Oktoober toob endaga kaasa kiirelt muutuvaid energiaid. Võib öelda, et isegi väga suurejoonelisi energiaid. Alustades sellest, et sul on võimalik järgmist aastat enda kasuks pöörata, hoiduda illusioonidest, saada veel suuremat selgustunnet, kui seda tõi septembri kosmiline energia. Sul on isegi võimalik saada kinnitust selle kohta, kas oled enda tervise osas õigel rajal või mitte. Imelist lugemist, tegutsemist ja enda elu ilusaks muutmist!

AKTIVEERI juba praegu enda 2023. aasta majanduslik õitseng ja kaitse end, et külluseenergia ei kaoks tuleval aastal sinu elust! Ole hoolas, tee tööd, näe vaeva, panusta töösse, ole motiveeritud ja aktiveeri rahavool - universum küsib otse: "Kas oled küllust väärt või mitte?" Sul on võimalik enda elu külluslikuks muuta nüüd, kohe ja praegu!

Oktoobris on endiselt õhus suhete teema, kuna tegemist on siiski 2022. aastaga ehk suhete aastaga. Nüüd aga aktiveerub päris kiirelt ja intensiivselt Tiigriaasta energia ja oktoobris saad sa seda ilmselt suure hooga tunda. Mida ma selle all mõtlen? Tiigriaasta eesmärk on panna inimesi tegutsema, võitma tagasi enda väge ja jõudu, end teostama ning suhtuma tõsisemalt igasugustesse tööalastesse ja materiaalsetesse teemadesse. Tiiger ei anna küllust, kui küllus ei ole välja teenitud. Seega suuna enda energia töösse, kui soovid küllust aktiveerida või enda töökohta hoida.

Kuna planeetide seisud on hetkel väga ebastabiilsed, siis võib juhtuda nii, et paljud kaotavad mingil hetkel enda töökoha, kuna pole oktoobri alguses olnud tööalaselt motiveeritud. Seega soovitan teil juba eos enda motivatsiooni suurendada, et teie sissetulek säiliks. Igasugune laiskus, töötahte puudumine ja töösse negatiivselt suhtumine toob endaga kaasa ootamatuid probleeme või lausa töökoha kaotamist, suurema tõenäosusega oktoobri lõpust alates kuni aasta lõpuni välja. Sa saad seda ära hoida. Planeetide seisusid arvesse võttes saab tasutud vastupidine suhtumine ehk rõõmuga töötamine, töötegemise nautimine, töösse panustamine ja motiveeritud olemine. Sellest hakkan ma teile rääkima juba 2023. aasta saabudes. Kui sa soovid, et järgmine aasta oleks sinu jaoks külluslik aasta, siis tee õigeid lükkeid nüüd, praegu ja kohe. Tee tööd ja näe vaeva. Armasta enda tööd, kanna hoolt selle eest, et oleksid motiveeritud. Tee seda ise, kuna vastasel juhul ei toida 2023. aasta sind külluslikult ja see on kõik Tiigriaasta energiate tõttu. Tiiger toob välja enda küllusliku energia ja küsib igaühe käest: "Nonii, kes teist on küllust väärt?" Kui sa soovid enda heaolu saavutamisesse justnimelt järgmisel aastal ekstra panustada (mida sa saad teha ja mida ma ka soovitan sul teha), siis hoia motivatsioon ja tööenergia aktiivsena kuni aasta lõpuni. Nii salvestad sa enda saatuserajale ekstra palju külluslikku energiat.


Mida sa saad veel teha selleks, et edukaks saada? Sa saad alati teha erinevaid rituaale, mis aktiveerivad küllust. Lingid on siin, saad neid imeliselt teostada:

6 viisi, kuidas muuta koduenergia külluse ja rahaõnne magnetiks

Sulgvõhk ja selle külluslik mitmekülgsus

Manifestatsioon - kuidas ja millal see töötab?

