Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele VEEVALAJA "ARMASTUSE HINGELIIT 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele VEEVALAJA "ARMASTUSE HINGELIIT 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele VEEVALAJA "ARMASTUSE HINGELIIT 2024. AASTAKS"
33.30€
Maksudeta: 27.30€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele VEEVALAJA "ARMASTUSE HINGELIIT 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses ja müügil vaid e-poes.

LA TENE käekett meestele VEEVALAJA "ARMASTUSE HINGELIIT 2024. AASTAKS" toob head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis avab saatuse järgi õigete hingeliitude kokkusamise. Puhastab Südametšakra blokaadi, aidates armastusel õigest allikast välja tulla.

Käekett on kokku pandud Jaadi, Suitskvartsi ja Kuldobsisdiaani kristallidest, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

JAAD aitab läbi Südametšakra sul olla parem ja lahkem inimene, õpetades sind armastust jagama alati tingimusteta ja teisi aitama, kui abi on vaja.

SUITSKVARTS aidab sul enda tunnete sisu mõista ja õpetab sind neid intuitiivselt kuulama.

KULDOBSIDIAAN aitab selle kandjat enda elueesmärgi poole liikuda, unistustel täituda ja suurendab head õnne unistuse täitumiseks.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Jasmiini- või Salveiviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Jaadi ja Suitskvartsi pärl ca 9 mm. Kuldobsidiaani pärl ca 8,5 mm.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt VEEVALAJA "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Veevalaja tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, ..
13.50€
Maksudeta:11.06€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua n..
14.30€
Maksudeta:11.72€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nb..
38.80€
Maksudeta:31.80€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE erikollektsioon käekett meestele VEEVALAJA "SIDE ARMASTATUGA" on väeehe, mis avab hinge armastusele. Aitab tuu..
17.70€
Maksudeta:14.51€
Müügis ainult e-poes.Malahhiit on habras kristall, mis ei kannata vett. Veega kokkupuutel kaotab kristall oma välimuse ja hakkab lagunema.Tegemist on ..
69.90€
Maksudeta:57.30€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.