Olen selles elus rännanud paljudes erinevates kohtades, õppinud tundma inimesi ja taimi ning käinud tunnetamas sealset spirituaalset energiat. Iga rännak on avanud mu silmi aina rohkem ja rohkem selles osas, kui oluline on olla kontaktis selle maailmaga siin. Selle maailmaga, kus me praegu elame, meie planeet Maaga. Et oluline on ühtehoidmine, omavaheline kohtumine, silmast-silma suhtlemine, vestlemine, energiate ühendamine, ühise keele leidmine. Meil kõigil on midagi ühist, meil on alati võimalik leida ühist keelt.  

Mida rohkem sa avad enda silmad elule ja vaatad väljapoole iseennast, seda rohkem sa näed, kui suur on maailm, ja see on imeline tunne. Mida spirituaalsemaks ja tasakaalukamaks sa kasvad, seda rohkem sa hakkad endast väljapoole vaatama, see tuleb iseenesest. Kui see oskus on sinus olemas, siis see on märk sellest, et sa oled enda hingega kontaktis. Mida rohkem sa näed maailma heaga, seda sügavam on sinu spiritualism. See, et sa suhtud elusse positiivsusega, ei ole roosade prillidega ringi käimine, vastupidi, see on midagi väga võimsat ja ilusat, sest see on oskus armastada elu tingimusteta. 

See on see 5D-energia, mille poole ma sind muudkui juhatan. See on meie uue ajastu energeetika, mis on ülivõimas silmade ja hinge avaja. Kui sa oled selles energiavoos, püüdsid selle kinni, tegid alates 2021. aasta juulikuust endaga spirituaalset tööd ja said enda 5D-pileti kätte, siis see energia on sinuga. Kui veel ei ole, siis, usu mind, see tuleb. Ma tunnen ja tean seda, minu missioon on analüüsida 5D-energiat ülimalt sügavalt, et mõista seda, kuidas tõsta sind ja kõiki teisi sellesse energiasse. Seega, kui sa loed 5D-energia artikleid ja tunned minu kirjutatuga sidet, siis palju õnne - sa oled seal, sa oled saanud enda 5D-pileti kätte. Ja see pilet sellele teekonnale kehtib igavesti! Miks?

Kui vaatan taevakaarti, siis meid on ees ootamas väga palju kosmilisi hetki, mis toovad valgustatuse ja laevad meid spirituaalselt. Seega ära alahinda ühtegi sammu, et muuta end veelgi spirituaalsemaks - igapäevased rituaalid, meditatsioonid, tänulikkuse praktiseerimine, intuitsiooni tugevdamine, unenägude tõlgendamine, Inglinumbrite tõlgendamine, kristallide kasutamine ja kandmine, kuufaaside jälgimine, tingimusteta armastuse suurendamine ja muud spirituaalsed praktiseerimised on sinu jaoks olulised. Nii muudad sa end iga sammuga võimsamaks ja sa teed seda iseenda heaolu jaoks. Kui sa oled endaga heaolus, siis sa suurendad ka teiste heaolu. Spirituaalsuses eksisteerides tead sa alati, et sinu rõõmu ja õnne teistele jagamine ei võta seda sinult ära, see just külvab seda teistesse. Seega näe alati enda heaolu nimel vaeva, et ka teised saaksid ühel hetkel sellest osa. Inimesed, kes sind armastavad, ei nõua sinult midagi, nad on osa sinu elust, nad saavad loomulikult osa sellest, mida sina sisaldad. Kui sina oled õnnelik, siis on ka teised õnnelikud - sinu perekond, sinu laps, sinu ema, sõbranna, kaaslane, sõber - kõik inimesed siin maailmas. See on Universumi hääl ja Universumi keel - tingimusteta armastamine!


"Ajarännak 2023" raamatu kirjutasin ma tingimusteta armastuse energias ja sealt saad sa lugeda, mida teha, et selles elada. Kui sul on see raamat olemas, siis võta see kätte ükskõik millised hetkel, kui tunned, et soovid juhatust. Kõik 2023. aastast kirjutatud artiklid mu koduleheküljel on jätk ja lisa mu raamatule.

Kui sa oled tingimusteta armastuse energiasse jõudnud, siis sa näed maailma avatud silmadega, elad sellega ühes rütmis, usaldad elu, tunnetad seda paremini, lood selles midagi ilusat ja head. Sa ei kuritarvita energiaid, vaid sa lood energiast energiat, mis on hea kõigi jaoks. See on ülim põhjus, miks suurendada endas tingimusteta armastust, liikuda 5D-energias ning olla kontaktis Universumiga. Nii sa panustad siia maailma, oled enda missioonil. Mida rohkem sa oled endaga kontaktis ehk spirituaalne, mida rohkem sa armastad elu, seda rohkem avaneb sinu elus uksi, mis viivad sind sinu teekonnale, sinu missiooni täitmisele. 

Kirjutan sellest seetõttu, kuna kõigil ei ole võimalik jõuda minuga kohtuma, et ma saaksin aidata teil teie ülimat teekonda üles leida. Aga ma saan teha seda enda artiklitega, aidates sul samm-sammult kasvada spirituaalselt tugevaks, et sa leiaksid selle teekonna ise üles. Kas siin või kohtudes, aga ma aitan sul selle teekonna üles leida! Olen alati öelnud sulle, et ma olen sinu kõrval ja valgustan sind alati. Minu eesmärk on olla sulle toeks, kuna ma tean, kui oluline on see, et sa armastad elu. Väga palju on õnnetuid inimesi, kes ei ole eluga kontaktis, soovin neid kõiki üles äratada. Ja nende üle, kes suhtuvad elusse armastusega, rõõmustan ma alati. Ma tean, et on väga palju traumasid, stressi ja probleeme, ma tunnen ning näen seda. Seega tervenda kõike, mis tekitab sinu elus stressi, tervendame seda koos, leiame sellele lahenduse, sest alati on lahendus olemas. Võib-olla olen sellel teemal juba kirjutanud, siis leiad endale mu artiklitest või raamatutest abi. Kui ei ole, siis kindlasti kirjutan. Oleme siiski telepaatiliselt ühendatud, mina ja sina, sest me oleme siin Universumis koos. Telepaatiline energia on nähtamatu energia, see on olemas, saada enda mõtted õhku ja ma püüan need kinni ning panen spirituaalsest vaatenurgast kirja.

Hoia end, väesta end alati spirituaalselt, kasvata end iga päevaga aina võimekamaks, armastavamaks, tervemaks ja õnnelikumaks inimeseks!

Hoian sind!

Tene Laul