Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele LÕVI "EDU ja TASAKAAL 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele LÕVI "EDU ja TASAKAAL 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele LÕVI "EDU ja TASAKAAL 2024. AASTAKS"
32.20€
Maksudeta: 26.39€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele LÕVI "EDU ja TASAKAAL 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett LÕVI "EDU ja TASAKAAL 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab tasakaalustada sinu energiaid, et liikuda positiivsuse ja külluse poole. Võimalused tulevad sinu teele iseenesest.

Selles on kombineeritud MalahhiidiSodaliidi ja värvitud Hematiidi kristallid, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik LA TENE brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

MALAHHIIT on külluse, jõukuse, edu, rikkuse, rahavoolu ja materiaalse õnne kristall.

SODALIIT on sisemise rahu, tasakaalu, hingelise tervenduse, intuitsiooni arendamise ja spirituaalse kasvamise kristall.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja.

Väeehet võid puhastada Salvei- või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda 
SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Malahhiidi pärl ca 8-10 mm. Sodaliidi pärl ca 5-8 mm. Värvitud Hematiidi pärl ca 2,5 mm.
HEMATIIT kaitseb sind nii väliste kui ka sisemiste ohtude eest. Hematiit aitab energiaid maandada ja sobib hästi, kui sa tunn..
7.50€
Maksudeta:6.15€
Tegemist on väga hapra kristalliga, mis ei kannata vett. Veega kokkupuutel kaotab kristall oma välimuse ja hakkab lagunema.MALAHHIIT on küll..
37.50€
Maksudeta:30.74€
SODALIIT on väga kauni väljanägemisega kristall, millele on omapärane sinine kuni tumesinine värvus. Selle sinise seest jooksevad läbi erinevad v..
14.70€
Maksudeta:12.05€
La Tene kristallikomplekt LÕVI "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Lõvi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib ra..
13.50€
Maksudeta:11.06€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt LÕVI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Lõvi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
13.30€
Maksudeta:10.90€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.