Oleme eelnevalt sinuga rääkinud tänulikkusest, kuid sellest võiks vestelda ikka ja jälle. Eriti just siis, kui sul või ükskõik kellel on hingeliselt keeruline olla, tuleb tänulikkusele tähelepanu juhtimine kasuks. Sellel on oodatust suurem mõju ja võime sind toetada, kui sa enne tänulikkuse praktiseerimist arvatagi oskasid - olgu selleks siis tänulikkuse praktiseerimine läbi teatud rituaalide ja tegevuste või hoopis tänulikkuse välja kirjutamine. Kui võtta aega, et olla tänulik kõige selle üle, mis sinu elus on või on olnud, siis toob see sulle naeratuse näole, teeb sinu hinge kergeks ning helgeks. Kõige olulisem on, et sa tunneksid end suurepäraselt ning oleksid õnnelik - seetõttu teeme kõik selleks, et see nii oleks ja ka jääks. Selleks tuleb samm-sammult liikuda positiivsema maailmavaate poole ja seda saab alati kujundada veelgi paremaks ning ilusamaks. Isegi siis, kui see on juba väga kõrgel tasemel, saab positiivsust juurde kasvatada, kui on saavutatud algenergia. See on väga oluline nii sinu, kui ka kõikide teiste jaoks, kuna me oleme sündinud siia maailma koos eksisteerima. Nii nagu ma olen ka eelnevalt öelnud, mida paremini sa ennast tunned, seda ilusamaks kujuneb maailm meie ümber.

Kui sa tunned, et sinu päevas on liiga palju pilvi või elu on kujunenud keeruliseks ning raskeks, siis meenutame, mis on kõige olulisem ning saadame sinu mõtted selle suunas, mis sind toetab. Teeme koostööd! Mida õnnelikumaks sa muutud, seda parem. Eesmärk on, et see õnnetunne sinu sees kasvaks nii suureks, et sellega on võimalik toetada ka kõiki teisi sinu ümber. Nii eestlastel kui ka ülejäänud maailmal on oluline hoida kokku emotsionaalselt, vaimselt, spirituaalselt ja füüsiliselt. Jagada üksteisele armastust ja headust, aidata ning toetada. Pole oluline, millises seisus on keegi sinu kõrval - kui sul on, mida jagada, siis palun tee seda kogu südamest, et inimestel oleks hea olla. Aga esmalt võtame ette teekonna, et suurendada sinu isiklikku jõudu ja positiivsust, et sa oleksid iseenda elu päike ja seejärel päikesekiir teiste eludes. Positiivsus on jagamiseks, see on tervendava toimega - igal inimesel on seda vaja, absoluutselt igaühel!

Mille üle olla tänulik ehk 42 valgust sinu elus, toob sind automaatselt tagasi positiivsusesse ning kergusesse, kui oled rajalt maha astunud. Selleks, et sa eksisteeriksid vaid valguses, siis ole nii hea ja loe seda artiklit siin, mida kirjutasin neli nädalat järjest, spetsiaalselt sinu jaoks. See on üks osa LA TENE antidepressandist, mille saadan valgusena sinu ja kõigi eestlaste poole ning ka neile, kes loevad minu artikleid välismaalt. Arvestades seda, millises olukorras on maailm, siis on meis kõigis vaja valguskiirt suurendada. Selleks, et me saaksime koos eksisteerida, mitte sõdida ning pöörata elu pahupidi. Olen käinud läbi tohutult suurejoonelise raja, mille kogemused kindlasti ei peaks jääma minevikku - need kogemused on jagamiseks ja teiste toetamiseks. Parim, kuidas raskustest kasu saada - kinkida see tarkusena, toetusena ning armastusega teistele välja, et kõikidel oleks hea. Peaasi, et sa oleksid õnnelik!

1. ELU

Alustame suure pildi vaatamisest. See, et sa elad on ime. Hoolimata elu madalseisudest ja tõusudest, on elu siiski kingitus. See, et sa eksisteerid - see on lihtsalt imeline!

2. ARMASTUS

Ei ole vahet, millist armastust sa parasjagu koged - armastus on äärmiselt väärtuslik ning see on miski, mille eest tuleb olla ülimalt tänulik. Pole oluline, kes sind armastab, sellesse tuleb vaadata suure tänulikkusega - olgu see sinu naabrinaine, koer või pereliige, sinu kaaslane või laps, kes sind armastab ja jumaldab. Ema või isa, kes sind toetavad. Võibolla on keegi, kes sind armastab kuskil kaugel, sinust eemal, hoides sind ikkagi niivõrd kiivalt enda hinges. Armastus on imeline ja nii kaunis - vaata sellele tänulikkusega otsa. Ole armastuse üle täielikult tänulik! 

3. TERVIS

Inimese kehas elamine tähendab seda, et tervist ei tohiks mitte kunagi võtta iseenesestmõistetavalt. Kui oled terve, siis ole selle üle tänulik. Kui oled haige, siis ole tänulik selle üle, et elad ning sul on võimalik end tervendada. Kui oled väga keerulises terviseseisundis, siis ole kindlasti tänulik kõige selle eest, mis sinus veel terve on. Mida keerulisem on sinu tervislik seisund, seda suurem võiks ja peaks olema tänulikkus kõige eest, mis veel alles on. Kui sinu tervis on rikutud õnnetuse, trauma või vägivalla tõttu, mida sulle on osutatud - siis tervendame esmalt sinu hingelise ning seejärel füüsilise poole. Oluline on see, et sinu hing jääks ellu ja füüsiline tervis saaks muutuda tugevamaks. Olen avatud vastu võtma väga keerulisi juhtumeid, et päästa inimese hing. Kui oled mingil põhjusel traumeeritud või tead kedagi, kes ei ole veel mitte kusagilt vaimset tuge leidnud, et traumast väljuda, siis olen sinu või tema jaoks 100% olemas.