Rituaalitõrvikud ja nende kasutamisvõimalused

Mis on tööalane halb karma ja kuidas sul on võimalik seda vältida

Ebaõnnestumine õnnestumiseks

Lisaks soovitan sul kuni selle aasta lõpuni endaga kanda Rohelist Aventuriini, Serpentiin Jaadi, Tiigrisilma ja Ševroon Ametüsti. Nende kristallide kooslus aitab sulle tagada külluseenergiate salvestamise sinu enda Auravälja. Kanna neid kaasas, kui teed tööd või aseta töölaua peale. Kanna neid ehtena või hoia poleeritud kristallidena kotis, autos, kus iganes sa soovid, aga peaasi, et need oleksid sinu lähedal. Need kristallid aitavad salvestada positiivseid tulemusi, mille oled iseseisvalt saavutanud, aidates sind külluslikult 2023. aastasse kanda. Kui saabub selle aasta 31. detsember, tuleb need kristallid loodusesse viia ja lasta 2023. aastal saabuda. Sul on võimalik teha nende kristallidega koostööd, millega kanaldad rahavoolu enda ellu terveks järgmiseks aastaks. Roheline Aventuriin on number üks tööedu kristall, aidates salvestada head tööõnne ning seda sulle pakkuda. Serpentiin Jaad on 2022. aasta õnnekristall, mis ei lase su motivatsioonil ja teotahtel väheneda. See suurendab sinu võimekust igal tasandil, eriti tööalaselt, kui kasutada seda koos Tiigrisilma ja Rohelise Aventuriiniga. Ševroon Ametüst on nende kristallide käivitamise juures ekstra oluline, kuna see salvestab järgmiseks aastaks kogu informatsiooni. Mida rohkem sa tegutsed, seda võimsamaks muutub sinu 2023. aasta rahavoolu energia. Mida positiivsemalt sa oled häälestatud, seda kiiremini saad tulemusi. Ševroon Ametüst ei lase sinu tujul langeda. Vastupidi, see hoiab seda ekstra kõrgel ning annab sulle võimaluse enda elu tegelikult korda saada. Mitte ainult majanduslikult, vaid ka spirituaalselt ja vaimselt. Seega, kui sa tunned, et sul on vaja lisajõudu kasvõi hingeliseks hakkamasaamiseks, siis kanna Ševroon Ametüsti ehtena, et enda hinge turgutada.


Selleks, et sa saaksid enda külluseenergiaid just nüüd suurendama hakata, olen loonud nendest kristallidest koosneva kristallikomplekti "2023. aasta külluse ja tööedu aktiveerija", leiad selle SIIT.


Võimalusi on alati, lahendusi on võimalik leida. Kosmilised energiad annavad alati võimaluse näha ette seda, mis hakkab meiega toimuma. Eriti kui osata astroloogiat lugeda. Mina lisan juurde enda visioonid ja teadmised ning tulevikurada saabki olla vaid helge ning hea!

KOSMILINE ILLUSIOON - ÄRA LASE END MÕJUTADA!

8.-9. oktoober on olulised kuupäevad! Soovitan igaühel need enda kalendrisse kirja panna ja need endale meelde tuletada!

Nendel päevadel tekitab Saturn kosmilise segadustunde, mis toob endaga kaasa irratsionaalsust ja liigset unistamist mitte kõige realistlikumal tasandil. Unistamine on tore ja hea ning olen teid kõiki inspireerinud seda tegema, aga on teatud hetked, mil seda teha ei tohiks. Eriti siis, kui planeetide seisud loovad illusioone ja ei soosi unistamist kõrgel ning positiivsel tasandil.

Saturn on sellel hetkel eriti aktiivne ja meie planeet Maa jaoks mitte kõige paremas positsioonis. Just sellepärast panen ma kõikidele enda jälgijatele südamele, et te ei langeks sellel ajal illusioonide ohvriks. Näiteks võib tekkida olukord, kus sulle sisestatakse/programmeeritakse midagi. Infovahetus sinu ja kellegi teise vahel ei pruugi olla õige ning aus. Näiteks ei tasu tõe pähe võtta erinevaid uudiseid. Mida ma ei soovitagi teha, teades seda, et sõnu ja informatsiooni on alati võimalik väänata-pöörata. Aga just 8. ja 9. oktoobril soovitan ma olla eriti ettevaatlik ja pigem hoiduda otsuste langetamisest ja millegagi kaasaminemisest.

Loodetavasti jõuab see informatsioon teieni õigel ajal ja te olete teadlikud sellest, mis kosmoses toimub ja kuidas see inimesi mõjutab. Kõige parem on loomulikult see, kui sa jagad minu teadmisi teistega, andes ka neile võimaluse end sellest kõigest säästa. Loomulikult tulevad kõigi puhul esile erinevad teemad, aga kui ülemaailmselt antakse nendel kahel päeval välja uusi teavitusi, siis palun ärge minge nendega kaasa. Nendel võib olla sinu elus negatiivne tagajärg, kuna programmeerimine ja manipuleerimine on nendel päevadel õhus kas teadlikult või kogemata, oleneb, kust informatsioon on pärit.

Sa saad alati ennast kaitsta kaitsekristallidega, mis aitavad hoida valeinformatsiooniga kaasaminemise eest. Mitte ainult nendel kahel päeval, vaid ka üleüldse. Näiteks on parim valedetektor Oonüks ja loomulikult ka Hüpersteen. Need kaks kristalli aitavad kaitsta mõjutamise eest.

