunned hingevalu südameasjade pärast ja oled eriti kurb intiimsuhte tõttu. Merevaik aitab taastada viimaste aastate valu, mida oled pidanud tundma mõne teise inimese tõttu. Kui sinu peas on suur segadustunne ja sa ei suuda enam näha enda romantilist suhet selgelt, sa ei tea, kuhu poole edasi, kuidas ja kas üldse - kui sind ängistavad justnimelt sellised küsimused, siis see kristall on sulle. Merevaiku soovitan kanda kuni 2023. aastani, et sellest kõigest kindla peale vabaks saada. Merevaik aitab 1. -12. augustil manifesteerida head õnne suhetesse ja südameasjadesse.

Punane Jaspis vabastab negatiivse energia, aidates tuua head õnne millessegi, mis on sinu elus olnud tõeliselt kohutav. See kodeerib Jupiteri kaudu lahti vanu ahelaid, ka suhteid, millest soovid vabaks saada. Tegemist on suurepärase valikuga sulle, kui soovid teha ekstra suure sammu uue tuleviku rajamisse. Kasuta seda kristalli ka tervise manifesteerimiseks.

Karneool on motiveeriva, ambitsioonikuse energiat tõstva ning tuju parandava toimega kristall. Kui sinu soov on seotud enda eriala üles leidmisega või ükskõik millise rahaenergiat sisaldava unistuse kinnitamisega, siis see kristall on sulle väga hea valik.

Tsitriin aitab kõikidel energiatel, mis toetavad sind, sinu poole liikuda. Tsitrini kasuta rahavoolu aktiveerimiseks ja vaimse tervise turgutamiseks.

Päikesekivi on ärilise edu ja õnne kristall, mida kasuta selleks, et tuua enda ellu ühekorraga maist ja vaimset õnne. Sobib suurepäraselt kokku Punase Jaspise ja Merevaiguga, aidates kõikidest ahelatest lahti saada. Samas suurendab armastuseõnne ja tagab ka rahavoolu.

Mookaite on antud perioodil ülimalt kasulik, ja just siis, kui sa soovid enda elus pöörata täiesti uue lehekülje. Kui tunned, et oled valmis enda eluga edasi liikuma, soovid ainult head õnne ligi kutsuda ja teha positiivseid samme uue ilusa teekonna rajamiseks. Mookaite aktiveerib ühekorraga nii Päikesepõimiku kui ka Sakraaltšakra ning annab jõudu juurde nii külluslikele kui ka teistele soovidele, et Jupiter kinnitaks need koos Täiskuuga sinu saatuseteele.

Aga enne, kui sa asud neid kristalle kandma, siis kindlasti puhasta enda Auraväli korralikult ära. Sind aitavad selles Sidruni-, Kookose-, Sandlipuu- ja Mürriviiruki suits. Põleta vähemalt ühte viirukit üks kord päevas ja ekstra palju just 12. augustil. Enne seda soovitan terve enda kodu Palo Santoga ära puhastada.

Palo Santo on rituaalitõrvikute seas kõige suurem positiivsuse kanaldaja ja Palo Santo viirukid ning seguviirukid on seetõttu antud perioodil sinu enda ning sinu kodu jaoks ekstra head. Palo Santo aitab kinnitada unistusi sinu Päikesepõimikusse ja kui see on kristallide kandmisest või energeetilistest puhastustest piisavalt aktiivseks muutunud, siis täitub sinu unistus suurema tõenäosusega. Kinnitub ja kandub saatusesse ning sul on võimalik seda selle elu jooksul kogeda.

Sinu soov peab tulema otse südamest ja see ei tohi olla seotud ahnusega. Isegi kui sa soovid küllust, siis ole valmis andma. Kui soovid armastust, siis ole valmis seda andma. Kui soovid head vaimset tervist, siis ole valmis seda hindama, kui see lõpuks tekib. Hoia kõike, mis on sinu jaoks kallis ja loo sellel perioodil head Karmat. Aga mitte ainult sellel perioodil -  kui sinu soov ühel hetkel täitub, siis hoia seda kui enda kullatükki.

MANIFESTEERI KOLME KRISTALLIGA ENDA ELLU ARMASTUSEENERGIAT

Kui teed sellel perioodil, just 12. augustil, rituaali kolme kristalliga, milleks on Kinavar, Rodokrosiit ja Püriit (võib olla ka Püriit kuubik või Püriit geood) üheskoos, siis see aitab sinu ellu manifesteerida armastuseenergiat, millest oled puudust tundnud.
 Lisaks nendele kristallidele läheb sul vaja ka väikest riidest kotti, kas roosat või punast värvi. Aseta need kristallid esimesel võimalusel enne 12. augustit enda kodus aknalauale, et need saaksid päikeseenergiast täis laetud. Seejärel, kui saabub 12. august, võta need ükshaaval järjest kätte, hoia iga kristalli ükshaaval enda peopesas. Seadista need tooma sinu ellu armastuseõnne, soovi iga kristalli sisse enda armastusesoov. Kui sa kannad sellel perioodil Merevaiku, siis see soov täitub suure tõenäosusega. Kui aga soovid ahelatest vabaneda ja manifesteerida uut armastust, siis kanna kindlasti Punast Jaspist.


Seejärel pane need kristallid riidest kotti (kas roosasse või punasesse), seo kott kinni ning jäta enda koju kuni 2023. aastani. Järgmise aasta esimesel päeval ehk 1. jaanuaril 2023 võta kristallid kotist välja ja vabasta need loodusesse. See rituaal aktiveerub eelkõige järgmisel aastal, aga sa saad täna teha rituaali, millega manifesteerid enda tulevikku armastuseenergiat. See hakkab järk-järgult aktiveeruma, sest ka suhted arenevad järk-järgult ja nende loomiseks läheb aega vaja. Seega, kui teed praegu seda rituaali, siis sa kindlasti leiad järgmisel aastal oma armastuseõnne üles. Kui sa oled suhtes, siis see aitab suhte tugevnemisele ja paranemisele kaasa. Kui oled juba suhtes, siis soovitan sul selles komplektis kasutada lisaks ka Granaati, kuna see aitab taastada kirge ja suurendada armuleeki.