Kristallide seas kõige kiiremad ja efektiivsemad tervendajad on Bretšastunud Jaspis, Ingli Aura, Šungiit, Verekivi, Sammalahhaat ja Dendriitahhaat. Kõik need kristallid toetavad füüsilise ja vaimse keha kokkuliitmist. Igaühel neist on erinev toime, kuid kõik nad töötavad inimese ellujäämise nimel, mis tähendab seda, et need toetavad ka kõige keerulisemates olukordades, mida on võimalik ületada.

4. PEREKOND

Perekond, head omavahelised suhted ning kokkuhoidmine on ülimalt väärtuslik! Kui sul on suurepärane perekond, siis ole selle üle ülimalt tänulik. Juhul, kui ei ole, siis sellest ei ole midagi - sa saad seda olukorda alati parandada panustades headesse läbisaamistesse. Kui sul on seda hetkel keeruline teha, siis esmalt kasvatame sinus positiivset energiat ning seejärel liigume edasi sinu perekonna juurde. Soovitan sul kindlasti läbi lugeda minu artikli "102 positiivset mõttetera", mille olen sinu positiivsuse üles äratamiseks kirja pannud. Perekond on oluline, hoia sina enda, mina oma ja tema oma perekonda - hoiame kõik üksteist!

5. SÕBRAD

Vahet ei ole, kelle suunas sa tänulikkusega vaatad ning kelle suunas oma häid soove ning tänutunnet mõtetes teele saadad - see kõik on suurepärane. Siinkohal soovin, et sa laseksid enda tänutunde vabaks - lase nendel kaunitel inimestel sinu silme ette tulla, kelle üle sa tunned rõõmu, et nad sinu elus on. Olgu see siis sinu tütar või parim sõbranna, kellega teil on sõprusside ja kes on alati sinu jaoks olemas, trenni- või töökaaslane, kellega tunned tugevat hingelist sidet, naabrimees või sinu naine, kellega sa ülimalt hästi läbi saad ja on sulle sõbra eest.

6. KODU

See, et sul on olemas kodu, mis annab sulle turvatunde ja voodikoha, kus magada, on parim, mis olla saab, et sinu tuju tõsta. Ole ülimalt tänulik selle üle, et sul on koht, kus endale tekk peale tõmmata, panna pea padjale või olla diivanil. See, et sinu kodu ei ole just täpselt selline, millisena sa teda endale ette kujutad, ei ole põhjus, et olla mitte tänulik. Mida rohkem sa tunned tänutunnet enda kodu üle, seda õnnelikumaks sa muutud.

Kui sul ei ole mingil põhjusel kodus mugav ja hea olla, siis selle põhjuseks võib olla negatiivne Auraväli. Võiksid seda kindlasti puhastada Sidrunheina, Sidruni, Rosmariini või Pujuga, kasutades nendest tehtud eeterlikke õlisid või viirukeid - mõlemad sobivad ideaalselt.

7. TÖÖKOHT/SISSETULEK

Ole tänulik enda töökoha ja töö eest. Armasta enda tööd täielikult - see annab sulle võimaluse terveneda, olla terve ja seda tervist säilitada. Vahet ei ole, milline on sinu töökoht või sinu sissetulek - see on kõike seda väärt, kuna see annab sulle võimaluse poest sidruneid, leiba, kiivisid, ube, kikerherneid või ükskõik mida osta, mis on sinu jaoks tervislik ja väärtuslik. 

8. TOITEV JA TERVISLIK TOIT

Toitev, tervislik ning ülimalt maitsev toit on miski, mille üle tänulik olla. See, et saad hästi süüa - see on täiuslik. Võtta puu otsast värske õun, mis on nii küps ja valmis söömiseks - milline maitse, mahlakus ja tervis, mida sellest saad. Selle üle tasub alati olla tänulik, kui saad süüa toitu, mis on kasulik sinu kehale ja hingele.

9. PUHAS VESI

Järgmine privileeg, mille üle tasub olla tänulik, on puhas vesi, mida saad juua, söögiks kasutada ning millega saad hoida end puhtana ning kodu koristada. Kui loed seda siin, siis võta palun hetk ning keskendu sellele, kui suur on privileeg, et saad vannis käia, taimi kasta või lihtsalt kraanist vett juua.

Juhul, kui sinu kodune vesi on mingisugusel põhjusel ebatervislik, siis puhasta seda Šungiidiga. Hoia Šungiiti enda veeklaasis, pudelis või suuremas anumas, kui soovid puhastada suuremat kogust vett Šungiidis leiduvate antioksüdantidega. Šungiit on antiviraalne ja antibakteriaalne, mis tähendab seda, et sellega on võimalik puhastada ka väga saastunud vett.

