Külgetõmbeseadus on võimas, saame seda kasutada enda unistuste ja soovide aktiveerimiseks ja täitumiseks. Kui sa tahad, et sinu südamesoovid täituksid, siis külgetõmbeseadus aitab sul seda teha. See loob sinu ja soovi vahele energiatunneli, mis juhatab sind, loob võimalusi ja annab sulle head õnne, et soov saatusesse ära mahutada. Probleem võib tekkida aga selles, et külgetõmbeseadus ei tööta korralikult. On mõned tüüpilised vead, mis blokeerivad külgetõmbeseaduse ajal, kui seda tegelikult aktiveerida soovitakse. Aitan sul neid näha, et sa mõistaksid, ega sa ise enda õnne ei blokeeri. Jagan ka head nõu, kuidas muuta olukord vastupidiseks ehk sulle kasulikuks.

1. SA KESKENDUD LIIGA PALJU ENDA SOOVILE JA KASUTAD SELLEKS NEGATIIVSET ALATOONI 

Külgetõmbeseaduses kehtib reegel, et sa pead oskama pidada piiri kinnisideelise mõtlemise ja regulaarselt enda soovile keskendumise vahel. Sellel on õrnõhuke piir, mida on ääretult lihtne ületada, nii et külgetõmbeseadus läheb tegelikult lukku.

Kinnisideeline mõtlemine ehk liigne keskendumine millelegi, mida sa väga enda ellu soovid, blokeerib külgetõmbeenergia.

Näiteks soovib vallaline naine enda ellu kaaslast, ta on suhteks valmis, ta ei soovi enam üksinda olla ja ootab seda kõige õigemat. Külgetõmbeseadus toimib juhul, kui ta saadab endast välja signaale, usub, et ühel hetkel leiab ta selle õige inimese üles. Ta kannab selle mõttega armastusekristalle ja aktiveerib enda energiavälja Salvei "Armastuse" rituaalitõrvikuga. See kõik on kasulik külgetõmbe loomiseks ning soovini jõudmisel.

Aga asi võib ka käest ära minna. Mõeldakse pidevalt sellele, et ma pean selle inimese kindlasti leidma, süstitakse endasse paanikat, kui asjad ei liigu kiiresti ja tulemus ei saabu kohe. Pidev keskendumine ja uuesti keskendumine, millel on stressile viitav alatoon blokeerib Südametšakra ja tegelikult sulgeb selle, mitte ei ava seda. Selleks, et leida see õige inimene, peame enda Südametšakra avama ja seeläbi saab ka külgetõmbeenergia aktiivne olla.

Ma soovin öelda, et keskendumine peab olema stressi- ja pingevaba, see peab olema rõõmus ning ootusrikas. Külgetõmbeenergia aktiveerumiseks peavad kaasas käima õiged emotsioonid ja tunded. See ei käi ainult suhete, vaid kõige kohta.

2. SA PANUSTAD AINULT SOOVIMISELE

Külgetõmbeseadus eeldab seda, et sa oled 100% kohal asjas, mida sa enda ellu taotled ja seda iga enda kehaga. Meil on spirituaalne, vaimne, emotsionaalne ja füüsiline keha, neid kõiki tuleb rakendada, et soovid saaksid täituda ja külgetõmbeseadus saaks sinu kasuks töötada.

Tihti tehakse seda viga, et ainult soovitakse ja unistatakse. Loomulikult tuleb seda teha, aga ainult sellest ei piisa. Sellega kasutad sa enda vaimset keha, kuid kus on ülejäänud?

Toon näite, et sa mõistaksid mind paremini. Sa soovid ehitada endale oma kodu ja soovid külgetõmbeseadusega juurde saada head õnne, mis aitaks sul seda lihtsamini saavutada. Selleks, et külgetõmbeseadus toimiks, tuleb teha järgmist:

Spirituaalsel tasandil pead sa lahti mõtestama, miks sa seda soovid, mida head see sinu ellu toob, kuidas suudaks see sind paremaks inimeseks kasvatada.

Vaimsel tasandil pead sa unistama, lootma, saatma endast välja lootusrikkaid emotsioone ja aktiveerima õnneenergiaid, näiteks rituaalide tegemisega.

Emotsionaalsel tasandil pead hoidma positiivset suhtumist, hoidma enda tuju üleval, olema vähem nõudlik ja rohkem rahulolev.

Füüsilisel tasandil pead sa tegema tööd, et raha saaks selle soovi täitumiseks sinu ellu tulla. Sa pead tegutsema, et asjad saaksid liikuma hakata.

