Tähtedes, planeetides ja teistes taevakehades on Kosmiline energia, mis kõik mõjutab seda, kuidas meie koduplaneedil Maa kõik energiad liiguvad. Absoluutselt kõikide planeetide liikumine ning taevakehade seis mõjutab igapäevaselt tegelikult kõiki meie tegemisi ja samuti ka meie mõttemaailma. On energiaid, mis mõjutavad meid kollektiivselt ja on energiaid, mis mõjutavad meid individuaalselt, arvestades seda, milline on sinu isiklik Astroloogiline kaart. Septembris kohtasin Tallinnas LA TENE poes meesterahvast, kes parasjagu oli soetamas minu esimest raamatut "Tähtkujude salapära" ja autogrammi küsides soovis ta teada, kas planeedid mõjutavad meid kõiki või on neid inimesi, kes seda energiat vastu ei võta? See küsimus oli suurepärane ning võib-olla soovid sina sellele küsimusele vastuse saada. Vastus on lihtne - planeedid mõjutavad meid kõiki. On energiaid, mis kanduvad ülemaailmselt meie hingedesse ning on neid energiaid, mis mõjutavad meid veidi vähem kui teisi inimesi. See sõltubki sellest, milline on sinu isiklik Astroloogiline kaart. Horoskoope, mida sulle siia kirjutan - need mõjutavad meid kõiki ning need annavad sulle teejuhi, mille kaudu on sul võimalik mõista, mis parasjagu on meie ümber ja hingedes toimumas. Sul on võimalik ka vastu hakata nendele energiatele, kuid kui sa seda teed, siis ilmselgelt on sul raskendatud olukorrad enda hinge tekkimas. Kui sa lähed energiatega alateadlikult või teadlikult kaasa, siis on sul kergem ka nende energiatega toime tulla - see on ka minu soovitus sinule.

Oktoober algab Marsi ja teiste planeetide omavahelise sujuva koostööga, mis toob kiirenenud energiate liikumise!

Oktoobri esimene pool on seotud Marsi ja teiste planeetide omavahelise koostööga, mis avab sinu intellektuaalse poole vastu võtma uut informatsiooni. Mis tähendab omakorda seda, et sa oled avatud õppima, edasi arenema ning suurendama enda teadmiste hulka. Loomulikult informatsioon liigub sinu poole siit-sealt või sa oled ise avatud end harima. Suurepärane aeg absoluutselt kõikidele, kes koolis käivad või suurendavad enda teadmisi enda valdkonnas.

Arvestades seda, et Mars koostöös teiste planeetidega avab sinu meeled uutele teadmistele, pead olema sina kindlasti see, kes filtreerib ära selle, millist informatsiooni sa omaks soovid võtta ning milline informatsioon ei toeta sind kõrgemal tasandil. Seega kõik, mis sinu teele tuleb - sellele tee ka enda individuaalne analüüs, et sa saaksid sellest kõigest kasu.

Kui soovid parandada enda mälu, teadmiste vastu võtmist, analüüsivõimekust või suurendada õpiedukust (kui käid koolis), siis soovitan sul endaga kaasas kanda Fluoriiti. Tegemist on kristalliga, mis aitab informatsiooni paremini vastu võtta ja seda meeles pidada. Lisaks aitab Fluoriit loogilist mõtlemist kiirendada. Fluoriiti soovitan kanda ehtena, et selle energia oleks sinuga kontaktis, nii suudab see kristall sind paremini toetada.

Lisaks on suurepärane aeg oktoobri alguses tegeleda kinnisvara tehingutega, auto müümisega või ükskõik, millise äritehingu tegemisega. Planeetide seisud toetavad rahade liikumist ja vahendamist. Kui sul on soov kiirendada müümise või vahendamise protsessi, siis kanna samal ajal Tsitriini kristalli või hoida seda enda kodus, autos või töölaual.

