Esineda võib ka unenägusid, kus sa näed, et sul on tunded mitme inimese vastu. Selline unenägu võib sageli esile tulla ka siis, kui sa tegelikult mitme inimese vastu romantilisi tundeid ei tunne. Sellel unenäol võib olla kaks erinevat tähendust. Kui sul on ka päriselt südames kaks armastust, siis loe minu kirjutatud unenägude seletajast esimest tõlgendust. Kui nägid unes mitut armastust, kuid päriselus on neid vaid üks, siis on sinu jaoks teine versioon.

Esimene versioon

Kui sinu südames on tõepoolest kaks armastust, siis toob nende unes nägemine sulle tegelikult vihje, kuidas selle kõigega elus edasi liikuda. Selline unenägu tuleb läbi ja lõhki lahti harutada, defineerida sümbolite tähendused unenägude seletaja abil ning leida sealt omakorda märke ning sõnumeid.

Kui näed unes mõlemat armastust, siis räägib sinu intuitsioon sulle seda, kellega edasi liikuda, kellel minna lasta, kes mida sinu vastu tunneb ja mida sa tegelikult nendelt suhetelt ootad.

Karma seadus ütleb, et me võime armastada keda iganes me soovime, kuid kui soovime ise täielikku armastust vastu saada, siis füüsiliselt ei tohi me ennast mitme inimese vahel jagada. Siin on jälle koht, kus sa pead ise tunnetama, mida sa elult ootad. Kas ootad pühendumust, siirust, ehedust ja üks ühele armastust või mitte. Karma seadus on väga lihtne: kui jagad end, siis eelda ka seda, et teine pool jagab end.

Teine versioon

Seda unenägu esineb rohkem ning selle nägemine võib ka kõige truuma kaaslase hommikul ära ehmatada. Tihti öeldakse mulle, et sellised unenäod tekitavad tunde, justkui oleks enda kaaslast petetud, sest tundsid unes armastust ka kellegi teise vastu. Üldiselt tunduvad need unenäod väga reaalsed ja seetõttu ka selline reaktsioon.

Tegelikult näitab see unenägu aga seda, et sa oled armastatud. See armastus võib tulla lastelt, sõpradelt, emalt-isalt või kelleltki, kellega oled lähedane. Armastus võib end ilmutada justkui teise valikuna, kuigi reaalsuses ei pruugi see nii olla.

Kui näed, et sinu kaaslane armastab sind vähem kui fantoomkaaslane, siis võib see viidata igatsusele ja soovile end jälle armastatuna tunda. See võib olla ka appihüüe sinu alateadvuselt, mis soovib rohkem armastust tunda.

Sa saad ise analüüsida, millises seisus on side sinu ja kaaslase vahel. Kui see on suurepärane, sa oled sellega rahul, siis vihjab see unenägu, et sa oled ka teistest suundadest armastusega külvatud. Kui teie vahel on distantseerumine, siis viitab see unenägu armastuse igatsemisele. Vahel võib see isegi vihjata, et sinu eluteele on tulemas keegi teine. See võib olla ka ettekuulutus suhteseisu muutumisest.

Rodokrosiit on kristall, mis tugevdab armastust, võimendab sidet ja tõmbab armastust ligi. Kanna ja kasuta seda kristalli, kui soovid enda kaaslasega tugevamat sidet või kui soovid saada selgust selles, mida sa kellegi vastu tegelikult tunned.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.