Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele AMBUR "ÕNN ja ARMASTUS 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele AMBUR "ÕNN ja ARMASTUS 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele AMBUR "ÕNN ja ARMASTUS 2024. AASTAKS"
35.50€
Maksudeta: 29.10€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele AMBUR "ÕNN ja ARMASTUS 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Tooteid on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele AMBUR "ÕNN ja ARMASTUS 2024. AASTAKS" toob armastust 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis suurendab armastuse ja suhteõnne. Aitab tugevdada nii tervist kui ka tunda suuremat kirge.

Selles on kombineeritud Punase JaspiseTürkiisi ja Laava kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

PUNANE JASPIS aitab Amburil 2024. aastal suurendada armastuse- või suhteõnne, kui ka tunda elus suuremat kirge. Lisaks tugevdab see tervist.

TÜRKIIS aktiveerib Amburis energiad, mis suurendavad tema üldist armastuseõnne, suurendab kirge ja paneb Amburi seda kõike välja näitama inimesele, kes on tema südames. See avab Amburi ja seetõttu muudab suhte tervemaks või vallalise Amburi armastusele vastuvõtlikumaks. 

LAAVA annab meestele juurde elujõudu, eluenergiat, füüsilist jõudu ja aitab kaitsta meest stressi/depressiooni tekke eest. 

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Roosi- või Jasmiiniviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Punase Jaspise pärl ca 4 mm, Türkiisi pärl ca 7 mm ja Laava pärl ca 8 mm.
LAAVA on üks vanimaid ja enimlevinumaid kristalle, mida kasutada enda tervendamiseks ja spirituaalseks kaitseks. Annab füüsilist jõudu ja energia..
6.90€
Maksudeta:5.66€
La Tene kristallikomplekt AMBUR "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Amburi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "AMBUR" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Amburi päikesemärgi all sündinu ühed p..
10.90€
Maksudeta:8.93€
La Tene kristallikomplekt AMBUR „ARMASTUS” on loodud just neile, kes on sündinud Amburi tähtkujus. Kristallikomplekt koosneb armas..
9.90€
Maksudeta:8.11€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt AMBUR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Amburi tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nb..
13.70€
Maksudeta:11.23€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.