10. LOODUS

Looduses jalutamine, selle oma silmaga nägemine, loodushelide kuulamine, lumesaju pealt vaatamine, päiksekiire näole langemine - see on väärt ülimat tänu. On inimesi, kes ei saa loodusesse minna mingisugusel põhjusel, olgu selleks siis haigusseisund või õnnetu saatusetee, mis on inimese kinni aheldanud. Soovin, et nende elutee kujuneks edaspidi vabamaks ning kaunimaks, saates palveid nende poole teele. Loodus on miski, mida võiks vaadata tänulikkusega - et sa saad enda kodust jalutada parki või jõe äärde, et selle ilu ning võlu nautida.

11. SINA ISE!

Enesearmastuseni jõudmine on pikk teekond, mida mööda käia - enne, kui see täielikult ilma ego-kihtideta saavutatakse. Hoolimata sellest, et see on spirituaalselt pikk teekond, ole palun tänulik iseenda üle - see, et sa eksisteerid, see, et sa oled sina ise! Aktsepteeri igat erinevat versiooni endast, kes sa oled olnud ja milliseks sa oled tänaseks kujunenud. Palun vaata enda poole vaid armastusega.

12. VABADUS

Vabadus on miski, mille üle tuleb olla tänulik. See, et sa saad liikuda sinna, kuhu soovid ja teha, mida soovid - selle üle tasub olla tänulik. Hinda oma vabadust ning kasuta seda, et armastust endast välja jagada.

13. KINGITUSTE SAAMINE

Kui keegi sulle midagi kingib, siis ole selle üle tänulik, rõõmus ja õnnelik ning näita igati välja enda head enesetunnet. Ära hoia oma tundeid tagasi - tunded on tundmiseks! Olen alati õnnelik, kui mulle kingitusi tehakse, see meeldib mulle väga. Samuti meeldib mulle ka ise kinke teha ja näha, kuidas need kingisaajat õnnelikuks teevad - see on parim tunne üldse. Olen ülimalt tänulik kingituste eest, mida olete mulle aastate jooksul saatnud ja toonud ning lilledele, puuviljadele ja kõige tervisliku eest, mida olete mulle kinkinud. Olen ka ülimalt tänulik nende kaartide ja kirjade eest, mida olete saatnud. Siinkohal soovin tänada kogu südamest kõiki lapsi, kes on mulle joonistanud ja saatnud enda kauneid pilte. Soovin, et ka sinu ellu saabuks palju ilusaid hetki ning kingitusi, mille üle olla tänulik - et iga kingitus teeks sind õnnelikuks!

14. KAUNID MAAILMA VÄRVID

Millal sa viimati imetlesid lillede värve või kauneid toone, mis on taevas? Vaata enda ümber olevaid värve ning ole tänulik selle kauni kunstiteose eest, mida maailm on loonud ja sinu ette toonud. Vaata värvidesse, tunneta seda ilu ning sinu silmad puhkavad.

15. VÄRSKE ÕHK

Värske õhk on ülimalt oluline, kuid kahjuks ei ole see kõigi jaoks kättesaadav. Näiteks, kui oled olnud reostunud keskkonnas, siis on see mõjunud sinu tervisele laastavalt. Kui saad värske õhu kätte, siis ka sinu tervis hakkab koheselt paranema. Ole tänulik selle üle, et sinu elus on värske õhk, mida hingata. Kõigil sellele enam ligipääsu ei ole.

16. LAHKUS

Lahkus on miski, millest saavad kõik tuge ja toetust. Ole tänulik lahkuse eest, mis on sinu poole suunatud, mida oled saanud kogeda ning mis on sind tõepoolest aidanud. Olgu selleks näiteks keegi, kes on sulle appi tulnud, kui su elus on keeruline periood või külalislahkus, mida on sulle pakutud, et sa ennast suurepäraselt tunneksid. Ole tänulik kogu lahkuse eest, mis sind on ümbritsenud ja ümbritseb ka tulevikus.

17. MATERIAALNE STABIILSUS

Rahateemad võivad olla väga keerulised. Ole selle üle väga tänulik, kui sul on olemas materiaalne stabiilsus. Kahjuks ei saa paljud inimesed seda tunda ühel või teisel põhjusel. Isegi, kui sul on materiaalselt ebastabiilne olukord, siis ole tänulik heade aegade eest ning kasuta enda raha oma heaolu parandamiseks, olgu selleks siis tervise edendamine või vaimse ja emotsionaalse heaolutunde saavutamine. Kui soovid suurendada enda külluseenergiat, siis soovitan kanda Püriiti või Tiigrisilma. Need kaks kristalli aitavad kaitsta sind materiaalsete raskuste eest ning suurendada sinu materiaalset stabiilsust.

18. SINU ABISTAJADA

On neid inimesi, kellele meeldib teisi aidata ja kes seda ka tõesti teha oskavad - olenevalt olukorrast, kus keegi on. Ole tänulik iga abistava inimese eest, kes sinu elus on olnud või hetkel on. Juhul, kui sul on abi vaja, siis liigu nende poole, kes on loomult abipakkujad ning teistele toeks. On neid inimesi, kelle elu eesmärgiks on konkreetselt teisi inimesi aidata ja teevad seda sama hea meelega, nagu mina seda teen. Meid eksisteerib - võibolla oled ka sina see, kes saab teistele toeks ja abiks olla. Olen kogu südamest tänulik selle eest, kui sa seda teed.

