Olen varasemalt kirjutanud sellest, kuidas saata Wu Weiga enda soove Universumisse ja kuidas neid lasta vabaks, et need täituksid. Selle artikli leiad SIIT. Soovitan sul selle artikli samuti läbi lugeda, et saaksid käesolevast artiklist maksimaalselt kasu. Arvestades, et elame 2023. aastast uuel spirituaalsel ajastul ning planeetide seisud loovad kiiremaid rütme meie eludes, siis on sul võimalus ka Wu Weid ehk soovide täitumist läbi Universumi seaduse kiirendada. Seda on võimalik sul teha siis, kui oled kõrgemas energias. Kui oled läbi lugenud "Ajarännak" raamatu ja kõik minu kirjutatud 5D-energia artiklid ja seeläbi avastanud, et oled kõrgemas ehk 5D-energias, siis see artikkel on just sulle. Kuna madalas energias ei ole võimalik Wu Weid enam välja saata, siis on oluline, et sa teeksid esmalt enda jaoks kindlaks selle, millises dimensioonis sa eksisteerid.

Miks ei ole madalas energias võimalik enam Wu Weid välja saata? Vastus on lihtne. Meie maailmas teeb Pluuto kuni 2025. aasta keskpaigani "sooda ja äädika" efekti ehk eemaldab negatiivseid võnkeid läbi inimeste, mis tähendab seda, et 5D-inimesed aktiveerivad tingimusteta armastust ja ei lase teistsugusel energial enam eksisteerida. Nagu olen palju 2022. aasta artiklites maininud, siis madalad energiad ei klapi enam kõrgemate energiatega ja neid ei olegi võimalik Pluuto tõttu klappima saada. Sa, kas oled vabast tahtest madalas 3D-energias või kõrges 5D-energias - mina soovitan sul olla selles viimases. Seda selleks, et Veenuse ajastul oleksid sa 7D-energias, mis saabub peale Pluuto lahkumist. Pluuto ajastu kohta saad lugeda SIIT, et mõista, mis on maailmas toimumas kuni 2025. aasta keskpaigani.

Wu Wei teelesaatmine on oluline, kui soovid Universumilt saada abi "millegi" õnnestumisel. See tähendab seda, et kui sul on mõni unistus, mis ei ole veel täitunud, siis Wu Wei on ideaalne viis selle unistuse täitumiseks. Selleks läheb sul vaja südamesoovi, mis peab olema kooskõlas tingimusteta armastusega, arvestades seda, et me elame tingimusteta armastuse ajastul. Kui soovid rohkem mõista tingimusteta armastuse energiat, siis sellest saad lähemalt lugeda "Ajarännak" raamatust SIIT.

Tingimusteta armastuses ei sea sa enda soovile tingimusi, vaid sa soovid lihtsalt, et see täituks. Samuti ei tohi sinu unistus ja soov kellelegi liiga teha. Ainult sellisel juhul, kui see sinu saatusele head teeb ehk ei riku ära sinu missiooni siin maailmas, saab see täituda Universumi seaduse järgi. Kas see on kooskõlas saatusega, saan sulle öelda näiteks mina läbi erasessiooni, kus ma vaatan sinu saatuseraamatusse ning kodeerin selle koos sinuga lahti. Sina aga saad unistada ja soove teele saata Wu Weina, mida ma ka soovitan sul alati teha. Mida rohkem sa unistad, seda aktiivsemalt töötab sinu Kroontšakra ehk sinu seitsmes ning viimane peamine Tšakra.


Selleks, et Wu Wei saaks teele saadetud, tuleb sul aktiveerida Kroontšakra ja hoida seda kogu aeg aktiivsena. Vastasel juhul ei saa sinu seest soove ja unistusi liikuda Universumi energiasse, mis tähendab, et esmalt teeme selle kõige jaoks aktiivseks sinu Kroontšakra. Selleks läheb sul vaja kindlasti Mäekristalli ja seda tasub sul kanda võimalikult kaua enda Auraväljas. Auraväli eksisteerib sinu füüsilises kehas ja selle ümber. Kui kannad Mäekristalli enda küljes ehtena, siis kodeerib see pidevalt Kroontšakrat aktiivseks ja eemaldab sellelt blokaade. Blokaadid saavad Kroontšakras tekkida muretsemisega, seega muretsemine tuleb Wu Wei korral kindlasti lõpetada. Kõige parem Kroontšakra tervendaja on Ametüst. Miks? Kuna see vabastab Kroontšakrast stressi, depressiooni-energiat, muretsemist ja negatiivseid võnkeid. Ametüsti kanna siis, kui tunned, et oled ülemõtleja ja muretseja. Sellisel juhul soovitan sul kanda Mäekristalli ja Ametüsti koos.

