Augusti alguses aktiveerus kõikide saatuseteel suur muutus ja 12. augustil kinnitus Täiskuu ja Jupiteri koosmõjul igaühe ellu midagi suurt. Kirjutasin eelmises horoskoobis, et hoidke positiivset suhtumist ning keskenduge enda elus konkreetsele aspektile, millele soovite ilusat ja head muutust. Kui sa suutsid seda teha, manifesteerisid uuendust ja tegid rituaale, siis suure tõenäosusega saad sa selle unistuse täitumist enda silmaga tulevikus näha. Kõige enam hoogu saab selle soovi täitumine juurde 2023. aastal. Seega soovitan ühel hetkel tagantjärgi lugeda nii seda kui ka eelmisi horoskoope, et näeksid ise, kuidas kosmiline pilt meid kõiki mõjutab, ja tunda ise, kui oluline on teha õigel ajal õigeid otsuseid.


Kui sa ei jõudnud augusti esimesel poolel enda manifestatsiooni teele saata, siis on sul nüüd, vahetult peale 12. augustit ja Täiskuud, veel mõned päevad võimalik seda teha, enne kui energiad lähevad universumis lukku ja Jupiter liigub edasi neid soove teostama. Et sa jõuaksid seda teha, siis loe läbi augusti esimese poole horoskoop ja tegutse kiirelt, sest aega on maksimaalselt 15. - 16. augustini. Eriti soovitan teha seda rituaali, mille olen horoskoobis välja toonud ja asuda kandma vähemalt kahte kristalli nendest seitsmest, mille panin soovmõtete jaoks sulle ja teistele sinna kirja. Loe kõigest SIIT.

Oluline on teha Palo Santoga suurpuhastust enda kodule ja iseendale, see suurendab kordades võimalust saavutada seda, millele sa keskendud. Palo Santo puhastab ära selle energia, mis segab sinu soovi täitumist. Tegemist on püha puuga, mida on aegade algusest peale kasutatud soovide universumisse kinnitamiseks.

LÕPUKS OMETI ON SELGUSTUNNE SAABUMAS!

Ma tean, mis kõigiga toimub ja sa võidki tunda, kuidas viimane aasta aega on nii mõneski aspektis olnud väga ebaselge. Justkui väga palju on olnud kõike, millega sinu mõistus on pidanud tegelema. Kindlasti oled tundnud, et sa pendeldad mõne konkreetse mõttega edasi-tagasi. Arvestades seda, mis on aasta jooksul kosmoses toimunud ja kui palju on olnud neid kosmilisi hetki ehk planeetide seisusid, mis on esmakordselt meie eluaja jooksul aset leidnud, siis pole ime, et sa oled end ühel hetkel ära kaotanud, siis leidnud, siis uuesti ära kaotanud ja taas üles leidnud. See kõik on okei, ma saan teist aru, rohkem, kui te arvata oskate. Ma tean, mis toimub, ma näen teie sisse ja kuulen teid telepaatiliselt. Aga nüüd, augustis, on asjad pöördumas palju ilusamale tasandile, selgemale ja harmoonilisemale lainele.

Kui sa tunned, et sul on vaja rohkem lisajõudu, et taastuda ja harmoniseerida enda vaimset keha, siis kanna Valget Hauliiti või Püriit-Tripliiti. Need kaks kristalli aitavad sind. Lisaks tarvita juurde ka Ashwagandhat, Meelerahukompleksi ja probiootikume, kuna need aitavad stressist kiiresti taastuda ja eluga edasi liikuda.

Selgustunde saabumist ja olukordade lahenemist hakkad tundma ja nägema nüüd augusti teisel poolel. Ja just nendel teemadel, mis on sinu elus viimasel perioodil ebaselged olnud. Mul on teie kõigi üle väga hea meel, kuna te väärite seda! Sa võid tabada end selgusmomentides iga päev, liikudes septembri poole! Sulle hakkavad asjad iseseisvalt kohale jõudma või keegi teine annab sulle selgust. Pane tähele, mis sinu ümber toimub ja naudi, et elu liigub edasi!

Aga sa saad seda kõike kiirendada, eriti kui sul on konkreetne teema, millele soovid kindla peale vastust ja selgust saada. Siis soovitan sul teha eneses selgusele jõudmise rituaali.