19. VASTUPIDAVUS

Juhul, kui oled seljatanud keerulised eluperioodid või oled perioodis, mis on äärmiselt raske ning suudad vastu pidada, siis ole selle üle äärmiselt tänulik. Kui su minevik on olnud eriti keeruline, siis ole tänulik selle eest, et oled suutnud vastu pidada ja nii kaugele jõuda. Mida keerulisem on olnud sinu elu, seda enam vaata enda poole positiivse pilguga - ole õnnelik, et oled nii tugev, ja et kasvad aina tugevamaks.

20. INFORMATSIOON

Ole ülimalt tänulik iga informatsiooni eest, mis sind ja teisi inimesi toetab. Eriti, mis toetab sinu heaolu ja tervist. See avab sinu silmi, aitab sul elus edasi liikuda ning teha häid valikuid.

21. TRANSPORT

Kui sa saad sõita (autoga, rongiga, lennukiga, laevaga, rattaga, bussiga või mootorrattaga) ükskõik, millise transpordivahendiga, siis saad selle üle vaid tänulik olla. See, et sul on võimalik liikuda sinna, kuhu sinu süda kutsub - kallima juurde, tööle, sugulastele külla või sõita teisele poole maailma kogema oma silmadega midagi ilusat ja huvitavat, siis selle üle saab olla vaid hea meel. Ülimalt tänulik, et transport eksisteerib.

22. UUED ALGUSED

Ükskõik, millise lõpuga sa oled pidanud silmitsi seisma - olgu see suhte lõpp, millegi kaotamine, teise kohta kolimine või hoopis täiesti uus algus - teades, et sind on ees ootamas täielik tundmatus, siis ka selle üle tasub olla tänulik. Iga uus algus toob endaga kaasa midagi head. Vahet ei ole, kui keeruline eluperiood sul on olnud, kui palju oled pidanud kannatama või kui palju oled kaotanud - see uus teekond on seda väärt, et olla selle üle õnnelik. Selles uues teekonnas on midagi sellist, mida sa ei ole varem kogenud. See sama kogemuste pagas, mille sa uuelt teekonnalt saad, viib sind põnevasse ja võibolla isegi veelgi õnnelikumasse kohta, kus sa ei ole varem olnud. Seega, miks karta? Ole tänulik selle uue teekonna eest.

Mookaite on kristall, mis aitab suurendada head õnne sinu teekonnal - eriti, kui oled enda elus pööranud täiesti uue lehekülje. Juhul, kui sa oled enda elus sellises etapis, kus sa isegi ei tea, kuhu poole edasi liikuda, siis Mookaite aitab sinu teekonna avada, tuua sellesse valgust ning näidata sulle seda, kuhu poole liikuma hakata. Selleks, et kristall saaks sind maksimaalselt aidata, puhasta see palun enne kandmist kindlasti Jasmiini viirukiga ning hoia seda seejärel enda peopesas lausudes "Avanegu uus teekond, milles on palju rõõmu ja õnne". Suunates see sõnum tänulikkusega Mookaitele, avab see sinu elus uue lehekülje kiiremini ning sujuvamalt, kui sa seda oleksid võibolla uskunud. Kristallid on imelised, oleme ka nende üle tänulikud - kaunis vara, mille Maa on meile andnud.

23. HEAD UUDISED

Tean seda, et elame maailmas, mis on täis halbu uudiseid. Tundub, et justkui muud enam ei kuulekski - kuidas kellelgi on jälle halvasti läinud, kes õnnetusse sattunud, kelle tervis problemaatiline või mida on keegi jälle kellegi vastu teinud. Kõige selle halva juures, mis vajab äärmiselt palju tervendamist iga inimese panuse kaudu, vaata häid uudiseid ning ole õnnelik, kui need sinu ellu saabuvad. Olgu selleks siis enda südamesoovile positiivse vastuse saamine või hoopis see, et kellelgi sinu lähedastest läheb hästi. Ei ole oluline, mis hea uudis sinu poole tuleb, ole selle eest ülimalt õnnelik ja tänulik ning loo headust, et halvad uudised kogu maailmas väheneksid koostöös minu ja teistega.

24. MUUSIKA

Muusika, mida luuakse üle maailma erinevate inimeste poolt - see on miski, mille üle olla äärmiselt tänulik. Keegi on enda kunstilise energia vallandanud muusikaks ning sul ja teistel on võimalik seda nautida ning sellest rõõmu tunda. Muusika on tervendav ning mõjub emotsionaalselt suurepäraselt, eriti siis, kui valid kuulamiseks tuju tõstvaid palasid.

25. KODULOOMAD

Kui sa oled pühendunud kodulooma pidaja ja sul on karvane sõber, siis tema on kindlasti see, kelle üle tänulik olla. Tingimusteta armastus, mida loomad suudavad inimestele pakkuda on imetlusväärne. Loomad väärivad tänulikkust. See, et sind on kodus ees ootamas kass või koer, kes loob sulle hea enesetunde - tunde, et sa oled armastatud!

Dalmaatsia Jaspis on kristall, mis toetab loomade tervist, eriti koerte. Soovitan hoida Dalmaatsia Jaspise kristalli enda koera pesa lähedal või riputada see kristall tema jalutusrihma külge, et ta oleks alati kaitstud ja hoitud. Dalmaatsia Jaspis loob tugeva sideme sinu ja lemmiklooma vahele, veelgi suurema, kui see juba on.