Oktoobri esimestel nädalatel oled sa avatud kaasa mõtlema teiste inimeste isiklike murede teemal ja olla abiks nende lahendamisel. Mis tähendab seda, et kui keegi sulle end avab ning enda murekohti jagab, siis sina oled see, kellel võib tulla suurepäraseid mõttevälgatusi, kuidas nendest muredest lahti saada ja teist poolt aidata. Seega pane tähele, millised mõtted sul tekivad, kui keegi enda hinge ja südant sulle avab. Kui "miski" sinus esile kerkib, siis ole hea ja jaga seda teise poolele. Oleme siin maailmas siiski koostööd tegemas ja üksteise aitamine ning hoolimine on oluline osa elust. Kui soovid enda murepagasit vähendada, siis põleta Salveiviirukit samal ajal enda kõrval, kui enda probleemidele lahendusi leiad või kasuta selleks pendlit, et vastuseid saada. Nii nagu ma ühele imearmsale naisterahvale Tallinna LA TENE poes septembris ütlesin - kui soovid edaspidi kiiremini vastuseid endas üles leida, siis kasuta selleks pendlit - saad oma küsimustele vastuseid käigu pealt. Esmalt tuleb meditatsioonis harjutada selle kasutamist, et saada kontakt pendliga ning seejärel kui pendliga on side leitud, siis saab seda kasutada ükskõik kus ja millal sul on vaja vastuseid kätte saada. Päikesekivi pendel on näiteks tööalaste küsimuste korral suurepärane, samuti Karneool ja Tiigrisilm. Igal pendlil on enda eriline energiaväli ning soovitan sul pendli valida vastavalt enda kõige suurematele teemadele või siis valida seda intuitiivselt, tunnetades kristalli energiavälja. Saad seda teha LA TENE poes kohapeal. Iga pendli kohta olen aastate jooksul kirjutanud nende energiatähendused siia kodulehele - saad tunnetada kui ka analüüsida, milline pendel võiks sind kõige enam abistada. Kõik pendlid leiad SIIT.

Oktoobri esimestel kahel nädalal kohtuvad Karmaatilised kaaslased nende eludes, kelle eludes ei ole need veel läbi käinud. Nii Astroloogiline kui ka spirituaalne fakt on see, et ilma Karmaatiliste kaaslasteta ei jää mitte ükski inimene sellel ajastul ilma. Need inimesed või see inimene tuleb sinu eluteele selleks, et kõige keerulisemal viisil õpetada sind ja avada sinu silmi millegi osas, mida sa selles elus pead ära õppima või endale selgeks tegema. Karmakaaslane võib tulla ka selleks, et sinu elu suunata sinna poole, kuhu poole sa pead liikuma enda järgmises etapis. Mis tähendab seda, et seda ei saa ära hoida ka siis, kui sa väga soovid seda teha. Kellel on selline või sellised suhted juba läbi käinud, siis on uus etapp juba käes. Karmakaaslane tuleb ka enne Kaksikleegiga kohtumist, et sind selleks ette valmistada. Karmakaaslase eesmärk on purustada ära see "miski", mis vajab purustamist, et saaksid end kokku panna uuel tasandil. Karmakaaslase õppetunni kätte saamise kiirendamiseks (kui ta on juba sinu elus või on sinu elust läbi käinud) aitab kaasa Sidrunkrüsopraas. See suurendab sinu positiivset, optimislikku ja head suhtumist selles osas, et sa ei võtaks kannataja rolli, vaid õpilase rolli. Kui tunned, et sinu elus on keegi, kes muudkui materdab sind ja loob sulle väga palju probleeme ning soovid sellest kiiremini välja tulla, õppides ära elu õppetunni, siis kanna Sidrunkrüsopraasi endaga igapäevaselt kaasas kuniks oled sellest välja tulnud. Kui sinu eluteele ei ole veel selline side tulnud, siis oktoobri esimestel nädalatel võid sa teda kohata - arvestades planeetide seisusid, mis Maale kanduvad. Kui sellel perioodil seda inimest sinu eluteele ei tule, siis sa kas oled selle energiasideme juba kätte saanud või sind on ees ootamas selline side. Kui soovid seda ära hoida, siis seda ei ole võimalik ära hoida, arvestades seda, et igal inimesel (vastavalt Astroloogilisele kaardile) on selline side ette määratud ja seda kõrgema eesmärgi nimel. Iga raskus, probleem, mida sa ei saa ise ära hoida, on kõrgema eesmärgi nimel, mitte ei ole sind karistama tulnud. Saatuses on teatud kogemusi, mida ei saa ära hoida ning teatud kogemusi, mida saab. See kehtib absoluutselt kõikide inimeste puhul. Seetõttu ei eksisteeri mitte kellelegi ideaalset sujuvat teekonda ja ma tean seda nii enda käest kui ka absoluutselt kõikide teiste inimeste isiklike elude koha pealt, kellega olen energiatervendustööd teinud. Seega saan seda kinnitada nii enda seisukoha pealt, kui ka nende teadmiste kohapealt, mida absoluutselt kõikide inimeste kohta tean, kellega olen nende eluteed lahti harutanud.

