Šokolaadi unes nägemine on suurepärase tähendusega, aidates ette kuulutada häid energiaid. Igal asjal, mida sa unes näed, on tähendus. Seega ei tasu jätta mitte ühtegi unenägu tõlgendamata ja selles olen sulle abiks mina. 

Kui sa oled näinud šokolaadi unes ja unenäo tähendus tekitab sinus häid emotsioone, siis on unenägu heaendeline. Kui unenägu on olnud halbade emotsioonidega, siis tõlgi unenägude seletaja vastandversiooni. Kui kirjutan, et see toob sulle head õnne ja unenägu tegelikult oli väga keerulise ja halva ülesehitusega, siis sellisel juhul tähendab see ebaõnne. Seega on väga oluline meenutada oma unenägu detailselt.

Šokolaad sümboliseerib rikkust, küllust, võimalusi ja ootamatuid hetki, mis võivad sind üllatada millegi toreda ja rõõmsaga. Seega šokolaadi söömine on suurepärane märk, mida unes näha.

Šokolaadi söömine unenäos on heaendeline ning viitab uute võimaluste ellu tulemisele. Mida rohkem sa šokolaadi unes sõid, seda suurejoonelisem  ja rikkalikum on uus võimalus. See viitab ka heade ideede tekkimisele, mis on suurepärased ja küllust toovad. Sa võid tulla millegi peale, mis toob sulle väga palju rõõmu ja õnne. 

Šokolaadi ostmine viitab kellegi kaudu rikastumisele ehk hea õnn saabub sinuni kellegi teise kaudu.

Šokolaadi kinkimine viitab sellele, et annad enda head õnne rõõmuga ära ehk jagad enda küllust kellegi teisega. Kui sa mäletad "kes" see inimene oli, siis võib olla just tema see, kellega sa enda küllust ja häid ideid jagad.

Šokolaadi leidmine sinu unenäos viitab millegi ootamatu teada saamisele, mis toob endaga kaasa häid ideid, võimalusi ja rikkust. Kui sa leiad suures koguses šokolaadi, siis peaksid väga õnnelik olema, see võib viidata lotoõnnele või suuremale rahaenergiale.

Mida rohkem oli sinu unenäos šokolaadi, seda suurem küllus ja rikkus on sinu poole teel.

Kui soovid enda majanduslikku olukorda veelgi parandada, siis alusta kindlasti Malahhiidi kandmist ja aseta Roheline Aventuriin enda kodus Ida-ilmakaarde ehk Feng Shui järgi sinu hetkekülluse nurka. Kuidas luua endale küllusenurka, saad lugeda SIIT.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.