26. FILMID

Filmide vaatamine aitab kaasa intellektuaalsuse suurenemisele, eriti kui vaadata harivaid filme loodusest, ajaloost või millegi loomisest. Filmid, milles peituvad kaunid hingelised tõed ning sõnumid, avavad sind vaatama elule südamlikuma ning armastavama pilguga. Saame olla tänulikud filmide üle, mida vaadata saame ja nende üle, kes neid meie jaoks teevad.

Filmitööstuse kristalliks on Ookeani Jaspis. See avab loomingulise meele, mis aitab filmitööstuses töötamisele kaasa, aidates avada fantaasiarikka meele ning suurendades inspiratsiooni nende loomiseks. Soovitan Ookeani Jaspist kanda, kui oled näitleja, operaator, režissöör, produtsent või hoopis lavakunstnik.

27. RAAMATUD

Raamatud annavad võimaluse sukelduda põnevatesse lugudesse, harivatesse teemadesse ning anda sinu elule juurde kauneid värve. Vahet ei ole, milline žanr sulle meeldib - raamatud annavad võimaluse vähendada stressi ning avada enda meeled teemadele, mille peale sa võibolla ise ei tulekski. Ülimalt tänulik kõikidele kirjanikele, kes aitavad maailma valgustada enda ideede, maailmavaadete või lugudega.

28. RAAMATUKOGUD

Saame tänulikud olla raamatukogudele. Tänu nendele on sul on võimalik lugeda raamatuid nii, et sa ei pea neid endale ostma. See omakorda annab sulle võimaluse veelgi rohkem raamatutesse sukelduda ja oma meeled valla lasta. Arvestades seda, kui suur valik on raamatukogudes, siis põnevust jätkub.

29. REISIMINE

Vabadus reisida ja võimalus minna sinna, kuhu sinu süda soovib - ülimalt tänulik selle võimaluse eest. Tänapäeva maailmas on enamikul inimestel võimalik maailmas vabalt rännata - kogeda selle ilusid ja võlusid, külastada kauneid allikaid, ookeane või mägesid. Ole tänulik selle vabaduse eest oma elus.

Reisimise kaitsekristallideks on Ahhaat, Kullisilm, Must Turmaliin ja Malahhiit. Ahhaat aitab ära hoida liiklusõnnetusi, Kullisilm tugevdab sinu intuitsiooni, Must Turmaliin kaitseb sinu energiaid ja Malahhiit kaitseb lennureisidel. Eriti siis, kui sul on hirm lendamise ees või ärevus hinges kui lendad ühest sihtkohast teise.

30. SUHTLUSVÕRGUSTIK

Tunne, et sa kuulud kuskile, kus sind armastatakse ja väärtustatakse, on ilus ning hea. Olgu sinu toetajaks ning elule kaasaelajaks sõber, pereliige, naaber, trenni- või töökaaslane. Inimesed, kes on sinu ümber ja kes sinust hoolivad - nende üle saab olla ainult tänulik. Kaunilt hea tunne on see, kui sinust hoolitakse.

Juhul, kui sinu suhtlusvõrgustik on muutnud nõrgaks ning sa tunned, et sul ei ole enam kellegagi väga suhelda, siis palun ära lase sellel enda tuju nukraks muuta. Arvestades seda, kuidas planeetide seis mõjutab Maal toimuvat, siis väga paljude inimeste eludes toimub saatuseteede muutumiste tõttu sotsiaalne detox, millest sulle hiljem ka pikemalt kirjutan. Sellega seoses võid olla sina üks nendest, kelle sotsiaalvõrgustik on muutunud nõrgemaks. See tähendab vaid seda, et sinu eluteele tulevad uued inimesed ja saatuse järgi toimubki puhastus selleks, et uued sidemed saaksid loodud. Soovitan kanda Rohelist Aventuriini, mis on samaaegselt nii küllusekristall, kuid millel on ka võimekus viia sind kokku nende inimestega, kellega saab tekkida siiras sõprus ning ühtehoidmine.

31. PÄIKE

Päike on sinu hinge tervendaja, füüsilise keha toetaja ning hea meeleolu looja. Päikesepaiste nautimine ja seeläbi enda enesetunde paremaks saamine on miski, mille üle olla äärmiselt tänulik. Päike on ülimalt vajalik sinu hinge ja füüsilise keha jaoks. Naudi päikese käes igat hetke ning oleme koos tänulikud selle kauni taevakeha eest, mis meid valgustab ja soojendab.

Selleks, et saaksid hoida oma nahka tervena päikese käes olles, päevitades või ujudes, soovitan kanda nahale Avokaado baasõli, mis aitab sinu nahal tervislikult päikese UVB kiirte käest saada D-vitamiini. Kanna Avokaado baasõli nahale ning naudi päikest. UVA aitab tasakaalustada vererõhku ning toetab südame tööd, ka see on sinu tervisele kasulik. Kui soovid ennetada nahavähki, siis soovitan õhtuti enne magama minekut lisada paar tilka Porgandi eeterlikku õli baasõli sisse ning nahale kanda, sellega annad nahale jõudu taastumaks UV-kiirte kahjulike mõjude eest.

32. VOODI

Koht, kus sa saad magada ja puhata on hea enesetunde hoidmiseks üks parimaid. Saad olla tänulik, et sul on voodi, kus magada. Puhkamine on oluline tervisele ning heaolutunde saavutamisele.