Meie planeedi Maa sees on peamiselt kõige enam Mäekristalli ja Ametüsti ning teisi enim tuntuid kristalle. Miks? Kuna inimestel läheb neid kõige enam ka vaja. Lisaks on need meie planeedi jaoks olulised, kuna need loovad ühenduse teiste planeetidega, mis meie Päikesesüsteemis on. Need kristallid maapõues saavad laetud läbi planeetide energia. Seega, kui sa kannad ehtsaid naturaalseid kristalle, siis on need laetud alati kosmilise energiaga. Kui sa kristalle kannad, siis veendu alati, et need on kvaliteetsed, mitte sünteetilised järgi tehtud kristallid. Arvestades seda, et me elame siiski "rahamaailmas", siis tehakse palju tooteid selles maailmas raha pärast. Kui soovid naturaalseid kristalle, siis LA TENE's on absoluutselt kõik kristallid ehtsad.

Kui kannad Ametüsti ja Mäekristalli kristalle, siis need deaktiveerivad sinus madalad energiad ja sul on võimalik liikuda esmalt 4D-tasandile ehk suurde spirituaalsesse transformatsiooni, mille kohta saad lugeda SIIT. Peale seda saavutad 5D-energia, kui sa seda soovid. Arvestades, et Pluuto teeb suurpuhastust meie maailmas, siis see annab ka võimalusi muutumiseks ja seda ma soovitan absoluutselt kõigile. Ei ole vaja olla negatiivses energiasfääris, kui sa ei soovi. Seda on aga Pluuto ajastul veidi raskem teha ja selle nimel, et saavutada 5D-tasand pead ise rohkem pingutama. Kui sa seda soovid, siis ei ole mitte kunagi liiga hilja muutuda ning liikuda kõrgemasse energiasse. Sa pead lihtsalt selle teekonna üksinda ette võtma, kuna 2022. aasta oli see, kus me saime maailmas inimestena seda ühiselt teha. Nüüd, kus on 2023. aasta, on sul vaja seda üksi teha, mis ei ole ka halb, see on lihtsalt protsess sinu sees spirituaalsel tasandil. Selleks saadki appi võtta kristallid, mis laevad sind energeetiliselt spirituaalset energiat täis ning vabastavad sinus kihte, mis ei lase sul olla enda parim versioon. Seega, kui soovid olla enda parim mina-isiksus, siis alusta kindlasti kristallide kandmisega. Ametüst stressi vastu ja Mäekristall selleks, et Wu Wei saaks toimuda ehk unistuse teele saatmine Universumisse, et see saaks sulle positiivselt vastata.


Wu Weiga on oluline see, et sa kindlasti ei jääks enda unistustesse kinni. Sina soovid, lased vabaks. Sina jälle unistad ja lased vabaks. Sa ei tohi kindlasti oodata unistuse täitumist, vastasel juhul sa paned ise blokaadi Kroontšakrale, kui seda teed. Seega, kuidas seda siis õigesti teha? Usalda elu veidi rohkem, kui seda täna teed. Homme usalda veelgi rohkem enda elu ning ülehomme veelgi rohkem. Kroontšakra saab aktiivselt sinuga tööd teha, kui sa suudad vabaks lasta enda unistusi, usaldades seda, et elu ise toob sulle vajalikud vahendid kätte, inimesed sinu teele ja avab sinu jaoks uksi selleks, et need saaksid täituda. Seega ole nii hea - sina unista ja soovi ning lase Universumil ise ülejäänud töö teha. Sa pead mõistma seda, et sa ei ela siin maailmas üksinda, mis tähendab seda, et unistuste täitumiseks on vaja ka teisi lülisid ning tihtipeale on need lülid teised inimesed. Sina unista, lase vabaks, sina soovi ja lase uuesti vabaks. Panen sulle siia kirja hea meditatsiooni, mis aitab sinu Wu Weile ehk Universumisse unistuste ja soovmõtete teele saatmisele kaasa nii, et need ka kindlalt täituksid.


