Elame kuni 25.07.25 Pluuto ajastul. See toob spiritualistidele kaasa kõrgenenud missiooni, mida tuleb igaühel täita vastavalt enda tähtkujule. Seda täites, saadab sind sellel ajastul hea õnn ning Veenuse ajastul välja teenitud hea Karma, mis algab Pluuto ajastu lõppedes ja kestab 8 aastat. Kui sa soovid toita enda head Karmat hea õnnega, siis ole nii hea ja täida enda missiooni. Kui oled Kaljukits, siis sinu missioon on siin sinu silme ees. See on astroloogiliselt paika pandud ja kui seda täidad, siis oled sina see, kes sellest võidab ning lisaks ka kogu maailm. Mida rohkem sa rajal püsid, seda parem see sinule on. Igal inimesel on mitmeid erinevaid missioone ja palju saab Astroloogiast välja lugeda - valgustan sind selles osas hea meelega.


Kaljukits, sind häirib kõige enam see, kui sul ei lähe materiaalselt hästi või sa ei näe enda tööl tulemust. See on lisa stress, mille sa võtad endale kandmiseks ning see on Astroloogiliselt sinu nõrkus. Kui sa soovid rahus tegeleda materiaalsusega, siis kanna kindlasti enda number üks rahaõnnekristalli - Piltjaspist. See kristall toob sulle rahaõnne, aitab tööalaselt edukamaks saada ja suurendab üleüldiselt sinu õnne võimalusi. Piltjaspis on kontaktis Saturniga ehk Karma-planeediga - see aitab vabastada maist ebaõnneenergiat, tuua sulle ideid ning võimalusi enda elu väestamiseks materiaalsel tasandil. Arvestades seda, et Pluuto ajastul ei ole võimalik ilma spiritualismita õnne tunda, siis tee kõik, et sa selles valdkonnas areneksid. Aitan sul seda hea meelega teha - alati ja igavesti! Olen siia sündinud spiritualiste väestama ja spirituaalsust elusana hoidma. Iidsed tarkused on meie kasuks, sinu ja minu.

1. TÖÖENERGIA VÄESTAMINE

Absoluutselt kõikide Kaljukitsede eesmärgiks on hoida maailmas alles töökus ehk teha laiskusele lõpp.
Mida laisem oled sina, seda keerulisemalt sul elus läheb. See on Astroloogiline fakt Kaljukitse kohta. Seega, mida rohkem sa istud kohapeal ja mitte midagi ei tee, seda kiiremini kasvab sinus stress ja sa tead seda täpselt ka ise. Pane tähele enda enesetunnet. Sa oled siia maailma sündinud selleks, et tööd teha ning inspireerida ka teisi inimesi seda tegema. Töökeskonnas oled sina see, kes peab motiveerima teisi olema töökas ja oled ise selle kõige eeskujuks. Sinu halb Karma võrdub sinu nõrk töövõimekus. Mida suuremaks tõstad enda töövõimekust, seda suurem õnn sind tabab, kuna sa oled selleks siia maailma sündinud, et hoida materiaalsus liikumas. Töökus = küllus sinu jaoks. Mida rohkem sa väestad teisi inimesi töövõimekuse kasvatamisel, seda suuremaks kasvab sinu hea õnn. Sina oled see, kes ei tohi laiskusel lasta eksisteerida ja seda ka teiste inimeste puhul. Oled seltskonnas see, kes paneb teisi inimesi tööle, olles parimaks inspiratsiooniks. Kui langed madalasse energiasse ehk laiskusesse, siis see võrdub sinule materiaalse ebaõnnena, mida sa kardad selles elus tegelikult kõige rohkem. Seega hakkame tööle ja paneme ka teised tööle! Kaljukits, täida enda missiooni ja julge teisi püsti ajada ning tegutsema suunata!

2. KASULIKU INFORMATSIOONI EDASTAMINE TEISTELE

Kaljukits, sa saad minna enda sotsiaalsusega kahte teed. Ma tean, et sa oled ülimalt tähelepanelik aga sinu hinges saab olla informatsiooni omamisel kaks versiooni. Kui soovid enda ilusat ja head Karmat hoida ehk kodeerida õnne enda ellu läbi Saturni, sinu ühe väestaja planeedi kaudu, siis tuleb sul enda hinge avada teistele inimestele, et teised saaksid sellest kasu, mitte kahju. Kui sa midagi tead, siis jaga seda hea meelega aga kõrgema energia eesmärgil. Kui kasutad enda sotsiaalsust klatšimiseks, mida teevad madalas energias Kaljukitsed, siis ei ole ime, et sul läheb kehvasti. Sinu Kurgutšakra energia on avatud informatsiooni jagamiseks ja sellel peab olema kõrgem eesmärk, et sa sellest ise ka kasu saaksid ja teeksid sellega maailmale head. Seega jaga kõike head, mida tead. Suuna teisi inimesi end arendama, valgusta neid kohtades, kus on vaja valgustust, suuna teisi olema tervislik ning ole suhtluses positiivne. Sinu kõige suuremaks vaenlaseks on sinu negatiivne suhtumine teistesse inimestesse, mis kodeerib automaatselt Saturni seadistama sulle materiaalset blokaadi. Seega, kui sa soovid, et sul maiselt hästi läheks, siis suhtu teistesse inimestesse alati positiivselt ja lase nendel enda elu elada nii nagu nad soovivad. Kui see ei ühti sinu maailmavaatega, siis lihtsalt eemaldu nendest. Kõikidel inimestel on õigus vabale tahtele ja kõik ei peagi sulle meeldima, peaasi, et sa iseendaga rahul oleksid. Seega kontrolli, mida mõtled ja millist energiat maailma saadad. Mida negatiivsem on sinu suhtumine, seda suurem on materiaalne blokaad. Mida positiivsem see on, seda suurem on materiaalne õnn. Lisaks Piltjaspisele saad enda õnne suurendada Krüsopraasiga. Tegemist on rahavoolu aktiveerijaga - hoia seda enda kodus Kagu-ilmakaares või kanna ehtena.

