Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett KAALUD "TINGIMUSTETA ARMASTUS 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett KAALUD "TINGIMUSTETA ARMASTUS 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett KAALUD "TINGIMUSTETA ARMASTUS 2024. AASTAKS"
18.80€
Maksudeta: 15.41€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: KAALUD "TINGIMUSTETA ARMASTUS 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett KAALUD "TINGIMUSTETA ARMASTUS 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis suurendab armastuseõnne, aidates sul armastatuga ühendudes olla. Vallalisel aitab leida kaaslast.

Selles on kombineeritud Larimari, Oonüksi ja Hematiidi kristallid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik LA TENE brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

LARIMAR aitab tingimusteta armastust kasvatada. Larimar suurendab armastuseõnne ka Kaksikleekide ja Hingesugulaste vahel, aidates sul enda armastatuga ühenduses olla, kokku saada või suhet kõrgemale tasandile viia. Kui oled vallaline, aitab Larimar sinul sellel aastal armastust leida ning ühendada sind inimesega, kes on saatuse poolt sinu eluteele ette määratud.

OONÜKS suurendab Kaalude aurakaitsekilpi, aidates teha õigeid ja parimaid valikuid. Oonüks toob Kaalude kõige paremad isikuomadused välja.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja

Väeehet võid puhastada Roosi- või Jasmiiniviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Oonüksi pärl ca 4-6 mm. Hematiidi pärl ca 4 mm. Larimari pärl ca 2 mm.
LARIMAR on kristall, mis toob sinu ellu armastust! Larimaril on väga väärtuslik jõud, mis aitab elu korda seada. See aitab hinge tasaka..
89.40€
Maksudeta:73.28€
Tegemist on piiratud koguses ehetega.La Tene erikollektsioon kõrvarõngad "OONÜKS" on kokku pandud Oonüksist ja kullatud hõbedast. OONÜKS&nbs..
27.45€ 36.60€
Maksudeta:22.50€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE erikollektsioon kõrvarõngad "LARIMAR" on väeehe, mis aitab elu korda seada. Aitab hinge tasakaalustada ja..
39.90€
Maksudeta:32.70€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaalude tähtkujus sündinutele, et tuua neile&..
12.80€
Maksudeta:10.49€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett KAALUD "TINGIMUSTETA ARMASTUS 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja k..
18.80€
Maksudeta:15.41€
Toodet on piiratud koguses.La Tene erikollektsiooni käekett "KAKSIKLEEKIDE ÜLIM ARMASTUS" on väeehe, mis sümboliseerib ülimat armastuseenerg..
55.50€
Maksudeta:45.49€
Tooteid on piiratud koguses.La Tene erikollektsiooni käekett "KÜLLUSE BLOKAADIDE VABASTAJA" on kokku pandud Azuriit-Malahhiidi, Rohelise Kva..
49.90€
Maksudeta:40.90€
KUNTSIIT on imeline armastusekristall, millel on oskus inimese hinge sügavustesse juurduda ja seal oma tööd tegema asuda. Sellel on oskus leevend..
40.30€
Maksudeta:33.03€
La Tene kristallikomplekt KAALUD "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Kaalude tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveer..
13.50€
Maksudeta:11.06€
LAAVA on üks vanimaid ja enimlevinumaid kristalle, mida kasutada enda tervendamiseks ja spirituaalseks kaitseks. Annab füüsilist jõudu ja energia..
19.90€
Maksudeta:16.31€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.