Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele VEEVALAJA "EDUKUS ja HEA ELU 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele VEEVALAJA "EDUKUS ja HEA ELU 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele VEEVALAJA "EDUKUS ja HEA ELU 2024. AASTAKS"
33.90€
Maksudeta: 27.79€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele VEEVALAJA "EDUKUS ja HEA ELU 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

LA TENE käekett meestele VEEVALAJA "EDUKUS ja HEA ELU 2024. AASTAKS" toob head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab saavutada tööalast edu. On loomingulisust aktiveeriva toimega ja annab lisajõudu soovmõtete elluviimiseks.

Käekett on kokku pandud Piltjaspise, Rutiilnõeltega Kvartsi ja Laava kristallidest, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

PILTJASPIS toetab Veevalaja Päikesepõimikut ja aitab saavutada materiaalset edu.

RUTIILNÕELTEGA KVARTS aitab täide viia unistusi ja saata teele soovmõtteid, et need täituksid.

LAAVA kaitseb sinu unistusi ja eesmärke. See aitab ära hoida takistusi, mis võivad pidurdada või peatada sinu soovunelmate täitumist.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Piltjaspise pärl ca 14x8 mm. Rutiilnõeltega Kvartsi pärl ca 5 mm. Laava pärl ca 8 mm.
La Tene kristallikomplekt VEEVALAJA "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Veevalaja tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, ..
13.50€
Maksudeta:11.06€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua n..
14.30€
Maksudeta:11.72€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nb..
38.80€
Maksudeta:31.80€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE erikollektsioon käekett meestele VEEVALAJA "SIDE ARMASTATUGA" on väeehe, mis avab hinge armastusele. Aitab tuu..
17.70€
Maksudeta:14.51€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE erikollektsiooni käekett meestele VEEVALAJA "KÜLLUS ja EDU" on väeehe, mis toob küllust, jõukus..
38.80€
Maksudeta:31.80€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.