Kui sul on keeruline uinuda ja sinu uni on häiritud, kas siis mõtete, stressi või ükskõik, millise probleemi tõttu, siis selle leevendamiseks ning unekvaliteedi parandamiseks on kasulik aurutada magamistoas Lavendli eeterliku õli või põletada Lavendliviirukit. Lavendli alternatiiviks on Ametüsti kristalli või selle geoodi hoidmine voodi kõrval. Lavendel ja Ametüst toetavad head und ja lisaks aitavad ka valgustavatel unenägudel esile tulla.

33. NAER JA RÕÕMUSTAMINE

Kas sa mäletad millal ja kellega koos viimati südamest naersid ning elust rõõmu tundsid? Võta palun hetk selleks, et meenutada seda momenti, et see tooks sulle taas naeratuse näole. Naer, rõõmutunne ja hea huumor avavad sinus hea enesetunde - see on miski, mille üle olla äärmiselt tänulik. Ole eriti tänulik nende inimeste üle, kes aitavad sulle naeratuse alati näole tuua ning elu positiivsemaks muuta.

Juhul, kui sul on depressiooni või mõne teise vaimse raskuse tõttu keeruline naerda, rõõmustada ning nalju mõista, siis soovitan kanda Crazy Ahhaati. Tegemist on kristalliga, mis aitab elu elada rõõmsamalt ning optimistlikult, tunda ilusaid ja häid emotsioone, mis kanalduvad otse Päikesepõimikust sinu hinge. Selleks, et tunneksid end suurepäraselt on vaja aktiveerida Päikesepõimikut. Seda aitavad teha kristallid ja loomulikult ka taimed, millest olen sulle eelnevalt kirjutanud Päikesepõimiku artiklis.

34. PUHKUS

See, et sul on võimalik end välja puhata ja lõõgastuda, on väärt täielikku tänulikkust. Arvestades seda, kui palju on neid inimesi, kes ei saa teatud perioodidel elus endale puhkust lubada, siis on see kindlasti miski, mille üle olla äärmiselt õnnelik. Hea uni annab võimaluse end tõeliselt hästi tunda, seda ei tasuks absoluutselt võtta iseenesest mõistetavana. See on parim, mis sinu hinge ja keha taastab.

35. SINU 5 MEELT

Kui oled terve, siis võta palun hetk selleks, et olla tänulik, et suudad näha, tunda lõhnu, maitsta toitu, kuulda või tunnetada. Tihti võetakse neid viite meelt iseenesest mõistetavalt, kui ei olda kogenud nende kaotust. On palju inimesi, kes on sündinud mõne meele puudusega või kaotanud selle mõne õnnetuse või terviseseisundi tõttu. Tuleb olla tänulik, et sul on sinu viis meelt või hoolimata elu keerdkäikudest nendest mõnigi alles.

Juhul, kui oled kaotanud trauma tõttu mõne meele ja näiteks tundmisoskuse emotsionaalsel tasandil, siis suurima hea meelega aitan sul sellest taastuda. Läbi enda elukogemuste ja teadmiste saan aidata sul sellest taastuda. Selleks hoiame koos kursi tuleviku poole - olen kogu südamest sinu valgustajaks ja toetajaks. Oluline on see, et sa taastuksid. Ükskõik, kui ränk on sinu õnnetus olnud. Saatuseraamatu järgi on igal inimesel ette määratud elu jooksul kogeda "midagi suurejooneliselt keerulist", et see saaks inimest kasvatada tema isikliku missiooni poole. Seega üks viis, kuidas me saame sulle elu taas sisse, on mõista, mis on sinu missioon ja kuidas selle poole liikuda (harutades lahti seda suurejooneliselt keerulist perioodi).

36. ANDESTAMINE

Võimekus andestada teisele inimesele ja saada ise andestust on ülimalt suurejooneline energia. See, et inimene suudab andestada, näitab selle inimese südame suurust, tema hinge väärtushinnangute külluslikkust ning vaimset intelligentsust. Siinkohal soovin sind tänada andestamise eest, kui olen sinuga enda "suurejooneliselt keerulises" perioodis kuidagi ebameeldivalt/ebaviisakalt käitunud või minu nime alt on sinu poole saadetud mõnda ebameeldivat sõnumit. Suured vabandused segaduse tõttu, mida olen/on minu puhul Eestisse laiali külvanud/külvatud. Igal raskusel on pime ja valgustatud külg, olen äärmiselt tänulik, et olen läbi selle jõudnud valgustusse. Soovitan sul absoluutselt kõikide inimeste üle tänulik olla, kes on sulle kord andestanud sinu kogemata tehtud vigade eest. See, mida ei tehta meelega, eksisteerib saatuses põhjusega.

Juhul, kui soovid suurendada enda andestamise oskust, lasta vabaks minevikuvalust ning andestada nendele inimestele, kes tulid sind karmilt õpetama, siis selleks soovitan sul kanda Angeliidi kristalli. Tegemist on suurepärase andestajaga, Inglite kristalliga, mis aitab sul vaadata elus ettepoole, mitte minevikku. Selleks, et sa saaksid liikuda tulevikku, tuleb sul minevik vabaks lasta. Osa sellest vabastamisest on andestamine ning mõistmine, mida elu (mitte indiviid) sulle õpetama tuli ja mida sa selle teadmisega saad nüüd edaspidi teha. Kui oled jõudnud sellisesse punkti, siis sa tuled keerulisest eluperioodist välja võitjana. Oluline on see, et sa kasvaksid kõrgustesse. Angeliit on ka kristall, mis aitab sul teha hingerahu ükskõik millise raske kaotusega.