Soovin selle kõigega öelda seda, et ainult soovimisest ei piisa. Külgetõmbeseadus töötab nii, et sa oled enda soovi juures 100% - oled valmis erinevatel tasanditel tegutsema.

3. SA VÄLJENDAD ENDA SOOVI VALESTI

Jah, on võimalik, et sa taotled enda soovi valesti. On väga oluline, et sa mõtestad lahti enda soovi, mida tahaksid külgetõmbeseadusega enda ellu kutsuda. Sinu jaoks peab olema täiesti selge, mida ja miks sa enda ellu soovid.

Soovid peavad olema positiivselt sõnastatud ja lahti mõtestatud, ka need, mis on seotud negatiivsete situatsioonide ümber muutmisega.

Näiteks soovid vabaneda sellest, et kutsud enda ellu pidevalt inimesi, kes sind reedavad, petavad ja sulle haiget teevad. Viga oleks kasutada külgetõmbeseadust nii, et sinu soov oleks sõnastatud selliselt: "Ma soovin, et keegi ei teeks mulle enam liiga!" Selles soovis on negatiivne alatoon, isegi, kui sa tegelikult taotled sellega midagi head. Ma sõnastaksin selle ümber nii, et külgetõmbeseadus saaks sulle tulemust tuua: "Ma soovin, et suhted, mis minu elus tekivad, oleksid täis heatahtlikkust, üksteisemõistmist, andestamist, tolerantsust ja armastust." Kõlab paremini, eks ole? Mõte jääb samaks.

Põhimõte on selles, et taotlus, mida esitad, on esitatud positiivselt ja optimistlikult. Need on energiad, mis aktiveerivad külgetõmbeseaduse.

4. SUL ON HALB SUHTUMINE ENDASSE VÕI ELLU

Külgetõmbeseadus vajab kütust. Mis on see kütus? Positiivne, lootusrikas, optimistlik ja rõõmus energia. Seda kõike saad sa luua enda sees täiesti tasuta. Selleks tuleb ise end nii mõtlema ja tundma motiveerida. Kui see ei tule sul loomulikult välja, siis aita endal õigeid kristalle kandes positiivsemaks inimeseks muutuda. Soovitan selleks Oranži Kaltsiiti, Tsitriini või Päikesekivi.

Sageli tehakse see viga, et hoitakse enda tuju päevast päeva väga madalal, ollakse pessimistlik, negatiivne ja lootusetu. Samas aga soovitakse, et elu muutuks paremaks, soovid ja unistused täituksid. Need kaks asja ei käi käsikäes.

Kui sa oled pessimistlik, siis muuda enda suhtumist, et sinu südamesoovid, saaksid täituda ja külgetõmbeseadus saaks sinu poolt olla. Sul on vaja enda tuju iga päev üleval hoida, eriti siis, kui esitad taotlusi või kasutad Täiskuud õnneenergia aktiveerimiseks ja teed rituaale. Need saavad toimida, kui liigud positiivselt ja lootusrikkalt edasi ka peale nende praktiseerimist. Igapäevane energia loeb, see loob külgetõmbe või hävitab selle. Jäta see meelde!

5. SA EI OLE ENDA ELUGA RAHUL

Rahulolematus saadab sinu Auraväljast välja negatiivseid võnkeid, mis blokeerivad õnneenergia ligikutsumise ja loomise ka sinu enda Auraväljas. Lühidalt öeldult - rahulolematus peatab õnnenergia.

Kui sa näed enda elu pidevalt läbi mustade prillide, avastad jälle siit ja sealt midagi, mis on kole, vastik, ebaõiglane ja halb, siis ei ole üldse mõtet külgetõmbeseadust aktiveerida. Külgetõmbeenergia tekkimiseks on vaja sinu head suhtumist endasse ja ellu üleüldiselt.

Praktiseeri tänulikkust, nii saad lahti rahulolematusest. Tänulikkus on külgetõmbeseaduse liitlane. Proovi leida ka kõige keerulisemal ajal midagi, mis on ilus ja hea, neid asju on, neid inimesi eksisteerib. Sa pead lihtsalt ise enda silmad avama, proovima ja üritama seda teha.

Külgetõmbeseadus vajab kütust, et viia sind elus kohta, kuhu oled soovinud, pakkuda sulle seda, mida oled taotlenud. Kütuseks on sinu enda suhtumine, emotsioonid ja teod!