Igal unenäol on oma tähendus ning seetõttu ei tohiks unenägusid alahinnata, vaid just vastupidi - proovida neid lahti seletada, et sul oleks võimalik ette teada, mis sinu eluga on toimumas. Sa kas näed unenägu, mis on otsetõlkes ehk realistlikku unenägu, mis aitab sul teada saada seda, mis on sinuga toimumas või on tegemist kaudse unenäoga, mis aitab sul läbi unenäo definitsiooni teada saada, mida see tahab ja soovib sulle edasi öelda.

Kui sa näed unes šokolaadikomme, siis need sümboliseerivad uut võimalust. Kui keegi näiteks ostab sulle komme, kingib või toob sinu kätte need - siis see sümboliseerib samuti uut võimalust. Näiteks uut teekonda, mille avab keegi teine sinu elus. Eriti siis, kui keegi konkreetselt pakub sulle neid komme.


Šokolaadikommid, mille soetad ise enda unenäos - need näitavad unes ette seda, et sa ise lood endale uue võimaluse selles elus ehk avad ise enda elus uue eluetapi. Igatahes on šokolaadikommide unes nägemine heaendeline ja seda tasub vastu võtta vaid hea sõnumina.

Lisaks olen kirjutanud, mida kommid unenäos eraldi tähendavad. Selle kohta saad lugeda SIIT. Šokolaadi kohta saad eraldi lugeda SIIT ja pulgakommide kohta SIIT.

Soovitan sul kõik enda unenäod ära tõlkida, et sa saaksid teada, mis seisus on sinu energeetiline keha ja kuhu poole sinu hing liikumas on.

9 aasta jooksul kirja pandud unenägude seletajad leiad kõik SIIT.