37. LOOTUS

Lootus on see, mis sureb viimasena ja on see, mis suudab tõsta sind jalgele ka kõige keerulisemal hetkel elus. Mis tähendab seda, et lootuse üle tasub olla tänulik. Sul on võimalik lootusega muuta enda elu kurssi. Kui sul enam midagi ei ole, mis aitaks sul raskusest välja tulla, siis hoia sellest lootusest kinni. Olen sinuga - hoiame sellest kinni!

Lootust aitab suurendada lootuseviiruki põletamine sinu Auraväljas. Soovitan seda kasutada äärmiselt keerulistel ja rasketel hetkedel. Taimed on siin Maal põhjusega - igal taimel on tervendavad omadused. Taim, mis aitab sul terveneda ning energeetiliselt tugevamaks muutuda, seda tasub kasutada.

38. SINU LOOMINGULISUS

Tasub olla tänulik selle eest, et sinu sisemine laps suudab olla esil ja loominguline. Luua hoolimata elu raskustest ning teha midagi, milleks sinu loomingulisus on avatud - olgu selleks kunst, millegi restaureerimine või kujundamine. Kui sa oled iseenda parimas vormis, on sinu loomingulisus kõrghetkedes ja aina kasvamas, teisel juhul alles arenemas.

Ookeani Jaspis ja Piltjaspis on loomingulisust suurendava toimega. Kui soovid inspiratsiooni leida, siis soovitan just neid kristalle enda ellu tuua, kanna neid ning lase neil enda energiat tõsta.

Soovitan end loominguliselt avada ning olla tänulik nende annete üle, mille sealt järgmistesse eludesse kujundad. Soovitan põletada Nag Champat, kui soovid seda kõike veelgi kiiremini saavutada!

39. PUHKUSREISID

Kui sina oled üks nendest, kes suudab endale lubada puhkusereise, siis selle üle tasub olla äärmiselt tänulik. Neid inimesi on väga palju, kes seda endale lubada ei saa. Seega, kui sul on olemas selline privileeg, mille elu on sulle andnud või kui see on sinu suure töö tulemus, siis see on miski, mille üle olla äärmiselt tänulik. See annab sulle võimaluse end välja puhata ja naaseda enda igapäevaellu uue energiaga. Päike muudab hinge rõõmsameelsemaks ning ujumine mõjub suurepäraselt kogu kehale. Tunned end suurepäraselt!

Juhul, kui sa ei ole suuteline lubama endale puhkusreise, siis ei tasu olla selles osas absoluutselt kurb. Sinu hea enesetunne tuleb leida mõnest teisest tegevusest. Selleks soovitan näiteks vabadel hetkedel end harida või teha Aurapuhastusrituaale ja tegeleda enda spirituaalse poole kasvatamisega, kuna ka see annab sulle suurepärase enesetunde. Soovitan kindlasti alustada enda Auravälja ja seejärel enda kodu puhastamisega ning sealt liikuda intuitiivselt edasi enesearengu teed. Alusta, kas kristallide kandmisega, unenägude päeviku pidamisega või hoopiski pendeldamisega, millega saad enda tulevikku ette kuulutada või aidata endal valikud teha. Ka see annab sulle hea enesetunde, kuna õpid seeläbi iseennast mõistma ning jõuad nii enda tõelise olemuseni. Kui soovid kiirendada enda spirituaalset kasvu, siis seda saab teha kristallide ja taimedega, seetõttu sulle nendest kirjutangi. Alati sind siin maailmas hoidmas ja valgustamas!

40. ILUSAD MÄLESTUSED

Minu eesmärk on saada sind võimalikult positiivseks, et sa oleksid kogu südamest, ehtsalt ja päriselt õnnelik. Et sa elaksid  tõeliselt, sinu hing säraks ja oleks õnnelik - selleks on meil vaja teha sinuga koostööd. Usalda täielikult, mida ma sulle kirjutan. Ma tean suurepäraselt, mida Eestis minu kohta räägitakse - mina olen selle vabaks lasknud, lase ka sina. Lähme koos nendesse mälestustesse, kus meie kontakt oli midagi head. Näiteks, kui sul oli keeruline periood ning leidsid siit lehelt minu artiklitest endale tuge ja peale seda muutus sinu elu selles osas paremaks. Mina olen vabaks lasknud, kogu tänulikkusega vaatan sinu poole, et sa oled võtnud hetke lugeda seda siin. Sul on huvi või sul on usk, kogu südamest loodan, et see on usk. Ma tean, kuhu suunas ma igaüht juhatan ja tean ka tulemust, kui sellega kaasa tullakse. Kui suudan vähemalt ühe inimese artiklitega välja tuua suitsiidist, siis on minu eesmärk täidetud. Kui rohkem, siis see on juba privileeg ja selle üle ma olen veelgi rohkem tänulik. Loome ilusaid hetki, meenutame neid ning oleme nende hetkede üle tänulikud. Mina olen! Soovitan ka sinul olla kogu südamest tänulik kaunite hetkede eest enda elus.