Selleks auruta enda kodus igapäevaselt May Changi, Sidrunheina või Sidruni Teepuu eeterlikku õli. Need kolm on suurepärased energiapuhastajad, aidates sul valenägemustest ja muredest lahti saada. Lisaks aitavad need sinu intuitsioonil aktiveeruda ning õigel informatsioonil sinuni jõuda. Ekstra hea on kasutada neid kolme õli koos või igal päeval vähemalt ühte neist. Aseta õlilambi kõrvale suitsema ka Jasmiiniviiruk, kui soovid suhetesse selgust saada või kui sul on peas küsimusi, mis on seotud kellegi teisega.

NÜÜD ON ÕIGE AEG VÕTTA VÄLJA PENDLID JA SAADA NENDE ABIL OMA KÜSIMUSTELE VASTUSED - KOSMILISTE ENERGIATE TÕTTU SAABUB SELGUS KIIREMINI JA SA VÕID ISE USALDUSVÄÄRSETE VASTUSTENI JÕUDA!

Kui sul on olemas enda isiklik pendel, siis nüüd on õige aeg see välja võtta. Puhasta see enne kasutamist Palo Santo suitsu sees ära ja leia igas päevas vähemalt korra üks hetk, et pendli käest vastuseid saada.

Pendleid on ülimalt lihtne kasutada, seda saavad ja võivad kõik teha. Pendlite käest küsimustele vastuste saamine aitab kaasa sinu isiklikule spirituaalsele arengule. Mida rohkem sa seda teed, seda täpsemini pendel sinuga räägib.

Pendli käest saab küsida JAH/EI küsimusi. On oluline, et sa saad seda teha rahus ja vaikuses, näiteks võta pendel kaasa kasvõi loodusesse jalutama minnes, leia koht, kus looduse võlu ja ilu nautida ning küsi pendli käest just seda, mille kohta soovid selgust saada.

Kui sul ei ole veel enda isiklikku pendlit ja soovid selle enda ellu tuua, siis kasuta pendli valimisel enda intuitsiooni. Tunneta, milline pendel sind kõnetab. Milline kristall sinu poole tõmbab. Kõiki pendleid saab kasutada ükskõik milliste jah-ei küsimuste esitamiseks, lisaks on neil kõigil veel eraldi vägi, mis teemat see pendel suudab ekstra hästi kanaldada. Olen selle kõikide pendlite juurde kirja pannud, leiad need SIIT.

18. AUGUSTIL TOIMUB VEENUSE JA JUPITERI ARMASTUSEÕNNE AKTIVEERIV ENERGIA, MIS PEEGELDUB OTSE MEIE MAA PEALE!  SUUREPÄRANE AEG SUURENDADA ARMASTUSEENERGIAT JA MANIFESTEERIDA ÕNNE PRAEGUSTESSE SUHETESSE VÕI TULEVASTESSE SUHETESSE!

Järjekordselt mul teie kõigi üle nii hea meel, arvestades seda, millised imelised energialaengud on Maa peale kiirgamas ja kuidas planeedid meie kasuks töötavad. Sellel päeval on sul võimalik kogeda midagi ekstra ilusat kellegagi, kes on sinu südames. See on õige ja väga hea päev armastuse avaldamiseks, tunnete väljendamiseks ja suhtealase selgustunde saavutamiseks.

Veenuse ja Jupiteri vägi, mis kiirgab Maa peale, avab spirituaalsete inimeste Südametšakrad ja suurendab seetõttu tundeid, aitab vallalistel enda kaaslase üles leida ja tuua suhetesse sügavamaid tundeid.

Kui soovid enda kaaslasega suhet tugevamaks muuta, siis on just sellel päeval ekstra hea teha koos midagi, mis aitab teid omavahel lähendada. Või kinkida just siis midagi hingele, mis lisaks sümboliseeriks teie armastust. Nagu näiteks midagi Granaadist, Roosast Kvartsist või Thuliidist. Granaat on kristall, mis suurendab kireenergiat ja sobib ideaalselt ka meestele. Roosa Kvarts sümboliseerib tingimusteta armastust ja Thuliit muudab negatiivse armastusekarma positiivseks, aidates tervendada su hinge kui ka suhet, milles võib probleeme olla.

See on ka õige päev Jasmiiniviiruki põletamiseks, et kanaldada Veenuse ja Jupiteri kaudu armastuseõnne enda elamisse.

18. august teeb esimese avalöögi septembris esile tulevale energiale, mis on suuresti seotud armastuse ja suhetega ning nende tervenemisega. Kui soovid teha kõik selleks, et septembri energeetika oleks sinu kasuks, siis alusta juba augusti lõpus armastusekristallide puhastamise ja aktiveerimisega, armastuseportaalide loomisega ning rituaalide ja maagiate tegemisega.

