Kristallide unes nägemine on väga tähendusrikas. Selliseid unenägusid ei tohiks mitte kuidagi jätta iseenda jaoks seletamata. Kõik kristallid sümboliseerivad läbi unenägude vägagi konkreetseid teateid.

Ennekõike sooviksin ma sulle öelda seda, et kui sa näed kristalle unes, siis see on märk selle kohta, et sul on kristallide jõudu vaja. Ükskõik, millist kristalli sa unes näed, täpselt seda sama kristalli on sul antud hetkel kõige enam vaja. Seega, kui ma ei ole veel jõudnud just selle kristalli kohta kirjutada unenägude seletajat, mida sa unes nägid, siis vähemalt hakka seda mõneks ajaks endaga kaasas kandma. Seda sellepärast, et sinu alateadvus andis sulle lisaks prohvetlikule teatele ka mõtte, et sul on selle kristalli väge nüüd kõige enam vaja.

Kui oled Mookaitet unes näinud, siis kindlasti kanna Mookaitet endaga kaasas vähemalt nädal aega.  Seda sellepärast, et sinu alateadvus või sind kaitsvad hinged andsid sulle selle kohta vihje, mida sul tegelikult vaja on. Järelikult on Mookaite see kristall, mis sind täna kõige enam aitab. Kui sa enda unenägusid kuulda ei võta, siis suure tõenäosusega sinu unenäod jäävad lukku ja nad ei soovi sulle enam mitte midagi jutustada.

Mookaite unes nägemine võib tuua sulle suurt õnne või ka õnnetust. Olenevalt täpselt sellest, millises kontekstis Mookaite sinu unenäos ilmus. Olenevalt täpselt sellest, mida sa sellega tegid, millise kujuga see oli ja mis emotsioonid sind selles suhtes valdasid.


Kui sa näed kristalle unes, siis sa pead selle sama unenäo teisi sümboleid ka enda jaoks lahti seletama ja nende tähendused kõik omavahel kokku liitma.

Kuid siiski on Mookaitel oma tähendus. Kui Mookaite ilmub sinu unes koos positiivsete emotsioonide ja tegevustega, siis see kuulutab ette head õnne. Mookaite sümboliseerib uut algust, millegi loomist, millegi käivitamist ja edu kõiges selles. Mookaite on uute võimaluste kristall, mis unenäos oma koha leiab siis, kui sulle on vaja ette kuulutada, et see kõik on sinu ellu ilmnemas.

Kui Mookaitet näed koos negatiivsete sümbolite, tegevuste ja emotsioonidega, siis selle tähendus on täpselt vastupidine. Ehk sind on ees ootamas muudatused, mis toovad halbu ning stressirohkeid aegu. Sellisel juhul Mookaite hoiatab sind eelseisva nukra perioodi eest.

Kui sa kingid kellelegi Mookaite kristalli, siis see tähendab seda, et sina kingid kellelegi uue ja hea võimaluse või alguse millelegi. Kui sulle kingitakse Mookaite kristall, siis keegi teine teeb seda sinule.

Mookaite kristalli ära kaotamine viitab hea võimaluse käest laskmisele ja heast võimalusest ilma jäämisele.

Mookaite kristalli peitmine tähendab seda, et sa võid soovida varjata kellegi eest seda, mida ise teed. Üldiselt peaks see viitama mõnele projektile, ideele ja vaimustavale teemale. Kui keegi teine peidab sinu eest seda, siis see tähendab millegi uue varjamist, millest sulle ei soovita rääkida.

Mookaite püramiidi unes nägemine sümboliseerib meeletut suurt varandust, head õnne, luksust, kordaminekuid ja õnnestumisi. See on ettekuulutus suurest õnnest, mis peagi võib sinu eluteele saabuda.

Mida värvilisem ja suurem oli Mookaite sinu unenäos, seda võimsam on selle tähendus sinu unenäos. Mida väiksem ja kahvatum see oli, seda vähem see sind mõjutab.

Kui sa soovid enda unenäos Mookaitet üles leida, siis sa soovid leida midagi, mis annaks sulle elus uue võimaluse. Sa otsid midagi uut enda ellu ja sa soovid muudatusi.

Mookaite on üks peamistest uute võimaluste ellu toojatest kristallide maailmas. Mookaite seab sisse uusi alguseid ja põnevaid seiklusi. Kui sa unes näed Mookaitet, siis kindlasti kanna seda kristalli. See aitab sinu unenäo sõnumil õiget pidi sinu ellu kohale tulla. Kui Mookaite ennustas head õnne ja uut algust, siis selle kandmine aitab sul selleni ka jõuda.

Olen seletanud lahti ka teiste imeliste kristallide unes nägemise tähendused, leiad need kristallid siit: ArbuusturmaliinKivistunud PuitTiigrisilmAmetüstLabradoriitRoosa Kvarts, KuukiviUvaroviit.