Skorpioni peamiseks planeediks on Pluuto, mis annab sellele tähtkujule suurepärase oskuse näha valusat tõde. See on Skorpioni jaoks ühtemoodi keeruline ning teisalt on see tema parim külg, millega siin planeedil eksisteerida. Arvestades seda, et terve inimkond elab Pluuto ajastul kuni 25.07.25, siis Skorpion on see, kes peab enda tugevused sellel ajastul esile tooma. Kuna just tema on see, kes on seotud Pluuto energia väljendamisega - tal on see oskus. Kui sa oled Skorpion, siis tea seda, et sind saadab sellel ajastul kolm ülimalt olulist missiooni, mida vajab kogu maailm. Kui sa täidad enda missiooni, täidad sa ka tegelikult osa enda elu ülesandest.

Skorpionit juhib vee-element, mis muudab sind äärmiselt tundlikuks kõikide inimeste energiate suhtes. Mida rohkem on teistes madalat energiat, seda rohkem see sind ärritab, kuna sa tunned ja tajud selle päris kiirelt ära. Selle vastu tuleb sul ennast kaitsta, et sa ise seeläbi energiast tühjaks ei jookseks. Saad end alati kaitsta kristallidega, sest kristallid on need, mis suudavad sind tasakaalus hoida. Skorpioni kõige ideaalsemaks tasakaalustajaks Pluuto ajastul on Dumortjeriit, mis aitab hoida ka selle tähtkuju sisemist tasakaalu.

Dumortjeriit aitab Skorpionil tasakaalus olla ka siis, kui teised inimesed tema ümber on tasakaalust väljas. Tegemist on kristalliga, mis ühendab Skorpioni Pluutoga ehk teda juhtiva planeediga. Kui sa oled Skorpioni Päikesemärgi all sündinud, siis on sinu jaoks oluline, et sa saaksid Pluutolt pidevalt vastavat energiat, mis aitab sind väestada ning hoida elus alati õigel kursil. Dumortjeriit on Skorpioni jaoks üks parimaid valgustajaid ehk intuitsiooni tugevdavaid kristalle, millel on oskus sulle edasi anda selgeltteadmisi selle kohta, mida sa võiksid enda elu kohta kindlasti teada. Samas aitab see täita ka missiooni, milleks Skorpionina sünniti.

1. HOIDA MAAILMAS ÄRA KURJUST, VALGUSTADES SEDA

Skorpion, sinu juhtivaks planeediks on Pluuto, mille eesmärgiks on näidata valgust pimedusse ehk see planeet omab Maa üle võimu kurjuse eemaldamisel ning selle paljastamisel. Seetõttu on ka sinul oskus kergelt läbi näha kurjust. Vee-elemendi esindajana on see sulle tihtipeale äärmiselt raske ning vahel sa soovid neid teadmisi enda sees blokeerida, et need sulle liiga ei teeks. Kuid mina ütlen selle peale, et neid ei tohiks ignoreerida. Kui sa midagi näed, avastad ja tajud, siis tuleks sellele valgustust anda ning mitte peita pead liiva alla. Veelgi enam Pluuto ajastul, mille eesmärk on muuta maailm paremaks kohaks. Seetõttu tuleb sul anda endast maksimumi selles osas, et tuua siia maailma rohkem valgust juurde. Kui sa märkad kedagi, kes vajab probleemidest väljumiseks abi, siis ole sina see, kes teda aitab. Kui sa näed, kuidas kellelegi liiga tehakse, siis ole sina see, kes teise inimese eest seisab. Sinul on oskus seda näha ja sul on vaja ka selle nägemisele kaasa aidata. Kui sa panustad teistesse inimestesse ja maailma selleks, et aidata kurjusel kaduda ning headusel selle asemel tekkida, siis sinu enda Karma võimendub positiivses mõttes. Kui sa soovid head Karmat, siis kindlasti tegutse selle nimel.

Uuel spirituaalsel ajastul on oluline aidata maailma ja meie maailma rahvast. Need inimesed, kes seda teevad saavad Veenuse ajastul (mis algab 25.07.25 ja kestab kaheksa aastat järjest) välja võtta suurejooneliselt enda head Karmat, mille on teeninud Pluuto ajastul. Spiritualistid on need, kes saavad seda head Karmat, kuna spiritualist on see, kes teisele inimesele head teeb ja soovib. Täna elame sellisel ajastul, kus on vaja külvata headust ning seda suurejooneliselt.