27. AUGUSTI NOORKUU VALLANDAB ARMASTUSEÕNNEENERGIA, MIS HAKKAB MEID KÕIGE AKTIIVSEMALT SAATMA SEPTEMBRIS!

Kui 18. augustil toimuv Veenuse ja Jupiteri energialaeng annab märku sellest, mis hakkab suhetega toimuma, siis 27. toimub Noorkuu aktiveerib selle energiavoo, mis kandub kõikidesse järgnevatesse päevadesse ja seda kogu septembri jooksul. Pikemalt kirjutan sellest juba septembrikuu horoskoobis.

Väga oluline on panna nii 18. august kui ka 27. august enda kalendrisse kirja, seda selleks, et sa ei unustaks nendel päevadel armastuseõnne manifesteerida. Lisaks tuleb kindlasti jälgida, mis nendel päevadel sinu elus toimub. Kõik, mis leiab nendel kahel päeval aset, annab sulle ilmselge märgi selle kohta, kas sa kannad endaga head armastusekarmat või kehva armastusekarmat ehk blokeeritud armastuseõnne.

Kui nendel päevadel kõik sujub, siis sa oled teinud minevikuga vaherahu, oled õppinud ja avanud end tingimusteta armastusele, mis on ka 2022. aasta eesmärk - avada sinu Südametšakra, et hiljemalt 2023. aastal saaks avaneda Tüümusetšakra. Sellest hakkan teile rääkima järgmise aasta saabudes. 5D-maailmasse üleminekuks on vaja praktiseerida tingimusteta armastust, sest nii on võimalik avada kõrgem Südametšakra, milleks ongi Tüümusetšakra. See omakorda aitab jõuda suhetes idüllini, ja ma olen kindel, et te kõik soovite seda.

Tüümusetšakrat ja tingimusteta armastust saab enda sees aktiveerida selliste kristallidega nagu Smaragd, Fuksiit, Serafiniit, Rubiin-Fuksiit, kandes neid koos Roosa Kvartsiga. Neid tuleks kindlasti kanda kaelas, otse Südametšakra kohal, kuna siis kanalduvad armastuseenergiad nendest kristallidest otse südamesse ja sealt edasi Tüümusetšakrasse.

Kui 18. või 27. kuupäevadel juhtub midagi, mis annab sulle negatiivseid märke, külvab seoses suhetega hirmu või paanikat, siis tuleks esimesel võimalusel teha endale korralik suurpuhastus Salvei rituaalitõrvikuga. Ekstra hea on Salvei ja Rosmariini segutõrvik või Salvei ja Kaneeli segutõrvik, kuna need taimed aitavad Südametšakral puhastuda ja eemaldada halba armastusekarmat sinu Auraväljast. Loomulikult sa võid seda kõike teha ka ennetavalt, et vältida armastuserongist mahajäämist, millest hakkan rääkima sulle ja kõikidele teistele enda jälgijatele septembris.

Me oleme siiski iga päevaga lähenemas 2022. aasta lõpu poole ja aeg liigub ekstra kiirelt. Selle aasta eesmärk on puhastada end minevikusuhetest, aidata uutel suhetel tekkida või viia olemasolev suhe ekstra ilusale ja tingimusteta armastuse tasandile. See ongi 5D-energiasse liikumine. Selle aasta lõpuga kinnitub 5D-energia neis, kes on terve 2022. aasta selle nimel end kasvatanud, parandanud ja enda elukorraldust tervislikumaks muutnud.

Seega ma soovitan nii sul kui ka teistel sellest rongist mitte maha jääda. Pileteid veel jagub, aga tehke endaga tööd selleks, et te jõuaksite ilusasse 5D-energiasse, mis kinnitub 31. detsembri südaööl, kui toimub numeroloogiline aastavahetus, ja kui  on 2023. aasta 1. jaanuar - siis on selge, kes kanaldusid 5D-energiasse ja kes jäid maha. Lihtsalt nendel, kes maha jäid, on järgmisel aastal meeletult raske 5D-energiasse pürgida. Just sellepärast ma inspireerin ja motiveerin teid enda elus kõike tervendama. See on olnud teie kasuks, mitte kahjuks!