6. oktoobri KUU VIIMANE VEERAND Vähis toob endaga kaasa suurenenud vajaduse armastuse ja läheduse järgi

Kuu viimane veerand toob endaga kaasa Südametšakra suurenemise ja see omakorda vajaduse läheduse ning armastuse järgi. Mis tähendab omakorda seda, et sa võid kogeda seda, kuidas sulle pakutakse rohkem tuge, soovitakse sinuga suhelda ning see sama kehtib ka sinu kohta - sa otsid ise kontakti enda lähedastega veelgi sügavamal tasandil. Kui sa oled Hingesugulas või Kaksikleegi sidemes, siis need suhted muutuvad sellel hetkel tugevamaks. Sa võid kogeda seda, kuidas teine pool soovib sulle rohkem aega pühenduda ja kui nii juhtub, siis võta see vastu. Armastus on ilus ja hea, lähedus sellega seoses samuti. Väga hea päev meeles pidada kõiki neid, kes sinu jaoks kallid on. Saada välja sõnumid, helista ja saa kokku inimestega, kes sinu jaoks olulised on. Sellel päeval armastuseenergia välja saatmine toob pikemas perspektiivis kaasa veelgi paremaid suhteid nendega, kes sinu jaoks olulised on.

14. oktoobri PÄIKESEVARJUTUS toob endaga kaasa kõrgenenud teadlikkuse (Noorkuu)

Oktoobris toimub Päikesevarjutus, mis on Kosmiliselt Maa jaoks väga oluline hetk kuna sellega vallandub meie hingedesse kõrgenenud spirituaalne energia. See toob kaasa suurenenud intuitsiooni, teadlikkust ja visioone. Samuti on unenäeod sellel hetkel tähendusrikkamad, andes sulle võimaluse kaugemale enda tulevikku vaadata. Seda teades pane tähele seda, mida sa sellel hetkel unes näed, kirjuta enda unenäod üles, mis Päikesevarjutusest kuni järgmise seitsme päeva jooksul sinu unes esile kerkivad. Need unenäod ei ole kindlasti lähituleviku kohta, mis tähendab seda, et nende unenägude lahti seletamisega on sul võimalik näha pikemat perioodi iseenda elus ette.

Kui soovid selgemaid unenägusid näha ning Päikesevarjutuse kaudu informatsiooni tuleviku kohta saada, siis enne Päikesevarjutuse teket puhasta enda kodus olevad unenägude kristallid ära. Selleks, et need oleksid vanadest energiatest puhtad ja annaksid sulle võimaluse tuleviku-energiaga selgemalt kontakti saada.

Kui sul ei ole enda kodus veel unenägusid esile kutsuvaid kristalle, siis soovitan sul neid enne Päikesevarjutust või sellel päeval enda koju tuua. Unenägude kristalle hoitakse magamistoas voodi all, see on kõige õigem koht nende jaoks. Juhul, kui sul ei ole võimalik neid voodi all hoida, siis aseta need voodi kõrvale või riputa unenäopüüdja külge, mis on sul magamistoas.