2. ARENDADA SPIRITUALISMI JA SEDA ELUSANA HOIDA

Skorpion, sinu juhtiv planeet Pluuto on sulle andnud spirituaalselt tugeva energia, mida tuleb kindlasti selles elus iseendas arendada ja aidata ka teistes arendada. Kui sa selles elus ennast spirituaalselt ei arenda, siis ei täida sa esiteks iseenda elu missiooni ja sa ei saa ka aidata seda teistel teha. Seega soovitan sul enda isiklikuks eesmärgiks võtta pidev spirituaalne kasvamine ja selles valdkonnas arenemine. Sa sündisid Skorpionina, kuna üheks sinu selle elu eesmärgiks on säilitada siin maailma spirituaalsust ja mitte ainult seda, sul on ka Kosmiline kohustus selles valdkonnas areneda. Kuidas seda teha? Pidevalt õppida juurde hinge tootemite tähendusi, rituaalide tegemist ja neid praktiseerida. Spiritualism on kõik see, mida ma siin leheküljel sulle kirjutan ja minu elutöö on hoida spiritualismi. Saad minu õpetusi ja selgitusi kasutada enesearenguks ning aidata ka teistel selles valdkonnas areneda. Kui kellelgi on mõni probleem või mure, siis aita neid lahendada spirituaalselt.

Pluuto ajastul on äärmiselt oluline olla kõikidel inimestel spirituaalses arengus ja kes seda ei tee, need kahjuks jäävad Pluuto "segaduse" sisse. Need inimesed, kes pidevalt iseenda spirituaalse poolega tegelevad, nemad ei taju seda ja suudavad kergemalt hingata maailma suurpuhastuse ajal. Sa ei tohiks kindlasti olla üks nendest, kes langeb segaduste lõksu. Mida selgem on sinu elu ja sinu tajumine, seda lihtsam on sul elada. Seega naudi kristalle, tee rituaale ja tõlgenda enda unenägusid ning motiveeri ka teisi, kes on sinu suhtlusringkonnas, seda tegema. Nii täidadki Skorpioni missiooni, mille konkreetselt sinu juhtiv planeet Pluuto on sulle andnud.

3. KAITSTA NÕRGEMAID

Skorpion, sa oled tegelikult sündinud väga tugevana aga sa ise ei pruugi seda tugevust enda emotsionaalsuse tõttu iseendas näha. Mina ütlen aga selle peale, et tegelikult Skorpion sa oled väga tugev ja sinu sügavad emotsioonid ning tunnete sügav tunnetamine ei ole nõrkus. Sa oled vee-elemendi esindaja, mis tähendabki seda, et sinu tunded on sügavad ning need ei tohiks mitte kunagi sinu kahjuks töötada. Vastupidi, selle sama tundlikkusega on sul suutlikus märgata abivajajat ja sinu üheks oluliseks rolliks siin maailmas on teisi inimesi kaitsta, eriti endast emotsionaalselt ja vaimselt nõrgemaid. Sul on südikust üle saada ka kõige keerulisemast olukorrast, kuna sa ei ole allaandja. See loomulikult ei tähenda seda, et sul oleks seda lihtne teha. Absoluutselt mitte. Sinu adrenaliin tõuseb, kui keegi soovib sulle või teistele liiga teha - kuid see on hea, sest adrenaliini kaudu saad sa jõudu juurde, et sellele kõigele vastu hakata. Kõige olulisem selle missiooni juures on, et sa oleksid enda oskustega teise inimese kõrval, kes vajab tuge. Aita alati nõrgemaid enda teadmiste ja oskustega ning saad head Karmat, mille kingib sulle selle eest Saturn ehk Karma-planeet. Iga heategu saab tasutud, see salvestub sinu Karmasse ning selle saad hiljem tasuna meie Universumist välja võtta.

Tingimusteta ajastul ehk alates 2023. aastal tuleb olla nii iseendale kui ka teistele spirituaalselt toeks. Maailm on suures pöördes ja muutuses, me liigume kõik iidsesse energiasse tagasi ja armastusse samuti. Seda energiat tuleb sul iseendas ja teistes suurendada. Selleks, et sa saaksid õnnelik selles elus olla. Hoia enda kõrval Dumortjeriiti, meel rõõmsana ja ole alati abivalmis. See on sinu missioon ja meie planeet väga vajab seda abi.