Ilusad mälestused toovad näole naeratuse, toetavad sinu rõõmsameelsuse hoidmist või kasvatamist, loovad head enesetunnet. Hoia alati headest mälestustest kinni ning too need teadlikult enda ette, kui sul on keeruline ja äärmiselt raske olla. Kui sul on tunne, et sul ei ole millegi üle õnnelik olla, siis meenuta, mis sind on kunagi õnnelikuks teinud. Kui sa oled sügavas depressioonis, siis ei ole ime, kui sa ei suuda seda teha. Selleks on esmalt vaja ära lahendada sinu probleemi juurpõhjus, mis ei lase valgusel sinu hinge pääseda. Selleks on vaja mõista, mida on sellest pimedusest õppida ning sellele mitte alla anda. Inimese hing tuleb seal välja tuua esimesel võimalusel. Kui sina oled üks nendest, kes ei suuda häid mälestusi enam keerulise hingelise transformatsiooni tõttu meenutada, mida sügav pimedus loob, siis olen sulle toeks - tea seda!

Oluline on see, et sul oleks kõik hea, õnnetunne sinu hinges kasvaks ning sa vaataksid elule valgusega otsa.

Kõik ilusad mälestused suurendavad sinu õnnehormoonide tasakaalustumist. Mis tähendab seda, et ei ole vahet, millises spirituaalses protsessis, eluseisus ehk enda saatusetee etapis sa ka oled - ilusate mälestuste meenutamine aitab sul olla õnnelik ning rõõmsameelne. See suurendab sinu head tuju, mis võrdub üleüldiselt kvaliteetsema eluga. Ilusad mälestused on justkui alternatiivne antidepressant - need on suurepäraste emotsioonidega hetked, mis kingivad sulle puhta emotsiooni läbi mälestuse.

Soovitan kanda Päikesekivi, kui tunned puudust positiivsetest emotsioonidest. See kristall avab Päikesepõimiku õnnetundele ja juurpõhjuse ravitsemisele. Mis tähendab seda, et ajapikku on sul võimalik läbi kristalli ise "tõeni" jõuda. See aitab sul paremini mõista enda eluteed ja ka seda, mida sul oli vaja seal pimeduses ära õppida. Ühel hetkel tuled sellest kõigest välja.

41. LAPSED

Kui sul on laps või lapsed, siis nemad on need, kelle üle olla ülimalt tänulik. Armastus on hingede maailmas kõige fundamentaalsem energia ning tingimusteta armastus lapse vastu on tunne, mille üle tuleb olla kõrgelt tänulik. Sinu laps või lapsed on sinu eluteel justkui isiklikud majakad, kui sul on elus väga keeruline periood. Kui sul on raske, siis nemad on sinu valgusallikaks. Ole tänulik iga ilusa hetke eest, mida saad veeta koos lastega, nautige õnnetunnet, naerge koos ja tundke elu üle rõõmu - need on suurepärased hetked lastega, tänu millele saate liikuda veelgi rõõmsameelsemalt tuleviku poole.

42. RASKUSED KERGUSTEKS

See võib tunduda sulle võibolla veidi vale lähenemisnurk. Tunnetan ette, et just seda osa lugedes võib tekkida selline tunne. Seetõttu selgitan hea meelega esmalt ära selle osa siin, et seda arvamust ei saaks koheselt tekkida. Selleks, et vaataksid valgusega selle poole, millest sulle siia kirjutan.

Raskused on antud sinu ellu selleks, et kasvada tugevamaks, vastupidavamaks, enesekindlamaks, julgemaks, armastavamaks, tervemaks, õnnelikumaks, hoolivamaks või ükskõik millisesse energiasse vastavalt sellele, mis on sinu saatuseraamatus kirjas. See, millises kohas sa saatuseraamatu järgi enda hinges oled, on kirjas hingelise arengu leheküljel. Sul ei ole võimalik raskust ületada enne, kui seda täielikult mõistad, millele omakorda lisandub hingeline ülesanne või tugevuse saavutamine. Seetõttu ei soovi mõni raskus sinu elust mitte kuidagi lahkuda ja sul on vaja sellele läheneda spirituaalse vaatenurga kaudu. See on miski, mille juures saan olla sulle valgustajaks. Sul on ka ise võimalik selle valguseni jõuda, kuid esmalt on sul vaja mõista seda, et raskus tuleb teha kerguseks. Selleks on vaja hingeliselt õppida, mida raskus sulle andma tuli. Mitte seda, mida see sinult ära võtma tuli. Kui selle õppetunni üles leiad või aitad mul selle sinu jaoks üles leida, siis muutub raskus kerguseks. See on hingeline rännak, mida on võimalik teha. Igaühel on erinev teekond, iga inimene on unikaalne, mis tähendab seda, et ka sinu raskus on ainulaadne ning sellele tulebki personaalselt läheneda.

"Olen tänulik kogu raskusele, mida olen kandnud teadmisega, mis see on minu ellu andma tulnud."  MANTRA

Raskused on ületamiseks. Hoia silmades valgus, südames armastus ning usalda elu! Elu on sinu poolt.

Saatuseteed on muutumas.

Astroloogias on kõik selgelt teada. Kõike head sulle soovides - jätkame koos järgmises artiklis!

Päikest hinge soovides

Tene Laul