Unenägusid aitab esile kutsuda Amasoniit, Ametüst, Ametüst Aura, Barüüt, Cappucino Jaspis, Dalmaatsia Jaspis, Fluoriit, Girasol, Ioliit, Kivistunud Puit, Kollane Fluoriit, Koobalt Aura, Krüsanteenum, Küaniit, LabradoriitLasuriit ja paljud teised kristallid.

Kristallikomplekte on võimalik sul alati suurendada erinevate kristallidega, mida sul veel ei ole. Mida rohkem on koos ühel ja samal eesmärgil töötavaid kristalle, seda võimsamaks sa teatud energiad lood. Kui sul on pikalt seisma jäänud unenägude kristallide komplekt, mille oled varasemalt loonud, siis ongi hea seda värskendada ja täiustada. Puhasta eelnevalt kristallid ära Lavendliviirukiga, kui sinna kristalle juurde lisad. Kui esmakordselt lood endale unenägude kristallide komplekti, siis too vähemalt kolm kristalli enda magamistuppa, et need saaksid ühenduda ning sind toetada. Hiljem saad sinna alati kristalle juurde lisada.

Lisaks sellele, et unenäod on avatud sulle näitama kaugemat tulevikku on Päikesevarjutus seotud negatiivse energia ära blokeerimisega sinu saatuseteel. Ava enda hing armastusele ja kergusele ning lase valgus enda hinge, mis toetab sinu Auravälja tugevust. Selleks vabasta Päikesevarjutuse ajaks absoluutselt kõik negatiivne enda hingest, mis on sinu sees. Mediteeri või puhasta enda Auraväli ära, et oleksid vaba stressist ja madalatest energiatest. Tee seda teadlikult, suheldes iseendaga sellel teemal ja saates kõik häiriv endast minema. Või tee endale Aurapuhastus rituaalitõrvikuga (milles on kindlasti Salvei sees). Sellisel juhul kandub Päikesevarjutust toetav ja Auravälja tugevdav lainetus sinu hinge. Saad sellest pikemaks ajaks kasu. Eriti, kui sa tunned seda, et sinu elus on väga palju raskusi, siis tuleks esmalt Aurapuhastus ära teha. Nii vabastad end vanast seisvast energiast ja paned Päikesevarjutuse kaudu endale tugeva kaitsekilbi peale.

Päikesevarjutuse päeval on oluline puhastada ära kõik kaitsekristallid, mis sul enda kodus on, kas siis komplektidena või ehetena. Saad seda kõige edukamalt teha Viirukipuu ja Mürri seguviirukiga. Need mõlemad taimed on sügavatoimelised negatiivse energia vabastajad, mis vabastavad vana seisva energia Universumisse ning ei jäta neid sinu koduseinte vahele seisma. Kui sul on vähegi võimalik puhastada neid vabas õhus, siis tee seda õues, terrassil, rõdul või lahtise akna ees. Miks seda teha? Päikesevarjutuse kaitsev energia kandub nendesse kristallidesse ning annab neile edasi suurema väe, et sinu kaitsmise ja hoidmise nimel tööd teha.

Päikesevarjutus aktiveerib Kolmanda Silma Tšakra absoluutselt kõikides inimestes ja ei ole vahet, millises seisundis see Tšakra igaühes on. Absoluutselt kõik saavad suurenenud väge sellest juurde, mis omakorda tähendab seda, et sinus kerkib esile millegi osas teadlikkus - intuitsioon saab toetust ning "millegi avastamine" toimub kordades lihtsamini. See vägi saadab sind järgmised 14 päeva, mis tähendab seda, et jälgi, mis sinu hinges läbi käib peale Päikesevarjutuse päeva. Võid saada sõnumeid kõrgemalt. Soovitan need mõtteid ka enda jaoks kirja panna, et need ära ei ununeks ning et nendest lähtuda saaksid enda edaspidiseid samme tehes.