Meditatsiooniks läheb sul kindlasti vaja Mäekristalli ja Ametüsti ning ma soovitan kasutada lapikuid kristalle, mis ongi mõeldud spetsiaalselt mediteerimiseks. Neid on mugav peopesas hoida ja neid saad ka tulevikus kasutada erinevate soov-meditatsioonide teele saatmiseks ja tegemiseks. Võta kasutusele meditatsioonis üks Mäekristall ja Ametüst. Läheb kindlasti vaja ka Lavendlit eeterliku õlina või viirukina. Võid ka kasutada Salvei-Lavendel rituaalitõrvikut selle tegemiseks.

Selleks, et Wu Wei meditatsiooni teha, leia selle teele saatmiseks sobilik koht enda kodus või looduses. Aseta viiruk enda ette suitsema ja kui sa viiruki suitsema sead, siis ütle enda peas või valjusti välja: "Wu Weina minu unistused ja soovid kõik täitugu!". Kui oled selle ära teinud, siis võta Ametüst enda vasakusse kätte ehk enda alateadvuse kätte ning Mäekristall paremasse ehk reaalaja kätte. Kui sa oled need kätte võtnud, siis sulge silmad ning keskendu kõikidele enda unistustele ja soovidele. Unista nendest võimalikult palju. Ole meditatsioonis võimalikult kaua, suurenda seda väge ning positiivsust iseenda sees. Mida rohkem sa meditatsioonile kaasa aitad, seda kiiremini sinu unistused täituvad, kui need on kooskõlas tingimusteta armastuse seadusega ning sinu saatus neid toetab. Kui sa oled selle meditatsiooni ära teinud, siis lase viirukil lõpuni suitseda ning puhasta kindlasti enda Auraväli rituaalitõrviku või viirukiga. Kui kasutad eeterlikku õli selles meditatsioonis, siis saad eeterlikku õli õlilampi seades lausuda Wu Wei rituaalilause ning seeläbi seda meditatsiooni teha. Hea on Lavendlit ka peale meditatsiooni regulaarselt kasutada. Lavendel on Kroontšakra aktiveerija ja Wu Wei teele saatja taim. Mida rohkem Lavendlit sa enda kodus kasutad, seda parem sulle ning seda suurema tõenäosusega on võimalik Universumilt saada see, millest unistad ja mida soovid.

Kui sa oled Wu Wei meditatsiooni lõpuni viinud, võid selles olevad unistused ja soovid kuupäevaliselt kirja panna Ajarännaku raamatusse. Nii saad järge pidada sellel, kuidas need unistused sinu elus täituvad ning näha nende realiseerumist. Saad nii katsetada kui kiiresti sinu puhul nende unistuste täitumine toimib ning kui kiiresti sa oled võimeline rituaale tegema nii, et need täituksid. Pane need kirja juba ka seetõttu, et saaksid minuga nendel teemadel erasessiooni raames rääkida. Aitan erasessioonidel enda nägemuste kaudu sulle teada anda, kuidas sa saaksid enda unistustele lähemale jõuda. Selleks erasessioonid ongi, et luua kiirtee sinu ellu ja seda kooskõlas saatuseraamatuga, mida sa kannad enda Auraväljas.

Wu Wei puhul on oluline see, et sa ei jääks enda unistustesse kinni. Sina unista, tegutse nende unistuste nimel aga ära oota nende täitumist, lihtsalt tegutse ja ela edasi. Elu ei tohi seista ja vahel on vaja lihtsalt rohkem aega selleks, et kõik täituks. Kuna sinu unistuste taga on lülid Universumis, kas siis õige ajastus või õiged inimesed, kes aitavad sul neid täide viia. Sina muudkui unista, tee meditatsioone uuesti ja uuesti ning hoolitse selle eest, et sinu Kroontšakra oleks võimalikult aktiivne. Mida aktiivsem see on, seda suurema tõenäosusega leiad enda unistused peagi saatuseteelt kui need on kooskõlas tingimusteta armastusega. Kuidas teada saada, kas need on kooskõlas meie uue spirituaalse ajastu kõige kõrgema väega ehk tingimusteta armastusega? Sinu unistused ei tohi kellelegi liiga teha - nii lihtne see ongi!

Armastusest alati sinuga! Minu Wu Wei on see, et sinu unistused täituksid ja kui vaja, siis olen sulle toeks ja abiks nende täitumisel alati ning igavesti!

Tene Laul