3. ALTERNATIIVMEDITSIINI EDENDAMINE

Kaljukits, sa oled suurepärane ülemõtleja ja sellega seoses mõjub stress sinu närvisüsteemile kohutavalt.
Saturn on kodeerinud sind edendama alternatiivmeditsiini läbi selle toomise enda ellu. Seega, ükskõik, milline probleem sul on, leia sellele alternatiivne lahendus ja praktiseeri seda. Olen aastate jooksul kirja pannud tuhandeid alternatiivseid artikleid sinu ja teiste väestamiseks ning alternatiivmeditsiini säilitamiseks. Ole hea ja loe neid, mis sind puudutavad ning tee läbi need enesetervendamise teekonnad. Lisaks sellele jaga enda kogemusi teistega, inspireeri ka teisi alternatiivmeditsiini praktiseerima. Sina oled hääl ja kogemus selles - seda tuleb jagada. Arvestades uut spirituaalset ajastut, siis Kaljukitsede energiasse mõjub tavameditsiin raskelt, kuna Saturn eeldab, et sa kasutaksid enesetervendamiseks taimi. Kui sellele vastu hakkad, siis kannatab sinu ajukeemia, tunned end stressis, väsinuna ja närvilisena. Kaljukitse kõige nõrgem koht on närvisüsteem ja valede valikute tegemisest tulenev ärevus ning sellest ka välja arenev ärevushäire. Kui soovid seda ära hoida, siis kasuta vaid taimi enda tervendamiseks ja inspireeri teisi. Sinu hea Karma tuleb teiste inimeste alternatiivmeditsiini juhatamisest. Mida rohkem seda teed, seda rohkem head õnne kodeerid ise Universumist enda Auravälja. Sinu parimaks stressi leevendajaks on Lumiobsidiaan. Kanna seda seni, kuni tunned end õnnelikuna ja rõõmsana. See aitab eemaldada minevikustressi ja pidurdab järk-järgult ülemõtlemist, millele sa oled avatud. Sinu ülemõtlemine tuleb vaid siis, kui oled enda elus valel teel.

4. MATERIAALSUSE POSITIIVSEKS MUUTMINE

Elame juba sajandeid materialistlikus maailmas. Nüüd, kus me oleme saavutanud selle kõige tõttu maailmas põhjakäigu, kuna väärtushinnangud on liikunud inimestel vales suunas, siis on see kaasa toonud ülemaailmse depressiooni laine. Ületähtsustatakse seda, mida kantakse, mida omatakse ning industriaalühiskond on viinud inimkonna eemale armastusest ning ilusatest väärtushinnangutest. Seetõttu on inimesed väsinud ja tohutult suure koormuse all. Sellele kõigele tuleb lõpp, kuna Pluuto ei lase enam sellisel ajastul kaugemale küündida. Sina Kaljukits oled see, kes saab ja peab tooma materiaalsusele meie planeedil uue tähenduse, keskendudes sellele, et me loome selleks, et saaksime kogeda midagi head, kaasarvatud sina. Sinu ülesanne on esmalt enda peas materiaalsus positiivseks ümber mõtestada. See ei ole eesmärk ehk raha ei ole peamine asi, mille nimel me elame, vaid see on eneseväljenduseks ja mugavuse loomiseks. Kui soovid enda missiooni siin maailmas suurendada ja täita, siis ole sina see, kes inspireerib inimesi tegema tööd, mida nad naudiksid kogu hingest ja tee ise tööd, millest on reaalselt maailmas kasu. Sinu õnnekanal avaneb rahaliselt Jupiteri kaudu siis, kui sinu töö on inimkonnale kasulik, mitte kahjulik. Olen ette kuulutanud, et Pluuto lagundab nii ehk naa kõik valdkonnad, mis teevad inimkonnale tegelikult liiga. Analüüsi, millises valdkonnas sa töötad ja kas sellest on ka reaalselt inimestele kasu või ei. Muuda töö enda ja teiste kasuks. Inspireeri ka teisi seda tegema, et maailm muutuks tervemaks kohaks ja ühiskonnas kaoks ära majanduslikus mõttes stress. Stress kaob, kui inimene naudib enda tööd ja nüüd peab see olema ka inimkonnale kasulik. Kõik tööenergia blokaadid tulevad Pluuto ajastul nendesse valdkondadesse, mis maailma hästi ei toida. Tee sina materiaalselt heategu ja suuna ka teisi seda tegema. Ole inspiratsioon! Ole motiveeritud maailma parandama.

Soovin sulle kogu südamest kõike head, hoia hinges positiivsus ja küllus saabub läbi selle sinu isiklikku ellu!

Tene Laul