Päikesevarjutus avab uue vaatenurga suhetesse ja see energialaine kannab sind oktoobri lõppu välja, mis tähendab seda, et soovid sa või mitte, sinu silmad avanevad teatud inimeste puhul teise nurga alt, kes on sinu eluteel. Sa ilmselgelt hakkad märkama nendes teatud iseloomujooni, mida sa varem ei ole osanud märgata, olgu need head või mitte. Sul tekib suurem selgus kes on kes ning see kõik tuleb iseenesest sinu seest. Seda tunnet tasub usaldada, kui see ei ole "kellegi poolt" sinusse programmeeritud ehk nii-öelda "pähe pandud". Märka iseenda tundeid ja mõtteid, mis tulevad esile teistega seoses ning lase sellel kõigel endas seedida. Lase nädalad mööda ning alles siis ava sellel teemal enda arvamus, kui sa soovid seda teha. Miks? Kuna päev-päevalt tuleb uut informatsiooni peale ning oktoobri lõpuks saad suurema pildi kätte. Olgu see seotud sinu kaaslase, pereliikme, sõbra või ükskõik kellega, kes on sinu eluteel või kelle peale sa mõtled.

TÄHTKUJUDE TEEJUHT

JÄÄR

Tunned suurt vajadust alustada millegi uuega - olgu see siis enda kodu või teadmiste uuendamisega või siis hoopiski kogeda midagi, mida sa varasemalt ei ole kogenud. Seda tunnet tasub järgida ning võttagi ette midagi, millega sa varasemalt kokku ei ole puutunud ning viia teoks need mõtted ja ideed, mis sinule sellel perioodil mõtetesse esile kerkivad. Hoia Kondor Ahhaati endaga, et tuua välja ideid, mis tulevikus sulle kasu toovad.

SÕNN

Sinus kerkib esile suurenenud vajadus peresidemete lähedasemaks muutmiseks - aeg pühenduda kodule ja perekonnale. Tee kõik selleks, et peresidemed oleksid tugevad. Ka avameelne suhtlus on sinu jaoks sellel perioodil eriti oluline. Kui tunned, et tahad välja öelda midagi, mis sinus on, siis tee seda. Ava enda hing ning jaga enda teadmisi ning mõtteid teistega. Hoia Roosat Kvartsi endaga, et iseennast avada ning selleks, et teised sulle end avaksid.

KAKSIKUD

Esimesed oktoobri nädalad on sul iseendaga tegelemiseks, enda heaolu suurendamiseks ja sinus kerkib esile ka enda prioriteetide paika panemised. Võta aega selleks, et mõelda selle peale, mida sina vajad ja mida sa väärt tegelikult ka oled. Igasugune enda eest hoolitsemine on teemas. Hoia Ahhaati enda kõrval, et avada mõtted, mis aitaksid sul parimaid valikuid teha.

VÄHK

Väga oluline periood suhete taastamiseks, mis on jäänud unarusse. Sinus võivad esile kerkida mõtted inimeste kohta, kes on sinu eluteest kaugele jäänud. Kui keegi hüppab sinu mõtetesse, siis haara sellest kinni ning võta selle kellegiga ühendust. Loo taas suhtesild sinu ja tema vahele. Hoia Vikerkaare Kuukivi endaga, et suurendada sidet inimeste vahel, kes tegelikult peaksid taas sinu eluteele tulema.

LÕVI

Aeg andestamiseks ja edasi liikumiseks. Sinu mõtetesse tulevad inimesed, kellega on sul olnud konflikte või eluteel kogetud raskusi. Kui keegi sinu mõtetesse tuleb, siis saada andestust ning lase vabaks teie vahel olev negatiivne energiasild. See aitab kaasa sinu enda hingelisele vabadusele ning loob paremaid energiaid sinu ümber. Hoia Päikesekivi endaga, et suurendada positiivset ellusuhtumist.

NEITSI

Aeg võtta tempo vaiksemaks ning rohkem nautida seda, mis sul on, mitte taga ajada suuri eesmärke. Sul on vaja puhata ja puhkamiseks on see periood ideaalne. Võta teadlikult kõike rahulikumalt ning puhka end välja, et koguda energiat edaspidiseks perioodiks, mis sind ees ootab. Hoia Dumortjeriidi kristalli endaga, et vähendada stressienergiat endas.