Noorkuu ajal, 27. augustil, sisusta enda kodu armastuseelementidega. Olen kirjutanud Flamingolillest, mida on kasulik enda koju tuua, samuti teisi erinevaid artikleid, kus olen välja toonud armastuseenergia suurendamise võimalusi. Leiad erinevaid armastusega seotud rituaale ja maagiaid samuti siit:

Armastuseõnne 5D-maagia

Uue  armastuse rituaal Noore Kuu ajal

Armastusesoovi-maagia

Noorkuu kolme armastusesoovi maagia

Noorkuu uue armastuse küünlamaagia

Hingesugulase-maagia

Abieluõnnemaagia 

Perekonnaõnnemaagia

27. augustil on võimalik kanaldada just suhtealast selgust ja seda ekstra palju. Selleks puhasta enda kodu Jasmiiniviirukiga, Roosipuu eeterliku õliga, auruta Ylang Ylangi eeterlikku õli koos Bergamoti eeterliku õliga ja kanalda Noorkuu abil armastuseõnne enda koju. Võta välja pendel ning esita sellele küsimusi, et saada enda suhetesse selgust. Sa võid esitada pendlile kõiki küsimusi, mis pakuvad sulle huvi.

Puhasta ka enda armastuseõnnekristallid Jasmiiniviiruki või nende eeterlike õlide auruga. Kui aurutad õlisid samas toas, kus on sinu armastuseõnnekristallid, siis need juba puhastuvad ja aktiveeruvadki.

Võid juba Noorkuu ajal tuua enda koju armastuseõnnekristalle, et minna armastuseenergias vastu septembrile, kui kosmoses avanevad kõige suuremad armastuseõnneportaalid. Et sa suudaksid nendest kinni haarata ja armastuseõnne enda Auravälja kanaldada. Näiteks Rodoniit puhastab majast minevikujäljed, mille on sinna jätnud teised inimesed ja minevikus olnud suhted. Kui soovid enda eluga edasi liikuda nii, et minevik sind ei kummitaks, siis hoia enda kodus Thuliiti ja Apatši Pisarat. Näiteks aseta kristallid toataimede mulla peale, nii töötavad need sinu kodus ilusti ja aktiivselt, aidates suhetesse värskust ja selgust tuua. Eriti just siis, kui tunned, et mingisugune vana energia blokeerib sind enda eluga edasi liikuda või su suhted kuidagi kannatavad. Või sa oled olnud väga pikalt vallaline ning tunned, et asi võib olla sinu kodu energeetikas.

Kõige olulisem on alates 18. augustist säilitada positiivne meeleolu seoses suhetega, tegeleda enda hirmudega, kui need sind tabavad, ja loota ning unistada suhete osas ilusamast tulevikust.

Lisaks soovin sulle meelde tuletada, et 12. augusti Täiskuu ajal aktiveerunud muutusele sinu saatuserajal tuleb samuti jõudu ja väge juurde anda, et see kindlasti manifesteeruks. Selleks ongi vaja hoida igal hetkel positiivset suhtumist ja hoida muremõtted eemal ning vähendada stressi, et sinu isiklik saatus saaks kujuneda imeliseks. Kui sa kanaldasid 1. - 12. augustini armastuseenergiat, siis nüüd, augusti teisel poolel, suunagi kogu rõhk armastuseenergia võimendamisse, kuna kosmos ise avab selle jaoks portaalid. Kui sa manifesteerisid juuli lõpus rahaenergiat, siis see kinnituski 12. augusti Täiskuuga universumisse. Eriti siis, kui sa tegutsesid nii, nagu ma juuli teise poole horoskoobis soovitasin!

Soovin teile imelist teekonda, olete kõik õnne, armastust ja tasakaalu väärt! Soovin, et te kõik leiaksite vastused küsimustele, mis teie peas ringlevad ja selgustunne saabuks! See on võimalik, arvestades, mis kosmoses hetkel toimub!

Augustis on tavahinnast -10% soodsamad need kristallid ja nendest valmistatud ehted: PäikesekiviMerevaikTsitriin ja Punane Jaspis! Need kristallid aitavad aktiveerida sinu Sakraaltšakrat ja Päikesepõimikut, et universumi soodsad seisud kinnitaksid sinu südamesoovi sinu saatuserajale, et see saaks täituda! Kõik soodustooted leiad SIIT.

LA TENE tähistab oma 8ndat sünnipäeva! Selle puhul toimub SUUR SÜNNIPÄEVALOOS! Kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE Tallinna ja Kuressaare poodides või e-poes, loosin välja LA TENE kinkekaarte! Igas poes on 3 võitjat ehk kokku on 9 võitjat! Loosi läheb 3 x 50-eurost kinkekaarti ja 6 x 20-eurost kinkekaarti. Loosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud ajavahemikul 15. august - 15. september! Head loosiõnne!


Armastusega

Tene Laul