Samal ajal võid loomulikult edasi tegeleda eelmisel kuul räägitud rahavoolu aktiveerimisega, kuna kosmosest on meie suunas liikumas positiivsed energiad. Seega soovitan sul läbi lugeda eelmise kuu teise poole horoskoobi, mille leiad SIIT.

Kasulik on ka tuua enda koduseinte vahele kaktuseid, kirjutasin eelmisel kuul sellest, mida kaktused sümboliseerivad, miks neid on hea koju tuua ja miks need on Feng Shui energias olulisel kohal, leiad selle artikli SIIT. Näiteks soovitan kaktusemullale panna Merevaigu chipskristalle, kuna need aktiveerivad armastuseõnne ja aitavad blokeerida ebaõnne, mis on olnud sinu elus armastuse tasandil viimased aastad. Kaktuse peale võib lisada ka Punase Jaspise kristalle. Kui sul juba on kaktused kodus olemas, siis sa saad neid kristallidega aktiveerida. Hea on kasta neid just praegusel perioodil kristalliveega. Kui kristallid on taimemulla peal, siis vee andmine ongi nende jaoks eliksiir, siis kui vesi puudutab ka kristalle.

ENNE 12. AUGUSTIT KOSUTA JA TURGUTA END, ET AKTIVEERIDA ENDA PÄIKESEPÕIMIK JA SAKRAALTšAKRA

Hoia kuni 12. augustini väga positiivset meeleolu, hoidu eemale negatiivsetest inimestest ja anna endale võimalus puhata.
Manifesteeri, mediteeri, tarbi võililleekstrakti, et aktiveerida Päikesepõimikut ja tarbi palju bataati, see aitab Sakraaltšakral toimima hakata.

Soovitan sul lugeda läbi üks minu värskeim artikkel, milles kirjutan smuutide tegemisest ja tarbimisest ning kuidas nendega saab aktiveerida Päikesepõimiikut ja Sakraaltšakrat. Olen sinna kirja pannud taimed, mida saad smuutide tegemisel kasutada - need annavad Jupiterile suurema võimaluse sind aidata ja sulle õnne tuua, lisaks kinnitada 12. augustil sinu soov saatuseteele. Leiad selle artikli SIIT.

LIHTNE KÜÜNLARITUAAL, ET SALVESTADA SINU SÜDAMESOOV SINU SAATUSERAJALE

Kui 12. august on käes, siis ole hea ja süüta
Sidruni-, Granadilli- või Sidrunmelissi küünal. Joonista sinna peale FEHU ruun ja keskendu sellele, mida oled 12 päeva järjest manifesteerinud. Seega leia endas see südamesoov üles kohe, kui oled selle horoskoobi ära lugenud. Kui loed mõned päevad hiljem, pole ka midagi, kuna energiad on hetkel nii või naa sinu poolt. FEHU ruuni leiad siit. Tee seda rituaalinoaga ehk noaga, mida sa kasutad hiljem ainult rituaalide tegemiseks. Aseta see nuga pärast kristallide juurde, et see oleks alati laetud. Kui oled FEHU ruuni küünlale joonistanud, siis põleta seda küünalt iga päev, kuni see põleb ühel hetkel lõpuni. Tegemist on küünlarituaaliga, mis aitab sinu soovi saatuserajale salvestada.

Soovitan absoluutselt kõigil kasutada seda imelist perioodi enda elujõu, väe ja õnne taastamiseks. Te kõik olete väärt saama tagasi enda vaimset tasakaalu ja enda rütmi ning saama endast enda kõige kaunim versioon. Jupiter on meie päikesesüsteemi õnne aktiveerija ja Täiskuu juhib selle väe otse saatuserajale. Manifesteerige, hoidke positiivset suhtumist ja tegelege enda Päikesepõimiku Tšakra laadimisega. Kasutage probiootikume, et puhastada enda kehast toksiine füüsilisel tasandil, tarbige kurkumiini, et aktiveerida enda Auraväljas edu, loomingulisus, seksuaalsus ja tööenergia.

Soovin, et sinu südamesoovid kinnituksid sinu saatuserajale ja ühel ilusal päeval sa saad ise tunda ja näha, kui võimas on elumaagia!

Terve augustikuu jooksul on tavahinnast -10% soodsamad need imelised kristallid ja nendest valmistatud ehted: 
PäikesekiviMerevaikTsitriin ja Punane Jaspis! Aktiveeri nendega enda Sakraaltšakra ja Päikesepõimik, et Jupiteri ja Täiskuu vägi saaksid kinnitada sinu positiivse soovi sinu hinge ja kodeerida sinu saatuserajale, et see saaks täituda! Vaata kõiki soodustooted SIIT.


Veel 14. augustini kestab loos nende vahel, kes teevad ostu LA TENE poodidest või e-poest! Loosin välja 3 võitjat, kes saavad valida LA TENE erikollektsioonist käeketi endale ja oma kaaslasele! Ehk 3 võitjat ja 6 LA TENE erikollektsiooni käeketti! Soovin sulle imelist loosiõnne!

Minu Instagrami kontodel algas ainukordne loos! Sul on võimalik VÕITA ERASESSIOON MINUGA! Loosin võitja välja 7. augustil! Kasuta seda erakordset võimalust ja vaata täpsemalt SIIT!

Ikka armastusega

Tene Laul