Saturn mängib nendel kahel päeval suurt rolli ja kindlasti ei ole tegemist energialaenguga, mis on õhus ainult nendel päevadel. Kui sa langed valeinformatsiooni ohvriks, siis ilmselgelt mõjutab see sind ka pikemalt. Oleneb, millega sa kaasa lähed. Rõhutan uuesti - kaitske end suuremat sorti või ülemaailmse teavituse eest, pigem laske mitu päeva mööda ja vaadake situatsioon uuesti üle ning tehke siis enda järeldused. Kergekäeliselt ei tohiks midagi uskuda.

9. OKTOOBRI TÄISKUU

Meeletu jõud planeetidelt, mis aktiveerib Sind ja kõiki teisi tegutsema! Aktiivsus kasvab ja tegutsemisjanu samuti!

2022. aasta hakkab uste taha peidetud energiat intensiivselt esile tooma. Kui aasta esimene pool tõi nii mõnelegi segadustunnet ja pani mitmeski aspektis proovile, tekitas tunde, et aasta on liikunud kuidagi ekstra kiirelt ning toimunud on palju, siis nüüd, seekordse Täiskuu ajal, on eriti vaja enda energiaid tasakaalustada ja kaitset luua.

Miks? Et saada hakkama sellega, mis päevavalgele tuleb, ja seda eelkõige sinu enda sees. Sa võid tabada end mõtlemast sellel aastal toimunu peale, näha kõike hoopis teises valguses, kui siis, kui sa olid nende situatsioonide sees. Sa võid kogeda Satorit, mis on loomulikult hea, ja see võib sind motiveerida tegutsema ekstra kiirelt. Samas võid sa pettuda iseendas või teistes, kuna näed nüüd tagantjärgi asja selgemalt. See energia saabub koheselt peale 9. oktoobri Täiskuud ja kandub oktoobri lõpuni. Selleks, et aktiveerida endas asjade ratsionaalselt nägemine, tee endale korralik suurpuhastus. Saturn on veel Täiskuu ajal aktiivne, sellel päeval sa ei koge seda, mida Täiskuu aktiveerib, sa koged seda kohe peale Saturni energia lahkumist.


Seega võta Viirukipuuviiruk, Viirukipuu eeterlik õli, Mürriviiruk ja Salvei rituaalitõrvik ning tee nendega endale korralik aurapuhastus. Sea kaks viirukit viirukihoidjale suitsema, seejärel tee rituaalitõrvikuga enda ümber ja enda kodus puhastusringe. See on vajalik selleks, et Täiskuu saaks sinu silmad avada kuni oktoobri lõpuni. Sul on seda vaja, et vabastada kõik, mis on veel sinus kinni ja õppida ära kõik õppetunnid, mis 2022. aasta on sinu ellu juba toonud.

Jäta meelde - 9. oktoobril on Saturn veel aktiivne, sellel päeval keskendu iseenda tervendamisele ja ära ole informatsiooni suhtes liialt sinisilmne.

Peale Täiskuud kuni oktoobri lõpuni tunned suurt tahet liikuda, tegutseda, muutuda, muuta, ümber kujundada. See aktiivsus on hea, kui sa oled selge Auraväljaga ning astud õigele teele. Kui sa mingil põhjusel kardad, et teed valesid samme, siis kanna Pinoliiti või Gabbrot, sest need mõlemad kristallid aitavad sul püsida enda jaoks kasulikul rajal.

13. oktoober - rutiini on vaja muuta ja selleks on nüüd kõige õigem aeg, et elu saaks heal rajal edasi liikuda!

13. oktoober on järgmine oluline kuupäev ja üks olulisemaid nende jaoks, kes tunnevad, et nende elu kuidagi seisab või on sellel aastal nõiaringis olnud. Kui sa tunned end siinkohal ära ja vajad seda miskit, mis paneks sind õiges suunas liikuma, siis jäta see kuupäev endale meelde. Seda näeb ette sellel päeval planeetide seis koos minu visioonidega. Seega, kes vähegi soovivad enda ellu suurt muutust tuua, siis selleks on nüüd võimalus.

Ma näen eriti selgelt seda, et muutuse jaoks on sul just nüüd vaja muuta enda rutiini, sest rutiin blokeerib eluenergiat. Vaata enda tegevusplaan ja igapäevased toimingud väga kriitiliselt üle - mida sa sööd, kuidas sa suhtled teiste inimestega, kellele sa enda energiat annad, kuidas sa miskit teed. Kui sa näed, et seal on midagi, mis sind ennast häirib, siis loobu ja muuda. Tee julge samm, jäta sellel päeval maha näiteks halb harjumus alkoholi juua või pidevalt diivanil istuda. Tõuse püsti, ole aktiivne. Või lõpeta ära suhe, mis tõmbab sind alla ja muudab nukraks. Ükskõik mis on sinu elus ja mõjutab sind negatiivselt, hoides sind nõiaringis, loobu sellest just sellel päeval, kui sa soovid liikuda õigele saatuserajale.

