Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele KALAD "TAHTEJÕUD ja EDASIMINEK 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele KALAD "TAHTEJÕUD ja EDASIMINEK 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele KALAD "TAHTEJÕUD ja EDASIMINEK 2024. AASTAKS"
48.80€
Maksudeta: 40.00€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele KALAD "TAHTEJÕUD ja EDASIMINEK 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele KALAD "TAHTEJÕUD ja EDASIMINEK 2024. AASTAKS" toob energiat 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab tahtejõu ja energia tõsta järgmisele tasandile, et saaksid ükskõik, millisest olukorrast edasi liikuda.

Selles on kombineeritud kristallid LasuriidiPietersiidi ja Bronsiidi kristallid, mis on kaunistatud hõbe 925 ja metallist detailidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

LASURIIT toetab Kalade isiklikku jõudu, eelkõige hingelist, aidates selle toel edasi liikuda. Kaitseb Auravälja stressi eest, et Sa suudaksid olla positiivne ja optimistlik ükskõik, millises olukorras. Avab sinu hinge tarkustele, mida sellel aastal vajad.

PIETERSIIT aitab keskenduda vaid olulisele ja eemale suunata kõik ebaolulise sinu teel. Pietersiidil on tugevad kaitsvad omadused.

BRONSIIT omab väge, mis muudab sind tugevaks, enesekindlaks, vastupidavaks ja väekamaks. Annab võimaluse elus hakkama saada, toetades sind oma teekonnal, eemaldades ebaõnne ning andes jõudu, et taas tunda rõõmu ja õnne.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pietersiit ca 10 mm. Bronsiit ca 8 mm. Lasuriit ca 8x3 mm.
LASURIIT ehk Lapis Lazuli on mineraalide kogum Lazulist, Püriidist ja Valgest Kaltsiidist. Lasuriit on erksat sinakat tooni k..
23.30€
Maksudeta:19.10€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
LASURIIT ehk Lapis Lazuli on mineraalide kogum Lazulist, Püriidist ja Valgest Kaltsiidist. Lasuriit on erksat sinakat tooni k..
9.70€
Maksudeta:7.95€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt "KALAD 2024. AASTAKS" on loodud Kalade tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
13.80€
Maksudeta:11.31€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "KALAD 2024. AASTAKS" on loodud Kalade tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja&nb..
43.70€
Maksudeta:35.82€
LA TENE kinkekott on väga lihtsa ja kauni välimusega, millelt leiate meie kodulehe aadressi ning logo. Sellega on väga mugav meie krista..
2.00€
Maksudeta:1.64€
LA TENE erikollektsiooni käekett KALAD "ISEENDA VÄE TAASTAMINE" on väeehe, mis suurendab isiklikku jõudu, väge ja energiat. Pakub tuge ..
21.20€
Maksudeta:17.38€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.