Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett LÕVI "ARMASTUS ja HELGUS 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett LÕVI "ARMASTUS ja HELGUS 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett LÕVI "ARMASTUS ja HELGUS 2024. AASTAKS"
39.90€
Maksudeta: 32.70€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: LÕVI "ARMASTUS ja HELGUS 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett LÕVI "ARMASTUS ja HELGUS 2024. AASTAKS" toob sinu ellu armastust 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab üles ehitada armastuse teekonda, et sinu ellu saaks tulla helge, kaunis ja oodatud armastus.

Käekett koosneb Roosa KvartsiPeridoodi ja Mäekristalli kristallidest, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

ROOSA KVARTS aitab pöörata armastuseõnne enda kasuks. Roosa Kvarts on ülim armastuseõnne kristall ja tingimusteta armastuse kristall, mis tähendab seda, et see toob igas elu valdkonnas sinu ellu armastust, aidates sul romantilisel tasandil armastust leida, luua head suhet perekonnaga, tütre või pojaga, andes sulle võimaluse head sõprust leida ja luua. Aitab end leebemalt väljendada ja lahendada erimeelsusi, suurendab omavahelist suhtlemist ja usaldust.

PERIDOOT on üks tugevamaid Lõvi armastuseõnne kristalle. Peridoot aitab Lõvi ellu armastust tuua ja veel enam, hingesugulussuhet. Peridooti soovitan kanda neil Lõvidel, kes on vallalised, kui nad soovivad enda ellu kaaslast leida. Lõvid, kes on suhtes, neil aitab Peridoot suhet sügavamamõttelisemaks muuta. 

MÄERKISTALL muudab teised kristallid võimsamaks, aitab nendel kiiremini ja edukamalt tööd teha. Aitab unistusi täide viia ja soovmõtlemist tugevamaks muuta.

Väeehet võid puhastada ükskõik millise Jasmiini- või Roosiviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda 
SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Roosa Kvartsi pärl ca 8,7 mm. Peridoodi pärl on ca 6 mm. Mäekristalli pärli suurus on ca 8 mm.
PERIDOOT avastati kunagi väga kaua aega tagasi Egiptusest ühelt saarelt, mille nimi on Zabargad. Nüüd on Peridoodi leiukohtadeks veel Brasiilia, ..
83.70€
Maksudeta:68.61€
PERIDOOT avastati kunagi väga kaua aega tagasi Egiptusest ühelt saarelt, mille nimi on Zabargad. Nüüd on Peridoodi leiukohtadeks v..
108.00€
Maksudeta:88.52€
La Tene kristallikomplekt "LÕVI" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Lõvi päikesemärgi all sündinu ühed peamis..
14.90€
Maksudeta:12.21€
La Tene kristallikomplekt LÕVI "ARMASTUS" koosneb kahest LÕVI armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristallidest. Sell..
11.90€
Maksudeta:9.75€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt LÕVI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Lõvi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
13.30€
Maksudeta:10.90€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.