Soovitan 13. oktoobrit eriti tõsiselt võtta neil, kellel on vähe eluenergiat või tunnevad jõuetust, kellel ei ole enam motivatsiooni ja kes ei leia elust inspiratsiooni. See päev on teie päästetee, uue võimaluse leidmise päev! 3D-energiatest vabanemise võimalus, 5D-energiasse liikumise värav!

Vesta on sellel päeval kosmoses ekstra aktiivne ja see annabki vajaduse muutuseks ning lootuse uueks teekonnaks. Minu meelest imeline võimalus meie kõigi jaoks! Kasutage minu visioone ja teadmisi enda elu korrastamiseks ära, ma kirjutan ju siiski teie enda kasuks.

Alates 13. oktoobrist on kasulik võtta ette tervislikud harjumused ning keskenduda nii füüsilisele kui ka vaimsele tervisele. Arvestades seda, et Marss on Kaksikutes ning kõik toimub kiirelt ning iga päev võib olla justkui erineva energialainega, siis tuleb selle kõigega ju sammu pidada.

Turguta end näiteks C-vitamiiniga, kaprüülhappega (annab energiat), oomega-3 rasvhappega (parandab keskendumisvõimet), rodioolaga (leevendab stressi), magneesiumiga (vähendab lihaspinget), tsingiga (turgutab immuunsüsteemi), A-vitamiiniga (annab elujõudu), erinevate eeterlike õlidega, nagu näiteks Ylang Ylangiga (parandab emotsionaalset seisundit) ja Nelgiga (kaitseb valede valikute tegemise eest ning suunab õigele teele). Igasugune enesetervendamine on hetkel vajalik ja abistab sind. Eriti kui tunned, et sinu keha ei ole piisavalt võimekas, et kosmiliste energiatega sammu pidada.

Lisaks soovitan sul lugeda läbi artiklid, mis aitavad sind tervislikule eluteele suunata. Olen aastaid kirjutanud erinevatest alternatiivsetest võtetest, mida saad rakendada, et end füüsiliselt ja vaimselt paremini tunda. Nüüd on õige aeg enda tervis esikohale seada ja need ellu viia! 

Himaalaja soolaste tehtud vee joomine - aktiveeri end!

4 lisaviisi, kuidas end immuunsust turgutada

6 lisasammu viiruste eest kaitsmiseks

8 põhjust, miks probiootikume tarbida

Kodune alternatiivne gripiravi

Terviseõnne-rituaal

Tšakrasüsteemi tervendamine energiasmuutidega


17. OKTOOBER - KUU VIIMANE VEERAND


Kuu viimane veerand aitab sul maha istuda, mediteerida, rahuneda, leida tasakaal ja harmoonia. Kui oled enne 17. oktoobrit panustanud enda tervisesse, pühendunud tervislikule toitumisele ja elustiilile, siis saad sellel päeval selge vastuse, kuidas sa selle kõigega hakkama said. Kui sa tunned end sellel päeval suurepäraselt, siis on sinu tegudel tulemus. Kui mitte, siis võta seda märgina, et sul tuleb end veelgi rohkem tervendada. Mõlemad variandid on head, kuna üks kinnitab head tulemust ja teine aitab sind valgustada, kui sul on seda vaja!

Oktoobrikuu eripakkumiseks on tavahinnast -10% soodsamad valik hõbeehteid! Sul avaneb võimalus leida endale uus isiklik väeese ja anda sellele võimalus end kõrgustesse viia, kaitsta ning külluslikuks muuta!

Käimas on loos, kus sul avaneb võimalus võita endale maagilise energiaga võtmehoidja! Loosi lähevad Valge Hauliidi ja Ahhaat Geoodi võtmehoidjad. Loosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodidest ajavahemikul 16.09-16.10. Kokku on 6 võitjat, igast poest 2 võitjat. 

Kindlasti kuula ka LA TENE podcasti, kus ma räägin kõigest kosmilisest veel lisaks. Sealt saad lisainfot, mis on sulle ekstra kasulik! Jälgi ka minu postitusi sotsiaalmeedias Instagramis @Latenee ja @LateneshopFacebookis ja liitu minu uudiskirjaga SIIN

Soovin sulle edukat oktoobri algust ja keskpaika. Luba endal eluga edasi liikuda ja tee kõik selleks, et sul oleks hea olla. Pane kindlasti tähele neid kuupäevi, mille olen siin välja toonud ja muuda need endale kasulikuks!


Armastusega

Tene Laul