Kas sa oled midagi sellist kogenud, kuidas sa kuuled, et keegi väga selge ja kõva häälega hüüab sinu nime, kuid tegelikult keegi ei teinudki seda? Sa toimetad oma asjadega ja kuuled, kuidas kõrvaltoas olev inimene hüüab sind ja kui tema juurde lähed, et küsida: "Kas sa hüüdsid mind," siis ta ütleb sulle väga kohkunud näoga vastu: "Ei?" 

Tegelikult on asi aga selline, et tõepoolest sinu nime hüüti ja sa kuulsid seda täpselt nii nagu see ka oli ehk sa ei kujutanud seda endale lihtsalt ette. Mõtle ise, sa toimetad ja tegutsed ning ei keskendu sellele, et keegi võiks sind kutsuda. Siis järsku kuuled väga selge ja kõlava häälega, kuidas sind kutsutakse. Üldiselt esinevad sellised hüüded siis, kui sa oled teistest inimestest eemal.

Sind hüüti ja see keegi, kes seda tegi oli hing. Olgu selleks hingeks sinu Kaitseingel, lisaingel, kadunud vanaema, sinu veel sündimata lapse hing või hoopis keegi, kellega sa olid seotud enda eelmises elus ja kes ei ole veel taassündinud. See oli keegi, kuid tal ei ole lihtsalt füüsilist keha.

See, millal sa enda nime hüüdmist kuuled, oleneb sellest, kui avatud sa tollel hetkel oled. Vahel avanevad meie ülemised Tšakrad hetkeks väga sügavalt ja siis suudab inimene, kes ei ole selgeltnägija, võtta vastu selle info, mida näiteks mina suudan kogu aeg vastu võtta.

Miks sind siis hüütakse? Sellega soovitakse sinu tähelepanu. Keegi soovib, et sa korra peatuksid ja kuulaksid, paneksid midagi tähele või lõpetaksid oma senise toimetamise. Keegi on samal ajal sinu lähedal ja soovib sinuga kontakti saada. Minuga juhtub seda koguaeg, tuleb hüüe: "Tene!" ja seejärel kuulen mina ka teisi lauseid ja mõtteid. Ma tean, et te kõik kuulete enda nime, kuid edasisi lauseid ei tule. Sel juhul soovitan ma edaspidi sellel hetkel, kui sinu nime hüütakse, tõepoolest korra kõik oma toimetused sinnapaika jätta. Seisa korra ja lase mõtetel enda pähe tulla. Võib-olla suudad sa kinni püüda selle, mida see hing sulle ütlema tuli.

Teine võimalus, miks sinu nime hüütakse ja mida see hing soovib sulle ütlema tulla, on hoiatus. Väga tihti on nii, et nad hüüavad sinu nime ja õnnetus on peagi tulemas. Nad annavad sulle abi ja märku, et ole tähelepanelikum. Igatahes tulevad nad sind aitama - seda juhul, kui sul ei ole depressiooni ja meeleolukõikumisi. Kui sa oled stressis, sul on viimasel ajal olnud närvivapustusi, paanikahooge või sa oled luupainajaid näinud, siis on enda nime hüüdmise kuulmine väga halb enne. See näitab seda, et deemon on sulle väga lähedale jõudnud ja siis antakse sulle teada, et see sama halb hing tegutseb sinu elus.

Kui sa tead, et sa ei kannata stressi, ülekoormuse ja pinge all, siis võid võtta seda hüüet positiivse endena.
Sellisel juhul võid sa kiirelt sellele hingele ka vastulause edasi anda. Saada teele mõni mõte või soov. Tee seda kohe, sest sellel samal hetkel on sinu ja hinge vaheline portaal avatud ja sa saad ise enda seest sõnumit edastada. Kuid see portaal ei ole lahti väga kaua, see on lahti minut või kaks. Üldiselt ei suuda sinu Aura rohkem informatsiooni vastu võtta.

Loomulikult sa saad enda Aurat hingedele vastuvõtlikumaks muuta ja seda aitavad sul teha kristallid, mis loovad hingede ning sinu vahele kontakti. Sellisteks kristallideks on näiteks Serafiniit, Larimar, Lasuriit või Aqua Aura.

Kui kuuled, et keegi hüüab sinu nime, kuid keegi ei hüüa - siis tegelikult seisabki keegi sinu kõrval, see ei ole ettekujutus!