Kaksikleekide puhul on kõige olulisem usaldus, mis on alus kõigele - eelkõige suhtele. Kui on usaldus, on olemas kõik. Mõlemad Kaksikleegid on iseseisvad inimesed, vastasel juhul ei oleks nad ka kokku loodud. Iseseisvus on alustala sellele suhtele. Kui Hingesugulased on need, kes toetuvad üksteisele, siis Kaksikleegid saavad abi üksteiselt siis kui neil seda on vaja. See on hoopis midagi muud. Selleks, et saada tuge, tuleb aga üksteist totaalselt usaldada.

Usaldusprobleem on see, mis Kaksikleegid üksteisest eemale tõrjub ja seetõttu on nende suhe ka keeruline kuniks totaalne kokkusaamine on saavutatud. Kui oled alles enda Kaksikleegiga põgenemisfaasis, siis selle ületamiseks ongi vaja usaldust.

Mitte kumbki Kaksikleekidest ei kannata seda, kui nende tegevusi kontrollitakse. Kui sa oled enda Kaksikleegiga alles põgenemisfaasis, siis soovitan esmalt lasta usaldusel tekkida. Selleks ei tasu üksteise minevikus ringi sobrada ja otsida sealt mustreid, kuna Kaksikleegid peavadki üle elama esmalt enda eelmiste elude pooleliolevad teemad. Nendest tuleb mõlemal osapoolel väljuda iseseisvalt ning alles siis saabub täielik kokkusaamine. Sellest kirjutasin siin artiklis.

Soovitan sul sealset Aurapuhastust ja rituaali kindlasti teha. See aitab vabaks saada vanadest mustritest, kinni jäänud energiatest ja paljust muust, mis takistab teil ühenduda. Minu jaoks ja ka teie enda jaoks on äärmiselt oluline, et Kaksikleekidena kohtuksite ja selleks läheb vaja teineteise osas teie mõlemapoolset usaldust. Selleks, et te saaksite minna koos missioonile, peate usaldama üksteise iseseisvust.

Ilma iseseisvuseta te kokku ei saa. Et see juhtuks, on esmalt vaja teha minevikupuhastus. Seega usaldage üksteise mineviku läbi tegemise protsessi. Mida rohkem usaldust sa kingid enda Kaksikleegile, seda suurem on Universumi vägi, mis teid kokku liidab.

Ainus, mis saab teie vahele tulla on teised inimesed, kes kadestavad teie armastust, ja minevikuenergia, mis tuleb kindlasti teil eraldiseisvalt, mitte ühiselt lahendada. See on kõige raskem osa. Mõistes, et seda tuleb iseseisvalt lahendada, saabub ka teie kokkusaamine. Seega see on miski, mille nimel tasub tööd teha ja vaeva näha.

Kui sinu Kaksikleegil on pooleli suhe, siis sina ei ole kindlasti see, kes peaks ja võiks sellesse suhtesse sekkuda. Mida rohkem sa sekkud, seda keerulisemaks sa enda suhtlemise Kaksikleegiga muudad. Kui sinu Kaksikleek tegeleb enda mineviku suhte või suhetega, siis sina kallike ei ole see, kes peaks sinna vahele sekkuma. See ei puuduta absoluutselt sind. See on tema teekond - lõpetada enda vanad suhted selleks, et sinuga täielikult kokku minna. Selleks, et teie saaksite enda missiooni alustada, peavad need suhted lõppema. Mida rohkem usaldust sa enda teisele poolele annad, seda suurem on vägi, mis teid totaalselt kokku liidab. Usaldus on suhte alustala number üks. Usalda enda Kaksikleeki 100% ja näed peagi seda kui lihtsalt ja kiirelt on võimalik teil kokku saada nii, et mitte miski enam teie vahele ei tule.

Kuidas usaldada rohkem? Usalda minu kirjutisi, kui see klapib teie suhtega. Usalda Universumit küsimuses, mis saab teist edasi. Mina olen valgustaja, kes paneb sõnadesse selle imelise sideme. Selleks, et teie saaksite kokku ja aidata muuta maailma enda armastuse väega paremaks kohaks.

Meie maailmas on hädasti vaja veelgi rohkem tingimusteta armastust. Kui olete rahus iseendaga, siis ka maailm leiab rahu kiiremini. Kõik inimesed teavad, et armastust on siia maailma rohkem ja rohkem vaja. Mida suurejoonelisem on Kaksikleekide kokkusaamine üle maailma, seda kiiremini saab tulla rahuaeg, mis tuleb peale Pluuto lahkumist ehk peale 2025. aasta juuli keskpaika. Enne seda on maailm suurpuhastusel ja samal ajal kokku liitmas üha enam Kaksikleeke. Kui maailm saab puhastatud negatiivsest ja valedest, siis saavad Kaksikleegid olla rahus enda missioonil.

Usaldusporbleeme aitab lahendada Seleniidi ja Girasoli kristalli koos koju toomine. Soovitan neid hoida magamistoas. Need aitavad ka unenägusid selgelt näha ja mõista, mis on sinu puhul win-win olukord ehk saad kristallidest rohkem kui ühe missiooni täidetud. Usaldust aitab suurendada ka Oonüksi kristalli kandmine. Väga palju La Tene brändi ehteid koosneb Oonüksi kristallidest, et suurendada usaldustunnet maailma osas. Oonüks aitab elu selgelt näha elu ja seda mõista ning teha vaherahu kõige negatiivsega.

Soovin teile suurimat usaldustunnet! Julge usaldada teda, tema usaldab sind!

Armastusega alati teiega!

Tene Laul