Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele AMBUR "INVESTEERINGUD ja TULU 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele AMBUR "INVESTEERINGUD ja TULU 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele AMBUR "INVESTEERINGUD ja TULU 2024. AASTAKS"
25.90€
Maksudeta: 21.23€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele AMBUR "INVESTEERINGUD ja TULU 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses ja müügil vaid e-poes.

LA TENE käekett meestele AMBUR "INVESTEERINGUD ja TULU 2024. AASTAKS" toob armastust 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mida kandes võtavad investeeringud sinu jaoks kasuliku pöörde. Aitab suurendada tööedu ja materiaalset tulu.

Selles on kombineeritud PiltjaspiseLaava ja Oonüksi kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

PILTJASPIS on väga intensiivse maise edu ja õnneenergiat kasvatava toimega. Kristall, mis aitab ligi tuua häid võimalusi eneseteostamiseks ja erialalise õnne saavutamiseks, aktiveerib Päikesepõimiku küllusenergiaid ligi tõmbama

LAAVA annab meestele juurde elujõudu, eluenergiat, füüsilist jõudu ja kaitstes unistusi ja eesmärke ning hoiab ära takistusi, mis võivad soovunelmate täitumust takistada. Laava hoiab ära ebaõnne, mis võib eluteele sattuda. 

OONÜKS väga tugeva toimega kristall, mis aitab keskenduda selle kandjal eelkõige iseendale, õpetades sul enda eest seisma ja olema enda elu eest vastutav. Seda saab kasutada enda õnne suurendamiseks ja positiivsuse edendamiseks. Oonüks on suurepärane eluga edasi liikumise kristall.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei või Palo Santo rituaalitaimega.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Piltjaspise pärl ca 6,5 mm, Laava pärl ca 8 mm ja Oonüksi pärl ca 6 mm.
LAAVA on üks vanimaid ja enimlevinumaid kristalle, mida kasutada enda tervendamiseks ja spirituaalseks kaitseks. Annab füüsilist jõudu ja energia..
6.90€
Maksudeta:5.66€
La Tene kristallikomplekt AMBUR "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Amburi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "AMBUR" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Amburi päikesemärgi all sündinu ühed p..
10.90€
Maksudeta:8.93€
La Tene kristallikomplekt AMBUR „ARMASTUS” on loodud just neile, kes on sündinud Amburi tähtkujus. Kristallikomplekt koosneb armas..
9.90€
Maksudeta:8.11€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt AMBUR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Amburi tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nb..
13.70€
Maksudeta:11.23€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.