KAALUD

Ideaalne aeg õppimiseks ja iseenda arendamiseks. Kui sul on olnud mõtted teatud tasandil end harida ja suurendada enda teadmisi, siis nüüd on õige aeg end informeerida ning kurssi viia kõige uuega, mis sind tegelikult huvitab. Küsi nõu, loo kontakti inimestega, kellel on need teadmised, mida sinus veel ei eksisteeri. Hoia Musta Turmaliini kristalli endaga, et suurendada teadlikkust.

SKORPION

Esimesed oktoobri nädalad toovad kaasa ülemäärast pinget sinu sisse, mida saab lagundada tänulikkuse praktiseerimisega ning armastuse väljendamisega. Kui sind ajab miski ärevile, siis ole hea ja ära seda teiste peal välja vala. Selle asemel mediteeri näiteks Nag Champa viirukiga, mis suurendab sinu positiivsust ja üleüldist heaolutunnet.

AMBUR

Oktoobri algus on kasulik enese treenimiseks ja tervisele rõhu osutamisele. Vaata enda igapäevasesse rutiini ja küsi iseenda käest, kui palju sa end oma tervisesse pühendad? Muuda toitumist ja liigu rohkem, nii tunned sa end kordades paremini. Planeetide seisud sinu Päikesemärgis suunavad sind tervisesse. Kasuta L-Tauriini lihaste tugevdamiseks ning paremate treeningtulemuste saavutamiseks.

KALJUKITS

Planeetide ja tähtede seisud, mis mõjutavad sinu Päikesemärki äratavad sinus üles vajaduse pühenduda end kodule. Õige aeg on Feng Shui energiaid tervendada ja tasakaalustada. Aeg võtta ette kõikide koduste kristallide puhastamine, kodu koristamine ja kodu ümber organiseerimine. Mida rohkem sa end kodule pühendad, seda paremini ennast tunned.

VEEVALAJA

Oktoobri algus võib mõjuda sulle väsitavalt, kuna palju segadust on sinu sees. Selleks, et mitte väsimuse alla mattuda, suurenda enda tervislikku toitumist, lase vabaks muredest meditatsiooni käigus ning tee hingamisharjutusi. Igasugune stressi-leevendus meetodite kasutamine on sulle sellel perioodil kasulik. Hinga värsket õhku, mine jalutama ja praktiseeri tänulikkust. Hoia Mookaitet enda kõrval, et suurendada positiivset ellusuhtumist.

KALAD

Tähtede seisud, mis mõjutavad sinu Päikesemärki suunavad sind elu praktilisemale poolele keskendumist. Õige aeg enda tööasjad korda seada, teha tööd, tegutseda selle nimel, et sinu elu toimiks ja oleks funktsionaalne. Igasugused praktilised tegevused muudavad sind õnnelikumaks, andes sulle tunde, et oled midagi saavutanud. Hoia Sinist Ahhaati enda kõrval, et suurendada endas energiat kõige funktsioneerivaks muutmiseks.

Oktoobris on võimalik sul enda kristallikomplekte täiendada suurejoonelisemalt ja toetan sind selles osas, et uut energiat saaksid enda ellu tuua. Kõik poleeritud ja lihvimata kristallid on kuni 15. oktoobrini -20%. Leiad need SIIT.

Instagramis loosin välja kahele KÄEJOONTE lugemise ja võitja selgub peale 16. oktoobrit. Ootan teid kahte võitjat enda juurde Saaremaale külla, et vaadata teiega koos teie saatuseteed, mis on teie kätele kirjutatud. Kui soovid loosis osaleda, siis saad seda teha @latenee instagarami feedil oleva loosi pilti all.

Võida endale Ylang Ylang küünal koos armastuseõnne kristallikomplektiga. Loosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodides Tallinnas, Kuressaares või e-poes ajavahemikul 28.09-28.10. Kokku on KOLM võitjat, üks võitja igast poest! Head loosiõnne! 

Soovin kogu südamest sulle imeilusat oktoobri algust, saada südamlikud ja head soovid Universumisse ning lase Päikesevarjutusel end väestada!

Tene Laul